♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
😀 😉 no blondynka ja som mala také vlasy ako dieta a teraz si farbim na tmavsie 😉
Tak mne zacina byt fajne zle neblinkam ale je mi zle cely den ci jem ci nejem, tak len polihujem a mala sa hra pri mne. 😅
pozeram, ale holky, bez akelkolvek skodoradosti, ze sa k mojim nevolnostiam pridavaju dalsie buduce mamičky ..... súcitim s vami .... 😒 a drzim palce pri zvládaní
jej, hodila som si termin do profilu a mi vybehol 9. tyzden 🙂 to asi po zohladneni tých dvoch tyzdnov pred oplodnenim .....
aj termin porodu mi urcil o dva dni neskor ako dr. .... asi koli mojmu nepravidelnemu menzesu
mywiel
aj som bola ako mala blond a potom to začalo tmavnut tak som to začala odfarbovať..to meno čo si dala malej je aké?myslím aký ma pôvod krajina..aj sa chystaš na SR?
baby mne stale nič ja len šrotujem do seba pochybujem že mne y mohlo byť ešte zle 😀
ahoj holky,
já hlásím dnešek úplně katastrofálně lenošný, nic jsem neudělala, spala jsem 10 hodin v noc a dnes celý den polehávám- na to nejsem zvyklá, hodně jsem sportovala, teď nemůžu až tak moc, tak mě to fakt zmáhá...
Agentkak- já už také cítím velké zvětšení bříška.....hlavně večer.....ráno je to v pohodě, večer jsem jak ve 4 měsící.....teda, to bude něco...papa holky, odpočívejte o víkendu. 🙂
Ahojte 🙂
ja som sa teraz vratila domov po celodennej navsteve u nasich, zase som sa dobre napraskala kadecoho, aj domov som este doniesla dobrotky, dokonca som si dala aj pohar pepsi, hoci je tam kofein, ale male to zvladne snad 😀 ... ja sa normalne obavam, ked vas tu citam, ci sa tam v tej mojej maternici nachadza vobec nejake drobca, lebo brucho stale rovnake, nikde nic, citim sa stale fajn, tak som nejaka zmätena z toho 😀 ... uz aby som isla na to sono ... ale moja sestra bola vlani presne v tom istom tyzdni tehu ako som ja teraz a nic na nej nebolo vidno a tehu veci zacala nosit az v marci, takze ak je to dedicne, som len rada 😀 ... velkeho brucha si este uzijem dost ... sestre sa tak rapidne zväcsilo az posledne dva mesiace ... dovtedy sme sa vsetci cudovali, ze kde to nosi 😀 ... a dnes som si doniesla aj dvojo tehu gati 😀 ... su fajnove, normalne by som ich nosila aj bezne, nikde nic netlaci, no fajnove ... jedny su take na leto, take teplakove, ale druhe budem uz teraz nosit, vobec nie je vidno, ze by boli tehu, takze ani v praci nic nezbadaju 😉
Ahojte 🙂
rada by som sa k vam pridala.Termin mi vychadza na koniec septembra, zaciatok oktobra 🙂
Zelam vam krasne tehulkovanie a zdrave deticky!
Ahoj thiana 🙂
Aj mne to tak asi vychadza 🙂 Mudrejsia budem po dalsom ultrazvuku, kvoli nepravidelnemu cyklu ani doki este nevedela povedat.
agentak je to turecké meno a znamena to skala a v Indonézii to zn. bohatstvo ani som to netusila ked som jej ho vymyslela z nasi dvoch mien 😉 janKAYAnis
Neviem ci sa este vyberiem sama na Slov. s malou asi nie, aj tak na jar ma caka balenie kartonov a potom pride moja mama mi pomoct stahovat, uz aby bola jar a mohla som si uzivat zahrady. 😵
To je super mini11, blahozelam! Kedy ides na ten dalsi ultrazvuk 🙂 Ja pojdem k doktorovi asi az okolo 10tt 😵 snad nic nezmeskam.
thiana ... takze doteraz si vobec nebola u dokiho? ... ja som bola pred tyzdnom, ale lekarka mi kazala ist na sono az o take 2 - 3 tyzdne a na krv 10.2.
nebola, pretoze este len dnes som to zistila 🙂
ahojte, ak budete mat chvilu cas, tak si precitajte:
http://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-w...
popozerala som vselijake mozne stranky o tehotenstve, tato mi pride najkomplexnejsia - kazdy tyzden do podrobna prebrane, co sa deje s vasim telom, co s plodom, ako sa stravovat, ako bojovat s nevolnostami, atd....
pekne citanie
aha ... no ved jasne 😀 ... ja som to zistila 4.1. a chcela som ist este v ten tyzden k dokine, ale mala az do 18.1. dovolenku, tak som musela cakat 😝
mamicka, dakujem za link... ja oblubujem aj tuto stranku http://tehotenstvo.academy.sk/. Tam je tiez vsetko podstatne krasne rozpisane... 😵
thiana ... no aj ta stranka je dobra ... tu som navstivila ako prvu, ked som zistila, ze sa nieco deje 😀
ahoj Thiana, vítej,
pěkné stránky....tu jsem neznala....thiana- připiš se do naší tabulky, zkopíruji ti ju sem, tak se tam dopiš.. 🙂
Ktoré pravidlá porušuje: | Zruš HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............8tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
zuzuz1.........8tt.........nieje to nedno?.....ano......................calibrum mami...........9.9.............lukas/???
je to ze strany 31, hlavně už každá o týden více.....opravím, moment
HHALINA.........7tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....7tt.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....8tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........6tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......8tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......9tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........9tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......8tt....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..7tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........8tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........8tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............9tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......8tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............9tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
zuzuz1.........9tt.........nieje to nedno?.....ano......................calibrum mami...........9.9.............lukas/???
snad je to dobře, jen jsem posunula týden, ale jestli to má už někdo jinat, můžete opravit. papa
ahojte babulky,tehulky🙂
Rada by som sa k Vam pridala, v piatok mi potvrdila lekarka tehotenstvo a termin porodu je stanovy na 22. september🙂
Prvykrat tehotna, sedim na nete hodiny, citam clanky, fora, idem kupit knizky🙂 Nevolnosti zatial ziadne, len uz nie som Energizer, viac spim a polihavam🙂))
mywiel
tak ty si iná hlavička 😀 to by ma nenapadlo.....ale velmi pekne meno aj jej pristane 😵 a idete sa stahovat niekam mimo? či do vačšieho ? tysi len pri stahovani davaj pozor a nepresiluj sa...
baby mne je poslednedva dni zle ale nie od žaludka ale picha ma žlčník 😒 to je hruuza... ale už mam tehu gate to mam ešte po malej mala ich požičane segranka a už su doma tak som zvedava kedy ich budem musieť použiť 😅
agentka ... aj ja mam uz tehu gate po sestre, ale ja mam dost tuku navyse, takze ich mozem pouzit aj teraz, hoci este tehu brusko nemam
zuzi ty si číslo 😀 a už si ich mala či ešte čakaš ?
jasne mala som ich vcera, su uplne uzasne, vobec nevyzeraju ako tehu gate a aspon si nebudem tlacit zbytocne podbrusko ... su velmi pohodlne
dakujem hhalina, len mam otazocku tam kde odpovedate ano.... to je aka otazka? ci si myslite ze to bude to, co chcete? 😅

myw
krááásneee uz sm kukala malá jaká okanka zlatunka.... 😀 preknučký ste dávam ti like 😵 😀
zuzi určite nerob nič na silu...ak ti je zle tak odpočívaj pekne doma ved rodina to iste pochopí 😉