♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Johanka ja nie a to som asi v 7tt a idem az 2.2. takze nie vsetky... 😉 😒
ja viem, ze asi zbytocne nad tym spekulujem .... a asi kazdy dr. ma svoj system objednavania na kontroly a na sono ...
mywiel
aj ja chcem dievčatko ešte jedno 😀 😀 😀 aspon by po ninke vynosila vecičky 😅
No mne je to v podstate jedno kedze chcem tri 😀 😀
myw
no ja si na tri netrufam 😀
Svagrina ma 4 😀 a svokra ma uz 6 vnucat zatial.... 😅 😀
fuha ta to obdivujemmmmmm 😅
No ratam ze svokra bude mat aspon 12 vnucat ked sa vsetci rozhodnu uz si pozakladat rodiny. 😀
Vie si predstavit rodinné oslavy uz teraz ked sa zideme tak je to hotova skolka a vo februari budeme oslavovat troje narodeniny vo rodine, my vlastne oslavujeme kazdy mesiac niekoho narodky v rodine. 😅
caute babky
tak uz som doma a zacinam sa troska bat ☹ vacik nam sice narastol poriadne, ale babatko bolo ledva vidiet, ja som ho ani nevidela, len lekarka - a to som uz podla poslednej ms 6t 6d 😕 tak buduci tyzden idem znova na kontrolu, uvidime, co bude
😀 😀 😀 😀 to si može založiť súkromu školku
Ked tak nad tym rozmyslam tak kazdy rok z rodiny niektora porodi.... 😀 😝
Ved to u nej aj vyzera ako v skolke, lebo svokra ich aj casto strazi najmladsia ma 5 mesiacov a nasjtarsia 9 rokov, ale ta je zlata ta uz vie babatko aj prebalit a prezliect sikulka. 😉
Jika to je este skoro uvidis za tyzden uz tam bude vidiet, ono to rychlo rastie z tyzdna na tyzdnen az dvojnasoby svoju dlzku. 😉
ahoj jika
no tak ja som mala dnes podobne pocity....tak ale ono ťažko povedať kedy došlo oplodneniu....
možno len stresujeme 🙄 kedy ideš bud. tyžden ??? držím palčiská
Babatko tam je neboj, niekedy je to len taky hrasok na zac. este ale keby tam nebolo tak nemas pozitivny test.
myw
ale to je fajn mať takú mega rodinu 😀
Jika kukni si to moje videjko a pozri si aj tie prvé tyzdne uvidis ze to je este velmi malinkaté. 😉
agentkak - vo stvrtok na obed
no ved necham sa prekvapit
Niektori doktori robia prvé sono v 10tyzdni az. Hlavné je ze vacok podrastol tak aj babo rastie neboj. 😉
tak držím palec ideš o den skor jak ja 😕
ale dost ma to nastrasilo, ale verim ze je vsetko v poriadku, babo sa len hra na skovavacku 😉
moje nevolnosti sa uz poriadne zhorsili - uz neudrzim ani vodu v sebe ☹
Kym mas nevolnosti tak si urcite tehotna a babo je ok. Len vydrzat, tpezlivost zas bude lepsie. 😉
hmm tej trpezlivosti by sme asi viacere potrebovali... ☹
Ahojte. To teda áno, trpezlivosť je momentálne moja veľmi slabá stránka. Ale už som to nevydržala a zobrala som si dovolenku na budúci týždeň, tak mi to do tej stredy rýchlejšie prejde, keď nebudem ešte aj kôli robote nervačiť. 😠
Panki dobre si urobila stres teraz nie je dobry. Takze ja idem hajat s malou a poobede na velky nakup, lebo v nedelu robim palacinkovu party pre 25 ludi oslavujem narodky este. Tak pekné poobedie mamicky cakatelky. 😉
papa mywiel - mnaaam palacinky, dala by som si 😀
panki - ja som sa rozhodla, ze tiez nasledujuce dni zostavam doma, aj z toho dovodu, zeby som musela vsade chodit s vrecuskom 😀
myw
aj tebe pekny vikend a všetko najsamlepšieeeee keby si nebola tak daleko tak by sme si mohli urobit potom nejaku druhotrimestrálnu párty 😀 😀
Keď Ti je tak strašne zle, nechcel Ťa doky nechať doma na PN? to ja sa spolieham na to, že si aspoň od 4. mesiaca nejakým spôsobom vybavím PNku, až do materskej. 😉
panki nápodobne 😀

holky, zas tu citam vsade o tom, ze ich dr. objednal po prvom potvrdeni tehu este len na zaklade vačku na kontrolu, ci bije srdiecko - ja tam idem az o 4 tyzdne ... a nejako sa mi to zda straaasne dlho ....kedze este na prvy krat srdiecko nebolo .....a vy ste ho už vsetky videli/poculi ....