icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
26. mar 2010

dadu,chcem ti povedat,ze ja mavam to iste,napr.vcera cely den a dnes rano,tiez taka pichlava bolest ani nie ako na menzes ale vyslovene pichnutie a ked som sa ohla a stlacila prusko tak bolelo.ale ja si myslim,ze to ma viacero zien,roztahuje sa maternica a robi si miesto a tlaci na vsetko,mechur,creva (preto chodim dva krat na velku za den),konecnik,krcok,vsetko co tam je vnutri.ja sa tiez sledujem moc,az mi to vycitaju vsetci ale ja som uz taka,bojim sa,prvorodicky sa viac boja,je to normalne.ale vcera som umyvala okna,tak asi aj koli tej namahe to bolo.

lucy,takze chalanisko,gratulujem 🙂

cely den nic ziadne kopkanie a teraz zacalo,ja tomu ani neverim,je to take neuveritelne,ze tam nieco preskakuje a kopka.

anarida
autor
26. mar 2010

lucialen pozerám,že aj ty máš krásne bruško 😉 v 10tt krásne teraz určite o niečo väčšie? 😵
super macu tešíme sa s tebu 😵 u nás tiež tak cez ďeň kľud a večer vždy keď som vklude už tak začnú kopať 😅 😀

lucialen
26. mar 2010

Aj mna brusko pobolieva, hlavne rano, ja sa v noci stale natahujem. Aj cez den ma hocikedy pichne a boli, ale doky povedal ze je to ok, lebo sa natahuje maternica 🙂
Inak v nemocnici mi doki pozerat prsia a povedal ze si mam natahovat a krutit bradavky 😲 😕 Takto som asi vyzerala 😀 To som este nepocula, ale zevraj to pomoze pri kojeni, aby si maly lepsie chytil prsik 😒 No prijemne mi to nieje 😝
Anarida, praveze potom mi uz brusko velmi nerastlo, ale v nedelu uz odfotim

maculienka123
26. mar 2010

🙂 anarida,teba musia kopat dvakrat tolko,aj na obidvoch stranach sucastne,to teda musi byt pocit.

luci,to som nepocula o tych bradavkach,to vazne?ked mna tak bolia cele kozy,ze natahovanie bradaviek by ma asi zabilo..

lucialen
26. mar 2010

No mna uz konecne prsia prestali boliet, ale ja som na bradavky citliva, akoze neboli to, ale nepaci sa mi to 😒

anarida
autor
26. mar 2010

Ani ja som to teda ešte nepočula? 😅 😅 😅
No veru je to super pocit 😵 😵 idem kočky kúpať baby hneď som tu 😉

lucialen
26. mar 2010

No akurat mi to potvrdila jedna baba z druhej temy, ze aj jej kazali pri prvom tehu, ale ze len dovtedy, kym nevyteka tak tekutina 😒

kveta
26. mar 2010

Lucialen, mne sa to nezdá a nerobila by som to, lebo dráždením bradaviek sa spúšťajú kŕče maternice a teda hrozí, že si tak vyvoláš potrat... Fakt ma ten dr. udivuje... aj by som sem napísala vulgarizmus na jeho adresu, ale budem slušná...

lucialen
26. mar 2010

Myslis kveti? Ja sa este opytam mojho dokiho, co on na to 😒

kveta
26. mar 2010

Hej, dráždením bradaviek sa provokuje vylučovanie hormónu oxytocínu a ten spúšťa kŕče maternice...

agentkak
26. mar 2010

luci ajoj gratulujem k štátniciam, a k chlačekovi 🙂 a naozaj si nič nestlačaj to je riadna blbosť to sa nemože v tehu robit...

lucialen
26. mar 2010

Ved to nie stlacat, to mi povedal, nech poviem partnerovi aby to robil 😀 To asi pri tych prijemnych veciach 😉 Ale zase ked sa ti partner hra s bradavkami, tak to hadam nesposobuje krce maternice? 😕 🙂

lucialen
26. mar 2010

A dakujem 🙂

dadulienka27
26. mar 2010

ahojte dievcata..mate zujimavu temu o bradavkach 😀 😀 😀
Dnes sme konecne dostali list z vysledkami z tripple testu Downov Syndrom 1:1300,razstep chrbtice a podobne ziadny risk.....tak sa vytesujem,lenze samozrejme hrubym vytlacene...upozornenie-tento test iba predpoveda nizku alebo zvysenu sancu razstepu chrbtice,z toho dovodu nemoze vylucit ze tento defekt nezasiahne kazde tehotenstvo uf dufam,ze som to prelozila dost zrozumitelne,chcela som len tym povedat,ze na jednej starne ti spravia test aby vylucili poskodenie,ale na druhej strane si kryju chrbat,ze ak by nieco.....mne stacilo len napisat ziadny risk a bola by som najstastnejsia na svete 😀
luc gratulujem k statniciam a aj k chlapcekovi 🙂

anarida
autor
26. mar 2010

Hej aj ja si myslím,že to je blbosť 😲

Kati cicuška moja ako ?

vranka6
26. mar 2010

ahojte baby, tak čo sa dalo, to som si prečítala....ale nestihla som toho veľa 😠
čítam, že už viaceré cítite pohyby a viete pohlavie.

Ja som od dnes celý víkend v práci, ale ukludnujem sa tým, že ešte pár mesiacov to vydržím a už budem mať svatý pokoj od roboty aspoň na rok a hlavne od roboty cez víkend a sviatky...to mi neskutočne už vadí! ☹

my sa máme dobre, brucho mám už akoby som čakala dvojičky 😉 ,veľmi sa z toho teším, pribrala som zatiaľ 3 kg a brucho ma našťastie nebolí, iba kríže a chrbát, ale to len keď dlhšie sedím a hlavne večer.
No čo ma hnevá je zase zápcha... 😖 ja sa jej tuším nikdy nezbavím...už bol nejaký ten mesiac pokoj a teraz posledný týždeň opät. Každý večer sa nadájam 100% fershom pomarančovým, jem ľanové semienka a sušené slivky, ale už mi to vôbec nezaberá, tak sa každé ráno trápim na WC ☹
no a v noci mi začína zavadzať brucho 🙂)) sa stále prehadzujem, lebo najradšej spím na boku, ale teraz sa to už nie vždy dá, tak mám väčšinou nedobrovoľný budíček o 6. hod. ráno aj keď nemusím 😉

No a dnes ma moja polovička prekvapila, kúpil ani neviem ako to nazvat...také vajíčko pre chrumku, dá sa to dať aj na držiak a uložiť do toho dieťa a má to rôzne funkcie....iba stalčíte gombík a samé to hojdá bábätko, dá sa tam pustiť hudba a také srandy. Podľa mňa zbytočnosť, ale priateľ sa z toho straaašne tešil, tak som sa tešila s ním 😉

dadulienka27
27. mar 2010

dobre ranko dievcata,zelam vam pekny vikend 🙂 dufam,ze ho nejdete stravit velkonocnym upratovanim 😉

maculienka123
27. mar 2010

dobre ranko,

ja teda nie,ja mam upratane stale,len okna musim doumyvat ale to ma cas v tyzdni.pojdeme k svokrovcom,potom k nasim a vecer relax.

agentkak
27. mar 2010

ahojte
anaridka dakujem už mi bolo včera lepšie...dnes končim s dietou a už sa normalne najem..len sa mi moc nechcelo ležať tak som sa činila a malovala som v obyvačke stenu(to som mala v plaane už dlhoo) tak som bola aspon nejak aktivna..ale unavena som bola jak pes 😔

vranka ajooj skus si občas na zacpu pomocť s glycerinovymi čipkami tie sa v tehu môžu...a inak ja som mala tiež taky problem a to aj pred tehu začaala som každe rano papat actviu a upravilo sa mi to...tak skus možno ti chybaju kultury v črievku 😉

zuzanockamt
27. mar 2010

Ahojte 🙂

ja sa dnes idem pustit do upratka, lebo sviatky za dverami a u nas bordel ako v tanku 😝 ... kym mam energiu, tak musim vyuzit 😀 ... vcera som neurobila nic, lebo som prisla domov az okolo 21:00, lebo sme mali akciu v skole ku dnu ucitelov

agentka ... si ma vcera inspirovala s menami ... a pre dievcatko som doplnila ku menu Monika aj Miriana, len to este musi MM predychat 😀 ... predtym som chcela dat Monika Miriama, ale ta Miriana sa mi viac paci 🙂 😉

tinkerbell
27. mar 2010

Vranka mne pri zapche pomaha, ked zjem aspon 2 jablcka denne, a ked je to ozaj zle, tak si pridam rozpustnu vlakninu do jogurtu.
Maculienka, tu pichlavu bolest mavam aj ja, ale tiez si myslim, ze to sa len maternica roztahuje.

agentkak
27. mar 2010

čau zuzi no tak som rada to je pekne meno aj v tej kombinácii s monikou to by bol aj kompromis 🙂 a mužovi si to hovorila ? ja idem tiež dnes upratovat no nie a nie sa rozhybať nejak sa mi nechce ked si zmyslím kolko toho je a kolko okien ma dom tak mi je hned zle 😒

zuzanockamt
27. mar 2010

ja som si dala kavu, tak som akcna 😀

inak vcera som mala v podbrusku take dva divne pocity, ani to neviem popisat ... tak neviem ci to bolo male alebo creva 😕

mimka29
27. mar 2010

Ahojte, ja som mala akurát včera dilemu, že či môžem piť jednu kávu denne, ale baby na inej téme mi odpísali, že môžem. Tak to som ráda že aj vy pijete kávu, lebo teraz mám hrozne nízky tlak a bez kávy som už poobede úplne nemožná.

vranka aj mňa trápi väčšinou zápcha a teda nepomáha už fakt skoro nič ☹ snáď iba viac ovocia keď si dám.

Dnes ráno som si popočúvala srdiečko drobčeka. Ešte asi spinkal, lebo som počula krásne srdiečko, lebo keď tam vystrája, tak je počuť samé žblnkoty a srdiečko veľmi slabo.
Babule mne sa teda upratovať nechce vôbec, dnes sa na to asi vykašlem. Ja som doma, takže si dám v týždni jednu miestnosť každý deň a bude to.

zuzanockamt
27. mar 2010

mimka ... ja som predtym zvykla pit dve kavy denne, ale nesku s mliekom, tak prve tri mesiace som nepila zidnu a bola som totalne mimo, tak som si povedala, ze teraz uz by to nemalo uskodit a davam si jednu salku denne, zase nesku s mliekom, tak pol na pol ... mavam tiez nizky tlak

ladywitch26
27. mar 2010

som tu dlho nebola, ale akosi nestiham popri robote. a som taka unavena, ze si poobede musim normalne ist schrupnut na hodku-dve. esteze je vonku pekne, tak muz vzdy vybehne s malou vonku alebo k susedom. maju teraz 15mesacne dievcatko a tak sa pekne vedia spolu hrat, no zlate su.

dadulienka, a naco robia tie testy, ked v 20-24tt co sa robi sono, tak tam sa predsa da krasne zistit aj razstep pery, chrbtice a pod. tu ziadne testy nerobia, len to sono.

vranka, to vajicko nie je az taka zbytocnost, ako si myslis. uvidis, ako vyuzijes. ja som cez den malu v nom uspavala. nemohla som ju polozit na rovne, lebo mala reflux a v momente by mi grckala, tak som ju v takom miernom polosede musela mat stale. a deti miluju hojdanie. asi im to pripomina brusko, tam ich to tiez stale hojdalo. ja som mala taku sedacku, tiez som jej pustila hudbu, zapla vibracie a sice ju to same nehojdalo, ale nohou som ju hojdala ja a behom chvilky mi hned zaspinkala.

inak pred chvilou som sa skoro pozvracala. jedla som lieskovce a zrazu jeden takej chuti, ako keby moc na nom bol. mam morske prasa, tak viem, ako pachne moc hlodavcov, tak len dufam, ze ten lieskovec nepototo nejaky potkan 😝 hned som bezala k umyvadlu a kym som posledne kusocky toho orecha nedostala spomedzi zubov, tak ma teda riadne natahovalo. asi si uz lieskovce netrufnem jest. len neviem, co ine, lebo to bolo jedine, co ako tak zaberalo na nevolnosti.ono mi je totizto este stale cely den zle. 😝

anarida
autor
27. mar 2010

Ahojte ja som tu teraz len na skok . Chystáme sa s babami na "výlet" ideme do Martina na módnu prehliadku Simonky 😵 ideme asi vlakom nech maju kočky zážitok 🙂
Poprosím Vás zahlasovať za Simonku
http://www.turiec.pua.sk/?Hlasovanie:Hlasovanie...
je číslo 10. a hlasovať sa dá každých 10.minút celý kôň hlasuje ideme predbehnuť číslo 8. 😅 😀 😀 😉
Ďakujeme

anarida
autor
27. mar 2010

Keď Vám tam píše Chyba 404: Nenájdené
tak si dajte Hlasovanie -Hlasovanie "Miss internet" a ideme 😉

dadulienka27
27. mar 2010

Ahojtezase po chvili,dnes som vstala velmi skoro,lebo ma mm zobudil ked isiel do roboty...dala som si na lacny zaludok pisttacii kavu bez kofeinu a potom som len objimala toaletu...som si tukala po cele aka som blba.zistila som,ze v tehu mi strasne robi zle ked pijem mlieko,ale niekedy mam nan taku chut...ja zboznujem mlieko z grankom a neviem co robit.. ☹
zuzka mas peknu fotecku 😉 katka na tak velaokin to uz asi chce zavolat rodinu alebo kamaratov 😀 😀 😀 ja mam par,ale mm povedal,ze pred par tyzdnami ich umyval,tak mi ostali len kuchynske a na mojom aute-ked zasvieti slnko skoro cez ne nevidim 😀 😀 😀
anarida simoka je velmi pekna slecna,dufam,ze sa jej podari nieco vyhrat..to sa da len hlasovat smskami???

anarida
autor
27. mar 2010

Nie dadu tu je internetove hlasovanie 😉
http://www.turiec.pua.sk/?Hlasovanie:Hlasovanie...
každých 10. minút sa až do zajtrajška dá hlasovať 😉