♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tie lieky inac su fakt vselijake bezne sa pouzivaju aj pri tehu take ze pribalove letaky to uvadzaju ako nevhodne alebo kontraindikaciu ze mame aj strach si ich podat. mne hovorila lekarka, ze to vsade uvadzaju pre istotu ze to nemaju konkretne nejake testy vykonane
Ahojte babenky.
Som veľmi rada že som konečne našla "moje babenky",kedže niesom počitačový expert.Ako sa máte ?Nebolí vás pod bruškom ked dlhšie chodíte? Ja si už moc nepamätám či som to mala aj v predošlých tehu.V piatok idem na nejaké odbery.Čo sa to všetko robí a čo sa zisťuje ?Môžete mi to trochu približiť?Fakt si už nepamätám a už sa aj od vtedy všeličo zmenilo.Ďakujem .PS Ozaj budú ma aj niekde posielať keď mám už 37 rokov?
😒 😒 🙂 🙂
marika ... kedze uz mas nad 35 rokov, tak ta budu asi viac sledovat, teraz ti budu brat krv asi na AFP testy kvoli Downovmu syndromu a razstepom a inym vyvinovym porucham
Vitaj Marika 5-te dietatko? krááása, gratulujem 😵
Potvorka ty si priamo z DS???????????? 😀 😀 😀
Marika neboj na amnio hned neposielaju len kvoli veku, najprv budu robit AFP testy a podla vysledku sa rozhoduje, ale verim, ze to budes mat v pohode, moja svagrina ma 38 rokov a narodilo sa jej 4té babo a nikdy na amnio nemusela ist vzdy jej testy vysli ok. 😉
Ahojte baby trochu to tu zanedbavam.mam choru Eriku nic nepapa,lebo od stvrtka ma plnu pusinku aft a strasne slinta kazdu chvilku ju prezliekam,lebo podbradniky nechce nosit.no dnes sme mali ist snu na kontrolu,ale sa jej polepsilo tak ideme v stredu dufam,ze uz bude v poriadku,lebo sa mi straca pred ocami ked nic nepapa len to kakao aspon vypije. 😒
ja idem v pondelok 22.3. do poradne dufam,ze drobatko je v poriadku vcera nejako kopalo tak hadam bude v pohode.som zvedava kolko narastlo.inac sa mam dobre az na to,ze som uplne nevyspata koly malej co je v noci kazdu hodinu hore co ju to tak boli 😒 dufam,ze vy si tymto neprejdete,lebo je to hrozne ked vase dieta trpi a vy stim nic nemozete spravit ☹
Dobré ráno babulky, mám otázku....nemáte počas tehotentsva nočné mory???? 😖 ja som drahého v noci skoro na smrt vylakala, tým, že ma chytilo nejaké monštrum a zarevalo na mňa hrozným revom, a ja som mu tiež takým istým hrozostrašným hlasom zarevala naspat...lenže ten rev počul aj drahý a ma začal budit, že nech sa zobudím, také hrozné zvuky vydávam a že som mu skoro infarkt spôsobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no od smiechu som potom ledva zaspala 😅
lulu viem si predstavit tvoje trapenie... neboj mala sa z toho dostane a bude zas to krasne dievcatko 🙂 (aj ked nemam este vlastne deti viem co vedia narobit afty v pusinke - v skolke to mame tiez)
no ale otazka O: ty uz citis pohyby???!!! nieje skoro? myslela som ze az okolo 20 tt... hm kazda sme ina 🙂
ja idem zajtra na odbery a 29.3 na poradnu... inak neiete mi niekto povedat ako sa lekar rozhodne spravit mi ultrazvuk co sa robi v 20tt ked mam jednu kontrolu v 18tt a druhu v 22tt? 😎
zuzuz1, ja som pohyby ako prvorodička cítila v 20.týždni, viacrodičky vraj skôr, cca v 18.týždni, ale mne sa to v prvom tehu podarilo uvedomiť si, že ide o pohyby len keď som sa na to večer pri zaspávaní v tichu a kľude sústredila... a ak má Tvoj lekár ultrazvuk v ambulancii, môže Ti urobiť aj dvakrát po sebe, moja lekárka má a už drobca 3-krát kontrolovala a to som len v 14.týždni, len krátko, či sa má dobre a pomerala ho, aby upresnila termín, lebo ja som mala cyklus aj 56 dní, tak viem len približne, kedy som otehotnela 😀
zuzu druhorodicky citia pohyby skor 😉
Mne sa zda, ze som uz 4x citila aj ja, ale nie som si 100% ista ved to este nema taku silu aby ma koplo... 😅 😀
Tehu nemotornost zacina a to este nemam ani nejaké velikanske brucho 😀 chodim okolo stola d.b do rohu stola, stehno sama modrina, vsetko mi pada z ruk, na vsetko zabudam... 😅 😝
Ránko 😵
Moja blondata brckana 🙂 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
zuzu ano citim vcera mi sice aj zblnkotalo v crevach,ale taky kopanec som dostala sice neni to vidiet,ale citila som taka som bola natesena 😵
inac aj ja strasne dost zabudam a uz sa citim ako v 7 mesiaci,lebo sa ledva vykotulam z postele a to mam len take male brusko.
ahoj anarida teda mas krasne deticky v brusku 😵 🤐 😵
ahojte baby,tak som prisla z poradne,len ma pozeral rukou,ziadne sono,no co uz,aj keby som ho rada videla,pojdem az v 20tt na UTZ do nemocky,na ten specialny.tak sme podrastli,ze dost a za mesiac som pribrala 4,5 kg,to je fakt dost,ja mam teraz 57,5 kg a to som cely zivot mala max 50 kg,to uz bolo moc,ked som tolko mala.takze od zaciatku tehu 7,5 kg som pribrala.podla mna je to moc nie?
Macu mozno uz zadrzujes vodu, ja som bola v lete ako vodny melon ani clenky mi nebolo vidiet. 😀
Zatial som -1,5kg od zac. tehu. A ako vie, ze ste podrastli ked ti nerobil utz? ci len meral lonovu kost teda vysku maternice? 😅 😕
mywiel malinka je nádhernááá 😵 😵 😵
lulu ďakujem 😵 😀
maculienka je to teda dosť 😀 ja som pri Emke tak pribrala za celé tehu 😕 😅 teraz už 4kg ale sú tam dve 😝
Inak baby pridala som foto bruška 😵 😉 ak chcete aj vy pridávať tak posielajte na email 😉 😵
on to tak rukou ze vie odhadnut podla velkosti maternice,teda,ci je nizsie.no neviem.
boze ale tolko pribrat,to je ozaj moc.
macu ja teda nemavam bezne 50 kilov, ale asi ta aj dobehnem, mne kila skacu aj zo dna na den, neviem veru kolko budem mat tiez v 16 tyzdni 😝 ale zasa ked mas pociatocnu podvahu, ze je dobre, ked sa viacej priberie, moc si to neber
mac a ku komu chodis?ja k Durdikovi a idem na ten buduci pondelok.ja som zatial pribrala asi 2 kila este som nedosiahla 50 kg tak som rada.
moja kamoska co ma termin na konci septembra bola vo stvrtok a malinke malo 5,8 cm a moje v tom istom tt len 4,1cm,ale sak ona je o hlavu vyssia tak sa nemozem cudovat. 😠
myw kaya je tuším celaa ty 🙂)))))) zlatunká je 😝
macu sz kilečiek nestrsuj môžeš byt zavodnena...a čo AFPčko kedy budeš mat vysledky??
ajoj anarida ako po vikende?
Ja mam v polke septembra a malé ma 63,4 mm 🙂
anarida a to si sa fotila vecer?lebo ja mam tiez vecer taketo velke brusko 😀
anarida kráásne bruško 😵
agentkak super oddýchnutá som 😵 🙂
ja idem zajtra na nt meranie. a zavodnena som ja bola tiez mesiac az mesiac a pol ani som si cupnut nemohla, co som mala kozu o cislo mensiu ze ked som si stlacila prstom na nohe zostala mi tam estre asi 2 MINUty jamka, dost hruuuzne to bolo topanky som neobula ziadne, pozicala som od mamus take nasuchovacie chlpatky 😝
nie praveže ráno dnes 😵 😀
agentkak ďakujééém moja 😵 😉
vysledky budem mat v pondelok o tyzden,tak budem trpnut,som si to predtym tak nebrala ale zacinam sa bat.
anarida,no brusko pekne este po leziacky 🙂
lulu chodim ku kovacovi,jemu ani nepreplacaju sono,keby som vedela,idem k druhemu.

silvi ved viem praveže treba bude asi počkat až do septembra....ten granulat sa ma dat pred spanim po vycikaní ale čítala som si pribalovy letak a moc sa mi tam tie kontraindikacie nepačili.. takže počkam do zajtra a pojdem svojmu dokimu uvidim čo povie on...