♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no to bude ono,ja som si tiez myslela ze to je 3D ale to nieje,som si to overovala u kamosiek co to mali,3D si musime zajednat same ak chceme dobrovolne.to bude sono.
ja idem do nejakej spolocnosti sukromnej a ty?
veru neviemzevraj je to desi pri nemocke tak budeme hladat kde presne to je.
ahojte 🙂
tiez cakam septembrove babatko a rada sem obcas mrknem. clovek sa od vas dozvie vela veci vopred, co je fajn 🙂 ste super informovane 😉 snad sem aj ja raz pridam nejake uzitocne info 😀
pekny den!
Caute baby,
ak mozem, tak aj ja sa k vam s radostou pridam 🙂
Termin mam stanoveny na 2.9. a zajtra si idem volat kvoli vysledkom z triple testov,
tak uz zacinam byt vcelku aj nervozna 😒
tak este pekny den prajem 😉
Babulkyyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 dnes som videla nášho chrobačika krasneho, a potom pani lekarka mi na obrazovke nieco ukazala...nase malicke, s rozkrocenymi nozkami, a tam sa sa pýšil náš chlapčeeeeeek 😀 😀 😀 😀
jazmina čože tak skoro to bolo už vidno. Možno aj my na budúcej kontrole niečo vykúkame.
Jazmina, tak to velmi gratulujem!! 🙂
ja stale na mojho dokiho tlacim, ze nech kuka poriadne, ale stale nevidi nic ☹
takze my sa najskor pohlavie dozvieme 15.4.
Babetko bolo otočené tak, že sa dalo všetko jasne vidiet, normalne to tam svietilo :D
ahojte 🙂
ericka, ja som mala tiez hranicne vysledky po triple teste, tak som musela ist na premeranie, vysledky sona zavolal doktor hned do labaku, nahodili to a vysli v poriadku, len este hcg sa im nezdalo, ale to vraj mohlo byt aj preto, ze krv uz mali v labaku 5 dni...tak na krv idem znovu tento stvrtok rano, celu dovolenku budem mysliet na to, ake budu vysledky a potom sa dozviem verdikt, ale verim, ze to bude ok, a ze mi to zle vyslo len preto, ze som este nebola v ukoncenom 16 tt, kedy sa tieto testy maju robit...
a vitam nove tehulky 🙂 tesim sa, ze sa takto rozrastame, anarida bude mat co robit s tabulkou 😀
Inak tu su moje vysledky: gestacny vek v den skriningu - 12tt+2
Free Beta 0,55 MoM
PAPP-A 0,73 MoM
NT- 1,29 MoM
riziko T.21 1: 10 000
riziko T.18 1: 100 000
down riziko vzhladom na vek matky je 1: 1217 nízke riziko
no ale čo toto všetko znamená, neviem, lekarka povedala, ze je vsetko OK, a len tak dalej 😀 😀 😀
jazminka, gratulujem k chlapcekovi 🙂 musi to byt uzasny pocit...ja uz sa neviem dockat, tak dufam, ze 12.4. na poradni sa to podari aj nam a budeme vediet co cakame 😵
rhodosbb, dakujem za mile privitanie 🙂
ahojte baby,
neviete,. ako to je s tymi AFP testami? mna objednali na testy, ked uz budem v 17.tt a sestricka ma ubezpecovala, ze sa to da spravit az do 20.tt. vsade vacsinou citam, ze najlepsie do konca 16.tt... budu tie moje vysledky potom spolahlive?
inak tiez vitam novacikov a tesim sa, ze nas je tolko.
baby, je normalne, ze na mne este nevidno skoro nic? ked pozeram fotky inych, uz mali v tomto obdobi brusko vypukle az nad pupkom, mne sa to zatial tlaci len pod pupocek 🙂
Dakujem krasne Zuzulik..inak prave sa smejem na tom, že sme mali vybrate presne tie iste mena pre babetko ake mas ty...No este sme tam mali aj Dominiku 😀 😀 😀
inak, vitaj medzi septembrovkami, je to krása ako sa to tu rozrastá 😵
lulu, vidis ja viem zase tak, ze najlepsie je tie testy robit 16-17 tt - tym sa mysli ukonceny 16 a 17 tyzden, tak ja uz neviem...
ja mam vecer brucho ako balon a rano len taky maly kopcek 🙂
ahoj lululiatko 🙂
mne tiez brusko nechcelo vykuknut, ale v priebehu minuleho tyzdna zrazu vyhuplo 🙂 neboj, ono sa ukaze 😉
a k tym testom, moc detailov o tom neviem. ja som na tych testoch bola v 16tt a vsetko bolo oukej.
jazmin, s tymi menami je to u mna velmi premenlive 🙂 chlapcenske su viacmenej na 100% ale dievcenske je dilema. zatial vedie emka aj ked viem ze predcasom to bolo dost pouzivane. a ty mas ake mena vybrate, pochval sa 😉
a velmi sa tesim ze som sa k vam pridala. je tu s vami fajn, az sa mi z prace nechce odist 😀
nechapem, kazdy hovori inak.. co uz 😅
aj ja by som uz rada vedela, co za prekvapko sa v brusku ukryva. vie tu uz niekto okrem jazminy, co cakate?
rhodos, ja rano, ked vstanem z postele, tak skoro nic, az ked trochu pochodim, ale aj to len ja viem, ze vykuka, cudzi clovek by nezbadal 😀
ahoj zuzulik 😉
gratulujem k dobrym vysledkom.
a brusko si teda este uzijeme, hlavne v lete 😵 baby, ja sa tak tesim, ze uz je tu jar...
lulu, aj ja sa strasne tesim z jari a slniecka 🙂
a este viac sa tesim ked uz to brusko podrastie este viac, aj ked ako hovoris v lete si to uzijeme aj nam luto bude 😀
moc drzim palce nech aj tebe vysledky dopadnu dobre...
babulky, ja sa s vami zatial lucim, ale zajtra sem zasa nakuknem, ze co nove. teraz huraaa domov 🙂
Zuzulik, takže tu su nase chlapcenske mená 😀 Dominik, Oliver, Viktor, Dávid, Marek, Samuel, Lukáš, Benjamin 😀
ale u nas je to tiez dost premenlive 😀
no mne uz kazdy na brucho pozera, aj klienti ked sa postavim od stola, tak hned vy cakate babatko? 🙂
lulu mi hovor, ja som sa jari nevedela dockat, som happy ze uz je tu 🙂
mne doky povedal, ze to vyzera na dievku, ale ze este to nie je na sto percent, este mame nadej, ze vyrastie pipik 😀
Baby ja idem na tie testy po Veľkej noci a to budem mať ukončený 16 tt. Mne bruško poriadne vykúka. Čo mám fotky, tak to sú nheď ráno, ale večer je poriadne väčšie. A čo sa týka mien, tak u nás, keď to bude chlapec, tak vyberám meno ja a keď to bude dievča, tak zase vyberá meno manžel (toho sa trošku obávam 😀 ), ale jasné, že nakoniec to bude až po vzájomnej dohode.
Babulky určite u všetkých dopadnú testy dobre, na nič iné ani nemôžeme myslieť.
mimka, bodaj by si mala pravdu 🙂
ja mam obrovsky problem s chlapcenskymi menom, nemam ani potuchy ake meno vybrat...
ahojte dievcata....
jaaaj baby rozoberate co ukryvate v brusku? my ideme do poradne 14.4. tak snad sa podari nieco zahliadnut 😀
aj mne sa zda, ze brusko uz poriadne zacina vykukat 😅
Ja mám pre chlapca vybrané meno už roky. Bude to Marko. Už dávno som ležala s jednou babou v nemocnici a tá mala syna Marka, tak sa mi to meno hrozne zapáčilo, že nad iným ani nerozmýšlam. Manžel má pre dievča vybrané predbežne Liana a od toho ho už asi neodhovím, lebo už teraz keď mi hladká bruško, tak hovorí, "ako sa má moja Lili." Už sa aj mne celkom zapáčilo.
rhodos, je to proste nadhera, slniecko hreje, vzduch je taky jarny... 🙂
mne bude asi robit sono v tom 17.tt, tak som zvedava, ci sa nieco ukaze. lebo to nase krpate je vkuse bud z boku otocene, alebo ako minule, ritkou 😀
s tymi menami je to tazke. mne ked sa nieco zapaci, tak o chvilu sa tak vola kazde druhe dieta 😀 nechcem, aby to dopadlo tak, ze ked budem chciet zavolat na vlastne dieta, otoci sa pat dalsich 😅
mimka,myslim,ze ty mas pekne brusisko,to vidiet na foto,budes mat teda riadne.ja mam tiez dost velke,kamoska nema ziadne a to je tak ako ja.mozno je to tym,ze ja som bola vzdy chuda a ona dost taka pri sebe,tak na nej to nieje vidiet,nam sa to hned tlaci von,ked mas moc tukov,tak sa to este schovava.

jaaaj no tak potom idem na to do TN 🙂