♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
helka mne robili sono zatiaľ iba raz a to v 12 tt.
Mimka A nevieš kedy by ti mali robiť dalšie??? 😕
no helka ja som bola zatial 4x v poradni a zakaždým mi robili sono. A ešte raz som bola na tripple teste v prvom trimestry a tam mi robil normálne a hned za tým aj 3D. Na koze som bola len raz... Ale to je asi každý doktor iný a každý má svoje metody..
Samasa asi maš pravdu.. každa ordinacia to ma nejako inač.. no v utorok ked pôjdem na tie Tripple tak sa opytam sestričky, že kedy mi asi budu robiť dalšie sono... 😉
ozaj idete si dať urobiť videjka zo sona? myslim že je to 4D? 😕 som ešte z toho taka dopletena.. 😀 lebo my by sme chceli len fotečky.. zname ma od videa odhovaraju
Teraz v 16 tt idem do poradne aj na sono aj na krv.
ahojte, dievcata 🙂
aj mne robil sono vzdy ked som bola u Dr. Inak pohyby este necitim a premyslam, ze ci Velku noc nevyuzijem na nakup tehu nohavic... Niekto kupuje vajace a ja idem nohavice 😀 😀 😀
Teda aspoň dúfam, že to všetko mám absolvovať, lebo ja mám vždy takú radosť, keď je všetko v poriadku, že sa stále iba na lekárku usmievam, prikyvujem, ale mysľou som niekde v oblakoch a skoro vôbec ju nepočúvam 😀 Ale však ma tam dúfam na recepciu navygujú kam mám ísť.
Mimka ty si potom ako ja... 😉 tiež vysmiata, a vlastne nič ine ako to že je všetko tak ako ma byť ani nevnímam 😀
Noo ja som menila dr.. pri malom som chodila k inemu dokymu a ten nas sonoval zakaždym ale s tym to je to kompliovanejšie 😕 ale zase som sním viacej spokojna... 😉
helka, ja ked som bola na 3D, tak mi automaticky dala dokina na CD fotky aj videjka...
andelik, ale ja to videjko nechcem... mysliš, že sa da dohodnuť??? 😕
urcite ti ho neurobi ak jej to povies, ale mala som to v cene tak mi ich spravila par.. ak smiem byt zvedava, preco nechces?
No lebo doktor kde chodim, to vraj robi pozdejšie.. nie teraz... a vraj je to zbytočne, lebo to nieje tak pekne vidieť, ako na fotečkach... 😕 neviem.. ja som si to pri prvom nedala spraviť a teraz pri druhom rozmyslam.. či si to dame urobiť, alebo nedame 🙂 ozaj ešte sa vam neukazalo čo čakate? 😕
na 3D som bola v 16tt, to este nebolo vidno... aj ked babo bolo natocene dobre. Teraz idem na sono o dva tyzdne, tak tam nam snad uz prezradia... tesim sa jak mala 😀
Noo ti verim, ja sa teiž neviem dočkať.. ale ja si teda ešte 5tt počkam 😉
Lili fakt 😀
lili... take nieco sme tam videli aj my, ale dokina hovori, ze nie je uplne jasne ze ci je to penis alebo klitoris... uz to tu niekto pisal, ze ono je to zo zaciatku dost podobne
No, to som mohla cakat 😀 3 nové strany
Baby, dakujem za odpovede ohladom psíka a bábetka, dufam, ze aj u nas z nich budu kamosi 😵
Samasa, gratulujem ku kopancom, mne sa už to malé akoby prevalovalo 😀
Inak, mne sono spravia pri kazdej navsteve, to by som bola sklamana, kebyze cakam 2 tyzdne a neuvidim nic, idem 1. aprila na AFP a tie mi povedali, ze bude aj sono, aj ked kratke, ale aspon srdiecko pocujem a vidím malé. Na 4D asi nepojdeme, akosi ma to nelaka, co ked bude babo spinkat? 😒
Jééééj, zasa cítim kopkanie, ja si na to ešte stále nedokážem zvyknut, vždy vyskakujem od radosti, akoby to bolo prvykrat a hned píšem na skype drahému 😀 😀 😀
ja teraz ako sedim trochu skrcene na stolicke mam pocit, ako keby ma vnutri steklilo... ale stale este som nemala take pocity co by som bola o nich 100% presvedcena ze je to babo... raz akoby urobilo kkotrmelec v bruchu, inokedy ako keby kopkalo nozickou slabucko a teraz toto... kazde bolo uplne ine a neviem ci to vsetko nie su len moje creva 🙂
no pekne 🙂
a my HO už voláme menom 😀
ale nevadí, keby to bola baba, tak sa budeme tešiť rovnako a ja o máličko viac 🙂
Nám pri 4D stále spalo, dokina mi stále triasla bruchom,aby ho zobudila, za čo som jej vynadala 😀 mne nevadilo, že buva, stačilo sa mi naňho pozerať
Jazmina dakujem... Aj mne sa zdá že robí salta 😀
Neskutočný pocit, že?
babenky čo hovoríte na gtento kočík. Nepozáte niekto túto značku? Mne sa páči ten šedivý, či hnedastý 😅
http://www.e-kociky.sk/?183,bolder-3
samasa nepoznám osobne, ale určite tu na MK nájdeš naňho referencie a rady, čo ho majú, hľadaj vo výbave 😉
lili dakujem. Asi poslúchnem a kúpim ten X- lander a nebudem vymýšlat.. 😅
tento sa aj mne páči 😉
ten je nádherný 🙂
presne tento len 3-kolku som včera ukazovala polovičke aj v tejto farbe, super farebná kombinácia 🙂
ja som práve našla tento za super cenu
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8138225&tab=7

Ozaj vam robia sona na každej poradni? lebo ja to mam tak, že v jednej ordinacii ordinuju 3lekari ale sa striedaju... a je tam jeden čo robi aj sona a k nemu sa objednavam .. tak neviem kedy ma da na dalšie sono.. 🙄