icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzulik82
29. mar 2010

juuuuuuuuuuuuj to je take uzasne ze uz malicke citite 😀 som z toho hotova 🙂

agi, ja som povodne z Modranky, ale uz skoro tri mesiace byvame s manzelom vo svojom v TT pri ZOS-ke

maci, nie sme lenive, len je to ozaj este skoro. aj ked vola a chut nakupovat by bola. cloveka to laka strasne. teda mna neskutocne...ale ovladam sa 😅

zuzulik82
29. mar 2010

macka a to ta objednali az na 9.maja? ja by som tiez isla na 3D do Hlohovca. takze hovoris ze najvyssi cas sa objednat? 😨

lulu723
29. mar 2010

neboj zuzi este si pockaj nejake 2 tyzdne mozno skor a aj ty ucitis a ked uz budes vediet co to bude tak hor sa na nakupy 😀 ja som teraz kludna a nakupovat budem az neskor aj ked mam kopu veciciek po Erikebodikov a dupaciek nieje nikdy dost 🙂 ja pri prvom som mala uz aspon nejake bodicka neutralnej farby kupene a az potom som zacala vo velkom nakupovat,ale to az v 7 meisaci,lebo moj furt,ze je cas az som ho musela zhukat,ze ci je normalny ved vsetko treba vyprat a mat nachystane ved babetko sa moze vypytat aj v 7 mesiaci von tak potom sme vela toho nakupili 😀

agentkak
29. mar 2010

zuziii ja som v modranke bývala 11 rokov 😀 😀 😀 mám tam babku a sestranicu 🙂 a do žosky som chodila na strednu no možno sa aj pozname
zuzi 3D už robia aj v TT

silvika
29. mar 2010

ja nemam dobre referencie na 3D v hlohovci napr. tam nevideli telesnu "vadu"

lulu723
29. mar 2010

silvi ozaj?lebo aj ja sa tam chystam,ale som sa rozhodovala medzi Trencinom a Hlohovcom.tak poviem mojmu,ze mojdeme do TN je to aj blizsie sice o 10 eur drahsie,ale co uz 😉

silvika
29. mar 2010

jaaa neviem co tam videli ale nepovedali nic, ja by som tam nesla, nech je to hned lacnejsie.

zuzulik82
29. mar 2010

lulu, tak sa teda moc tesim. aj doktor hovoril, ze provorodicky citia pohyby najskor v tom 20. tyzdni. a si zlata, ako si dala muza do pozoru, to sa mi lubi 🙂 ten moj nastastie neprotestuje, ked pokukujem po nejaky vecickach, to skor ja som este opatrna. ale po tom 20.tt to uz asi pomaly rozbehnem.

agi, tak mozno sa aj z videnia pozname, ktovie 🙂 mozno tvoje meno by mi pomohlo. to je jake super!

zuzulik82
29. mar 2010

agi a kde v TT je 3D?

lulu723
29. mar 2010

zuzi ja ho musim davat do pozoru,lebo on robieva od rana do vecera a to by som doteraz nic nemala kebyze si neotvorim hubu a nenahukam.teraz som mu hovorila,ze pojdeme na sono o 2 tyzdne a ked uz tam pojdeme tak sa urcite bude cudovat,ze som mu nic nehovorila 😠

maculienka123
29. mar 2010

baby,tak to som nevedela ze v Hlohovci su taki neodbornici.a co TN?viete aki su v TN?ci lepsi?lebo moje vsetky kamosky a znamy boli v HC a boli nadmieru spokojni.ja neviem co mam teraz spravit,ci to zrusit.

zuzu,ja som sa naschval objednala tak neskoro lebo to je naj okolo 24tt aby videli vsetko.

maculienka123
29. mar 2010

lebo moj gynekolog mi povedal,ze mam ist radsej do HC a to by ma mohol poslat do TN,lebo tam ma posielal na morfo do sukromnej kliniky a to ma s nimi urcite zmluvu.

natalie_tmk
29. mar 2010

Kedy by ste mi odporucili ist na 3D? Som teraz v 16tt. Na najblizsiu kontrolu mam ist o 2 tyzdne, ale to bude este skoro, nie?

zuzulik82
29. mar 2010

lulu, veru chlapov treba usmernovat (ako som to pekne napisala) 🙂 a to ti nezavidim, ze je od rana do vecera v praci, musi ti byt smutno ☹ ale sice, ked si "tu" tak ti nemoze byt smutno 😉

tak teraz som aj ja zostala prekvapena, ci ist do toho Hlohovca, alebo nie hmm 😖 ale tak kolko ludi, tolko chuti. podla mna to bude ok macka. a dobre vediet ze 24tt je ideal.

lulu723
29. mar 2010

zuzi bolo mi smutno ked sme sa sem nastahovali.ved predsa neznama dedina kopu starych ludi co stale len vyzvedaju tvaria sa milo a za rohom ta poohovaraju.,ale ked prisla Erika na svet bolo to len o nej a na nudu som nemala cas aj ked mi bolo smutno za kamaratkami.teraz tu mam uz aj kamaratky z rocnimi dievcatkami tak snimi sem tam chodim von a dalsia ma termin porodu o 2 tyzdne neskor ako ja tak budem zase snou kocarovat 😉

ja pojdem vyskusat do toho TN na to sono 😉

lulu723
29. mar 2010

juuj zuzi az teraz som si vsimla,ze mame rovnaky TP 😀 som zvedava ktora prva pojde 😀

zuzulik82
29. mar 2010

jeeej, ozaj mame rovnaky datum 🙂 inak ja som narodena 5.9., takze to bude krasny darcek k narodeninam.
a uplne chapem, ze malicka ta zamestnava a ze nie je cas na nudu. aj preto sa na mimi strasne tesim, ze zmizne stereotyp v ktorom uz trosku sme a ze to da novy zmysel ist dalej 😀

zuzulik82
29. mar 2010

juj, ale to uz je tolko hodin? tak ja to tu na dnes zabalim. idem nakupit nejake suroviny a upeciem kolacik 🙂 mnam mnam...
tak sa tu majte krasne! ja sem zajtra mrknem 😉
papa

lulu723
29. mar 2010

ahoj zuzi aj ja idem upiect kolacik moj ma dnes meniny 😉

maculienka123
29. mar 2010

dajte nejaky dobry tip na kolac.

lulu723
29. mar 2010

no ja teraz robim pudingove rezy.robim to prvy krat tak dufam,ze sa vydari 😉

jazmina83
29. mar 2010

macu- Tiramisuuuuuu 😝

maculienka123
29. mar 2010

baby ja som tak blba,teraz som si len tak klikla na porod video a som si pozerala porody,ja som normalne plakala ake to bolo,je to taka radost ale vyzera to strasne,zacinam sa velmi bat a to som sa doteraz vobec nebala.

jazmina83
29. mar 2010

Macu, neboj sa a to ti hovorim ja, ako prvorodička :D mňa kamoška straší a tým aj "podporuje" s tým, že nie som normalna, ked chcem mat klasicky porod, ibaze vzdy si hovorim, ze uz to dokazala nejedna tehulka, a treba mysliet na to, ze ak sa budem stresovat aj pri porode, len tym mozem babetku ublizit, ved chudacik odo mna zavisi, aby sa cim skor dostal na tento svet, a len ho tym budem ohrozovat ak sa budem vsetkeho báť. Macu, treba si veriť, ved sme predsa ženy, ktoré toho vela znesú, a ako sama píšeš, ten pocit, ked už držíš to malé je nenahraditelny, hehe ti davam rady ako keby bol pre mna porod rutina, ale neboj sa vazne 😵

zuzanockamt
29. mar 2010

macu .. tak ja sa bojim porodu stale a viem, ze to bude poriadna brutalita ... lekari si ma urcite zapamätaju a bez EPI nerodim, tak dufam, ze budu sikovni a stihnu mi to dat

samasa
29. mar 2010

Čau žienky...
Dnes som bola v poradni- zasa mi robili ultrazvuk- už štvrtý. Brala mi krv na tie testy - dawnov syndrom... už druhý krát. Pohlavie mi nepovedali ☹ že vraj ešte nieje vidiet... A poriadne ma sfúkla za tri kilá dolu... ale ja to nijako ovplyvnit nemôžem... všetko jem, bruško mi rastie ale kilá nepribúdajú...
A kočky pôrodu sa nebojte- ja budem druhorodička ale iný pôrod ako normálny by som nechcela... Nie je to také hrozné ako to vyzerá... A hlavne si nevšímajte tie upištané herečky, čo kričia na porodnej sále ako besné ... V skutočnosti to tak nieje...Takže hodne síl, odvahy a hlavne sa nebojte a myslite na svoje fazulky !!! 😀

jazmina83
29. mar 2010

Samasa, tiež mi to pripadá moc prehnané tie jačacie herečky na sále 😀 😀 😀 , to nemaju nijakú sebakontrolu? 🙄
a inak, ja si myslím, že ak papáš, nezvracias a užívaš nejake vitaminy, dodržiavaš pitný režim, tak nejake to kilečko babetku neublíži, ved na priberanie ešte času dost, mne sa tiež už 2. mesiac zastavila ručička na váhe 🙂

zuzanockamt
29. mar 2010

baby, to nie je o sebakontrole si mysli, ale kazdy ma iny prah bolestivosti a ja teda bolest velmi zle znasam a som dost citlva ... ved len pri MS som sa zvijala v krcoch a bolestiach a ani tabletky nezaberali ... az po HAK sa mi to zlepsilo

andelik8
29. mar 2010

ja sa zase bojim na vahu aj postavit. moja mama pri mne pribrala 30! kil, tak sa hrozim toho ze to caka aj mna... a to jej vraj bolo az do dna porodu stale zle. Mne uz takmer mesiac nie je vobec nic a jest mozem uplne vsetko, hlavne nech je toho vela... 😀
mna dodnes vobec nenapadlo pozriet na nete nejake videa z porodov, tak ste ma navnadili, kukla som zo dve, a nemam z toho zly pocit. Tiez si myslim ze bez EPI by som nerada rodila, ale urcite nie dobrovolne cisarskym

jazmina83
29. mar 2010

zuzi, ale ja som teraz myslela na tie herečky vo filmoch, nie na realne tehulky 😉 ale tak ja tiež neviem, čo ma čaká, len na to nemyslím 🤐