icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anarida
autor
15. mar 2010

No riadne a to som len v 15tt čo budem robiť v 30? 😕 😀 😀
A to len tak naraz vyskočilo 😔 😎

lulu723
15. mar 2010

jeee no krasne brusko mas 😀

mne nohy neopuchali vobec da sa povedat,ze som vyzerala jak pavuk velke brusko a tenke ruky a nohy 😀

lulu723
15. mar 2010

mac ja som zase rozmyslala,ze pojdem tiez ku Kovacovi.pri prvom tehu som tam bola raz,lebo Durdik mal dovolenku tak mi krasne vsetko vysvetlil a aj mi povedal,ze mam ist si spravit interne,ze urcite budem mat cisasky,ale potom ked mu zomrela zena,zevraj sa strasne zmenil a skoro nic ti nepovie ak sa neopytas tak aj nadalej ostanem u Durdika a hotovo.ja sa ho vsetko povypytujem a on mi vsetko povie.inac niekedy si pripadam strasne otravna,ale co uz ked chcem byt o vsetko informovana vsak 😉

anarida a co ti vies mozno budu drobcatka skor na svete 😉

anarida
autor
15. mar 2010

Mno možno aj áno 😵 😵

lulu723
15. mar 2010

no ja som sa este nestretla z tym,ze by boli dvojcata na termin porodene vzdy to bolo tak 5 alebo 3 tyzdne pred terminom.inac aj ja som tak na zaciatku septembra a kebyze mam planovany cisasky co nemozem vylucit tak tiez by to bolo skor na konci augusta 😉

anarida
autor
15. mar 2010

No ja by som bola rada keby sa narodili skôr v tom 37-38tt 😵
Ale nebudem ich nútiť keď budu chcieť nech sú ešte tam 😵
No to je ešte ďaľeko na to myslieť 😀

maculienka123
15. mar 2010

lulu,no mojich par kamosiek od neho uz odislo,ked ja to neviem nejako odist,mne je to blbe.ale zas on mi vysvetli,ked sa opytam vsetko,len sam od seba nic nehovori,musim sa pytat a pytat,tak ked tam idem mam uz pripravenu rec a odpovie mi.snad nejako len porodim uz aj pri nom. 😉

ivanulienka81
15. mar 2010

ahojte dievcata,
ako sa vam dari?
anarida, nooo paradne brusko 😉
ja som dnes rano bola v obchode a som sa rano nenapila resp. napila ale malo a taaaak mi prislo zle, som myslela ze si tam niekam sadnem ☹

lulu723
15. mar 2010

ivka ja by som si tam otvorila nejaku flasku z vodu a kebyze sa pytaju tak by som im povedala dovod preco ju pijem ked som ju este nezaplatila.ved aj malym detom davame roztek do ruky a je to v pohode 😉

silvika
15. mar 2010

ivi mne tak prislo vcera pri zehleni asi v polovici kopy zehlenia, som sa rychlo musela ist napit, ale najskor posadit.

liliana82
15. mar 2010

Ahojte baby 🙂
Ja som mala 50 kg tak v 12-tich rokoch, takže tíško závidím, moja počiatočná váha bola 69, no boli Vianoce 😎
teraz mám 71, takže veľa som nenabrala, aj keď na mne tých 71 nie je nejak vidno, nosím veľkosť M/L, už od detstva sa doki čudovala, kde som zobrala toľko kil, kedže meriem len 164cm, ale prsia sa mi teda riadne zväčšili, dnes som bola kupovať o 2čísla väčšiu podprdu, a keď som ju doma skúšala, tak to vyzerá, že nebude na dlho 😀
Bolenie v podbrušku mám aj ja, dúfam, že kuriatko je v poriadku, máte to ja vy?

janirea
15. mar 2010

ahojte dievcata, mozem sa pridat?
ma nejak skor nenapadlo hladat septembrovky 😅 , ale uz som vas nasla

ja som zatial pocas tehu len schudla, 6 kg, a tie prsia podobne ako liliana,,,,jaaaj baby nesmejte sa ale kupovala som "D"cko, no dufam, ze sa to nejak ustali, lebo neviem, neviem 😀

,,a to pobolievanie v podbrusku mavam aj ja,,,babo robi poriadok 🙂

liliana82
15. mar 2010

Ahoj janirea 😀
Ja som dnes kúpila C-čko, ale za pár týždňov nabehnem do obchodu znova, a keď aj D-čko bude malé, tak asi len stany 😀
Už teraz ma dosť bolí chrbát, čo budem robiť v 8mesiaci...
Ináč chcela som sa opýtať, nesvrbí vás pokožka?
mňa už skoro od začiatku tehu a je to hrozné

ivanulienka81
15. mar 2010

lili aj jani, ja nemam problem zatial s prsiami, ani ma nejak nebolia a ani nejak extremne sa nezvacsili zeby som musela menit velkost podprdy
lili a natieras sa pravidelne? skus ponatierat mozno to svrbenie ustupi
ja pravidelne natieram tak nic nesvrbi
ozaj inac som sa chcela opytat, pouziva niektora z vas ten Elastiq? Ja som ho kupila, ale asi ho budem musiet kombinovat aj s nejakym inym kremom, zda sa mi malo mastny 😀 asi vecer budem davat osvedcenu niveu a rano ten elastiq

johanka19
15. mar 2010

ahoj.
tak sa co sa tyka oblecenia, tak len tu podprdu musim riesit - nie az tak akutne, zeby dve velkosti, ale nieco vacsie urcite potrebujem. zvysok este chvilu zvladam, kym sa mi zacne brusko kynut z nohavic 🙂
ten krem, ivanka, nepoznam, takze neviem.

janica81
15. mar 2010

Čavino 🙂))

čítam, že niektoré z Vás pobolieva podbruško...aj mňa skoro každý druhý deň, nie je to veľka bolesť...len take slabá... tak beriem názor, že bábatko si robi poriadok 🙂))
podprsenku už potrebujem aj ja väčšiu čo sa páči hlavne mojej polovičke... 🙂)) ale začali am tlačiť aj rifle..tepláky an páse...takže asi už naberám na obrátkach.... ja používam na pokožku olej z nobbilisu, šteciálny na striie...je veľmi dobrý...

johanka19
15. mar 2010

ja citim obcas tale nieco v brušku, akoby stah, alebo mala bolest, ale to len obcas, tak to pripisujem natahovaniu a rastu a podobne, kedze ziadne ine nejake problemy alebo co nemam 🙂
hej, tie zvascujuce sa prsia polovička vnima kladne 🙂
pokozka, co sa tyka svrbenia, co niekto spominal, tak to nie, ale inac, mam strasne vysusenu pokozku, co som tehu, tak ked si spomeniem, tak natieram a potom cela voniam 🙂 (inac, naopak vlasy mam zas vkuse mastne, tvar mam na rozdiel od zvysku mastnu o dost viac ako predtym a hlavne čelo a potom mi z toho vlasy desne mastneju)
nepouzivam na brusko nic specialne, sak este nerastie nejako extremne, myslim ze staci, ked bude premastene 🙂

zuzuz1
15. mar 2010

ahojte kocky... ivu ja pouzivam elastiq je pravda ze je menej mastny mozno preto je odporucane mastit 2x denne... ale ja to vobec nedodrziavam... aj ked poloviciak by veeelmi rad hlavne obalst dekoltu aj 5x denne mna to studi a neviem co vsetko takze len ked mam naladu... inak pouzijem sem tam aj telovy olej nivea tak si myslim ze zatim je ot ok...

podprsenku zatim neriesim aj ked sa mi moj siroky sortiment zuzil na 2 podprdy co ma netlacia a na doma taka sportova podp. mi ostala po nasom ze "ceclajbel" 🙂

iank akoze dnes som bola pozret nejaku tu tehu modu a postielky a tak ze ako sa pohybuju ceny.... fuu... nech si hovori co chche kto chce ja 30-40€ za nohavice nedam ani nahodou... aj tak viem ze po tehu ich nosit nebudem... kamoska mi posunula jedny a roztiahnute su tka, ze ak ich obleciem v 7mesiaci budem rada... riesit to budem internetom a basta ;)

silvika
15. mar 2010

ja sa mastim elastikom a zda sa mi nejaky iny ako pred dvoma rokmi, ale mne je mastny az az

janirea
15. mar 2010

aj ja mam elastiq,,,ale kombinujem ho este s telovym kremom bioderma,,,,ale neporiadna som, nenatieram pravidelne, zatial brusko len velmi malo vykuka

lulu723
15. mar 2010

no baby ja mam tehu nohavice,ale zase ich pouzijem len par krat,lebo aj tak ak budem mat uz velke brusko ved bude leto a saty to istia 😀 podprsenky neriesim,lebo sice mi podrastli dost prsia,ale co som bola z malou tehu tak mi ostali take velke kde ma nic netlaci.

elastiq mam aj ja a tiez sa natieram len raz za den alebo kazdy druhy podla toho aku mam naladu a ci ma svrbi pokozka.

poloviciakovi sa tiez pacia prsia a furt by ma len chytal za ne na co som dost alergicka tak ho vzdy zhukam nech sa ukludni,ze ma bolia 😉

liliana82
15. mar 2010

ja som si kúpila nejaký krém z Avonu na strie, ale medzi prsiami sa mi vyhodili vyrážky, tak som si kúpila Nivea detský s nechtíkom, ktorý je mastný až až, len mi naňho chodí polovička, takže voníme obidvaja ako mimina 😀
Čo sa týka svrbenia, krémujem sa často, pred chvílou som bola kuk u "októbroviek" a niektoré tam písali, že majú tento istý problém, tak idem žiadať o radu "mladšie" kolegyne 😀
janica81 ten olej si kde kúpila? ten by som chcela skúsiť
Ja tiež nedám 30€ za nohavice, ktoré budem nosiť, ešte tak 2 mesiace , veď bude leto, takže ja som si kúpila tehu rifle cez MMB za pár eur a mám pár teplákov, ktoré síce nie sú tehu, ale majú vysoký pás a nemajú gumu, takže nebudú tlačiť

agentkak
15. mar 2010

čavte baby božee doma je tak dobreeee 🙂

silvi dnes som bola u lekara dobre že som ten granulat nevypila včera lebo vraj ten zapal je v tele a nemusi to byt zrovna močový a povedal že to može byt aj s tej hrčky ale bohužel s tym v tehu nič nespravíme....

silvika
15. mar 2010

agentka no super a vcera kto ta vysetroval? to on nevedel? a to mozes mat z toho take bolesti? to budes musiet trpiet?

gabinka79
15. mar 2010

Ahojte! Nostalgicky si Vás čítam. Pred rokom som bojovala s pocitmi, ktoré prežívate teraz Vy. Bolo to krásne obdobie. Veľmi rada naň spomínam. Aj preto si Vás niekedy prečítam. 🙂 Ja som rodila 19. 9. 2009. Mám dcérku, Sofinku a narodila sa o týždeň skôr. Pôvodný termín bol 25. 9. Je to náš pokladík. Želám Vám všetko dobré a dávajte pozor na seba a aj na Vaše detičky. 🙂

agentkak
15. mar 2010

no včera som bola na pohotovosti... podla neho to bol močák možno ho aj mam trochu chyteny ale nemam zatial s tym nejake problemy.... to pichanie v bruškou mohlo byt s toho možno som len trochu prechladnuta... a moj gyndas povedal že to neni presne dane či močka alebo aj tak obaja mi naordinovali kludovy režim tekutiny....dufam že tie bolesti nebudu ked budem ležat v teple...

silvika
15. mar 2010

noo sak ale na pohotovosti to bol aky lekar? gynekolog ci aky odbornik? ale hlavne ze sa ti polepsilo aj bez toho a si pn ?

marika17
15. mar 2010

zuzanockamt,jazmina83 dakujem za reakciu.Neviem či ste natom rovnako ako ja ,chcem si trochu "oddychnut :-" pri PC chvílu posedím a už sa mi drieme.

anarida ďakujem za pridanie do tabuľky.

Ozaj môžu mi povedať v piatok pohlavie naUSG.Nie je to skoro?Už si nepamätám.
Ď

agentkak
15. mar 2010

silvi hej to bol gynekolog...ono asi sto ludi sto nazorov kto sa v nich ma vyznat 😒 ale hej je mi lepšie zobrala som si dovolenku ešte pojdem do roboty tak na dva tyždne a končím pekne pn... vy ako bezproblemov tehulkujete ?

marika v 16 tt v pohode ti zistia ak ma doki dobre sono a babetko by bolo dobre otočené tak hej mne v prvom tehu zistili v 16tt

ochechulka
15. mar 2010

Ahoj dievcata a buduce mamicky.Som tu nova a este tak troska stratena, ale rada by som sa zapojila do vasich rozhovorov.