icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
30. mar 2010

žienky už ste niečo nakúpili? teda pe mimi myslím 😀

janica81
30. mar 2010

čavino... ja som ešte nekupovala nič...ešte čakám na posledné testy a potom možno... ešte to má podľa mňa čas... ale už usilovne surfujem 🙂))

lulu723
30. mar 2010

samasa ja som este nic nekupila a ani neviem ci budem ci mi poloviciak dovoli,lebo po malej mame vela krasnych veciciek tak uvidim.ja by som aj hned nakupila vselijake mini bodiky a svetriky a neviem coho,ale nejako si nemozeme teraz vyskakovat kedze zacal robit az tento mesiac a treba nam platit vsetko mozne co sa len zaplatit da 😒

helka101
30. mar 2010

Lilianka, mne sa tiež pačila kolekcia 2010,ale cenovo by som zanu tolko nedala.. 😔 ta cena je proste prehnana... 🙄
Ja som mala starší model, asi 2006 a bola som snim maximalne spokojna... no teraz zhaname dačo novšie.. priložím k prispevku fotku vaničky, ktoru by som chcela, ak budeme mať dievčatko 😉 a športak sa neviem rozhodnuť.. 😉
ako prvy kočík sme mali ten DEMA taku 2-kombinaciu... a tam bola pomerne v pohode vanička, a boli sme v nom celu zimu aj s fusakom, lebo sme novembrovy... a tak dufam, že vanička Jane je určite aspon taka velka ako bola ta DEMA

ja som neodolala jednym dupkam čo som našla tu na MK.. ale zatial som sa do nakupou nepustila..

iron
30. mar 2010

celkom fajn clanok o vybere kocikov je v novej MAMINKE

michaa
30. mar 2010

ahojte, my uvazujeme nad stokke kocikom. aj som pozerala stranku slovenskej obchodnej inspekcie a zda sa, ze po tejte stranke je v poriadku. chybne boli kociky vyrobene pred rokom 2006, teraz su v poriadku. no este je kopec casu na kocik, treba spavit prieskum 🙂

a co ste pisali o tych tripple testoch, tak mam ratat s tym, ze ked mi budu brat krv na zaciatku 16tt, tak vysledok bude skresleny? zeby som to radsej prehodila o tyzden neskor?

jazmina83
31. mar 2010

Dobré ránko bambulky, kúpte si dnešný SME, bude tam 8- stranová príloha pre tehulky, materská, o dojčení, ako si vyberat kočíky,alebo príspevku pri narodení dietata alebo kuknite na

http://dennik.sme.sk/

inak téma kočíkov, čo tu rozoberáte, je strašne fajn, možme sa jej venovat aj dalej? 😅

jazmina83
31. mar 2010

Ja tu asi zaspím, depresívne počasie 😖 , no letím do mesta, dufam, že tu bude niekto, ked sa vratim 😀

mimka29
31. mar 2010

Dobré ránko,
dnes som si pekne pospala. Inokedy buntoším už od 7-mej a dnes som sa zobudila až 8.30, ale to bude tým počasím a ani vtáčikovia nespievali.

zuzulik82
31. mar 2010

Dobre ranko,
juuj, mimka ti zavidim ze si mozes pospat. Ja kazde rano bojujem ked vstavam do prace ☹

inak, aj mne sa pacila ta vcerajsia tema "kociky", len tie znacky co sa preberali su dost drahe pre nas.

tesim sa ked sa tu zasa rozkecame dnes 🙂

helka101
31. mar 2010

Ahojte baby.. 😉 dnes som si aj ja kus prispala.. ocko vstaval k malemu.. 😀
Zuzulik niesu ani take drahe, ked ich pozeraš z druhej ruky... 😉 no zaleží či taky chcete.. 😅 lebo ja novy asi ani nejdem riešiť..
Aj u vas je take hlupe pochmurne počasie ako u nas?

zuzulik82
31. mar 2010

ahoj helka,
no ja by som rada kupila novy kocik, kedze planujeme este dalsie mimi tak ale za dva-tri roky.
veru, u nas leje a je skaredo tmavo, az ma hlava zacina pobolievat ☹

helka101
31. mar 2010

No lebo ja som si stanovila hranicu, že viacej ako 500euro nedam za komplet kočík s prislušenstvom 🙄 aj to je maximalna hranica...

No aj tu je tak hnusne, som chcela ísť s malym na dvor, lebo sa už chudak doma nudí, čo sme nikam nechodili ked bol chory... Ale takto asi pôjdeme len poobede k našim...

zuzulik82
31. mar 2010

tak to mame rovnaku hranicu 🙂 my by sme tiez radi kupili celu vybavu, co sa kocika tyka do tych 500euro, ale samozrejme to fakt max...

no to ti nezavidim, ze musite byt s malickym zatvoreni doma. ale myslim ze na vikend sa ma pocasie zlepsit

agentkak
31. mar 2010

ahojte kočeny....
tak už som tu od lekara, váha v norme, tlak v pohode robil mi zospodu kultiváciu...AFP bude v utorok tym že su sviatky 😒 no tak sa načakam,,,, ale malinke je v poriadku dokonca je o niečo väčšie a o par dni staršie....pekne sa tam mrvilo pan doktor ma potešil lebo sme našli čiaročku takže dufam že sa s mojho vymodleneho dievčataka nestane nakoniec chlapec 😀 😀

zuzulik82
31. mar 2010

ahoj katkaaa 🙂
tak uz to mas za sebou dnes teda. takze hovoris ze to bude mozno chlapcek? a ty by si radsej este jedno dievcatko?

agentkak
31. mar 2010

zuzi dievčatkoooooooooo to bude 🙂

zuzulik82
31. mar 2010

jaaaaaaaaaaaaaaj 😀 to ja som myslela na inu ciarocku teda 😅

zuzulik82
31. mar 2010

ozaj, som sa dnes pokusala dovolat na ten porodnicky prijem ale nikto to nebral. asi skusim po sviatkoch, ved mam este cas.

agentkak
31. mar 2010

to by bol pipík 😀 😀 doki mi povedal že tam vidi prierez akože šušinku 😀
inak mama sa pytala na to 3Dčko dokina tam bude až v juni 😒 😒 to ja budem tak asi v 25tt-26tt tak neviem...

zuzulik82
31. mar 2010

teraz uz som v obraze 🙂 ja hned na pipika myslim....hambim sa 😉 a tesis sa ze bude druhe dievcatko? ozaj a meno uz mas rozmyslene?

s tym 3D je to teda skoda ☹ takze pojdeme do hc....

samasa
31. mar 2010
samasa
31. mar 2010

zuzi, helka toto by sa zmestilo, nie 😀
a aj do mojej cenovej kategorie :-d

agentkak
31. mar 2010

no aj ja som bola sklamana lebo som sa tešila že o tri tyždne tam budem jak na koni šak zvedava som 😝 no a nakoniec asi aj nič alebo tak neskor....no čo už...a nebrali ti to tam preto lebo mama hovorila že ich je malo a zaskakuju kade môžu...takže asi bola vybehnuta...
jasne ja som od začiatku chcela dievčatko k ninke sestričku 🙂 🙂 Čo sa mena týka špekulovala som na Natašou ale muž mi nejakym zazrakom schválil Nelku takže bude Nelka 🙂

mimka29
31. mar 2010

agentkak tak paráda, to su ale dobré správičky. Nemáš fotku malej?

samasa tak ten kočiar sa mi páči, len neviem či chcem s tými tromi kolečkami. Máte s tým niektorá skúsenosť?

agentkak
31. mar 2010

mimka, nemám bola som rada že mi urobil sono a že sa trošku potrapil tak som nechcela byt doterna...ja som ju videla spokojne sa tam hmyrila tak si potom vypytam z toho velkeho ultrazvuku..ale pytala som sa kolko meria a on že to už sa da ťažko zmerať ked sa to hmyri a že už je to velke že s ato meria len do nejakych 10cm.,,,

zuzulik82
31. mar 2010

veru aj ja som sa tomu potesila ze to vybavim v tt, ale nevadi. tak skusim si zavolat do toho hc, ale stale rozmyslam na ktory tyzden...
Nelka je krasne meno. mne sa velmi paci, ale kamaratka ma Nelku, takze nic. a mne sa zasa velmi paci Ninka ako mas ty, ale mne to narozdniel od teba muz neschvalil ☹
tak mam zatial v hlave tu Emu ale ako sa poznam to sa este zmeni 😀

samasa, idem kuki ten kocik....

zuzulik82
31. mar 2010

ten x-lander mam vycihany na babetkove aj ja, je to super akcia 🙂 ale tiez sa skor priklanam k stvorkolke, neviem preco...

samasa
31. mar 2010

ja som mala obyčajný polsky pri malom, takže pre mna bude všetko luxus 😀

zuzulik82
31. mar 2010

myslim ze dnes su uz tie kociky vsetky kuul 🙂 a ten x-lander sa mi fakt velmi paci. inak o tej trojkolke som citala niekde, tusim aj tu par stranok dozadu, jedna kocka si to chvalila...