icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
23. mar 2010

Veď ja som pred tehu bola ploská ako doska, tak to hneď vykuklo 😀 Ale to záleží možno aj od toho, že ako máme uloženú maternicu, niekto ju môže mať viac v zadu a niekto viac v predu. Ja ju mám asi úplne najviac v predu 😀

lululiatko
23. mar 2010

maculienka, a co ja napriklad... som chuda a nic skoro nevidno 😉 moja byvala kolegyna to tiez tak mala, bola az velmi stihla a fakt jej az mozno v druhej polovici tehotenstva vykuklo nejake to brusko... asi je to rozne.

mimka29
23. mar 2010

maculienka teraz som to poriadne preskúmala a my máme tuším podobné postavy aj brušká 😉

mimka29
23. mar 2010

lululiatko je to fakt rôzne.

mywiel
23. mar 2010

Moja mama ked ma cakala zapla rifle do 7meho mesiaca a vsetci sa jej pytali ze co to je ci chlapec alebo dievcatko a ona ze nevie vsetci si mysleli ze uz porodila. 😀

sonelka
23. mar 2010

Ahojte, som tu nová. Taktiež čakám bábo v septembri, je to moje prvé a už sa neviem dočkať.

jazmina83
23. mar 2010

Ahoj Sonelka, vitaj medzi septembrovkami 😵 v ktorom si týždni? kedy mas TP??? akosi sa tu rozrastáme, počujte vy "hriešnice", čo ste to robili v decembri??? 😀 😀 😀

mimka, pekné bruško 😵

ivanulienka81
23. mar 2010

vitaj sonelka :D
baby, fakt je to s tymi bruskami veeelmi individualne, ci je baba chuda alebo plnostihla, tak isto aj s priberanim, ja som tiez pri prvom tehu neskutocne riesila kg a brusko, vsetky vysledky testov, teraz sa uz tolko tomu nevenujem
jazmina, to co ty sme robili, hehehe 😀

sonelka
23. mar 2010

Som v 17 tt a 4. septembra mám termín. Idem si ešte vyplniť profil.

andelik8
23. mar 2010

juj, kolko novych tvari 🙂
ja som si dnes prvykrat uvedomila, ze mi to brusko uz zacina zavadzat... zle sa mi predklana a ked sedim trochu skrcene ma to tlaci... sranda... som zvedava ako potom budem s nim fungovat v lete 😀

UZ CHCEM VEDIET CI TO BUDE BABA ALEBO CHALAN! ja som taka nedockava... este straaaasne dlho musim cakat kym budem mat poradnu ☹ uz by som rada svoje brusko nazyvala nejakym menom

ivanulienka81
23. mar 2010

andelik, to brusko ti este len bude zavadzat, toto je nic 😀
aj ja chcem vediet pohlavie, bo chceme parik 😅

mimka29
23. mar 2010

jazmina to boli krásne Vianoce 😀

sonelka
23. mar 2010

dnes som bola na poradni, všetko je vporiadku, malinké sa už chytalo za noštek, je to taký malý zázrak vidieť to . Už aj ja by som chcela vedieť, čo to bude, no možno až nabudúce sa dozvieme, dnes nebolo ešte nič vidieť 🙂

veronika2008
23. mar 2010

Ahojte... 😉

maculienka123
23. mar 2010

no ja som otehotnela koncom novembra a termin mi dal na 1 sept.ale nejak sa mi to nezda,uz aj citim pohyby,brusko dost velke som v 18tt teda dnes som zacala estelen.

baby co by ste mi poradili zjest lahke,ja neviem co je to lahke jedlo.salat zeleninovy?lebo mne byva stale zle a hlavne vecer to zacne a neviem co mam jest,ze nieco lahke ale co take?ja som aj dost hladna byvam.kamoska uz po 17hodine neje a nieje hladna a ja by som asi odpadla od hladu.

veronika2008
23. mar 2010

chcela som sa vás opýtať, určite už mate niektoré po testoch na AFP. Musí sa prísť na tento odber na lačno??? ďakujem za rady.

ivanulienka81
23. mar 2010

mimka 😀 my sme mali krasny Silvester 😀 😀 😀
sonelka nevadi, nabuduce sa snad podari 😉
veronika2008 vitaj

ivanulienka81
23. mar 2010

veronika fuha, ja som to nikdy neriesila, bo na odbery chodim rano a mne rano nechuti jest, tak prirodzene chodim nalacno 😅
ale myslim, ze netreba, mna doktor nikdy na to neupozornil, ze treba nalacno
baby, vy ako???
macu, no ze nieco lahke 😀 uz poznas nejak svoj zaludok... ja si pod lahkym predstavim ovocie, zeleninu pripadne chlebik so zeleninkou, mozno krupicova kasa, to mam ja veeelmi rada 😀

andelik8
23. mar 2010

veronika - ja som bola nalacno, ale to len preto, ze som tiez nevedela ako treba ist tak som si povedala ze pre istotu... no tiez ma na to sestricka vopred neupozornila, tak mozno ani netreba ist nalacno

macu - kym mne byvalo zle, tak som neriesila ci lahke alebo nie, von islo aj tak vsetko 😀 teraz ked chcem lahku veceru, tak si dam napriklad jogurt a musly, alebo celozrnny chlebik so syrom a zeleninkou... alebo co chladnicka da. Pred par mesiacmi som aj ja fungovala na rovnakom systeme, ze som jedla iba do 17tej, ale teraz to proste nevydrzim. a vlastne ani nechcem. radsej si dam nieco male ako keby som mala ist spat so stiahnutym zaludkom... mam pocit ze potom aj mimino je hladne 😅

maculienka123
23. mar 2010

tak ´potom je to asi od tej polohy maternice,ja ju mam asi v predu,sa musim spytat aj o placentu,ze ked je vzadu skor sa citia pohyby.ja som teraz poobede zazila prvy velky kop,normalne som sa nalakala,ze co to je,taky zvlastny pocit,no neviem to opisat ale pekny.takze to bol prvy a silny,predtym to boli take ze som nevedela co to je.

no veceru mam uz spravenu od obeda,drahy sa napapa,ked pride aj ja veru,poprane mam,upratane.

mimka29
23. mar 2010

macul mne bývalo tiež do toho 12 tt hrozne zle a iba večer a mohla som zjesť iba rožok s obyčajným máslom, alebo bebe dobré ráno. Tak tieto dve veci som jediné zniesla.
ivanul ja som si myslela, že sme drobca splodili na Štefana (28.12), ale podľa posledného ultrazvuku to muselo byť skôr, tak uvidíme čo povie lekár nabudúce, zatiaľ som si termín pôrodu neopravovala.

maculienka123
23. mar 2010

andel,no mne je aj z toho lahkeho salatu zle,graga sa mi neustale.mne take ze jogurt s musli nestaci,to mam ako dezert,inokedy by som to mala na pol dna,ja som nebyvala ziadny jedak,skor som jedla z nudze,ked som bola hladna a teraz,to je strasne ako som strasne hladna.no to iste si myslim aj ja,ze babo je hladne a to mu predsa nedokazem spravit,aby sa nenapapalo.

veronika,ja som sa najedla,tusim rozok s maslom som si dala aspon,az ked mi sestricka zobrala krv,ze mal som byt nalacno ale ked som povedala,ze som jedla,tak len kyvla rukou,ze neva. a na normalnu krv ked chodim,vzdy sa najem.

ja mam AFP testy chvlalabohu v poriadku,boh pri mne stal 🙂 ale nebala by som sa,vsetky kamosky co mali zle vysledky,nakoniec maju zdrave deti a to do jednej.

maculienka123
23. mar 2010

my doteraz s dokim neviem kedy som presne otehotnela,lebo bolo to vtedy ked mi mesiac meskal menzes a to so este nebola tehu,podla menzesu by som mala termin 5.augusta a teraz mam 1 sept,ale povedal,ze si mysli ze to bude skor.

maculienka123
23. mar 2010

dala som si torecan tabletku po dvoch mesiacoch aj som zabudla,ze mi ich predpisal doki a zabralo,neviem ci je to psychikou ale fakt mne este nieje zle a to uz je 6hodin.som tak vdacna za to ako sa momentalne citim,niet nad ten pocit,ked ti je dobre.

ivanulienka81
23. mar 2010

macu gratulujem k prvemu velkemu kopanceku, teraz ich uz bude iba viac a viac a silnejsie 😀
mne nie je zle, ale este stale mam obmedzeny jedalnicek, zatial ubytok vahy 1,5kg, co je pohodka

ivanulienka81
23. mar 2010

macu a preco meskal mesiac? to doky nevie?

andelik8
23. mar 2010

iva... tak ja som bola uz pred par tyzdnami v pluse 4kila... odvtedy som na vahe nestala, tak snad ma na dalsej poradni neprekoti ked zbadam to cislo 😀

maculienka123
23. mar 2010

iva ty sa mas,ja budem vyzerat jak skrecek ochvilu,uz sa gulatiem a v tvari ani nehovorim,sice kazdy hovori,ze vyzeram zdravo ale mne sa to moc nepaci,tolko priberat.prisla som na to,ze jem vlastne koli tomu,ze mi je zle,ked mi nieje zle ani mi moc netreba.

andelik8
23. mar 2010

macu, tak to ta nepotesim, ale mne uz aj ked prestalo byt zle, stale mi treba jest 😀 a mimochodom, tiez gratulujem ku kopanceku a ticho zeleniem od zavisti... 😉

ivanulienka81
23. mar 2010

no tak ja dufam, ze viac ako 8kg nepriberiem
macu, ale to vsetko po porode stratis, jednoducho si taky tehotensky typ