♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Hmm ty pondelka a ja az do zac. februara boze len aby to nebolo mimomaternicové...lebo aj pri nom su testy pozitivne. ☹
a to preco ides az tak neskoro? ... ja tiez dufam, ze sa male uhniezduje na spravnom mieste ... ale ak by bolo mimo, tak by si mala bolesti ... mna teraz obcas pobolieva na pravej strane, ale len tak malinko
Lebo ma tak objednali je mi na nic mam depku a neviem ci si mysliet, lebo prvé tehu bolo presny opak tam som mala skoro vsetky priznaky a tu mi ani pachy nevadia. ☹
Ratam dni ako na vojne nech uz viem na com som... 😖
nemaj depky ... ja som tiez na tom tak ako ty ... nevraciam, prsia ma nebolia, pachy mi nevadia, dokonca ani cigaretovy dym nie, dnes kolegyna vedla mna fajcila a v pohode som bola ... chute nemam ziadne ... akurat dnes mi bolo trosku zle od zaludka poobede ... ale tomu neprikladam vyznam, lebo mna napinalo hocikedy aj predtym, cize ako priznak to neberiem ... ja uz tiez neviem, co si mam o tom mysliet ... len sa bojim, ze co ak to zo zaciatku aj tehu bolo, ale prestalo sa vyvijat 😔 ... ale zase na druhej strane si vravim, ze to by asi telo vylucilo, cize by som zacala krvacat ... ja uz fakt neviem, co so sebou ☹ 🙄
Jasné to by telo vylucilo a pozitivny test by uz nebol keby sa prestalo vyvijat, ale mimomaternicové tehotenstvo sa ukaze az po par tyzdnoch to moze mat plod aj 5cm a tiez nemusis krvacat a bolesti mozu prist uz ked je neskoro, proste kym ma doki nepozrie a neurobi utz a nepovie ze je tam kde ma byt tak budem ako na ihlach a ked si predstavim ze ma nechcu zobrat skor ako druhého februara tak ma svihne. Snazim sa nemysliet na to ale nejde to a obcas ma to prepadne.
ja este spravim cez vikend test a som zvedava ... som citala, ze mimomaternicove tehu sa prejavi okolo 6tt - 8 tt, lebo vo vajcovode uz nema miesto vtedy ... a testy len malinko tmavnu, takze ak budem mat riadne ciarky oproti tym predchadzajucim, budem pokojnejsia
No mozme len teoretizovat treba dufat ze nas to obide ale tolko cakat to asi psychicky nezvladnem...zatial sa nedokazem ani poriadne tesit len sa trasiem na nervy 😒 uz aby bol februar a to som si hovorila ze druhé tehu bude pohodovejsie lebo viem co a ako a do coho idem a zas sa len bojim 😔
no veru tak, len dufat, ze to vsetko je OK
No tak si budeme drzat palceky, lebo manzel nema pochopenie pre tieto moje tehotenské strachy jediné co mi povie je ze ked sa budes bat tak si to privolas takze dakujem za podporu. Idem ja spat, a este ma caka ta oslava v nedelu tak dufam ze sa trosku odreagujem. pa pa 😉
no MM to tiez berie na lahku vahu, ze preco by nemalo byt vsetko OK ... ja este spat nejdem, sa mi nechce ... tak sa drz ... papa
Chlapi to beru inac lebo to tak neprezivaju ako my, proste materinsky cit je materinsky cit. 🙂
ahojte vy dve tehule... 😀 prisla tretia..... 😅 tiez velmi stastna a naradostena buduca mamina....len dufam ze sa nam nic nestane a ze pekne v pokoji prezijeme prve tri mesiace.....termin mame 13.sept. 2010....a uz sa neviem dockat kedy mi zacne rast brusko aj vy alebo len ja som taka nedockava.... 😅 😀
ale ja blba ze tretia minimalne 50.ta...nepostrehla som ze je vas tu az tolko.. 😉 ...fajne mozno sa stretneme na porodnej.... 😀 😵
Ahojte 😉
tak mne bolo dnes prvy krat zle,ale od hladu 😒 vecer som este o 10 zjedla 2 rozky a este si bublinka pytala,ale hovorim si naco sa budem prejedat na noc ved mi bude zle.ale noc bola vyborna aj Ericka spala celu noc.len cosi zacala vypravat o 3/4 na 6 tak si ju bola tato zobrat a ja som spala dalej,ale podvedome som si uvedomovala,ze som hladna,ale bola som leniva vstat a dat si aspon nieco male na jedenie.teraz som ledva natlacila do seba roztek,ale uz je to lepsie.asi si budem tiez na noc davat na stolik nejaky keksik.
nywiel ja to nechapem preco ides az tak neskoro na poradnu sak dovtedy sa moze hocico stat a ty ani nebudes vediet ci je vsetko oki.ja by som si zavolala a povedala,ze ma strasne boli v podbrusku,alebo co a nech ta objedna skor sak to neni normalne,ze az zaciatkom februara to su este 2 cele tyzdne 😕
a moj manzel ma pre to pochopenie je asi jeden z mala co to somnou preziva a stara sa a vzdy sa pyta co je nove z bublinku.pri prvom mu to bolo jedno,ale teraz sa viac stara a aj mi z malu viac pomaha,aby som si oddychla 😉
ahoj leni vitaj medzi nami tehulkami uz si bola v poradni?a neni si z vychodu?lebo fajne pouziva jedna moja 14 rocna skoro neter z Bardejova 😀
Ahojte 🙂
vitaj leni 🙂
lulu ... mna zatial taketo zrave obdobie nechyta a dufam, ze ani nebude, lebo nechcem velmi pribrat
mne je dnes zase nejako divne na zaludok, ale zvladame to, aj som sa pekne naranajkovala a chystame sa s MM na taku malu turistiku, nic narocne, nechcem to prehanat ... MM chce ist zajtra na bezky, tak podla toho aku trasu zvolia, si rozmyslim, ci pojdem aj ja alebo nie ... ale mam dost roboty aj doma + nejake veci do prace este spravit, tak asi budem domka sedkat
ahojte...
lenina vitaj medzi nami a gratulujem 😉
agentkak....tak som ti zistila o MUDr. Mesárošovi, že vraj z NR odišiel najlepší gynekológ 🙂 mi včera hovorila kamoška, že si si vybrala najlepšie ako si len mohla..že je úžasný odborník, vraj veľmi ľudský prístup a veľmi starostlivý.
Tak dúfam, že nesklame, no ona ho ospevovala do neba, že NR prišla o veľa, keď on odišie....tak neviem, či sa nejdem sťahovať do MA 🙂)))
Ahojte, mne sa dnes už snívalo o pôrode, že bol v pohode a narodil sa mi chlapček. Baby, no ja som asi nie celkom kompletná. ešte nemám ani 1. trimester za sebou a už rodím. Pritom som na pôrod nemyslela a ani sa ho nebojím. Tie hormóny si robia čo chcú. Inak, ja nejako podvedome cítim, že to bude chlapček a v kútiku duše túžim po dievčatku. Juj, tie ružové zlatučké vecičky pre dievčatká. 🙂
lenina, ahoj, nás je tu už veeľa, december bol veľmi plodný!!!!
caute babky
ja mam za sebou hroznu noc 😖 som nemohla spat, v kuse som myslela na to, ci je s bublinkou vsetko v poriadku, ked sme taki malicki a ci bude buduci tyzden vobec nieco vidiet a ci o nu nepridem
ale potom mm zistil, ze nespim, tak sme sa o tom celom porozpravali a som sa ukludnila 😵 teraz si pekne oddychujem a nechavam bublinku rast 😵
Ahojte kocky,
no ja som mala vcera opat raz tazky vecer. 😒 Dnes je uz o cosi lepsie, aj ked len s namahou dostavam jedlo do seba , stale som neni OK.
Jika ale voobec sa nad takymi vecami nezamyslaj, urcite je vsetko ok... neboooj, pokial ti byva zle znamena to len ze sa babanko spravne vyvija a vsetko je v poriadku 😀 Uvidis, ze ti to aj doky potvrdi buduci tyzden.
Ja mam najblizsiu poradnu az 9.2. 😖
Jika, neboj sa, určite je všetko v poriadku, andulinka má pravdu, inak by ti nebolo nevoľno.
andullinka, a ty už máš tehu knižku?
Cau andzi, nie tehu knizku mi vystavi doktorka az na 1. poradnu , toho 9.2. zatial som bola u nej len na potvrdeni tehu, povedala ze srdiecko bije, aj ze velkost zodpoveda tyzdnu podla poslednej MS, tak dufam ze za 3 tyzdne bude vsetko OK.
Ahojte 😵 😵 😵
My sme boli bet netu včera nám to spravili len sa mi už nechcelo 😖
Nejdem Vas dočítavať lebo ste toho strašne veľa zaspísali 😀 U nás nič nové 🙂
Vítam nové tehulky a gratulujeeeem 😵 😵
Ahojko tak som bola na kontrole a mimomaternicové to nastastie nie je, ale vyzera to len na 5tt cize videli sme len zltkovy vak ale babo este nie, testy su stale pozitivne a mam prist za 10 dni znovu na sono aby videli ako to postupuje. Tak som uz kludnejsia.
Ahojte 🙂
my sme sa prd chvilou vratili z takej mini turistiky 😀 ... fajne bolo
mywiel ... tak uz aj ty to mas potvrdene ... to je super 🙂
to uz mate asi vsetky tehu potvrdene od dokiho okrem mna 😅
čaute baby tak ako víkendujete ??a vítam nové babulky 😉
ja som pot tom sone stale nejaka rozhadzana dokonca ma u ani tak prsia nebolia asi som nejak mimo... 😕 asi už moc nad tým všetkýn premýšlam...
jika jasom mala tiež tažku noc takže napodobne .. 😒
lulu no papať mi chutí a ja mojej malej zas osm vjedla všetky detské výživy 😀 chudatko moje 😀
myw
ty si bola u lekara ???? takže super bidiš zbytočne si sa obavala 😎 teraz musime byt trpezlivé lebo aj mne bol vidieť iba "baby vak" a som z toho patrične nervozna... 😒
vranka heej ,? tak dakujem za pozitivnu spravu lebo už som pochybovala ajj o nom tak mi vrtalo v hlave že prečo vlastne odišiel 😠 tak dufam že sa tvoje slová potvrdia a bude všetko ok..
baby ... ved sa nestresujte, ja som este ziadne sono nevidela, vy uz mate aspon potvrdene sono a mate priznaky a ja nemam uplne nic ... musim dnes kupit tehu test a spravit, som zvedava, aka bude ciarka, dufam, ze zosilnela
holky. tie, co ste na viacerých temach, sorry, ze sa opakujem, ale skusam, co sa da 😒 ☹
potrebujem radu - aj ked je z nas kazda ina a ina reagujeme. do vcera mi len zdvihalo zaludok, ale jedla som, ale vcera vecer som prvy krat zvracala, odvtedy som neprestala a nemozem nic do seba ....je mi strasne a bojim sa ze bublinke neprospieva, ked mamicka nepapa a nepije (teda skusa, ale ide to von .....) ..... vopred dakujem.
zuzanockamt
ved ani mne nič neni absolutne nič... ja už si pripadam že som šibnuta...aj ked potvrdene to mam ale obavy mi nejak prerastaju cez hlavu 😒
johanka
no tak takéto priznaky su normalne trva to vačšinou do troch mesiacov ale u kazdeho individualne... všade aspon kde som čitala je dobre jest uplne v malinkých davkach a rano na lačno je dobre si dat nejaky suchar alebo suchy rohlik a zapit čajikom...a potom sa skusit napat po troške...no a pitny režim je doležity...a určite ber nejake vit. doplnky a aby bublinka mala aspon nejaku vyživu.. 😉

mywel ... to sme na tom rovnako 😒 ... ja uz sa nemozem dockat pondelka