♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Hej teraz sú tie kočíky strašne nízke 😝 😀
Ja mám ale S4 a tam je to v pohodke 🙂
Ahojte ja len na skok po dlhom čase sa hlásim - ŽIJEME 😵 😀
Nemám vôbec čas sa sem staviť na dlhšie stále niečo robím keď nie v domácnosti tak s malou alebo sme vonku 🙂
Adrianka pridala som do albumu foto bruška tak môžeš aj mňa pridať to albumu 😉
Možno sa večer stavím ale nesľubujem 😅
anarida, mne sa este paci bumbleride indie myslim. tie su aj pre dvojicky.
no teda, tie talianky sa nejak ponahlaju 😉
Soji cicka ahoj vitaj 😉 😀
Idem ťa tam hneď pridať 😉 Ráno sa vidíme 😉 po ceste do škôlky 😀 😀
lulu idem ho pozrieť 😉
Lulu krásny je 😵 😵
Ja ale chcem niečo na čo sa dá dať aj autosedačka niečo takéto http://www.bambino-kociky.sk/product_info.php?p...
Prvé mesiace kým bude teplo budem používať len to no možno mesiac 😀 dúfam,že pekne teplo ešte bude a potom na nákupy kávičkovanie a tak čo ja rada behám takto 😀 Aj pri Eme som to veľmi využila 😵
Drakvak, ďakujem za info, uvažujem, že by som na ten 3D išla, ak mi doktorka /áno Petreková/ nepovie pohlavie, tak o tom budem vážne rozmýšľať. Nejde mi o CD nahrávku, lebo po chlapcoch také niečo nemám a nebolo by fér, keby som niekedy povedala, že z tretieho bábatka máme nahrávku z bruška a od prvých dvoch ani usg fotku. Tak by to bolo hlavne kvôli pohlaviu, ale možno to budem vedieť aj z morfologického ultrazvuku. Do poradne idem 12.4. , tak sa tam možno niekedy stretneme a ak nie, tak pri kočíkovaní. Mám pocit, že ťa z videnia poznám, ale nie som si istá.
V sobotu sme boli na výlete v Poľsku a kúpila som si tam tehu nohavice a krásne šatočky, teším sa, lebo normálne veci ma už tlačili. A včera som si cez net objedna tehu pásy, čierny s nožičkami, neviem či ho vynosím, ale neodolala som a biely do roboty, lebo nebudem fasovať tehotenskú uniformu, také niečo asi neexistuje. Ako sa tie pásy nosia, na nohavice, či do nohavíc?
mimka a nemožeš sem hodit foto tých tehu gatí ?? 🙂
anaridka ahoj moja ako sa vam darí ? 🙂
baby načo sú dobré tie tehu pásy ? o tom som ešte ani nepočula... 😨
jazmi no šak som si myslela že si ich v ba nezohnala no madarsko daleko pre nas 🙄
Ahoj micka u nás nič nové všetko po starom ako som už písala ty sa pochvál ako sa máte čo Ninulka zlatinko ako? 😵
Babenky môžete mi poradit nejaký kočík? Bojím sa že v zime miminko do tých vaničiek vo fusaku nevtisnem... Všetky sa mi zdaju strašne malinké.... Hlavne Chicco...
Anarida aj mna tam môžeš pridat- termín mám 17.9. pohlavie nevieme a mená máme Ema, Šarlota, Martin. Mám ešte 3 ročného Matúška 😀. Ďakujeme 😀
no my bojujeme s črevnou chripkou 😖 nikdy sme nič take namali teraz to chytilo aj MM takže sa mdolim aby ma to obišlo 😔
a mišenke sa nepači v školke ,??? 😕 ninka sa tam vždy strašne teší
Ahoj sam hneď ťa tam pridám 😉
No mňe sa napríklad páči aj tento :
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
podľa mňa tam fusák a aj deku v pohode zmestíš a nie je ani moc drahý ale ja neviem čo sa ti páči vieš či aj trojkolky , golfáče alebo ako štýl 😎 😀
samasa kukni mi do albumu ja som dost vysoka a všetky sa mi zdali nizke a uzke tento je super 😉
Vieš čo ona bola asi tri týždne doma a teraz sa jej nechce vieš si zvykla na to,že je s nami chodíme po výletoch a tak tak sa jej ani nečudujem aj nám je smutno ☹ ale zvykneme si dnes to bolo už v pohodke 😵
tak hej ved ked mala navyše aj emku pri sebe sa nčeudujem 😉 ale tak hadam si lahko zvykne,,,a ty ako to všetko zvladaš nie si unavena ?
Ja som si už zvykla 🙂
Je to úplne v pohode a tu záťaž beriem ako relax 🙂 Som rada keď môžem upratovať alebo variť,piecť len potrebujem kľud čiže to robím keď dievčata spia alebo teraz len Emka . A som neskutočne šťastná keď sa s nimi môžem hrať a teraz byť aj stále vonku a sledovať ich aké su spokojné 😵 Mňe to energiu dáva nie berie 🙂
ved tak by to malo byť 😉 poslala som ti IP
jaj dobre baby, krpec okupany, napapany a uz aj v risi snov 😀
Aj ja tebe cicka 😉
Ivuš to tak skoro chodí spinkať ? V noci sa ti ešte budí alebo prespí ? Ránko ako vstáva o koľkej ? 😵
anarida spinkame celu noc, ale rano medzi 5 az 6 sa budi na mliecko a potom este zabuva do nejakej 7
a niekedy zaspi uz vecer o 7 a niekedy vystraja aj do 9, ale dnes spal na obed iba 2 hodky, tak bol skor unaveny a k tomu cely den vonka....
Tak super 🙂
Baby boli tiež dnes skoro celý deň vonku . Ja som bola ráno zaniesť Mišku do škôlky aj Emi bola so mnou lebo máme ocina odcestovaného (pracuje mimo SR , príde až v júny ) tak som na všetko sama boli sme ráno na nákupe , očkovanie , zobrala som hneď po zaočkovaní kartu a ideme k inej dr.Emka spala do nejakej druhej (inak spáva do štvrtej ) akurát keď sa zobudkala prišla babka , dedko obliekli a šli von prišli až okolo šiestej 😵 Tak som mala veget 🙂
Agentkak je suprový. Prosím ta a kolko meria tá vanička- lebo všetky sú okolo 77 cm.... Neviem kolko bude bábo meriat v 4-6 mesiacoch...
Ako sa volá? Causall play....
Ahojte žienky moje.
Idem sa trochu rozveseliť a trochu sa pozit.naladiť.dnes som telef.o vysledky a velmi som sa zľakla.Všetko mam v poriadku AFP.....Cukor....,alenejaké protilátk nejako vyskočili doposiaľ som to nemala .Som RH +aj manž.je Rh+.Neviete niečo o tom .
☹
Mám depresie bolí ma hlava a som pod nulou.Môže to byť spojené vekom /37/?
anarida, aj my sme boli doobedu na nakupoch a ocka mame este v robote, no snad o osmej pride
samasa kukla som do takej brozury mam ju vzdy poruke, tak tam pisu premerne kg a cm, tak uvadzaju ze babo od 4 do 6 mesiacov moze mat cca. 67 do 73cm
podla mna 77cm vanicka je dost mala a este si zober ze sa babo narodi do zimy, budete mat fusak v kociku...
marika myslim, ze tie bolesti hlavy mozu byt kludne spojene s tehotenstvom, kamaratka je 9tt, ma 27 rokov a stazuje sa, ze ju boli hlava
samasa to je X. lander 2008 a ta vanička je velika pretože treba ratať s tym že septembrové bábo bude v zime asi ešte vo vaničke aj fusaku tak aby sa tam vošlo...pozerala som na nete ta vanička je dlhá 87 cm...a široká 33cm
marika určite nie 😉 asi bude na to nejaky "vnutorny" dovod
baby čo hovoríte na tieto gate mne sa teda veelmi páčia 😵
alebo toto to sa da aj po tehu noosit...

Krásny je 😵 Vyzerá super no ja budem potrebovať niečo pre dve detičky 😝 A tie sa mi moc nepáčia musím ešte veľa hladať kým sa mi niečo zapáči ale mám čas 😵
Baby videli ste toto ? :
http://www.aktuality.sk/clanok/159679/29-rocna-...