icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

parhelie
25. mar 2010

Krásne slnečné ránko prajem vsetkým 🙂
hm, ked vas tak citam, uz aj ja sa budem musiet pomaly zacat pozerat po tehu nohaviciach, pomaly, ale isto sa do nicoho nedostanem ☹ uz nosim otvorene nohavice (kedze gombik nezapnem uz na ziadnych) a maskujem to opaskom.. 😀
chcela som sa Vás spýtať, či neviete aké testy sa robia medzi 19tt - 22tt?.. v tom období sa chystáme s manzelom na dovolenku a bojim sa, že práve vtedy niečo dolezité prepísknem 😒 tie morfologické testy sa napr. robia v ktorom tt?... dakujem a prajem pekný dnik 😉

jazmina83
25. mar 2010

pridám aj ja link pre tehulky, ak je niektora v nemecku, tu je tip, ak nie, aspon si oci mozme popást a závidiet, ze u nas ledva dostat tehulkovske rifle 😀

http://www.bellybutton.de/shop/mama/schwangersc...

jazmina83
25. mar 2010

Ahoj parhelie,pekné slnečné ránko 😵 pokial sa dobre pamatam a baby to tu niekde spominali, morf. utz sa robi v 20tt, ale ci sa este robia nejake ine testy neviem 😖

jazmina83
25. mar 2010

A tu ešte jeden link, mená pre babetka, najpopularnejsie roku 2009...tuším Dadulienka, ty si hladala nieco zahranicno/slovenské 😉

http://www.babynames.com/Names/Popular/

dadulienka27
25. mar 2010

dobre ranko vsetkym!
Po 5 dnoch vegetena idem zase do roboty....sa mi nechceeeee,ale svieti krasne slniecko,tak to ma urcite preberie 😀
jazmina dakujem za ten link,urcite prestudujem.uz som zacinala byt nervozna z toho,ze skoro kazda tu ma uz nejake mena pripravene a my este stale nic,ani vecicky este nenakupujeme.... ☹

dadulienka27
25. mar 2010

jazmina ten nemecky link nema chybu!!!!tie farby su uzasneee.......ale aj tie ceny xixi 😉 😀

mimka29
25. mar 2010

Ahojte babule,
vecičky pre bábo ešte nenakupujem, aj keď by som strašne rada niečo pre svoju radosť drobcovi kúpila, nech vie, že s ním počítame, tak nech pekne rastie 🙂

ivanulienka81
25. mar 2010

parhelie, morfologicke sono sa robi kolo 20-21tt

parhelie
25. mar 2010

jeej, tak to co ja idem robit, ked uz mam dovolenku zabookovanu... ☹ myslite, ze by bol velky problem, keby mi morfologicke testy robili az v 22tt?

ivanulienka81
25. mar 2010

parhelie netusim, opytaj sa doktora

anarida
autor
25. mar 2010

Dobre ránko kočky 😵
Mi sme až teraz prišli domov od ôsmej sme sa túlali 😀 boli sme sa najesť lebo som na nič doma nemala chuť stretla som kamošku tak sme na kafe šli vonku je úžasne krásne 😵
Idem dorobiť tú tabuľku ak ešte niekto niečo píšte 😉

ivanulienka81
25. mar 2010

anarida, ahoj
tak uz viem, co sa vcera vlastne stalo, babatko ma 960g a zatial su ok

dadulienka27
25. mar 2010

parhelie mne budu robit morfologicky ultrazvuk v 22tt 🙂

ivanulienka81
25. mar 2010

mne robili v 21tt,
parhelie vsak zavolaj dokymu a dohodni sa s nim

agentkak
25. mar 2010

mimka tie gate su super... a dolu su ake rozširene uzke alebo rovne ???

anarida
autor
25. mar 2010

Tabuľka - hotovo 😵
Ivi a čo presne sa stalo? To som rada,že sú ok 🙂

parhelie
25. mar 2010

no ano, skusim mu zavolat a spytat sa. len s mojim doktorom je trosku problem, dostat ho k telefonu je takmer nemozné 😠
boze, baby, dnes je tak pekne vonku, ze ma ide porazit, ze musim sediet zavreta dnu v praci... taaak strasne rada by som sa isla niekam vonku prejst... pomooooc...

mimka29
25. mar 2010

agentkak od stehien až dole sú rovnako široké a dole majú takú gumu ako hore, len užšiu, čiže dole sú stiahnuté. Som snimi strašne spokojná aj keď som ich kúpila od číňanov, len bol problém číňanovi vysvetli, že hľadám tehotenské gate 😀

mimka29
25. mar 2010

Vonku je fakt krásne. Ja som doma na PN-ke a už asi budem doma celé tehu, tak sa pôjdem zachvíločku poprechádzať. Pôjdem si kúpiť nejaké časopisy na čítanie.

ivanulienka81
25. mar 2010

anarida, no tak jej bolo uz niekolko dni zle, bolelo ju brucho, isla k dokymu, sono v poriadku, ale jej vzali aj krv.... vysledky boli velmi zle a zistili nejaky syndrom help, ze babatko uz nebolo niekolko dni vyzivovane a uz sa spravalo v tele matky ako parazit, tak okamzita hospitalizacia a muselo ist babo von, lebo by mohlo ohrozit aj matku...

maculienka123
25. mar 2010

no mne sa pacia skor take rifle uzsie dolu,nemam ani jedny rozsirene dolu do zvona a u nasich cinannov len take siroke maju pomaly na sto kilove baby.

ja este nemam kupene vobec nic aj keby som chcela,este to neprehanam,mam kedy potom mozem v lete nakupovat 🙂

dadulienka27
25. mar 2010

ivka a v ktorom bola tyzdni???

maculienka123
25. mar 2010

co tu rozoberate?ze niekto skor porodil?

ivanulienka81
25. mar 2010

dadu, 28tt

maculienka123
25. mar 2010

a babo prezilo?to aj sa da?

ivanulienka81
25. mar 2010

macu, ano, zatial su v pohode
ale uz citam na nete clanky tak mi je zle z toho

Úmrtnosť novorodencov je pri výskyte HELLP-syndrómu zvýšená na viac než 50 %. 😨

Čítajte viac: http://primar.sme.sk/c/4116730/gestozy.html#ixz...

jaj baby, uz nejdem o tom pisat, nechcem na to mysliet

dadulienka27
25. mar 2010

macu da sa,videla som babo,ktore bolo narodene v 23tt a prezilo 🙂 len su to straaasne nervy pre rodicov ☹

ivanulienka81
25. mar 2010

iba tu robim zlu atmosferu...
no dam lepsiu... dala som fotecky nasho aktualneho bruska do albumu... blee, sa mi zda dost slaninkove 😀

jazmina83
25. mar 2010

Ivanulienka, ake slaninkove, take bruško som mala ja pred tehotenstvom :D to ja ho mam 4x take velke 😀 a slaninoveeeee

anarida
autor
25. mar 2010

Baby nemyslite na to 😉 radšej ani o tom nepíšte 😉 😵