icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anarida
autor
29. dec 2009

maurizia
hej to si môžeš vsugerovať do hlavy
ale čo vieš možno fakt si tehu a tebe MS už meška? 😕 Ja si už nepamätám 😀
Kde ste všetky tehule?Halooooo? 😀 😀 😀 😀

maurizia
29. dec 2009

nie ja mam este tyzden do ms. a mozno aj viac, lebo mam nepravidelny. tie testy pisu, ze uz 5 dni po oplodneni moze byt potvrdeny ale podla mna je to blbost...

rhodosbb
30. dec 2009

dobre ranko 🙂
marielik, dakujeme krasne a tebe gratulujeme k Emmke 😵 uz aby sme aj my drzali v naruci take krasne zdrave vonave batôzky 😵
anari, veru zatial sme tu len my dve 😀
halooooooooo septembrovky 2010 pridajte sa k nam, cakame vas 😀

evitkamalicka
30. dec 2009

ahoj kocky, aj ja som bola septembrovka 2007, ale maly sa nakoniec vypytal 1.10., prajem vam bezproblemove tehu a krasne zdrave babatka

anarida
autor
30. dec 2009

evitkamalicka
Ďakujeme veľmi pekne 😵 Aj tebe 😉

Haloooo ja si tu asi idem písať sama so sebou 😀 😀 😀
rhodosbb boh vie kde sa tie septembrovky flákajú 😕 😅

andullinka
30. dec 2009

Ahojte kocky, tak sa k Vam pridavam... tu mi to sice vypocitalo na 31.augusta, ale myslim ze to bude skor niekedy zaciatkom septembra. Zistili sme to len na Vianoce 😅 takze som moju gyncu este nenavstivila. Tento tyzden sa jej neviem dovolat, asi ma dovolenku, tak pevne verim, ze zaciatkom buduceho tyzdna mi da nejaky termin a budem vediet na com som 😀

jeny
30. dec 2009

Ahojte dufam ze sa k vam aj ja pridam, dnes bola na teste taka slaba ciarocka ze som si najprv myslela ze si ju namyslam ale potom ju videl aj manzel tak snad z toho nieco bude 😉 zajtra robim dalsi tak uvidime

anarida
autor
30. dec 2009

Jééj aké milé prekvapenie konečne sa nám to tu aspoň trošku rozrástlo 😵
andullinka , jeny ,
Vitajteeeeee 😉 🙂 gratulujeme Vám 😉 😵 a držíme palčeky 🙂

rhodosbb
30. dec 2009

no huráááá 😀 vitajte babulky a gratulujeme 😵
andulinka, my sme to tiez zistili na vianoce 🙂 vyzera to, ze mame rovnaky TP, mne tiez inde rata, ze TP je 31.8. 😉
jeny, drzim palce, aby ciarkocka pekne silnela 😉 🙂
evitkamalicka, dakujeme pekne 😵 a prajeme tiez krasne a bezproblemove tehulkovanie 😵
anarida, si tu?

luciankasebastianko
30. dec 2009

ahojte septembrovky krásne tehulkovanie praje septembrovka 2007 😀 termín som mala 12 .09. maly sa narodil 7 .sept. a tehu som zistila až 16 .januára lebo 2 januára bola len jedna / a až 16 // 😀 takže sa určite rychlo rozrastiete len to chce čas 😀 tak ešte raz všetko dobre 🙂

perlab
30. dec 2009

ahojte babulky ... lucka chcela povedať, že je septembrovka 2008 😀 😀 😀

srdečne Vám blahoželám a prajem splnenie toho najkrajšieho sna, pá

anarida
autor
30. dec 2009

rhodosbb som až teraz 😕 😀

luciankasebastianko ďakujeme krááásne 😵
perlab aj tebe ďakujeme veľmi pekne 😵 😉

jeny
31. dec 2009

ahojte,takze aj dnesna ciarocka je taka slabucka ako ta vcera skusim radsej znovu o par dni 🙂 no som zvedava ci nam to vyjde, my sme totiz na prve babo cakali 2 roky az pomocou clostylbegytu sa nam zadarilo a teraz som uz tiez 3ti mesiac na clostyle tak uvidime. S prvou dcerkou som to tiez zistila na vianoce a ciarocka bola hned pekna vyrazna tak preto mam teraz pochybnosti. No termin som mala 30.8. a vysiel mi presne na den no dufali sme ze sa nam druhe babo zadari skor lebo porod na konci leta som si moc nechcela opakovat 😀 ale nevadi mi to teraz uz vobec len nech som tehu

jeny
31. dec 2009

Anarida a ty si si nerobila test? Sla si rovno k lekarovi?? Lebo mame podobny termin...a mate uz dake priznaky zienky??? ja pozorujem ze mi nejak nechuti kava aj ked dnes rano mi celkom padla ale cez tyzden som vypila asi len dve co aj to mi moc dobre neurobili,inak mam len ake priznaky ako pre mrchou tak dufam ze mi nespusti nakoniec

jika80
31. dec 2009

ahojte babulky
najprv by som vam chcela vsetkym zablahozelat k dvom ciarockam 🙂 😵
povodne som planovala, ze sa sem pridam az ked to budem mat potvdene od lekara, ale kedze ciarocka na teste kazdym dnom silnie a ja som hrooozne nedockava, tak budem dufat, ze je vsetko ako ma byt 😀
druhu ciarocku som si nasla 24.12. na 12dpo, teraz v pondelok idem k lekarke, tak uz som veeelmi zvedava, ci bude uz vobec nieco vidiet 😵

andullinka
31. dec 2009

No caute baby, jeny jika viitajte :D
Mne je dnes od rana nejako blbo 😒 Take zmiesane pocity mam v zaludku...
jeny tebe termin vypocitalo presne na moje narodeniny :D To je super, budeme mat male panny 😵

jeny
31. dec 2009

No to je mile 🙂 ja uz jednu pannu doma mam a sama som tiez panna takze aj do tretice pannu beriem velmi rada 😀
jika80 gratulujem k 2ciarkam 😀 to teda pekne skoro sa ti ukazali,ja som mala v tom case test negativny potom dalsi negativny a az teraz vcera a dnes slabe ciarocky

jika80
31. dec 2009

jeny - mozno sme mali testiky s rozlisnou citlivostou, ja som testovala s 10

anarida
autor
31. dec 2009

Ahojte kočulky 😵 😵 😵

jeny ja som si test robila až potom ako mi to dr. potvrdil chcela som vidieť tie // 😵 😀
Ja som bola na gyn. vyšetrení vôbec som netušila,že som tehu a aha 😵 😵
Tak take prekvapko muž to tiež dostal pod strom ja pár dni pred 🙂
jika80 Gratulujemeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵

jeny mňe káva tiež neberie dám si jeden glg a už bežím 😒 a to som každé ráno si dala k PC kávičku ☹
No a ta nevolnosť ja behám celé dni sa bojím isť do obchodu 😅 Dnes ma od rána pobolieva v podbrušku ako keby som MS mala dostať take slabulinke úplne.

anarida
autor
31. dec 2009

jika odkiaľ si? 😵

johnie
31. dec 2009

jee ahojte.. prajem vam krasne tehulkovanie septembrovky 😵

anarida
autor
31. dec 2009

johnie ďakujeme pekneee 😵

jeny
31. dec 2009

anarida tak to ta poriadne skoro postihli nevolnosti,ja sa citim obcas blbo ale nevraciam, a kavicku som si vychutnala doteraz vzdy 2x do dna a teraz si vobec nechuti no ked ma boli hlava tak si uvarim to mi zarucene vzdy pomoze. No dufam ze toto tehu bude ine ako to prve,lebo pri prvom som mala asi vsetky problemy ktore len mohli byt 😒

anarida
autor
31. dec 2009

jeny mňe pri prvom nič nebolo 😅 a teraz 😝 😢

ba80
31. dec 2009

jeeeej, uz 09/2010, my sme tiez povodne 09/08... 😎 babulky, prajem vam pohodove tehulkovanie... 🙂

biba12
31. dec 2009

Baby ja som vas chcela len pozdravit, bola som septembrovka 2007 a teraz to vyzera na august. Tak Vam drzim palce. Vsetko dobre.

anarida
autor
31. dec 2009

ba80 ďakujemeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵

anarida
autor
31. dec 2009

biba12 ďakujeme veľmi pekne 😵 🙂

rhodosbb
31. dec 2009

ahojte, nejako ste sa rozpisali 😀

anarida