icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
21. jan 2010

no veru je mi sme sa do tejto dedinky prestahovali pred 2 rokmi a aj oni sa pristahovali z toho isteho mesta a byvame blizko seba takze je to veru dobre aspon sa budu decka spolu hrat 😉

agentkak
21. jan 2010

tak to ano to by som aj ja prijala lebo aj aj som sa pristahovalec..ale nemam žiadnu partáčku čož je škoda... 🙄

potvorka88
21. jan 2010

joj baby aj ja by som potrebovala nejaku partacku v nasom meste. Uz 2 roky co sme sa pristahovali a ja nikoho nepoznam 😒

agentkak
21. jan 2010

no sme tu dosť porozhadzovane..a je mala pravdepodobnosť že by sme sa tu našli dve z jedneho mesta,,,

jika80
21. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............8tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme

jika80
21. jan 2010

caute baby
tak som konecne doma 🙂 dnes som zase videla baby, krasne mu bilo srdiecko, len sa nam ho poriadne nepodarilo pomerat, bo mame hanblivca 😀 cely cas sa skovavalo za zltkovy vak

agentkak
21. jan 2010

jééj jika ty si bola u lekara ???? super tak teda ty maš pekne zažitky a čo nové si sa dozvedela?

jika80
21. jan 2010

agentkak - no ja som bola u lekara uz od nedele - v nemocnici 😀 v albume mam najnovsie foto drobca

panki
21. jan 2010

čaute. Aj ja som bola včera u lekára konečne, ale nemohla som večer ani napísať, aká som bola z toho "vyšetrenia" napálená. V skratke Vám to opíšem: celé moje prvé vyšetrenie trvalo 6 minut od príchodu do dochodu. Absolútne nič mi nerobil, ani sa nepýtal. Len mi urobil 30 sekundové sono - povedal mi že "no, je to tam, má to 6,3mm a srdiečko bije". Ukázal mi to tak, že som si išla krk zlomiť aj tak som to nevidela hneď to vytiahol a zrušil. Ďalšia kontrola 10.3. To bolo celé, obliekla som sa a išla som "spokojná" domov. Bol tam nejaký nový doktor, ktorého som v živote nevidela a už ani nechcem. Ja síce neviem, čo sa robí na prvej prehliadke, nakoľko som ešte nebola tehotná, ale toto sa mi zdá až moc odfláknuté. ani mi nepovedal v ktorom som tt, a ja šokovaná z toho celého som sa aj zabudla spýtať. aj keď to viem, tak mi to mohol povedať, nie?

agentkak
21. jan 2010

jika a prečo si bola v nemocnici?????????? jeeej kuknem 😀
panki no mal to bud zobrat krv a moc alebo ta na to o dva tyzdne objednat mal ti povedat predpokladany termin a tžden v ktorom si a niektory aj vyšetruju krčok a robia citologiu ..... takze neviem podla mojho nazoru ako si povedala odflaknute..... a kde chodis do ba ?

mywiel
21. jan 2010

Panki proste ako na beziacom pase. 😒 A cakaren bola plna ci bol hladny a ponahlal sa uz na obed? Hrozné 😖

agentkak
21. jan 2010

jika jeeejooooo aka fazulka krásna 😀 😀 😀 😀 počuj ked ti robil druhy krat sono tak už ti ho robil cez bruško ? alebo vaginalne ? ja idem zajtra lekarovi a prvy kratmi len potvrdil tak neviem na čo sa mam nachystat...

mywiel
21. jan 2010

jika krasne uz aj ja chcem vidiet takuto zubrienku, este musim cakat do 2.2.

jika80
21. jan 2010

agentkak - kvoli vracaniu som stravila 5 dni v nemocnici, dnes som konecne doma, ale musim sa priznat, prave rozmyslam, ci utekat na wc abo nie
u mna bol ten problem, ze som bola hrozne dehydratovana a musela som byt na infuzkach
zatial mi robili ultrazvuk 3x a vzdy vaginalne
mywiel - ale pomalicky sa ti to uz krati, uz len necele 2 tyzdne

agentkak
21. jan 2010

jááj jejda no tak nič prijemné....ale sak hdama je to už lepšie alebo ? aj ti dali niečo ? tablety alebo tak aby ti nebolo az tak zle... hmm vaginalne ? o boze fuj 😔 no nevadi ved uvidime...

andzi
21. jan 2010

Jika, vitaj z nemocky, a už sa ti uľavilo? Už ti nebýva tak zle?

Panki, na to, že teraz si už 8tt a ďalšia kontrola až 10.3.??? Veď to už budeš v 2.trimestri? To čo ako? Veď na konci 1. trimestra (tuším 12-13tt) sa robí NT screeningové vyšetrenie a tripple testy.

jika80
21. jan 2010

andzi - no byva mi zle i nadalej, ale musim si na to zvyknut a dufat, ze to nebude dlho trvat
a najst veci, ktore mozem zjest, bez toho, aby bol hned vonku - zatial vyhravaju zemiaky 😀

mywiel
21. jan 2010

Testy stale pozitivne a nic sa nedeje, caka sa... 😅 Dnes idem do kina na Avatar je to 3D sa tesim, malu pride strazit svagrina, uz som v kine davno nebola. 😉

lulu723
21. jan 2010

panki to co ma byt?mne dokonca doktor natoci tu obrazovku,aby som sa pozrela na bublinku aj mi vsetko pomeral a poukazoval.pekne mi vypocital termin sice som tam bola 10 minut,ale vsetko viem co som potrebovala vediet.dalsia kontrola 18.2. to bude 12tt a to sa bere krv a moc tak nechapem preco az tak neskoro mas prist ved z drobcekom sa moze hocico stat 😒

mywiel
21. jan 2010

Tak to ja si vypytam aj fotku 😉

mywiel
21. jan 2010

Ved sa aj odvazi vaha na zac. tehu a zmeria tlak? Skontroluje moc ci nie su v nom bielkoviny atd. 😕

zuzuz1
21. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............8tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
zuzuz1.........8tt.........nieje to nedno?.....ano......................calibrum mami...........9.9.............lukas/???

zuzanockamt
21. jan 2010

panki ... ja som bola teraz v pondelok a tiez mi dokina nerobila vysetrenia ziadne, iba klasicke vysetenie zospodu a to bolo vsetko ... na sono idem tak o 1 - 2 tyzdne a na krv 10.2.

pipika
21. jan 2010

Ahojte!
panki, to mas akeho lekara? Ja som uz 2x bola na utz, mam aj dve fotky. Vestko mi vysvetlil, pomeral. Tehu knizku mam uz 2 tyzdne. Na krv ide v pondelok a dalsiiu poradnu mam 1.2.
Najdi si ineho lekara.

potvorka88
22. jan 2010

Ahojte, tak vcera som bola u doktora. Videl tam iba malu bodecku a nevedel mi naisto povedat ci je to "ono". Povedal ze maternica je tehotensky zvacsena aj sliznica je vysoka. Zobral mi hned krv a povedal, ze ked bude HCG prilis vysoke, tak sa moze jednat o mimomaternicove ak bude normalne, tak musime este pockat. Nasadil mi duphaston a kyselinu listovu. Musim teda cakat na telefonat. Hrozne sa bojim 😖

maculienka123
22. jan 2010

potvorka nic sa neboj,bola som v 6TT a nic nevidel len mozno si myslel,ze videl isla som o par dni a uz to tam bolo,rastie to strasne rychlo,tak sa neboj za par dni mas vysledok,urcite tam je.mna tak tiez vylakal 🙂

andzi
22. jan 2010

potvorka, ale veď ak by ti urobil vaginálne sono, tak musí hneď vidieť, či ide o intrauterinnú tehotnosť alebo nie.

potvorka88
22. jan 2010

Maculienka snad to bude ako u teba

lucialen
22. jan 2010

Potvorka, nic sa neboj, ta bodecka urcite bolo tvoje malinke 😉

agentkak
22. jan 2010

ahojte babulky
dnes som bola u dokiho a musim povedat že zatial som s jeho výberom spokojná 😀 okrem toho že je feši je velmi milý a vyzera to že sa aj vyzná..dnes sme videli akciu srdiečka 😝 konečne sme zhruba v 6tt+4 (což je iba o dva dni menej ako podla mojich výpočtov🙂)) a termin vyzera 12.9= na moje narodky doki povedal že to je straašne velka náhoda a že to bude zaujimave pokial to aj tak vyjde 🙂 taká malinká fazulka velkosti 6,5 mm..brali mi aj krv -to bolo sice bezbolestne ale bolo mi na odpadnutie 😅 o dva týždne kontrola a už by mala byť aj knižka aj bude všetko ok 🙂))))
potvorka suhlasim s andzi na sone by to mal vidiet hned..alebo je este mozne že si menej ako 6tt lebo k oplodneniu mohlo dojst aj trošku neskor.... takze len treba vydržat...a pri mimomat. tehu by ta pichalo v brušku a boleli križe... takže hlavu horre držim palec 😉