♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte, tak ja sa sem tiez pridavam, este som sice nebola u lekara, ale je mi jasne, ze som tehoska🙂
tak sem obcas pozriem, kolko nas tu je a ako sa vam vodi
vela zdaru a vela pohody!
ahojte 🙂
vitaj mamicka medzi tehulkami 🙂
andzi, si to ty? 😕 super, tesim sa, ze sme sa tu znovu stretli 🙂 🙂 🙂
ja som si vcera kupila tehu gate, uz som nevedela obsediet v normalnych nohaviciach vsetko ma tlacilo, tieto su super pohodlne 🙂
baby aj vam sa robi to, ze rano vstanem, brucho nikde a pocas dna mi tak napuchne, ze vecer ked sa vidim v zrkadle, tak to mam riadne tehu brucho 😕 a rano zase splasnute...
rhodosbb
práve som to chcela napísať, že ráno som úplne úplne ploská, ale večer, keď idem spať tak mám brucho jak v 5. mesiaci pomaly 😀
baby ja tak isto... 😠 ale baby..ja mám zrazu aj prsia 😀 😀 😀 😀 😀 parada konečneee 😝
ahojte baby som tu nova tak trosku trpezlivosti so mnou 🙂 som rada ze sa tu budem moct s niekym podelit o svoju radost 🙂 este som nebola u doktora lebo momenatalne som v zahranici ale uz sa neviem dockat ked mi to potvrdi doktor 🙂
vitaj 😉 takych nas je tu viac... 😵
dakujem 🙂
agentkak aj u mna je to tak z tym bruskom len mne sa zda,ze tie co uz maju jedno dieta tak brusko bude vidiet omnoho skor co sa aj tesim 😀 a inas z tymi prsiami aj ma sem tam pobolievaju,ale zatial som nepobadala,ze by sa nejako zväcsili stale su take male supy jak aj boli 😀 😀 😀 😀
ahojky rhodos, áno áno. Priznám sa, že aj ja sa veľmi teším, že sme sa opäť stretli. Chodíš ešte aj do júloviek? Ja občas chodím čítať, čo máte nové. Inak s tým bruškom máš pravdu, v priebehu dňa, keď sedím v kancelárii, si normálne povolím gombík a zips, lebo mi bruško vystupuje. Pritom ráno v pohode nohavice zapnem. A keď prídem poobede domov, normálne sa mi uľaví, že si môžem uvoľniť bruško.
lulu
no ved sa teším že zo šupiek mam zrazu plnohodnotné dyne 😀 😀 skoro jak za mlada 😀 a inak to akože fakt nam bude skorej vidno brušeno???? 😕
ja som inak dnes na seba nenavliekla rifle, sice nie su elatické ale uz citit že by som sa v robote ked sedim za pc v nich moc tlačila takže ich budem musiet vylučit a dufat že sa sa zas niekedy do nich dostanem 😅
baby zážitok z dnešného dňa ...zatiaľ najhorší v mojom doterajšom živote 😢
cca pred 2 hodinami som sedela za PC a zacítila som takú krátku ostú rezavú bolesť v podbrušku, išla som na WC a zrazu číra krv - a dosť veľa. s plačom som volala dr., tak mi kázak hned prísť.
našťastie je od nás len pár ulíc, ale už ma nič nebolelo.
Dal ma na sono a tam dr. zistil, že ukážkové tehotenstvo, vraj je to krvacanie z toho, že sa ten vak "zažiera" do maternice, vytvára sa placenta a pritom môžu prasknúť cievky a u niktorých báb to spôsobí krvácanie, vraj sa to môže aj zopakovať. tak ma hned ukludnil, že je to ok, ale mám ležať a oddychovať.
potom sme sa už smiali, že dobre , že som prišla, už bolo vidno aj krpca, má 3 mm 😉 a videli sme aj srdiečko.
a ten vak mal v pondelok 9 mm a dnes už 17 😲 takže nejako rýchlo postupujeme 😵
vypísal mi aj knižku konečne, je to 6. týždeň a deň pôrodu 8. septembra...dokonca mi dal takú knižku - Tehotenstvo, kde je písaný týždeň po týždni, čo sa presne v brušku deje 😀
tak som už kľudnejšia, aj keď ešte trošku krvácam, idem si lahnúť a ukludniť sa...teraz mám termín až 10. februára, už mi bude brať krv a mám priniesť ranný moč.
takže tak....Ďakujem bohu, že to skončilo tak ako to skončilo
vranka
😨 😨 😨 pánečku ale si ma vystrašila ked som to žačala čítať....no tak to teda bol zážitok... 😢
tak sa šetri a len oddychuj! držm ti palce 😎 som rada že to dobre dopadlo
vranka to si mala velke stastie,ze to dopadlo tak ako to dopadlo to ja kebyze sa mi nieco taketo stane tak som v prdeli,lebo moj gyn.vobec nezdviha telefon a ani neviem ako by som sa k nemu dostala kedze byvam na dedine a busy chodia kazde 2 hodiny a z malu sa niekde terigat..... 😒
ja teraz citim bolest v krizoch dufam,ze som neprechladla musim si dat podusku nahrievaciu 😒
agentkak ano budeme skor bruskate ako tie co nemaju este deticky 😀 viem to podla svagriny,lebo je v 4 mesiaci krpata je jak ja aj dost tenuka a uz ma brusko jak kebyze je v 6 mesiaci a to jej dcera ma uz 9 rokov. 😉
lulu
mne nič neni len tiež presne kríže totalne ma bolia jak pred porodom...no a ešte tie bradavky 😀 noa unavena som teda riadne v sobotu budem hajat hadam aj do pol trinástej 😠
lullu máš pravdu kukala som to na nete fakt tam baby pisali že im skoro nabehlo brušenko... som pozerala jak puk 😲 to som ešte nikde nepočula... no tak ale v každom pripade a teším 😎 ved pekne si to užijeme nie ?
caute babky
vranka - super, ze to takto dopadlo
inak k tym prsiam - mne rastu teraz total rychlo, mm sa nevie vinadivat, bo ja som pred tym nebola hore moc vyvinuta 😀
vranka, lekár ti nič nepredpísal na udržanie?
ved ano toto tehu si uzijem.predtym som si to moc neuzivala,lebo som necakane otehotnela a to ma dost zobralo tak som sa ani netesila,ale potom ako sa narodila a prvy krat sa usmiala az som plakala od stastia a uz by som ju nevymenila.strasne ju lubim.len neviem ako to bude z druhym,lebo ma dost boli jazva po tom cisarskom a bojim sa,aby sa neroztrhla kebyze rodim normalne a priznam sa aj sa bojim prirodzeneho porodu 😒
jika moj sa ani nepozera a ani nechyta,lebo ho hned zhukam 😀
jika
ved toto teraz je to super mm sa tiež pačia prsia 😀
lulu
prve som si ani ja neužila neviem tiež to bolo take cele nejake divne...a o jazvu sa neboj...nie sme s látky to niečo vydrží...a popravde neviem čo všetko obnáša cisárky ale pride mi to asi lepšie ako prirodz. porod...to bola hruza ☹ 6 hodin rodit to sa može len mne stat po tych trapeniach epiduralka to istila aj ked to šitie už som si potom v plnom vedomi vychutnala 🙄
ahoj, ja len že sa pridávam 🙂 . Na vianoce sme zistili že čakame babo a včera som bola prvy krat u doktorky. bolo vidno len taku ciarocku vo vacku 🙂 ale vsetko je ok, uz mam aj tehu knizku 🙂 , a podla ultrazvuku mi dala termin na 4.9.2010 🙂 tesiiiiime sa🙂
agentkak co mam ja povedat ja som rodila 22 hodin... 😅 ale cisarak som rada ze som sa mu nakoniec vyhla predsalen sa to rychlejsie hoji ked je prirodzeny porod. 😉
Ahojte 🙂
vranka ... 😨 ... no teda, mna by asi vystrelo na mieste, kebyze sa mi to stane
u mna ako vzdy vsetko po starom ... priznaky nikde, trosku citlive prsia ... ale inak nic a dnes som uz 5 tt ... ja uz chcem pondelooooook 🙄
ahoj jani tak to ste mali krasny vianocny darcek.ja ked som si robila tiez na Vianoce test tak tam nist nebolo,ale na Novy rok uz ciarky jak vysite.
baby ja som bola velmi spokojna z cisarskym a isla by som do toho aj druhy krat dufam,ze sa to podari.nebojim sa tej bolesti,ale tej ruptury maternice 😒
a este aj moj sa teraz tak tusim viac tesi na babatko aj ked sa strasne tesil aj na Ericku,ale toto druhe je take,ze uz vieme do coho ideme a co to vsetko obnasa a kolko starosti a radosti nam to spravi 😀
nestraste este s porodmi 😀 😀 😀
my sme na Vianoce este tehu neboli, ovu bola 23.12., takze to bolo len v procese vznikania 😀
janka vitaj 😉
mywiel 22hodin????????????? 😲 to prečo ta tak dlho trápili ???
nech už je piatok nech už je piatok 😠
andzi, nie , nič mi nepredpísal, povedal, že je to ok, že iba sa uvoľňuje krv z toho, ako sa tvorí placenta či čo....ale som z toho celého nešťastná.
aj ked povedal, že okolo plodu sa nenachádza krv, že to je dôležité, že tam je všetko čisté...že toto sa môže stať a vraj aj viac krát, a krvacam doteraz ☹ aj keĎ nie tak veľmi, ale vždy keď idem na WC, mi vypadne pár kvapiek čírej krvi .....neviem, ale myslím, že keby bol problém, tak by to na sone zbadali...lebo sono mi robí iný lekár, nie môj....čiže to, že je to ok mám potvrdené od 2 lekárov.
Dúfam, že to čoskoro prejde...a ešte som zabudla napísať, že sem tam cítim také štipkanie, akoby ma niekto štípal zvnútra brucha, to možno ako mi praskajú tie cievky, alebo ja neviem čo....
a neviem, tento dr. ku ktorému chodím je vychýrený v celej Nitre, ešte som na neho nepočula nič zlé, len samé chvály, tak dúfam, že ja nebudem prvá, čo bude na neho nadávať.
Držte nám palce 😒
ahoj vranka. mas rovnake terminy ako ja, zaciatok 6 tyzdna a termin 8.9. inac, mne dal dr. na udrzanie duphaston - neviem, ci preventivne, alebo ci som rizikova ... je to prve tehu, snazili sme sa rok a pol a mam 30 ...tak ktovie.
vranka
ty každopádne si davaj na seba pozor,, žiadne prudké pohyby žiadne natahovanie...pekne oddychuj chce to psychyckú pohodu a všetko bude ok... toto je bežne pokial to nie je spojene s bolesťami... ale mali by ťa sledovať aby vylučili rizikové tehotenstvo...držím palec
ozvi sa 😉
dobre ranko
vranka - drzim palceky, aby bolo vsetko ok
inak neviem, kto nazval tehotenske nevolnosti rannymi - predvcerom mi bolo na zomretie na obed, vcera vecer a ze ranne 😀
dobre ranko, vitam nove tehulky 🙂
vranka, si ma vystrasila, ale neboj ked ti doktor potvrdil, ze okolo plodu nie je ziadna krva, ziadny hematom, tak sa nemas coho bat 😉 a nevypisal ta na PN?
vranka, mne sa stalo pri prvom tehu, ze som zacala silno krvacat, uz som to tu tusim aj opisovala...letela som na pohotovost, lebo som sa rano zobudila v kaluzi krvy a zistili mi dva hematomy okolo plodu, doktor mi rovno povedal, ze si nemam robit velke nadeje, lezala som tyzden v nemocnici a hematomy sa pomalicky "vyplavili" von.
Zo mna vtedy padali riadne kusy krvy ked som bola na WC a bola som si na stopro ista, ze som potratila a ked som prisla na sono, tak mi doktor vravi, ze no akciu srdiecka tu mame a ja ze co?? ved ja som potratila a on ze nie, aha tu je 🙂
teraz mam z toho traumu a zakazdym ked idem na wecko, tak sa bojim, co uvidim...

Nie je jednorazovy a dostanes ho asi len v zahranici je drahy okolo 20 euro ale ukaze ti pocet tyzdnov kedy doslo k oplodneniu. 😉 No a ukaze ti + alebo - takze je to jasné. 😉 A ked ho namocis do mocu tak na nom blikaju presipacie hodiny a ked zmiznu mozes citat vysledok cize nemusis mat ani hodinky. 😉