♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mywiel
kráásny link...... 😀 dufam ze aj ja zajra take dačo podobne uvidim 😎
johanka19 ... aspon vies, ze si tehu
agentka ... tak daj potom vediet, ze ako si dopadla, na co sa mam ja v pondelok pripravit ... mame rovnaky termin 😉 ... a ides 1-krat k lekarovi, ci uz si bola?
ahoj holky, tak jsem byla u paní dr. tak jsem poprvé tu malou tupičku viděla, jsem štastná. Objednala mě na 28.1., že to už půjde lépe a dá mi průkazku. je to krásné....
Ale myslela jsem, že to chvíli utajím a když jsem přišla k sestře při příchodu, potkala jsem se ve dveřích s jednou známou tady od nás z vesničky u Brna, no a p.sestřička hned na mě- protože jsem tam chodila na vyšetření - tak konečně nám nesete tu dobrou zprávu? Já ji odpověděla že ano, tak se rozvykládala a ta známá stála celou dobu u dveří.....takže to už je asi od zítra veřejné tajemství........
To mě mrzí, myslela jsem, že chvíli vydržím tajemství.......to je pech,co??
oprava - 1.řádek - ťupičku - když to teď čtu bez háčku,tak to zní strašně blbě.....nebo tečičku- bodečku 🙂
mywiel- to video je krásnééééééééééééé. Tak to jsem viděla dnes 🙂 🙂 🙂
hhalina ... no ako ti je fajn, ze uz to mas oficialne 🙂
jeee gratulujem hhalina 😵 😵 😵 😵
baby ja mam dnes cely den nafuknute brucho a tak ma to boli musim ist kupi espumisan,aby mi to preslo sak sa citim jak balon.
a niektora tu mate termin na moje meniny 😀 16.9.
a este cosi krv mi budu brat az v 12.tyzdni.v utorok idem k tom doktorovi ci uz bude vidiet srdiecko dufam,ze ano 😉 inac ja osobne nemam rada taketo vysetrenia,lebo ma to strasne boli ked mi zavadza tu kameru ci co to je 😝
idem k mojmu andelovi nech zase nepinda,ze som len tu 😝 zatim papa a dajte bublinkam dobru nocku 😀 😀 😀
lulu fakt ta to boli mna to teda nebolelo, dokonca ani ked mi zakladal a vyberal vnutromaternicové teliesko 😅 a na tvoje meniny to vychadza mne ale na inom linku to zase vychadza na 6.9. tak to je sranda lebo mm je 9.6. 😵
tak ajojte babulky
dnes ranko som navštivila dokiho u ktoreho som bola prvy raz mladý 35ročný chlap 😅 no konec.... 😀 ale bol super prístupom taký usmiaty... takže jedno plusko hned na ránko a no a druhé ´väčšie plusko som si videla v brušku 😝 moja bobuľka 🙂 zatial sme teda ešte nevideli akciu srdiečka, asi to je ešte skoro lebo asi som 5tyžden a 5 den ale gestačný vačok a taka úúúplne malinkata mihajúce bobuľka....takže o týžden na krv a na sono pojdeme kuki na srdiečko...tak dúfam že to bude ok...
hhali gratulujem 😉
zuzanocka hej prvy raz som bola...
agentkak - hrooozne blahozelam k bublinke
ja idem k lekarke o 20 min a dufam, ze sa tam v zdravi dostanem, bo mi je hrooozne zle, snad da lekarka nejaky tip 😖
agentkak
gratulujem !!! 😉 aj ja som bola 1.x tak skoro, že len potvrdil tehu, ale ešte nevidel srdiečko....a o 2 dni už áno 😀
tak držím palce, aby ten týždeň rýchlo prešiel!
dobre ranko jeee agentkak tak si videla bublinku?to je krasne no a ako si pisala tak sme asi na rovnako,lebo tiez som tam mala prist o tyzden ci bude vidiet srdiecko.len teraz nechapem,ze pri prvom mi brali krv hned a teraz musim cakat do 12 tyzdna.co cakaju dokym to potratim ci co? 😒 inac baby ja som strasna nervacka furt sa rozculujem aj dnes nad malou,lebo uz o 4 bola vyspata potom bola o 6 vyspata ja som teraz vstavala a ona krpec spi 😠 a strasne ma pichalo v lavom vajecniku a tak opatrno som vstavala jak kebyze som v 9 mesiaci,ale je vsetko oki tak som rada.
nywiel ja mam asi nejaky problem,ze nemam pruznu posvu,alebo co a aj pri milovani ma to strasne bolelo potom som bola u doktora nech mi na to nieco da tak mi dal tabletky do posvy,ale som ich nedobrala to bolo obdobie ked Erika nemala rok.ze ma to tak strasne bolelo a odmietala som aj sex.je zaujimave,ze ma to bolelo a pritom som mala cisarsky.tak pocitam,ze jak budem rodit normalne tak moj si ani nevrzne 😀 teraz je to uz v pohode 😀
dakujem babulky,,, aj ked na jednej strane som nie že sklamana ☹ ale taka smutna že tam to srdiečko nebolo..naraz sa mi nakopili pochybnosti či bude všetko ok..hm a do piatka čaakať šak to sa zbláznim 😖
Ahojte 🙂 Rada by som sa tak potichu, nepotvrdene pridala 🙂
lulu
tu krv oni neviem podla čoho beru pretože mne pri prvom tiež brali hned ale vraj sa to ma medzi 8-12tt neviem či to je kvoli hcg alebo nejakemu inemu hormonu ktory by mal mat už nejake hodnoty... a s tymi nervami mi hovor mna dokaze vytočiť bárs jaká blbosť...takže vitaj v klube ...
agentkak
neboj, hlavné je, že dr. potvrdil tehu...ten týždeň prejde rýchlo a uvidíš, že už tam bude aj srdiečko a drobec už bude mať viac mm 🙂
ja musím čakať až do 10.2., ja to mám ešte horšie, aj keď som už srdiečko videla, aj knižku mám, ale aj tak sa mi to zdá, že by som tam utekala každý deň, len aby som si bola istá, že je všetko ok
vranka
dakujem za podporu ja len som tvrdohlava panna a nema rada ak niečo nejde podla planu 🙄 a to nehovoriac ke sa u mna objavia pochybnosti...budem sa modliť aby bolo všetko ok...asi som le nedočkava...ked vieš ja už by som asi najradšej bola v 37tt 😀 a najradšej by som si sono zakupila na domov 😀 😀
no a od dnes budem očami posuvat každy jeden den... 😠
lucialen
vitaj medzi nami 😉
agentak ziadne pochybnosti vsetko bude ok, blahozelam 😉 Co uz mam ja hovorit ja idem na potvrdenie tehu este len 2.2. tak som si v pase aj zmazala datum zatial si tam nic nejdem davat ked neviem presne. Vcera som tiez mm hovorila ze dufam ze to nebude mimomaternicové a ten ma tak zahriakol, ze ale netrep, na co uz ty nemyslis.... 😅 ked tu je tolko strasnych tém ze tam ani radsej neleziem. 😒
Lucialen vitaj vsak aj ja som potichu ale uz sa tesim 🙂
mywiel
dakujem si zlata,,,,mimomaternicové to nemože byť.... teda nemalo by tvoje mimi už je dávno pekne uhniezdene inak by si uz davno bola v nemocnici... a presne ako hovoris tieto niektore temy ani radšej nečítať lebo potom si človek nahovorí hoci čo...no držím aj ja palce tebe pri čakaní... 😉
rhodosbb
ešte správa pre teba: díky za odpoveď, trošku sa ukľudňujem tým, že ja by som dr. nemala čo ukázať, lebo som krvácala iba keď som bola na WC, a dnes ráno sú to len čierne šupinky v malilinkom množstve - tak dúfam, že to ustupuje ☹
Dakujem je tak fajn ked ma niekto podpori, lebo manzelova podpora je asi taka ked sa budes bat privodis si rakovinu. Ti chlapi fakt nechapu co chce a potrebuje zena pomoct, tak som sa vcera tak nasrdila a potom rozrevala hrozné vobec neovladam svoje nalady. 😔
pocut som chcela napisat nie pomoct 😅
Agentkak inac sila ked pozriem pocet tvojich a mojich prispevkov tak mam pocit ze tu travim zivot na MK 😅 😀
mywiel
chlapy su iná "odroda" oni to nechapu tak ako my a nikdy im ten pocit ani nebude dopriaty lebo to by mueli mať o jednu mozg.bunku navyše (a to by už boli ženy )😀 ,,, ale zas na to sme tu MY aby sme sa vedeli podporit a podržať 😉 chlap ta pohladka, pobozka, podpori aj to ale tak inak...mne sa moj čudoval ze mu odp pondelka hovorim ze som viac unavena a to ešte chodim do rorobty... 🙄 no chlapy...a precitlivelost ta sa objavuje skoro u 98% žien no to tie hormony,,,
jáj ja viem mojich chabych 47 príspevkov 😅 ale šak len vyčkaj ked budem doma to to sem budem valiť 😀 ak teda budem ešte medzi vami...a bude všetko ok
😀 😉 no ja som tu uz 2 1/2 roka zaregistrovana to bude aj tym 😝 😅
hej to som chcela dodať 🙂 takže to ta vlastne už aj tak nedobehnem - jedine že by si si dala malu pauzu 😅 😀
Zaujimavé na kontrolu u dokiho mi vysiel chlapec 😅 😀 http://astro.wendys.cz/bio.php
Neviem ci sa moja teoria potvrdi ale myslim si ze tie holky co im je velmi zle cakaju dievcatko... 😅 😕

No videli ste to krasne videjko v 6tyzdni aka je to uz krasna zubrienocka?? 😅 😕