♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agentka,mne sa pacia tie biele :O)a tie vysoke opatky? xixixi 😀
dadu aj mne len v bielych by som bola ako prasiatko za chvilu 😀 a opatky ? už davno u mna skončili 😖
ja som si kupila na teplejsie dni tieto-maju na bokoch elasticky pas a z vnutornej strany sa to da este nastavovat,tak dufam,ze budu na dlhsie.....mrzi ma ten dlhyyy link
Ahojte ja som akurát okúpala dievčata a teraz pozerajú panelák 😵
idem Vas dočítať 😉
Moc ste toho nepopísali 😕 🙂 idem pridať
samasu do tabuľky ak ešte niekto píšte nech to nerobím na 10 krát 😉 🙂
dadu peknéééééé aj taketo by sa mi hodili 😉
anaridka aj ja pozeram panelak 🙂
ahojte, aj si práve hľadám nejaké nohavice, ale mám problém s veľkosťou, zatiaľ čo som skúšala tak boli veľké. Dadulienka, predpokladám, že tieto si nekúpila v SR?
kikaaa aj ja mam problem s velkostou,zda sa mi ze tehu veci robia nejake vacsie..bohuzial tie nohavice som nekupila na sr,ale aj tam mate next,tak mozno budu mat tie iste.. 🙂
Mám problém a veľký 😀 😀
samasa dnes sa mi nechce strašne moc sa ospravedlňujem zajtra hneď ako sa sem dostanem ťa pridám 😉
Ja tu mám tak veľa odpisovania a písačiek,že sa mi do toho vôbec nechce 😝 už dva krát som to mala otvorené a hneď som to radšej aj zavrela 😝 a lepšie sa mi pridáva keď dávam viac báb naraz tak snáď sa do zajtra niekto pridá? 😵
dievcata,prave som nasla next na slovensku a tam su tieto nohavice v ponuke,tak pokukajte,za postovne sa plati 5 euro
Dadu ja odtiaľ objednávam 😵 😉
budem sa musiet rozlucit,lebo laptop zo mna vycciava energiu...ak este najdete nejake zaujimave vecicky tak sem s nimi,rada sa necham niecim inspirovat 🙂
Zelam vam vsetkym dobru noc papa
Dadulienka to som pozerala, bolo by to super, ale ja musím všetko skúsiť, lebo 99% mi je veľké aj XS
inak to niesom taká chudá, len tie tehotenské veci majú asi iné rozmery 😀
anarida,tak super,ze aj sr funguje(musim upozornit kamosku,lebo tej som vzdy nosila),ja si z netu objednat nemozem,lebo next robi vacsie velkosti,tak si vsetko musim najprv vyskusat.A este je to aj dost predrazena znacka,tak tehu veci len tak opatrne.... 🙂
dadu ja ale viac pre deti objednávam sebe ani nie ja to potrebujem všetko skúšať 😅
kikaaa ja si myslim,ze urcite maju ine rozmery hlavne niektore nohavice su dost prehnane s velkostou na brusku...alebo je este jedna alternativa-nemyslia na to,ze aj v takom 4 mesiaci potrebujes nohavice,ale brusko je mensie...mozno by sa im to neoplatilo vyrabat 😀 😀 😀 no zase nemozem povedat,ze taka firma neexistuje,nasla som si super rifle aj s tym elastickym pasom ako presne na velkost mojho bruska-stali 80 libier-to uz je dost vela na par mesiacov ☹
Baby tak vy tu riešite kočiare? Aj my sme už boli len tak pre radosť popozerať po takých obchodoch a neviem či by som si vybrala.
agentkak pridala som foto nohavíc, ale musela som si ich obliecť, aby ukázali, no a keď som potom videla aké mám v nich brušisko, tak som váhala, či to sem dať 😀 Ale boli sme s manželom na večeru, tak sme sa s drobcom poriadne napráskali.
anarida tie detske vecicky su super-presne podla veku..aj ja si musim vsetko skusat,kazdy vyrobca ma asi ine podmienky pre velkosti,tak sa poriadne natrapim,kym si nieco kupim ☹ obdivujem dievcata,ktore si dokazu objednat z netu,ticho zavidim 😉
mimka bruško maš krásne také akurát 😉
nechceš pridať do tabuľky aj ty ?
dobre dievcata,tak ja uz naozaj dobru noc vsetkym papa
mimka tie gate su super,akurat na tvoje brusko 🙂
ahojte tehulky
ja tiez cakam babo v septembri 2010. tak sa tesim ze sme sa tu stretli 🙂
vsetkym prajem nech vsetko dobre dopadne
sasena
Aj ja už pôjdem zajtra tu budem 😉
Dadu a ty si v tabuľke? Ja ani neviem vôbec nemám takto prehlad 😅
anarid napísala som ti do IP moje údaje, ďakujem za pridanie do tabulky
mimka zajtra pridám 😉 už mi hlava padá idem baby preniesť k sebe do posteľe lebo sama sa bojím 😀 😀 a spať 😔 dobrú nocku zajtra
sasena333
vitaaaaaaaaaaaaaj 😉 😉
Aj keď sme iba v 4 mesiaci, ale normalne gate už nie su pohodlné a tie čo som teraz dala do môjho albumu, sú fakt pohodlné a tá guma na pase sa dá pekne natiahnuť, tak ešte nejaký mesiac vydržia.
Su krásne 😉 ja mám brucho ako keby som ich tam mala šesť 😅 😀
vitaj sasena, v ktorom si tyzdni? 😀 ako prezivas tehotenstvo? je to tvoje prve? 😵

http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10...
sory ešte raz