♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
lili musis si zmensit kazdu fotku inak ti ju nezoberie.
ideme za 3 tyzdne na to velke sono,tak sa snad dozviem,co to bude.nejak mi za tenot tyzden strasne narastlo brucho,kamoska ma mensie a je pomaly v 20tt,tak aby to nebolo nieco zle.lebo som citala vselico na nete,ze moze to byt otrava plodu.
v pondelok si volam o vysledky AFP,aj som zabudla skoro,moc sa nestresujem,dost si verim,ze to bude ok,tak ja len dufam.
moje male som videla naposeldy v 12tt,tak dlho to je,bohvie ako vyzera,uz sa nemozem dockat.
nejak pohyby necitim,ja som na zaciatku tyzdna citila,zrazu prestalo,mozno to boli asi vetry ja neviem.
rhodos,kamoska mala 1:200 a ma krasnu zdravu dcerku,isla na amnio a tam to uz vyslo ok.neboj,bude to ok.ja sa v pondelok dozviem co a ako.
čaute baby, dlho som tu nebola, ale nejako nestíham nič 🙂 čo už, to som celá ja.
No ale mám novinky ...v stredu sme boli v Leviciach na 4D sono, úžasný dr. sa nám venoval viac ako hodinu a pol...vrele odporúčam, všetko je ok a povedal, že už dva krat videl na mojom sone, že to bude dievčatko 😉 ale že by nám to ešte nemal hovoriť, lebo to je dosť skoro v 15 tt. a hlavne chrumka nespolupracovala, stále sa vrtela, krížila nožičky a rúčky si dávala medzi nohy 😠
ale aj podľa 4D sona je všetko v poriadku, chrumka sa stále hrala s pupoč. šnúrou 🙂 a skákala akoby bola z divých vajec, sme sa s priateľom a doktorom narehotali...nádherný zážitok, vrele odporúčam všetkým.
tak už som hodila aj 2 nové fotky, ale sú nejaké malinké, snáď tam niečo uvidíte....lebo väčšie sa mi dlho naťahujú 😒
Ahojte kočky
vranka akurat som dopozerala tvoj album nádhernú chrumečku máte 😵 😵 😵
ako sa máte kočky ? fotečky tých brušiek nechcete pridávať alebo do tabuľky nikto nový sa nepridá? 😵
anaridka ja som ti poslala na mail
Idem pozrieť 😉 moja ja tam nechodím moc tam mi treba aj tu písať čo a ako aby som vedela 😵 😉
Ahoj Anarida,
kde mám teda napísať aby si ma pridala do tabuľky 🙂) ???
Ahoj janica , kľudne mi napíš internu poštu 😉
Ahojte babenky.
Ja som bola v stredu na usg a povedal mi doki že to vyzera na dámu 😒 a ja tak silno túžim po synčekovi,ale niesom z toho smutná akurát sa nevieme dohodnúť na dievč.mene. 😅 V stredu na týždeň mám volať o výsledky krvi z piatka.Držte mi prsty,lebo sa bojím , aby ma neposlali na amino. ☹
ozaj cítite už pohyby? pozerám že niektoré už áno.ja čakam 5 a hovoria že viacrodička cíti skôr a ja stále nič. 😉
Ahoj Marika 🙂 u mňa je to zas opačne ja som veľmi chcela dievčatko ale keď sú dve je mi to jedno,že je jedno dievčatko a jeden chlapček 😵 Aké mená su v užšiom výbere ? 😵 Držíme palce aby boli všetky výsledky ok 😉 Ja pohyby už cítim ale sú tam predsa len dve a už sa tam aj tlačia 😅
A ozaj čo starší súrodenci na pírastok do rodiny tešia sa? 😵
ahojte dievcata
ja by som bola taaak rada kebyze mame teraz dievcatko, tak do paru kedze uz chlapcek je 😀
u nas pohyby tiez este nic, aj ked vcera vecer sa mi zdalo akoby bublinky, ale to asi matozim, neviem 😀
anarida, u nas si Misinko neuvedomuje, ze bude surodenec 😅
ja by som veeeelmi chcela dievcatko 🙂 mam pocit ze ani nebudem vediet vybrat chlapcenske meno, alebo kupit modre dupacky 😀 akosi prirodzene ma to stale taha k ruzovym...
no zacinam mat taky zvlastny pocit, ze to bude chalan.. nevadi, mame ich v rodine malo 😉
Zato my máme v rodine chalanov až až. Všetci mi prajú dievčatko, ale ja neverím, myslím, že to bude zase chlapček. Nevadí, nech je len zdravý. 😉 A s tým menom pre chlapca som na tom podobne ako andelik, všetky, ktoré sa mi páčili som už vyčerpala, mm zase tlačí už tretí krát, aby sa volal po ňom, ale ja nechceeem. Dva krát som už "boj" o meno vyhrala, dúfam, že to tentoraz vyrieši dievčatko.
Ahojte kocky 🙂 zajtra ma caka poradna tak sa tesim ako mi rastie drobatko.mne 2 dni nesiel konik tak az teraz pisem 😉 musim uz vytiahnut tie tehu nohavice,lebo uz mam velke brusko a take gulate tak hadam to bude dievcatko,ale sak o 3-4tt to budem vediet ak bude dobre otocene 😉
Ahojko 🙂 Ja sa este balim a poobede vyrazam na letisko, tu leje ako z krhly, dufam ze na Slov. mate pekne.
😉
ahojte myw takže už letiš na SR ? 🙂 taks i davajte pozor,,, lulu a zajtra na poradni si nedáš zistit čo to bude ??
No letime vecer dufam, ze mala nebude zvracat lebo kasle, ma sople a ked nieco predtym vypije vsetko ide von, este aj hnacky ma to bude cesta... 😕 🙄 musim ju nadopovat zivocisnym uhlim.
juj chudatko no tak hadam to nejako vydrží drobček 😔
agentkak nie nedam,lebo on tam ma len to obycajne sono co len zmera babetko a hotovo to musim ist do TN do nemocky a tam mi to zistia,ale ved sa opytam ci sa to neda aj u mojho zistit 😉
ahááá tak potom teda daj vedieť 😉 to by ale teoreticky mohol vidiet aj na obyčajnom 😵 ja idem o týždeň na poradnu a na AFP tak som tiež už zvedava dufam že malé bude dobre otočené 😵
no to dufam aj ja,aby bolo dobre otocene,ale neviem asi mi to nepovie kedze ja mam take prtave mimco 😅
no tak nikdy nevieš to záleží ako sa bude malinké bud ukazovat alebo schovávať 😎
Ahojte kočky idem Vas dočítať 😵
My sme dnes hore už od pol siedmej cvičíme na zajtra do škôlky vstávanie 😀 Po dlhšiom čase ide Miška opäť do škôlky 😵 Miška sa moc neteší ale ja áno 😀 Boli sme v kostoliku na nákup sme stihli a na prechádzke na vodnom diele 😵 Miška vyvetrala bycikel Emka tiež 🙂 bolo super teraz spinkaju 🙂 a ja oddychujem 😵
ivanulienka to je jasne 😀 Mišenko je ešte malinky 😵 Jemu to ešte potrvá kým to začne vnímať a vôbec chápať 😵
Emke hovorim stále , že mám v brušku bábätka tak vždy keď s Miškou hladkaju bruško Emka len,že babo,babo 🙂 Take su podarené Emka stále všetko po Miške opakuje tak vždy ráno pusinkuju brušeno 🙂 ja sa vytešujem z toho,že sa tešia 😵 😵
jeee anarida to je mile jak bocenkuju brusko.to Erika ked jej poviem nech mi pohladka brusko tak mi vzdy do neho picha z prstekom a potom ma aj pokuse co jej poviem,ze maminku aj babatko to boli tak potom si da pusku na brusko a zacne hukat a slintat tak sa na nej smejem.babetko musi mat z nej radost 😀
No veru je to milé 😵 Aj ja a určite aj Isabella Lea a Daniel Tobias majú z toho radosť 😵 😀
Kočky čo vy a mená? Už máte vybrate? Ja som už vybrala a už nezmením 😵

lili gartulujem 😉 neviem s tymi fotkami nepomožem lebo nejako sa tu ani ja ešte neviem orientovat ved poskušaj,,, som teda zvedava na foto 🙂