♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
anari, super 😵 my sme boli lyzovat a teraz mi mala spi, mm je vo vani, tak si vravim, ze kuknem na kona 😀
inac, vy tu mate vsetky neskorsie TP ako ja, som zvedava, ako mi nakoniec TP vypocita doktor 😉
Jééj kde ste boli?Ja by som tak rada šla lyžovať len čo s tou našou opicou malou?
Moji aj manželovi rodičia tiež lyýujú a su momentálne na horách spolu 😀 tak nemáme malú kam dať ☹
Aj Emka spinka už od pol tretej 😵
anari, my sme boli u nas v bb - v selciach, sofiu ucime lyzovat, ja sa priznam, ze som naposledy stala na lyziach ako male dieta, ale teraz, ked som videla, tie malicke deturence, ake su sikovne a ako im to ide, tak som neverila 😕 moj mm je velky lyziar, ale on uz robi len free ride, take obycajne male zjazdovky ho nudia, najlepsie je, ze som mu slubila, ze tuto zimu ma moze naucit lyzovat, no ale to nebude mozne kedze som otehu 😀
to je super, ze maju vasi rodicia taky dobry vztah, ze si vybehnu spolu zalyzovat 🙂 neboj Emka vyrastie ani sa nenazdas a vezmete ju na svah spolu s vami 😉 jaaaaaj ale to uz bude druhy drobcek na svete, takze zase ty nebudes moct ist 😀
My sme boli teraz na dovolenke na Zell am See aj s Emi bolo super sme sa striedali pre nej 🙂
My lyžujeme obaja manžel tiež take riadne zjazdovečky 😀 no a mňe je to jedno 😵
som sa trosku zdrzala, lebo som pridavala fotku do albumu 🙂
lyzovanie je krasny sport a urcite budeme k nemu deti viest 😉
co planujete na vecer? my ideme k mojmu sefovi, tam sa mame stretnut taka partia s detmi, uvidim, ci sofia vydrzi do polnoci byt hore 😀 mame aj ohnostroj nachystany, tak privitame novy rok ako sa patri 😀
Pozerala som krásne topánočky 😵
My ideme k známym tiež partička s detmi 🙂
idem ja pomaly chystat veceru...
anari, prajem ti krasneho silvestra a vsetko len to naj naj najlepsie v novom roku 2010 a nech nam vsetkym septembrovkam prinesie krasne zdrave deticky 😵 😵 😵 vidime sa v novom roku papa 🙂
Jeeej babulky dalsie pokracovanie septembroviek? krasa.. takto pred dvomi rokmi sme aj my tehulkovali a teraz uz maminkujeme 😵 😵 tie, ktore cakate prveho potomka, zelam vela trpezlivosti a nervov, sebaovladania, budete to potrebovat 😝 😀 a tym, co cakaju druhe alebo dalsie babenko, len stastie a zdravicko 😉 😉 aa gratulujem Vam, panny su uzasne znamenie (ja som 17.09. a maly 12.09.) 😵 😵 😵
rhodosbb ahoj ja som tu už nebola ďakujem krásne aj ja Vám všetkým prajem všetko naj v novom roku veľa zdravíčka,štastíčka nech to všetky spolu dotiahneme do úspešneho konca 😵 pá
claudinka ďakujemeeee kočka 🙂 😉
Šťastný nový rok kočkyyyy 😉 😵
jeeeeeeej dalsie septembrovky--super ako ten cas leti..prajem vam vela zdravicka a krasne tehulkovanie..uzivajte si to je to ten najkrajsi darcek pod srdieckom..hned by som si ho zopakovala.....
a hlavne aby ste to dotiahli do konca 😉
drzte sa..paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
claudinka, jurocko dakujeme kraaasne 😵 😵 😵
Ahojte kde sa zase túlate baby? 😔
jurocko ďakujemeeee 😵
Ahojte, ja som tu... cely den som pred telkou a PC... nejako mi je dnes blbo ☹ ani von nemam chut ist.
Neviem si predstavit ze v pondelok budem musiet ist v tomto stave do roboty.
Ahoj andullinka 🙂
Ani mňe sa nič nechce je dosť na nič počasie 😝 Mňe je dnes na štastie fajn už sme aj vonku boli je tam super 🙂 Ja upratujem a popri tom tu odpisujem 🙂 zajtra máme oslavu tak chystam
ahojte
mne zatial tiez nebyva zle - nastastie 😉 ale na silvestra ma taaaak bolel lavy vajecnik, ale nastastie to uz preslo
uz sa neviem dockat pondelka - idem k lekarke, tak snad uz bude bublinka vidiet, sa necham prekvapit 🙂
anarida - s mm zijeme v nemecku
Baby, nemate tip co zabera na tie nevolnosti? Ja mam dnes zaludok cely den jak na vode ☹ Ak to takto pojde dalej, neviem si predstavit ako to zvladnem...
a mam este jednu otazku, neviete ci mozem chodit na masaze v prvom trimestri?
No co zabera to neviem,mne nepomahalo nic pri prvom tehu,nemohla som mat prazdny zaludok ale ani plny....
Dnes som si robila uz 3.test som cakala ze ciarka bude po 3 dnoch silnejsia ale veru je zas len slabulinka, myslite ze sa mi oplati ist zajtra k lekarovi? Bude tam uz daco vidiet?
ahojte tehulky,
tak mne zatial vysli dva pozitivne testy, ale do menstruacie mam este 2 dni, tak snad to bude v pohode.
Mozem sa k vam pridat?
vitaj aliza 🙂 jasne, musis sa pridat, ved si septembrovka 😉 🙂
andulinka, ja som bola na masazi pri sofii prvom trimestri, ale len som pri nej sedela a chlapovi som povedala, ze som tehu...a potom som bola aj v 8 mesiaci a tiez len po sediacky samozrejme a bolo to fajn 🙂
s nevolnostami ja neviem poradit, mne nebolo zle a zatial mi ani teraz nie je...
jeny, k dokymu chod, ked si objednana a zajtra nam povies, ci ste nieco videli 😉 🙂
diki za privitanie 😉
Podla tehukalkulacky mi to vychadza na 15. september. Tiez uz mam jednu dcerku, bude mat 5 v aprili. Ja inak zijem v UK, ale dufam, ze to nevadi 😕
caute babky
ahoj aliza - blahozelam k dvom ciarkam, ja som si ich tiez nasla dva dni pred dorazenim mrsky 😉
baby, ja sa uz neviem dockat zajtrajska, idem k lekarke, tak som zvedava, ci uz uvidim aj babatko alebo len vacik 😵
aliza vitaj 😉
joj kočky my sme teraz prišli boli sme sa naobedovať v meste Ema zaspala a okolo druhej čakáme hostí tak som zvedava ako to všetko dopadne 🙂
vitaj aliza,mas peknu dcerku
no ja niesom objednana praveze,asi pockam este,uvidim ako dopadnes ty jika80 🙂 tak urcite napis co uz bolo vidiet
anarida gratulujeme emmke k narodkam. asi teraz oslavujete 😉
maurizia ďakujeme pekne 🙂 teraz sme práve dooslavovali 10 minút čo návšteva odišla 😵 konečneee 😀 😀 😀 xixi už toho bolo aj na mňa dosť veď už od pol štvrť na tri tu boli 😝 uff 😀 teraz môj muž upratuje a ja vegetím Emka sa hra toľko toho zase podostávala,že až 😀 same hračky ,blbosti 😅
ahojte, este raz dakujem za privitanie.
Test som robila dnes a bol pozitivny, ale stale ma boli podbrusko, uz 3-4 dni, je to v poriadku? Nejak si to pri dcerke nepamatam, ze az tolko dni.
aliza - mna boli podbrusko skoro v kuse a niekedy su tie bolesti dost silne, tak sa chcem na to hned spytat lekarky, ze ci to je v poriadku

jika, ja som tiez planovala, ze sa sem pridam, az ked budem mat tehu riadne potvrdene, ale nevydrzala som 😀
ja zatial okrem bolestivych prs a tiez sem tam pocit ako na mrchu nemam ziadne nevolnosti, jaaaj a este mi strasne zacalo chutit jest, co u mna nebolo zvykom sa napchavat o desiatej vecer, tak teraz by som od hladu nezaspala 😅