♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte mamičky 🙂 tak už ležim v posteli a kýham asi tak 50x za hodinu...ide ma porazit, ale hadam to prejde... dufam ze moje malicke je plne odolne... 🙂 teplotu zatial nemam, hadam to zvladnem bez, nalievam sa cajom, dzusom, vodou...len aby som to vypotila...nic prijemne...
ale aspon vyuzijem cas na studovanie tehu stranok, dnes som si este doobeda kupila perfektne tehu rifle... naozaj su super... tak som si spravila aspon radost....
jej niektorá z Vás zo Zvolena, alebo okolia??? 🙂
baby vy ste sa teda rozpisali.je zabavne vas citat hlavne Zuzku a Katku ten svet je ozaj maly 😉 ja tiez neviem co vsetky testy znamenaju,len viem,ze teraz mi budu z tej krvi zistovat moju krvnu skupinu a ci babatko nema nejaku vrodenu chybu a viac nic neviem. 😒
a mimka ides tiez v stredu o tyzden? ja chodim k czirokovej 😉
Kočky aj ja idem na tie tripple testy, hned v utorok po velkej noci 😅 kusok mam znich obavy, no dufam, že ked pri prvom bolo všetko o.k, tak to bude tak aj pri druhom... 😉
ozaj, neviete ako sa objednava na sona.. myslim podla vyšetrení a meraní ktore doktor potrebuje robiť? či je to všade individualne? 😕
silvika áno už som na to myslela, že ideme spolu do poradne. Ja idem na 10.30 hod a ty?
no skoda to bude tesnotka ja som na 9
silvika kukala som ti foto, môžem sa opytať na značku kočíka? 😅
jasneee bebe confort, v tom case drahy, ale sme s nim spokojny,
a este high trek model
ale super, konečne som natrafila na niekoho kto ho ma a môže mi o nom popísať 😉 super... mohla bysi mi napísať ako sa polohuje športak???
Presne ten chceme.. resp. sa rozhodujeme medzi Jane Slalom Pro alebo Bebe
vies co, ja som tiez mala s jane dilemy, ale rozhodol za mna manzel. neviem ci nema je jane hlbsi sedak ale fakt ze som jane ani neskusala polohovat, tento sa mi zdal celkom dobry na polohovanie je az do lezata akurat nema zvlast polohovanie noziek a zvlast chrbatika, ale pravdu povediac ani neviem kedy by som to vyuzivala, je taky tazsi ale my mame skarede chodniky takze sa s nim chodilo super nieco ako horsky bicykel by som povedala, ma take vysoke sedenie, takze som maleho mala viac pri ruke nebol mi pri kolenach ale vo vyssej polohe aaa co takeho este
Práve mi volala doki, že stery mám OK, ale že večer musím ísť znova na "obstreky", super sa teda teším 😢
Ako ste riešili, prípadne rešite výber kočíkov?, ja som si to predstavovala, že ten, čo sa mi bude páčiť, tak ten kúpim, ale každý, ktorý som si vyhliadla, má viac menej zlé recenzie a to boli moji favoriti nie práve najlacnejší Concord,Casualplay, či Bogaboo.
Asi kúpim nejaký obyčajný a keď sa rozpadne kúpim druhý, dnes je taký výber, že sa mi až hlava točí, ale žial, každý rok sú menšie a menšie 😒
silvi no hej zatial sa to videlo na dievča ale nechcelo sa nam dobre ukazat doki zatial nevidel vajka tak uvidim čo zistime zajtra... 🤐 som total napata....a dakujem za podporu
inak v tehu knižke nenajdete nič podstatne vždy sa tam len zapiše vaha vysleddky moču a CRL bábetka a navšteva dalšej poradne...
inak fakt je ten svet maly ked si tu začneme kecať tak zistime hocčo a vy dokonca silvi a mimka chodite do toho isteho gyncentra sranda 🙂
lili tie obstreky asi radšej robia preto aby ti nemuseli davat antibiotika tam dolu... i ked v 2.trimestri sa to môže..ale ten betadyn ti pomože
Silvika my sme mali Jane Slalom pri malom a bola som snim spokojna.. len ma laka nejaka zmena.. muž mi povedal, nech nešpekulujem a že kupime Jane, ale mna strašne laka Bebe.. aj zato je taky vyšší a ja mam 188cm, tkaže by mi bol asi idealnejší, len ma odradza to polohovanie šporťaku, že sa vlastne cela ta časť preklapa... Do jane sme sa v pohode zmestili ako 2, 5 ročny.... vam je ten športak teraz aky???? a ako to je z fusakom alebo nanožník ked ho daš na športak???? vanička bola priestranna???
babenky tak už kopeme 😀
Lili ak ti môžem poradiť, nekupuj hned prvy čo vidíš, hlavne is musíš ujasniť čo potrebuješ aby ti kočík splnal.. 😅 ja som malemu kupila na dva krat kočík, prvy som bežala na druhy den vymeniť za iny.. a nakoniec som bola najviac spokojna stym tretíím 😉
samasa gratulujem odkedy ? 🙂
dakujem Agi. Od dnes ... ked som umývala riad ma tak švaclo že som sa až vystrela :-P Asi som mu prekážala 😀
Agi a ty by si radšej dievčatko či chlapčeka? 😵
Agi a to vedia tak skoro už povedať, ja som myslela, že len okolo 20tt??
ja ked som obzerala aj slaloma tak sami zdli rovnake tie vanicky, kocik uz nepouzivame od jesene tak ti neviem ako by v tom vyzeral veru, ale dobre sa mu v tom spavalo lebo je to take makulinke ta sportova cast. najlepsie by si asi mala vyskusat si kocik v obchode aj jeden aj druhy ale jane asi lapsie strelis ak potrebujes mlebo je znamajsi ...
Noo len na Jane mi vadi to, že si neviem otočiť športovu časť ku sebe 😔 to je fakt jedina chyba toho skveleho kočíka, lebo je aj priestranny čo sa tyka maly sa mi tam v pohode vedel ako 2,5r vyspať..aj ked sme v nom nespavali často 😀 no uvidime, ešte mame za kus času 🙂
vidis, tak to bebe conforta som si tocila aj s malym vo vnutri len som musela davat pozor abych ho neyvklopila, ked svietilo slniecko alebo fukualo tak som ho veru prehadzovala
Noo to ma nanom velmi laka, to že si viem točiť sedačku, ale zase... či sa mi tam ako dvojročne babo bude zmestiť 😕
samasa tak už to bude pravidelnejšie že drobec da o sebe vediet 🙂 ja by som strašne chcela dievčatko ale pokial budu afp testy v poriadku nech je to čokolvek 🙂 heli pohlavie mi pri prvom povedali v 16tt a vyšlo to od 12tt su vyformovane pohlavne organy len lekar by sa asi moc natrapil keby to mal študovat im je pohodlnejšie to povedat neskor ked je babo väčšie
Aha... noo lebo som prekvapena.. 😉 ale tak super, lebo ja dufam, že okolo 20tt mi budu robiť sono, a donutiť povedať doktora že čakame dievčatko 😀 😀 😀 teda aspon dufam, že to bude baba... Ale maš pravdu, nech hlavne testy dopadnu tak ako maju a narodia sa nam krasne zdrave detičky... 😉
agi naozaj? Ja som sa pýtala v 12tt a mi povedasl že by nerozoznal klitoris od penisu 😀 že je to teraz rovnako velké... 😅 no neviem kedy sa uráči povedat mne... lebo som bola včera a doki mi povedala že až okolo 20tt

silvika jéééj aj ja chodím do GPN v Ružinove k dr. Vačokovej