♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja pijem cerealnu kavu ta je bez kofeinu lebo ked sa srdiecko vyvija kofein nie je najlepsi vtedy
čaute babulky
fiiha taakže ani čierny čaj by sa nemal ??? 😕
cierny caj a colu som nikdy nejako velmi neoblubovala, takze mi nechybaju ... aj ja si teraz varim meltu, s mliekom je to celkom fajn
agentak moze ale nie vela za den thein je ako kofein
noo tak dobre vediet lebo v robote chlipkam len čaj kedze sytene napoje nemožem..a pijem aky mi pride pod ruku čo mame tam erarne takže na to si uz radsej dam bacha..
myw inak ako dopadla party??
party je zajtra uz som pripravila stoly so snehovym vyzdobenim tmavomodré obrusy a na tom biele trblietavé snehové vlocky akurat vyrabam karticky s menami kde koho posadim a popri tom vam pisem 😀
mywiel ... a co chystas za party? ... nejako som nepostrehla 😕 😅
moje narodeniny co som mala 2.1. palacinkovu party robim bude aspon 15 druhov slanych a 15 druhov sladkych palaciniek mame na to také styri pristroje na stol a kazdy si robi palacinku sam aku chce 😝
jááj ja ze to si mala dnesss a btw všetko najlepšie 😉
dakujem 😉
myw tak to znie lakavo nejak mi zraazu došla chut na palcinku 😀 😀 😝
no palacinky mam rada, ale ma nebavi ich robit, preto je to u nas na stole len obcas 😀
baby, myslela som si, že chute dojdu až s rastúcim bruškom...ale jem všetko, čo vidím...normálne?
no mne chute uz mam a tie mi ani nikdy nechýbali hlavne ked MM perfektne vari a unas teda vari on takže do septembra budem jak vypasena hus 😀
ahojte tehulky 🙂
andzi, dakujem za vysvetlenie DNP 🙂
musim sa trochu vystazovat, iba vy ma pochopite, kedze sme v rovnakej situacii...
som strasne unavena, strasne podrazdena, vsetci a vsetko mi ide na nervy, az mi je z toho do placu a neviem, co s tym mam urobit ☹ nic sa mi nechce, dnes som ani nevarila, ani neriadila, iba sme sa boli na malom vylete. zaludok mam ako na vode a k tomu ma zacalo boliet podbrusko...
pred hodinou som zjedla styri hrianky s cesnakom a za tym som si vytlacila z tuby cely ten sladky piknik, kombinacia jak hovado, ale stale chodim do kuchyne, co by som si este hodila do ust 😒
podrazdene reagujem na mm aj na sofiu a potom mi je to luto ☹ tie hormony su hrozne
mywiel, si asi moja krvná skupina....no ja pochybujem, že vydržím do 9 mesiaca a nakúpim tesne pred pôrodom. Chcem počkať, či je všetko ok a tiež počítam, že v nejakom 4 - tom mesiaci ( to už budeme mať aj oficiálne tatina) už začnem pripravovať. Musím trošku aj popreriaďovať dom. Na to sa teším najviac...AAA, konečne ma napadlo, č by som mohla robiť. Budem vyrávať nalepovacie samolepky do baby kútika....:D Už som si vyrobila do jedálne a obývačky...hehe...
rhodosbb
s toho si nič nerob u mna je to tak isto moja teraz chcela prečitat knižku ale bola dlhšie hore tak sa knižka nekonaala a spustila rev.. a tiez som na nu nahučala.. proste hormony... a kopa veci mi ide na nervy proste to treba nejak kontrolovat...
rhodosbb ... ty mas teda chute 😀 ... ja si idem dat akurat ovocie ku telke a mozno este jednu aktiviu alebo acidko spapam 🙂
rhodosb podobne ja som nervozna ako pes a placem ako dazd 😅 😝
tak mna chvalabohu taketo emocne vykyvy obchadzaju zatial, lebo chudatka deti v skole, keby som na ne hucala len tak tak pre nic za nic 😀
zuzi
no to verim to by teda bolo 😀 😀 😀 😀 😀
tak rypem a hucim len do manzela, ale on je uz na mna zvyknuty 😀
rhodosbb
pozerala som si albumik mala je zlatunka ona uz mala 5 rokov ? chodi ti do školy???
a inak baby planujete potom pre bábo a ja baby monitor dychu ???
muzi znesu 😀 😀 😀 zuzi obdivujem ta ja by som bola ina nervačka 😖
agentkaka viem ze tu budem za sialenca ale ja mam dva monitori 😀 😅 😝
dievcata, hned mi je lepsie, ked viem, ze nie som sama s tymi hroznymi naladami a so vsetkym...
zuzanocka, diky za tip, idem si aj ja dat aktiviu 🙂
mywiel, ja som si vcera pozerala na kamere moju dceru ako bola tento tyzden na lyziarskom a slzy mi tiekli z toho, ze ake su tie deti vsetky zlate na tom svahu a take sikovne, chapete? 😅
agentka, mas pravdu, musim sa kontrolovat, ale verim, ze tieto stavy rychlo prejdu, aj ked viem, ze hormony su nebezpecne, moja znama v prvom aj druhom trimestry musela brat lieky, lebo bola na tom s nervami velmi zle, bola strasne uplakana, triasla sa, mala stavy uzkosti, depresie, ale lieky jej nastastie pomohli, preslo to uz je vsetko ok, ale bolo to pre nu velmi stresujuce a tazke obdobie, takze sa treba sledovat, aj ked je asi tazke ustriehnut tu hranicu, kedy je to este v ramci normy a kedy uz treba vyhladat lekarsku pomoc...
agentka ... ja monitor dychu neplanujem, co sa ma stat, to sa stane 😔 ... ja ho budem mat stale pri sebe, kedze mame len jednoizbovy byt a aj to extremne maly, tak snad sa nic nestane
Baby, ktoré ste odborníčky, prečo niektorým ženám je zle v 1. trimestri a iným nie? Niežeby som chcela, aby mi bolo zle, ale rozmýšľam či je to v poriadku. Tak ak niekto nájdete nejakú odpoveď lekára na to, budem rada.
sorry komolim vam nicky ale nie su lahké mozno si vas trosku premenujem dufam ze vam to nevadi 😀 😝

ale v ciernom caji je thein a ten posobi ako kofein ak ho vypijes viac 😉 aj v coca cole je kofein ale jeden pohar neuskodi 😉