♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
TIe bolesti mam aj ja,dnes rano to dokonca bolo dost silne..no uz to preslo,ale pocas dna ma casto picha vo vajecnikoch a skratka stale daco pobolieva
nuz, tak je to potom asi v poriadku. Nejdem sa uz stresovat, zajtra mam termin menstruacie, tak uz nech je to za mnou. Totiz, stale mam taky zvlastny pocit, ze "co ked...", kedze mi prvy test vysiel pozitivny 5 dni !!! pred menstruaciou. Predsa len, ked uz vynecha, tak nie je o com, ale takto skoro, je to dost zvlastne, neobvykle.
Ale dnes ma zatial nic neboli!
Ahojte! 🙂
Pripajam sa aj ja. Utorok som nedostala mrchu, prvy test bol negat. a vcerajsi uz jednoznacne pozitivny. V piatok idem na utz.
Anarida, vidim, ze mame podobne stare deti. 🙂 Moja mala v sobotu rok.
ahoj pipika, blahozelam k dvom palickam 😉
tak dnes som bola u lekarky, tehotenstvo je potvrdene, som na konci 5. tt, uz som videla vacik - ma 6,4mm 😵 na buduci tyzden v piatok som objednana na dalsie sono, tak uz mozno uvidime aj srdiecko 😵
Ahojte, tiez blahozelam novym tehulkam k // 😉
Ja som dnes rano bola u lekarky, ale objednala ma az na 12.1. tak si este vyse tyzdna musim pockat na potvrdenie... neviem ako to vydrzim...
Jika no super, takze vsetko je OK? Aj ti povedala priblizny termin?
ahoj andullik
este mi nepovedala nic, ze o 10 dni budeme mudrejsi, ale ze vsetko vyzera byt v poriadku 🙂 ti verim, ze si uz nervozna, si ma mala vidiet dnes, adrenalin bol poriadne vysoko, chuda babo 😵 ale uz mame prvu fotecku, tak sa vytesujem
dnes som bola na uzv a lekar nic nevidel ani len ten vak takze mam hlavu v smutku a povedal ze ak doslo k pocatie napr len pred 14dnami ze to nemusi byt vidno len ja presne viem kedy bolo pocate a je to uz 21.den a stale nic nevidno,mam prist o tyzden lebo vraj to moze byt mimomaternicove 😢
jeny, ja sice nie som odbornik, ale myslim si, ze aj na 21. den po oplodneni je este skoro. Nestresuj sa, skus na to nemysliet a najma nemysli na to najhorsie. Strach je najvacsi nepriatel. Co sa ma stat, sa stane. Drzim palce!!!
jeny - ja som bola u lekarky tiez asi v 21. dpo a bol vidiet len vacik, takze ziadne stresy, mozno ma lekar len uzv s nizkym rozlisenim
No ale pri prvom tehu mi uz o takomto case bolo vidiet aspon ten vacik,a este aj tie testy o nicom dobrom nesvadcia ved za 6dni som si robila 4 testy a ten posledny bol tak isto slabucky ako ten prvy a to som si naposledy kupovala este ten s najvyssou citlivostou...takze mam fakt zmiesane pocity...no tyzden budem musiet vydrzat a potom budem vediet na com som
jeny - moc drzim pasticky, aby bolo vsetko v poriadku
ahojte babulky 🙂 vitam nove tehulky a gratulujem k // 🙂
mna dnes cely den pobolieva lavy vajecnik, uz neviem, co si mam o tom mysliet, o chvilu odchadzame do kina, ale taka som unavena, ze tam urcite zaspim 😝
jeny, musis ten tyzden vydrzat, drzim palce, aby bolo vsetko tak ako ma byt
baby, mna tiez este pobolieva podbrusko, uz to nie je atake intenzivne, ale este to citim...
tak pekny vecer vam prajem a zajtra oddychujte s vylozenymi nohami, aj ja budem 😀
Ahojte babulky tak aj ja sa pridavam k tehulkam 😀 este neviem termin,ale urcite by to malo byt nejako zaciatkom septembra,ale sak ma zoberiete sem aj ked to bude koncom augusta vsak? 😀 ja ani nemam sajnu o tom kolko som uz tehotna tak si pockam ked pojdem v pondelok,alebo kedy k doktorovi.
no a ja som si prvy test robila na Vianoce to bol negativny tak mojmu som to oznamila a bol smutny,ale sak mu hovorim,ze pockam na mrchu co mala dojst 29 a ta nedosla aj som mala bolenie v podbrusku,reku sak sa to spusti a nic 😠 tak potom mi svagrina volala,ze si mam v suske zmerat teplotu a tam hned vyhuplo,ze 37,3 tak mi to nedalo,ze si idem spravit test a skoro ma vykotilo ked tam boli 2 ciarky.aj som sa tesila aj nie nevedela som si to predstavit ako to zvladnem z 2 detmi ked som od rana do vecera sama doma,ale Erika je dobre dieta je samostatna tak hadam nebude robit naschval.jaaaj a ten druhy test som si robila 2.1. tak to bola taka Novorocna novina 😀
jaaaj a k tym chutiam strasne mi vadi vona paleneho a ked je v miestosti nafajcene to nadavam jak blazen.a z kapustnice som vyjedla vsetku klobasku co som sa nemohla dojest teraz si ficim na lentilkach a zle mi vobec nieje.kebyze ma podchvilu neboli v podbrusku a prsia tak ani neverim.ze som tehotna 😀
Ahojte kocky, lulu vitam ta 🙂 Ja idem buduci utorok na potvrdenie, tak snad bude vsetko OK.
Baby, mne je uz od soboty tak straasne zle, ze pomaly neviem do seba ziadne jedlo dostat, z napojov mi uz len voda chuti... hruuza ☹
Ahojte 🙂
mozno sa kvam pridam aj ja, ale este to musi potvrdit dokina 😉 ... zajtra za nou letim ... dnes mam termin MS a ani stopy po nej zatial ... BT nad 37 ... a 2 pozitivne testy - jeden v pondelok a druhy vcera 😵
andulik aj mne pri Erike bolo tak strasne zle,ale to bolo tak,ze som sa asi 3 tyzdne nemohla ani postavit co mi bolo na prd a to som ani nevracala len ma strasne bolelo brucho a potom to preslo a cele tehu bolo v poriadku.vracala som az nejako v 7 mesiaci aj to koly kyseline a co som sa trosku viac prejedla inac nic.
ocujte baby mna boli aj ta jazva po cisarskom mozem mat s tym nejaky problem? 😕
dobre ranko,
tak sa to tu rozrasta... to je super!!! 🙂
Zuzana, ja mam tiez dnes termin MS a zatial nic, 2 testy pozitivne, tak dufam, ze to bude OK.
Som zatial v pohode, podbrusko uz prestalo boliet, len je cele napuchnute, co sa chuti tyka, tak ja som zavisla na chipsoch 😲 a vsetkom kyslom.
fiiiha, prave som si vsimla, ze mi vymazalo foto mojej dcery, zevraj IBA realne foto mojej vlastnej osoby, zvlastne! 😖
juuuj kolko babetiek bude v septembri uz sa tesim ktora bude mat prve babatko 😀 😀 😀
no mne to vychadza, ze som 4tt+0 dni dnes .... ale ziadne chute nemam, tak ako vzdy ... este som nic zvlastne nespozorovala ... aj mam pochybnosti, ci to je vobec pravda 😅
a kon my vyznacil, ze som 5 tt, tak ako je to vlastne?
ja som si tiez neni ista,ze v kolkom som,ale jak som si to dala tu vypocitat tak zevraj by som mala byt tiez v 5 tt
tak mne tiez napisalo, ze 5tt a pritom na inom fore mi zobrazilo, ze 4tt a 1den. Ja som otehotnela okolo 20.-22.12., mala som o 3 dni skor ovu.
ja som otehotnela 23.12., lebo vtedy som mala ovu a na inej stranke mi to vypocitalo 4tt+0 dni ... este skusim jednu
aliza ... a bola si uz u lekara?
zuzanocka, nie, nebola som u lekara, ved je este skoro, ale asi sa objednam na buduci tyzden, ja zijem v UK, takze budem na termin cakat mozno dalsi tyzden.
no to hej v UK je to trosku ine ... mne MM hovori, ze mam este pockat na buduci tyzden a potom ist za lekarkou, ale pojdem zajtra a spytam sa, ze co a ako ... na sono je este skoro, ale z krvi to bude jasne
Jéééj krásne sa nam to tu rozrástlo 😵 😵 😵 😵 😵
Vítam všetky nové tehulky a gratulujem 😵
My sme v nemocnici ☹
anarida ... a preco si v nemocke? 😕

jika, tiez mam obavy, ci je to OK, pri dcere ma bolelo tak jeden den, myslela som, ze prichadza menstruacia, ale teraz je to kazdy den, niekedy ma bolia aj krize a to dost.