♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte kočky... 😉 tak a víkend za nami... hrozne to letííííí... Ďalší týždeň je fuč...
veru strasne rychlo to ide ... ale buduci tyzden bude fajn, lebo od stvrtka az do utorka mam dovolenku 🙂
zuzanockamt: tak to máš fajn, aspoň si pekne užiješ sviatky... 😎
no ved konecne nejake dlhsie volno ... lebo do juna sa uz nic necrta ... iba ak by som si spravila PN
andelik ja beriem komplex vitaminov-pregnacare+Omega3 a budem to tiez brat do konca tehu a potom vitaminy urcne pre kojenie.prve tri mesiace mi byvalo zle,tak som bola rada,ze sa aspon nieco vo mne udrzalo a nie som schopna kontrolovat kazdy den,ci som mala tych vitaminov tak ako ma byt+je este zima,takze cerstve ovocie a zeleninu dopestovanu v zahrade bez pesticidov nemame... ☹
zuzka a ty ako?uz tie problemy zmizli? 🙂
ja to mam tak pekne rozdelene, tu mame volno sice len v pondelok, ale potom zasa prvy majovy pondelok mame sviatok a od 12teho do 1.juna mam volno, potom mame sviatok v prvy junovy pondelok a v auguste uz odrobim len tyzden, potom si cerpam dovolenku a od 24.augusta uz nastupujem na matersku. esteze robim teraz pri chladiacich boxoch, v lete sa budem s tym bruchom potit ako slon, tak mi aspon v robote bude v chladku super 😀
jaj baby sikovne ste 😀
ja ziadne vitaminy nepapam, zabudam 😉
zajtra idem na krv
ivi, krv 😝 to ja nemam rada. nastastie tu beru len na zaciatku a potom uz len z prsta na zelezo. pri stanke som sa prihlasila aj do vyskumu, robila univerzita co je tu pri nemocnici studiu ohladne predcasne narodenych deti a to mi brali kazdu chvilu krv. no keby som bola vedela na zaciatku, tak im kaslem na to. 😝
ja beriem zatiaľ len kyselinú listovú, doktorka vravela, že potom mi predpíše nejaké vitamíny.
ivi: krv? zrejme odber na AFP, čo? ja idem v stredu... 😅
ladyw aj ja velmi odber krvi nemusim a pri poslednom odbere som povolila praktikantke nech si vyskusa,ale netrafla,a potom midwife az na druhy pokus do druhej ruky ☹ uf tu ruku som tyzden nemohla ohnut,neviem ci aj na buduce budem taka velkorysa 😒
veronika ano jasne na AFP idem
ivi: a ideš nalačno? už som sa to tu nedávno pýtala, lebo neviem, či sa môžem najesť... ja sa najesť musíííím-sestrička ma zahluší... 😝
no kedze idem az dakedy kolo 10 na ten odber, lebo sa mi skor neda tak asi nieco zbodnem 😅
predtým mi sestrička kázala poriadne sa pred odberom najesť aj napiť, ale tentokrát nepovedala nič, tak neviem... však ak by si zajtra niečo zistila, tak mi daj prosím ťa, vedieť...
ja idem na AFP az v stredu po Velkej noci - 7.4.
lady ... a tebe nebudu ani genetiku robit? 😕
dadu ... stale mavam bolesti v podbrusku a aj vytok ruzovy obcas ... dokina mi predpisala tabletky v pripade potreby, ale nejdem ich brat, kym fakt nemusim ... a mozno si urobim volno v praci od maja ... aj zastupkyna v skole mi v piatok dohovarala, ze by som mala ostat doma, ale ked mi dokina sama PN nenavrhla, tak mi pride take hypochondricke si sama od seba pytat PN 😕
ja som jedla vitaminy len 1. trimester, teraz si ficim na ovoci a zelenine, lebo predsa len tie vitaminy ci sa nam to paci alebo nie je chemia. Babo rastie, zatial vsetko OK aj krv, moc, aj UTZ 🙂
jasne, opytam sa, ale myslim, ze je to jedno, lebo ja som pri prvom tehu mala prist na lacno len ked som sla na glukozovy test, vtedy fakt kazali prist nalacno...
ivi: ďakujem 😉
Tak ja idem, prajem Vám všetkým pekný zvýšok víkendu... 🙂
pa veronika
zuzi aj mne to bolo divne zostat doma ked som mala trosku bolesti v podbrusku,lebo predtym som nikdy nezostavala doma,iba ak to bolo nieco velmi vazne,ale teraz nejde o mna,ale o babo tak som trosku sebecka a robim si aj v robote castejsie prestavky,aj ked obcas pozabudnem a nezastavim sa cely den a potom vecer padam od unavy a dehydratacie,tak mi mm prehovori do duse,potom si zase chvilu davam pozor..a tak to ide dokolecka 🙂 mna najviac boli v podbrusku ked som v robote,lebo tam si nemam kde lahnut a sedenie alebo statie nepomaha...asi si vypytam postel xixixi
no ja to mam o to horsie, ze si prestavku v praci nemozem dat kedy chcem 😝 😖
chuda presne viem o com hovoris,aj ja som robila v skolstve 😒
lady jasné, že som sa nehambila, len mi bola taká divná tá ich reakcia, že som sa blbo cítila.
Baby tak o tom snažení, by som vám vedela písať. My sme sa s manželom snažili 5 rokov, do toho kopu vyšetrení, 4 umelé oplodnenia, všetko neúspešné. Nakoniec verdikt lekárov október 2009, že moje vaječníky už skončili a manželov spermiogram je katastrofálny, tak že nemáme žiadnu šancu na vlasné deti. Tak sme sa na to vykašlali, že dá sa žiť aj bez detí a pozrite sa, zázraky sa dejú.
agentkak ja som začala chodiť na VŠ dopravnú v Žiline, ale tam som v 4. ročníku prepadla a potom som sa na to vykašlala. Dala som si rok pauzu a začala som študovať znovu, ale tento krát oveľa ľahšiu školu a to Sociálnu prácu, ale tú už dúfam úspešne skončím. Ja som sa dala na školu, že doštudujem na materskej, ale už by som skončila pomaličky aj druhú a ešte som len tehotná 😀 Ale už to všetko naberá ten správny smer 🙂
Ja som brala do 12 tt kyselinu listovú a Calibrum baby plan a teraz beriem už iba Calibrum mami.
😕 Vôbec som si nevšimla, že už je toľko hodín 😕 tak dobrú nocku 😉
mimka, to tak vacsinou byva, ze ked sa clovek prestane snazit, tak az vtedy sa zadari 😉
inak nedavno som citala o zene v UK, co porodila dieta az po 18tich potratoch. snazili sa 12rokov a stale potratila v prvom trimestri, ale nevzdavala to a teraz maju krasnu dcerku. klobuk dolu pred nou, ktokolvek iny by uz bol psychicky asi uplne v tahu z toho.
zuzka, tu genetiku nerobia vobec. potraty su tu zakazane, takze nemaju ani dovod to robit. a mne to ani nejako nepride, ze by som tuzila po tych testoch. proste to beriem ako zbytocnost. myslim pozitivne a hlavne realisticky. ved ake percento zien nakoniec ide na potrat, lebo ma zle vysledky? minimalne, takze nevidim nejaky extra dovod sa znepokojovat tym, ze som na testy nesla. proste viem, ze moje babo bude zdrave a hotovo.
a idem uz spat, lebo som znicena. bola som este teraz 4 hodky v robote a tam bol blazinec. ani chvilu sme nepostali, co chodili stale zakaznici 😝
Zuzi aj ja idem po veľkej noci na krv... a mam ist na lacno ... ☹ tiež narocne....
Ahojte,
baby aj ja idem 7.4. na krv a hneď mám aj poradňu, ale mne nekázali prísť na lačno 😒
mimka aj ja mam 7 poradnu 😉

andelik, ja som brala len kyselinu listovu do 12tt a inak vobec nic. obcas si dam vapnik, lebo mam intoleranciu na laktozu, takze mi ten vapnik teraz chyba, ale tu ani doktori neodporucaju nic. zelezo mam vraj v uplne super hladine, tak ani to neberiem, aj ked ho mam este po stanke.