♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nooo ja som zasa pocula to, od nejakeho cvicitela psov, ze pes, vnima dieta ako lovnu zver, pretoze inac vonia ako jeho svorka, vydava ine zvuky a sprava sa absolutne nestandardne, preto si treba na dieta davat pozor, psik ze sa musi s dietatom zzit lebo ze mu nerozumie, tak ja som radsej veru pozor davala. 😉
zeny nebude to vekom s tou kozou? ja som si zatial potrhane nevsimla, ale ja to len tak zbezne kuknem kde mi co zasa trci a vyduva sa ( nielen brucho )rychlo to ponatieram a obliekam sa. aaale veru nepirkukala som to poriadne
baby k tej koži a striám..ja už som používala hocičo ale predvčerom som vyskúšala tehu olej od weledy 😵 úžasná pokožka po tom ostala neskutočne vláčna ani nie mastná ale taka že som si ruky od brucha neodlepila... fakt parada..... 😉
nooo na weledu som pocula uz viackrat same chvaly
ahojte 🙂
agentka, prosim ta kde je v TT to 3D?
Ahojte,môžem sa k vám pridať? čítam vás už dlho a je fajn sa podeliť o rovnaké starosti a radosti 🙂
jeeej, dalsia trnavacka 🙂 vitaj miska!
dakujem 🙂 nie som priamo z Trnavy, ale doktorovi chodim do TT a budem tam aj rodit 🙂
Ahoj myska 🙂
zuzi odpisovala som ti na 155 strane 🙂 kuk si to
vitaj myska 😉
myska ku komu chodiš ?
ahojte tehulky 🙂 Mne sa zda,ze za posledne dni mi dost vyskocilo brucho 🙂 pocula som o priaznivych ucinkoch Mozartovej hudby tak vcera male muselo pocuvat asi hodinu Mozarta 🙂
agetka-chodim k Eliasovi.
k tym psikom...zalezi to hlavne aj od rasy..kamoska ma zlateho retrievera,bol na nu strasne naviazany..akonahle otehotnela,tak ho zacala pripravovat na prichod baba,napr.ked zacalo kopkat,tak mu davala ucho k bruchu 😀 😀 😀 chutne,teraz ten pes je velky kamarat s babom,len obcas mu berie plysaky,lebo si mysli,ze su jeho
potom este ako bol psich vychovavany...ak mate nejakeho z utulku,ktory bol tyrany najma detmi,tak jeho reakcie urcite nebudu pozitivne ☹
myska on je perfektny a odborník na sterilitu - aj ja som k nemu chodila to jo dobrý výber 😉
čo sa týka zvierat mam ich rada... ale vo vnutri v dome by u nas nehrozilo...
dakujem agentka, uz som si to nasla 🙂
budem velmi rada, ked mi das vediet ak sa dozvies nieco nove o tom 3D
a ja som tiez rocnik 82, za slobodna som bola Sarvaicova a ZS som chodila do Modranky od 5. rocnika. takze sme sa museli stretnut 😀
zuzi 😨 😨 😨 😨 ja som chodila do 4.ročnika a potom dalej do TT a ktorých šarvaicových???ja som za slobodna demovičová a babku mam fišerovú na seredskej 😀 😀
juuuuj babulky, pred chvilkou kolegyni prisla sms, ze sa nasej byvalej kolegynke narodil dnes rano chlapcek Matko 😀 to je take uzasne, normalne mi zimomriavky naskocili 🙂
tak to sme sa minuli asi agentka ☹ ale ktovie, mozno sa stretneme v porodnici 😀
sarvaicovych je v modranke veeela, neviem ako by som ti to....
no a demovicovi to mi nieco hovori, ale priznam sa nepoznam 🙂
tak šarvaic marek bol moj spolužial, potom poznam dušanu šarvaicovu a ešte jednych šarvaicovych poznam čo bývajú za kinom vy kde ste byvali ? v porodnici ? nooo ked ma ty stihneš alebo ja nebudem prenašať tak hej 😀
no mareka poznam. ja som chodila do skoly s jeho mladsim bratom petrom, lebo som isla do skoly o rok neskor. dusanu sarvaicovu poznam aj ja, ale ani jeden z nich mi nie je rodina 🙂 moja babka sarvaicova byva na Topolovej ulici a my byvame na Dedinskej 🙂
a ktovie mozno sa v tej porodnici stretneme....ja mam stale pocit ze to babo bude neskor ako 3.9.
ozaj teraz ma napadlo, ze sa mozno stretneme na tej prehliadke oddelenia. to byva tusim kazdy prvy pondelok v mesiaci ci ako, o druhej poobede. ci ty sa tam nechystas uz ked si rodila?
jaj baby pomoc...od vcera vecera ma skolila brutalna nadcha... cico to je...hlavu mi ide rozthnut.... nos mam uplne zodraty... a hrdlo je tiez k.o.... nechcem este ist k lekarke kym nemam teplotu...co mozem uzivat??? ☹
zuzi topolová je ta taka dlhá súbežná so seredskou?no a na dedinskej mi zas býva babkina sestra -karoloví sa volaju ty niekde si byvala tam pri školke ??no tak ja mam tiež termin vraj skor o 5 dni ale ktovie ako to všetko bude....prve som rodila den pred terminom...a kedze som tam už rodila a moja mama tam robí tak tie priestory dôverne poznám 😀 😀
ty sa tam chystaš kuknuť ?
janica, paralen, čaj, naparovat a kloktať slanu vodu....
jani, ja som mala tiez hroznu nadchu a lekarka mi doporucila tu morsku sol - nosovy sprej QUIXX a proti kaslu Hedelix. vraj to mozu aj tehule. no a ten Quixx mi pomohol behom dvoch dni. fakt super, odporucam!!!
agi, topolova je subezna s dedinskou 🙂 a byvam blizsie k pohostinstvu (ale nemyslim pemino) ako ku skolke, ale karolovych poznam 🙂
a na tu prehliadku neviem, ci pojdem, to ma len tak napadlo, ze mozno keby viacere z okolia tt by sme sa dohodli.... 🙂 inak mne robi teta v nemocnici...neviem ci presne na novorodeneckom, ale niekde tam takze sa skusim mozno aj jej popytat na tu doktorku Havlikovu 🙂
jáj jasne už som v obraze 🙂 nevedela som si spomenut ktorá je topolova... 😠
no aky je ten svet malý... to by bolo take fajn mat nejaku sparingpartnerku na kočikovanie z jedneho mesta... 😵 no len ked som teraz tak daleko tak som total otrhnutá 😒
a ako sa vola teta? to mama bude určite poznat... no skus sa jej opytat ona to 3D robi v hlohovci ale mne mama čosi hovorila že mi to vie vybaviť v tt aby som sa nemusela tak daleko trepat...
juuj, no to by bolo super keby sme boli blizsie 🙂 tiez by som sa potesila takej sparingpartnerke 😉 a preco ste sa vlastne prestahovali? mate tam domcek postaveny alebo tak?
a teta robi sestricku, vola sa Maria Pavelekova a ma tak nejako tesne pred 60-tkou. inak to mas super keby ti to mamina vybavila. ja sa asi preveziem do toho HC, ved to neni az taka dialka 🙂
ozik, kde pracujes? a ake je vlastne tvoje krstne meno? 😅
zuzi hej mame tam domček a manžel pochádza odtial....len je to daleko...ale tak už si pomaly zvykam.. 😔
no moja tak tvoja teta maja je mamina prasesternica 😀 😀 😀 práve som to zistovala...počuj neblazni s tym hlohovcom... ona to robi v tt ta havlikova len že teraz tam neni lebo robi atestaciu..ale určite tam bude...a maš si zavolať na pôrodnícky príjem sestričku Andreu Michlerovú a u nej sa na to 3D objendáva....
krstne meno je katka 🙂 a pracujem na MZ SR v Ba
Ahojte, ešte k tým psíkom,v byte mám dvoch, jedna je pidi čivavka, môj prívesok, naštastie miluje deti nadovšetko, čo väčšina mini psov deti neznesie, a práve ako som tehoška, tak by mi večne spala na bruchu 🙂
a druhý je Pitbull, deti má strašne rád, len nemá pred nimi rešpekt (čo je prirodzené), keď sa mu naskytne príležitosť, tak im kradne jedlo.. 😀
Mám ho 6 rokov, a poznám ho dokonale, ale aj tak ho s drobcom samého nenechám, skôr preto, aby mu od veľkej lásky neublížil.
A tiež cíti miminko..veľa krát mi pozerá na brucho a ňuchá ho 😵
Chcem sa opýtať, či sa aj vám niektorej stalo, že vám do vnútra striekali Betadine( desinfekcia)???
Ja už niekoľko dní bojujem s výtokom oranžovej farby (biely mám od začiatku tehu), pred týždňom mi brala sestrička kuliváciu z pošvy,moja doki tam nebola , tak ma chcela pozrieť, kedže to neprešlo.
Keď mi pozrela dovnútra, tak mi strekla Betadine, a to bola hrozná bolesť, akoby ma zvnútra podpálili ☹
Že nemám normálny zápal, a že bude urgovať v laborke, aby boli dnes výsledky, tak som zvedavá... 😔
A ak sa podarí možno mi povie aj výsledky AFP

helka mne sa nic take nerobi a dufam,ze ani nebude.mne este po Erike zostala koza taka natiahnuta a mam aj take male sunecky tak si myslim,ze sa mi ani trhat nebude.a mastim si brusko a hlavne prsia,lebo mi nejak rychlo nabehly a moja kamoska co som vydela ich mala strasne striove tak nechcem tak dopadnut.