♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak to ano to by som aj ja prijala lebo aj aj som sa pristahovalec..ale nemam žiadnu partáčku čož je škoda... 🙄
joj baby aj ja by som potrebovala nejaku partacku v nasom meste. Uz 2 roky co sme sa pristahovali a ja nikoho nepoznam 😒
no sme tu dosť porozhadzovane..a je mala pravdepodobnosť že by sme sa tu našli dve z jedneho mesta,,,
HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............8tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
caute baby
tak som konecne doma 🙂 dnes som zase videla baby, krasne mu bilo srdiecko, len sa nam ho poriadne nepodarilo pomerat, bo mame hanblivca 😀 cely cas sa skovavalo za zltkovy vak
jééj jika ty si bola u lekara ???? super tak teda ty maš pekne zažitky a čo nové si sa dozvedela?
agentkak - no ja som bola u lekara uz od nedele - v nemocnici 😀 v albume mam najnovsie foto drobca
čaute. Aj ja som bola včera u lekára konečne, ale nemohla som večer ani napísať, aká som bola z toho "vyšetrenia" napálená. V skratke Vám to opíšem: celé moje prvé vyšetrenie trvalo 6 minut od príchodu do dochodu. Absolútne nič mi nerobil, ani sa nepýtal. Len mi urobil 30 sekundové sono - povedal mi že "no, je to tam, má to 6,3mm a srdiečko bije". Ukázal mi to tak, že som si išla krk zlomiť aj tak som to nevidela hneď to vytiahol a zrušil. Ďalšia kontrola 10.3. To bolo celé, obliekla som sa a išla som "spokojná" domov. Bol tam nejaký nový doktor, ktorého som v živote nevidela a už ani nechcem. Ja síce neviem, čo sa robí na prvej prehliadke, nakoľko som ešte nebola tehotná, ale toto sa mi zdá až moc odfláknuté. ani mi nepovedal v ktorom som tt, a ja šokovaná z toho celého som sa aj zabudla spýtať. aj keď to viem, tak mi to mohol povedať, nie?
jika a prečo si bola v nemocnici?????????? jeeej kuknem 😀
panki no mal to bud zobrat krv a moc alebo ta na to o dva tyzdne objednat mal ti povedat predpokladany termin a tžden v ktorom si a niektory aj vyšetruju krčok a robia citologiu ..... takze neviem podla mojho nazoru ako si povedala odflaknute..... a kde chodis do ba ?
Panki proste ako na beziacom pase. 😒 A cakaren bola plna ci bol hladny a ponahlal sa uz na obed? Hrozné 😖
jika jeeejooooo aka fazulka krásna 😀 😀 😀 😀 počuj ked ti robil druhy krat sono tak už ti ho robil cez bruško ? alebo vaginalne ? ja idem zajtra lekarovi a prvy kratmi len potvrdil tak neviem na čo sa mam nachystat...
jika krasne uz aj ja chcem vidiet takuto zubrienku, este musim cakat do 2.2.
agentkak - kvoli vracaniu som stravila 5 dni v nemocnici, dnes som konecne doma, ale musim sa priznat, prave rozmyslam, ci utekat na wc abo nie
u mna bol ten problem, ze som bola hrozne dehydratovana a musela som byt na infuzkach
zatial mi robili ultrazvuk 3x a vzdy vaginalne
mywiel - ale pomalicky sa ti to uz krati, uz len necele 2 tyzdne
jááj jejda no tak nič prijemné....ale sak hdama je to už lepšie alebo ? aj ti dali niečo ? tablety alebo tak aby ti nebolo az tak zle... hmm vaginalne ? o boze fuj 😔 no nevadi ved uvidime...
Jika, vitaj z nemocky, a už sa ti uľavilo? Už ti nebýva tak zle?
Panki, na to, že teraz si už 8tt a ďalšia kontrola až 10.3.??? Veď to už budeš v 2.trimestri? To čo ako? Veď na konci 1. trimestra (tuším 12-13tt) sa robí NT screeningové vyšetrenie a tripple testy.
andzi - no byva mi zle i nadalej, ale musim si na to zvyknut a dufat, ze to nebude dlho trvat
a najst veci, ktore mozem zjest, bez toho, aby bol hned vonku - zatial vyhravaju zemiaky 😀
Testy stale pozitivne a nic sa nedeje, caka sa... 😅 Dnes idem do kina na Avatar je to 3D sa tesim, malu pride strazit svagrina, uz som v kine davno nebola. 😉
panki to co ma byt?mne dokonca doktor natoci tu obrazovku,aby som sa pozrela na bublinku aj mi vsetko pomeral a poukazoval.pekne mi vypocital termin sice som tam bola 10 minut,ale vsetko viem co som potrebovala vediet.dalsia kontrola 18.2. to bude 12tt a to sa bere krv a moc tak nechapem preco az tak neskoro mas prist ved z drobcekom sa moze hocico stat 😒
Tak to ja si vypytam aj fotku 😉
Ved sa aj odvazi vaha na zac. tehu a zmeria tlak? Skontroluje moc ci nie su v nom bielkoviny atd. 😕
HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............8tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
zuzuz1.........8tt.........nieje to nedno?.....ano......................calibrum mami...........9.9.............lukas/???
panki ... ja som bola teraz v pondelok a tiez mi dokina nerobila vysetrenia ziadne, iba klasicke vysetenie zospodu a to bolo vsetko ... na sono idem tak o 1 - 2 tyzdne a na krv 10.2.
Ahojte!
panki, to mas akeho lekara? Ja som uz 2x bola na utz, mam aj dve fotky. Vestko mi vysvetlil, pomeral. Tehu knizku mam uz 2 tyzdne. Na krv ide v pondelok a dalsiiu poradnu mam 1.2.
Najdi si ineho lekara.
Ahojte, tak vcera som bola u doktora. Videl tam iba malu bodecku a nevedel mi naisto povedat ci je to "ono". Povedal ze maternica je tehotensky zvacsena aj sliznica je vysoka. Zobral mi hned krv a povedal, ze ked bude HCG prilis vysoke, tak sa moze jednat o mimomaternicove ak bude normalne, tak musime este pockat. Nasadil mi duphaston a kyselinu listovu. Musim teda cakat na telefonat. Hrozne sa bojim 😖
potvorka nic sa neboj,bola som v 6TT a nic nevidel len mozno si myslel,ze videl isla som o par dni a uz to tam bolo,rastie to strasne rychlo,tak sa neboj za par dni mas vysledok,urcite tam je.mna tak tiez vylakal 🙂
potvorka, ale veď ak by ti urobil vaginálne sono, tak musí hneď vidieť, či ide o intrauterinnú tehotnosť alebo nie.
Maculienka snad to bude ako u teba
Potvorka, nic sa neboj, ta bodecka urcite bolo tvoje malinke 😉
ahojte babulky
dnes som bola u dokiho a musim povedat že zatial som s jeho výberom spokojná 😀 okrem toho že je feši je velmi milý a vyzera to že sa aj vyzná..dnes sme videli akciu srdiečka 😝 konečne sme zhruba v 6tt+4 (což je iba o dva dni menej ako podla mojich výpočtov🙂)) a termin vyzera 12.9= na moje narodky doki povedal že to je straašne velka náhoda a že to bude zaujimave pokial to aj tak vyjde 🙂 taká malinká fazulka velkosti 6,5 mm..brali mi aj krv -to bolo sice bezbolestne ale bolo mi na odpadnutie 😅 o dva týždne kontrola a už by mala byť aj knižka aj bude všetko ok 🙂))))
potvorka suhlasim s andzi na sone by to mal vidiet hned..alebo je este mozne že si menej ako 6tt lebo k oplodneniu mohlo dojst aj trošku neskor.... takze len treba vydržat...a pri mimomat. tehu by ta pichalo v brušku a boleli križe... takže hlavu horre držim palec 😉

no veru je mi sme sa do tejto dedinky prestahovali pred 2 rokmi a aj oni sa pristahovali z toho isteho mesta a byvame blizko seba takze je to veru dobre aspon sa budu decka spolu hrat 😉