♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ajojte
dadu aj ja z práce :( tak dobre mi doma bolo....
ja idem teraz v stredu na sono a na AFP vraj to netreba nalačno aspon mi hovoril moj doki ale ja pojdem aj tak jem až neskor..
mimka noo tak to maš tiež čo robiť ja som sice bábo plánovala až po škole ale tak hadam to nejak pojde prežila som pred mesiacom jedny štátnice tak budem museť prežiť aj tieto druhe 😖
silvi sme tu asi zatiaľ asi 4 čo máme 7. poradňu, alebo krv, tak to budú potom samé dobré správičky 😵 Ja sa na každú poradňu vždy hrozne teším, že uvidím drobčeka. Teraz sa aj trošku bojím tých testov, ale nič zlé si nemôžeme pripúšťať.
Ahojko zdravim zo Slovenska 🙂 to je super mat mesiac dovcu, nakupila som krasne veci na leto pre malu v Tescu tak som spokojna. Juj uz sa neviem dockat kedy budem vediet pohlavie, som taka zvedava....este si budem musiet mesiac asi pockat do dalsej poradne. 😅
ahoj myw už sme ta postradali... pytala sa denisocka na teba...
Dneska som sa musela objednat k doktorovi,lebo ma stale pobolieve v podbrusku ked stojim,alebo sedim-okrem lezania.Ked mam plny mechur tak to boli asi najviac a este chvilu po vyprazdneni.moze to mat nieco spolocne s tou mykozou co ste tu predtym spominali?A este da sa mykoza zistit z mocu?Lebo tu mi nerobili ziadne stery a neviem ci aj budu... ☹ a dufam,ze mi doki neda len paracetamol ako to tu vacsinou robia ☹
dadu ked myš mykozu tak ta pali svrbi a maš vytok... že ta picha v podbrušku to sa môže roztahovat maternica ale zas neni pichanie ako pichanie a môžeš mať aj mechur alebo moč. cesty chytene.. lenpekne chod k lekarovi.. to bude najistejšie
Jasné dadu netreba nič zanedbať a ísť k lekárovi.
katka vidis,to ma nenapadlo...lenze k tymto doktorom tu som straasne skepticka...nedam dopustit na moju doktorku na sr...som zvedava co mi zisti... ☹ ak vobec bude nieco zistovat 😉
Dobré ráno bambulky, zdravím tie, čo pilne pracujú 😀 ja si idem konečne spravit danove priznanie a potom idem varit obed...hlivový paprikáš 😀
ja idem na AFP 1. apríla a uvidím aj drobčeka. Inak, mne brusko prestalo boliet, len ma strasne svrbí, a to sa stale natieram 😀
dadu mna tak pichalo minulu nedelu ale brutalne v brušku bola som na pohotovossti a tam mal podozrenie na močák... takže fakt to netreba podcenovať...lebo sa ti to môže ukladať a potom z toho bude silny zapal..mali by ti zobrať moč a krv a z toho ti zistia čo a ako....
Ahojte babenky
neviete mi niektorá povedať z čoho sa vyratáva materský príspevok resp.jeho výška.
D.
marika matreska ? alebo rodič. príspevok ?
Materský príspevok sa tuším vypočítava ako 55 percent Tvojho priemerného mesačného platu za rok 2009 - ale to si pamätám len matne... Tu to nájdeš: http://ekonomika.sme.sk/kalkulacky/vypocet-mate...
http://ekonomika.sme.sk/kalkulacky/vypocet-mate...
tu máš link kde ti to presne vyráta materskú na prvého pol roka..
Agentkak: Neskoro... 😀 😝
no si ma predbehla 😠 😀
Ahojte len som vas prisla pozriet ako sa vam dari. Nam celkom ok. Glukozovy test sme prezili a vo stvrtok si ideme po vysledky. Inak som doma na pn a skoro stale spim 😀
dakujem katka,potom budem informovat ako som dopadla 🙂
neni zač len sa pekne daj do poriadku..nech ste s bábetkom v poriadku.. 😉
mimka, ja ani neviem co sa bude diat na poradni, krv mi brali minule, ale ci bude aj sono, lebo minule bolo to meranie NT. ci ma len pozrie zospodu a skontroluje moc, neviem veru
Ďakujem všetkým za odpovede a link,ale nemôžem z toho vyjsť lebo tých 270 mám rozkuskovaných.Ja som si totiž myslela že by ma manžel zamestnal mesiac pred MD a vraj sa matersky prispevok vypočítava z posledného zamestnavateľa.Neviem ako to vlastne je .ale podlľa toho link čo ste mi poslali to tak nie je .Doteraz nezarábam nejak veľa tak som si myslela že si prilepším zamestnaním u manžela nakoľko mu ekonomka odchádza.
Nenapísala so to nejako zrozumiteľne 🙄 .V skratke ide milen o to či sa dá ešte v tejto dobe ovplyvniť výška materského príspevku.
Ahojte dievcata tak akurat som sa objednala na sono tak mi uz povedia co cakam za drobceka ak nebude nejako zle otocene.teda april mam nabity,lebo 13 idem na to sono 19 do poradne a 23 na prehliadku k zubarke.urcite mi najde zase jeden kaz a budem trpiet,ale sak lepsie jeden jak 3 😉 uz mam kupene aj tehu rifle a to ked si ich obleciem tak mam take väcsie gulate brusko uz je to strasne vidiet aj ma riadne kopcuje 🙂
teda mimka ja vas obdivujem a som rada,ze sa vam to nakoniec podarilo drzim palceky,aby vsetko dopadlo oki 😉
pracovat musis 270 dni pred porodom aby sa to z neho vyratala materska inac mas tu zakonom garantovanu
a co sa tyka materskeho prispevku mne povedali ked som si davala zvysovat matersku,ze ked teda v septembri budem mat druhe babetko tak ten pol rok mi plati zamestnavatel 🙂
marika materska sa sice posudzuje od posledneho zamestnavatela ale musiš mat odrobených dokopy aj ked rozkuskovanych 270 pred porodom ako silvika písala...
NO ALEBO ked sa nastupuje z materskej pred ktorou si odrobila tie dni, tak tam tiez sa to vypocitava akoby si isla zo zamestnania, pokial, sa teda nic nezmenilo. co ale ty asi nie si marika, ked pozeram vek tvojich deti
chcem sa opytat Vam robia na poradni aj ultrazvuk, ja som bola len na jednej preto sa tak pytam 🙂
ze ako to chodi

Dobre ranko..zase z prace ☹