♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
iron, urcite si zavolam do toho hc, aby som sa objednala radsej skor, len som skusala, ci sa to nebude dat vybavi v tt. len stale vaham, ci sa objednat (teda ked bude volne) hned na 20tt alebo trosku neskor...som nedockava 🙂
ozaj, ty si tusim vcera pisala, ze mas nadchu. ja som na tom rovnako...uz treti tyzden ma to trapi a asi to ani uplne neustane ale velmi mi pomohol Quiss - nosovy sprej s morskou solou. Vyskusaj 😉
inak, mne muz nechce dovolit tu Ninu lebo jeho kolegyna ma macku Ninu a furt o nej pocuva 🙂 najradsej by som tu macku....
ten spej sa vola quixx, som to zle napisala 😅
zuzi ta štvrokolka x lander je super je uplne lahučky a lahko manipulovatelny myslim že s tym by si bola spokojna,,,, 😉
iron dakujem 😉 ja som mala vybranu ešte natašku ale to mi zas každy ofrflal... takto bude ninka a nelka a to je také ľubozvučne pekne 🙂
babenky našla som na konovi v bazare ten x-lander ale bez autosedačky za 130 eur. Záruka do 10/2010
Dobré nie?
pozerám že rozprávate o menách. My sa nevieme rozhodnut na chlapca... Chceli by sme slovenské meno ale nie Jakubko a Adamko.. lebo tých je tu na mraky. Uvažujem nad Martinkom, kedže doma máme Matúška 😀
samasa to je super cena,,, ja som za ten moj dala 250€ za kompletku aj taškou fusakom nanožnikmi sieťkami, slnečníkom preb. podložkou proste komplet....a tiež je ešte v zaruke
Samasa a čo Lukáš ? to by šlo že Matúško a Lukáško 😀
kati, este mi chvilu o tom pis a pojdem si ho tusim hned kupit 😀 a samozrejme v cerveno-ciernej farbe 😎 ale vazne...super ze pises, ze je lahky, pretoze my mame vytah na vyvysenom prizemi, takze to budem musiet tahat sama. pojdem si ho asi vycihat niekam do kamenneho obchodu nazivo 😉
ta kombinacia matusko a lukasko je fakt pekna 🙂 mna teraz napadol Simon....ako Simon a Matus 😀
agentkatka, to si kde kupila za 250euricok? chapem ze pouzity...
poviem krpatej ked vstane, ze ma meno po macke...jej
a skusala som tu morsku vodu, ale uz som to tu spominala, ze ja ma spuchnutu sliznicu, kvoli tomu ze sa mi zvysil prietok krvi....no co chcem, negrcala som, tak musim mat nejake priznaky, nie?......sople uz nie su...ale dychat sa mi poriadne neda....
My mame meno pre chlapca vymyslene, ale raz sa s nim stotoznim a raz nie....hlavne chcem aby to bolo kratke. Lebo ja aj manzel mame dlhe mena a komu sa to furt chce vypisovat.
inak priznam sa, mne sa strasne paci Olivia pre dievcatko, ale to by som asi tomu miminu nespravila a moj muz sa na tom furt smeje, ze Olivia z pepka namornika 😀
Ja asi tiež radšej pozriem kočiar z druhej ruky. Tiež som ochotná dať za neho max. 500,- eur, ale vôbec by som sa nenahnevala, keby bol lacnejší 😀
inak k tomu UTZ....tak moja bola vzdy taka akcna, ze skoro ani na 3D nebolo vidno co to bude. Nastastie hned na zaciatku sa to podarilo, ale potom tam robila take premety....no ta aktivita jej ostala doteraz.
Teraz som strasne zvedava co to bude, poradnu mam 21.4. tak snad sa to podari identifikovat.
juuuj mimka, ani ja by som sa veru nenahnevala keby sme nasli lacnejsi 🙂
zuzik ten kočík mám s TT od jednej baby ale mala ho aj ona v inzerate čiže fakt treba sliediť a pozerať....a mne to raz ukazovala ako sa to sklada a ked som došla domov tak v pohode sama som si to zložila rozložila a naklikla vaničku aj autosedačku uplne v pohode...a da sa zložiť do auta a aj kolečka sa daju dať dolu...a najviac sa mi pači ta priestranna vanička...ta je super...
zuzi ale ved ema je pekne meno to by som aj ja dala ale nechcem bo to by bolo v malackách už asi 20 emiek...
iron tak aj naša ninka ma meno po mačke a ta mi inak včera zahlasila že nela je psik 😀 takže ano uznavam ale ked lusia davaju zvieratkam ludske mená za to nemožem... ja chcem aby to pasovalo k priezvisku čož toto hej a aby sa tomu nedalo škaredo povedať....
mimka novy kočik sa fakt neoplatí.....
Takže budeme mať všetky kočiare značky x-lander 😀 Zatiaľ ste na neho tušim nehovorili nič zlé. Ja sa v tých značkách fakt vôbec nevyznám, tak si necham rada poradiť.
veru, tiez sa na ludi hnevam, ze davaju zvieratam ludske mena ☹ moja macka sa vola Dunco 😀
kati, ema sa mi velmi paci, ale ako hovoris, bolo to v nedavnej minulosti dost pouzivane, ale mam pocit ze je to trosku v uzadi teraz...no neviem. tiez nechcem ze ked zakricim ema, tak sa otocia vsetky dievcatka v okoli 😅 ale mam este cas rozmyslat....
baby, vy ma tu asi zlomite na ten kocik z druhej ruky. len keby sa mi chcelo hladat inzeraty ☹
http://sk.gendiagnosztika.hu/ganova-diagnostika...
toto som si pozerala k tym hodnotám AFPčka
jaj este ma napadlo ku kocikom.
Pokial chodievate autom casto...same, nakupy, vybavovacky a tak. Tak neocenitelna vec je ked sa da autosedacka napichnut na konstrukciu....ja som takto frcala sest mesiacov. Netreba nic brat a hlavne ked babo zaspinka, tak sa len prenesie na konstrukciu a moze hajat dalej.
Babule ja si idem asi ľahnúť, lebo ma pobolieva hlava. To robí asi to blbé počasie. Poobede prídem a určite budem mať čo čítať 🙂
ja sa v tom tiez nevyznam mimka 🙂 ale v poslednej dobe najcastejsie pocuvam o tomto x-landeri. tak asi bude fakt kuuul 😵
inak dost vidim po meste Baby Smile kociky. vyzera to celkom fajn a aj cenovo sa to da do tych 500eur
iron, presne to chcem aby kocik mal....moznost nasadit tu autosedacku na konstrukciu. urcite super vec!
jeeej, mimka zavidim ti ze si mozes ist lahnut 😉 mne sa tu drieme na stolicke...
babyja som po obede a spala by soooom 😔 😔
vitaj v klube sipovych ruzeniek 😉
baby tak ten z kona je už fuč... škoda
kati, rozmyslam ze si zajtra zavolam do toho hc. dohodnem doma s muzom termin a idem na to 🙂
zuzi skus...mne sa to do toho hlohovca neoplati ved to je daleko pre mna.. 🙄 ja bud vydržím alebo si skusim zistit či neni take v malackach alebo v ba len v ba to predpokladam bude drahšie...
aha ozaj, ty to mas z malaciek daleko. ja furt beriem ze si z tt 🙂
no tak ešte do tej tt budiš....ale podla mna v tom HC to bude narvane skus tam cinknut a informovať sa aký je stav.. 😕

zuzilik...no zavolaj si do hlohovca, tam sa dlho caka na termin...ja som cakala asi dva ci tri tyzdne a bola som tam v 24tt.
agentka...gratulujem k dievcatku. To mas variantu mien s akymi sa tiez pohravam. Uz mame Ninky, ale Nela u nas nebude ma kamaratka a este..hm...no to bude zniet divne, ale tu je strasne vela psov co sa tak vola a u mna to evokuje hned ze si ich predstavim...inak sa mi to meno strasne paci... 😉