♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Lubi čo vidiššš 😀 😀 😀 😀 😀 uvidime.. ale nemam ani len nejaky vnutorny pocit.. 😔
Ahoj Ivi.. presne.. mame chlapčekou, tak by sme chceli paarik, ako pri prvom mi to bolo jedno, ale tearz ho zhypnotizujem na sone, že cikula cikula 😀 😀 😀
dievku!!!! dievku!!!! dievku!!! nevestu pre toho mojeho vajčaka 😀 😀
Samasa, ja som aprilova a drahy je tiez byk ale majovy 😀 toto je smrtelna kombinacia, ked sa dvaja byci hadaju 😅 a ponukla by som ho vtedy, ked ma jeduje, ale tak to asi kazdu manzelik 😀
Zuzi tak teda vitaj v klube býčic a dračíc 😀
Helka, pozri, ty si moja posledna skuska pred zalozenim si zivnosti na vestenie, tebe aj tak hovorim, ze budes mat dievcatko, ak nie, odchadzam z konika z hanby 😀 😀 😀 ...alebo to radsej nie,to by ste mi chybali 😅
Bude co bude, aj tak bude krasnucke po mamine 😵
Zuzuz, zubara sa neboj, horsie by bolo ak by si trpela s bolestou zuba 😉
dobre ranko koceny 🙂 dnes sa tu strhla akaaa debata. ja sa k vam asi s puchnutim noh a s krcami nepridam.musim si zaklopat. 🙂 akurat ma krize bolia ako slona. 😢
co to citam? chlapov by ste menili? 😀 😀 😀
heli, moja sestra má dvoch chlapcov. keď čakala druhé tiež strašne nešťastná, že zasa chlapec a teraz by ho nevymenila za nič na svete. je to naše zlatíčko 🙂
ináč, ja mám taký pocit, že to bude dievčatko 😉
Samasa, postav sa do radu, mame tajnu dohodu s Helkou, ze ak bude dievcatko, bude to nevesta pre nasho mladenca 😝 ..vsak Helka?? 😀
Poki, ako ta poznam, tvojho chlapa by si nam urcite neponukla 😀 😀 😀
no tak teraz keď to už jazmin tvrdí, že bude dievča tak neni o čom heli 😎
helka, ja sa priznam, ja som aj pri prvom tuzila po dievcatku.... alebo mozno len samu seba som presviedcala ze to bude dievcatko a nakoniec chlapcek, ale nebola som sklamana..... a teraz tiez nemam ziadne pocity, ze co by to mohlo byt
jazmin, tak to vy taka smrtelna kombinacia 😀
jazmin, tak aj nam vyvesti 😉
No dobre... tak ked to nika tvrdíš, tak len tak bude.. ved zatial sa tvoje veštby vyplnili 😀 tak hadam aj pri mne 😵 😵 vam poposielam čokolady ak bude baba.. len date adresy do IP 😎
Ivi , pri prvom muž tužil po babe, stale sa prihovaral brušku že Bianca.. 😀 a nakoneic povedal doky ,že na milion percent chalan, lebo pipiiik ukazoval o 106 😎
ozaj myslite, že ked idem na to morfo v 21tt tak by mi urobil aj to 3D 😕 akože cchem sa v pondelok zastaviť u sestričky a opytať sa jej či sa to da aj takto dokopy
Nika preboha! To si ani neviem predstavit- byk s bykom 😀
Inak ja mam manžela raka- asi najtvrdohlavejšieho na svete a malý ma toto po nom- a tiež to dobre hučí ked sa hádame 🙄 🤐
Ale už som sa naučila krotit a poslúchat a niekedy byt radšej ticho, lebo ked ho chytia jedy, tak utekajte na daleko 😀 No Nikuš ak budeš ty mat za nevestu Helkinu dievku- ja možem mat ešte jej syna!!! V dnešnej dome nič nieje nemožné- teplý sem, teplý tam 😀 Musíš počítat so všetkým 😀
holky obidve dievky máte- ivi aj helka
Lubi... teply.. muž by skolaboval.. ved on futbalistu a chlapa s vtakom ako hrom chce mať 😀 a aby ho používal tam kde je to prijemne.. 😀 včera som balila večer maleho do plienky, a tak sa mu postavil a ja hovorím mžuovi no pozri sa aky je už.. a on no po tatovi 😎 😀 😀 tak som ho dala dole, že aky je len namysleny 😝
a ja mam doma strelca... 😠
Ivi ak nas balamutia tak naštartujem našu feldu a pridem po teba a pôjdeme si to snimi vysvetliť snimi... 😀 😀 😀 😀
noo jazmin, to si pis, ze neponukla. ved ja budem mat babuuuuuu 😀
Helka ka neveríš dohovorím ti Ultrazvuk u našej susedy 😀 ta mi povedala v druhom mesiaci- že to bude dievka 😀 😀 😀
Poki tak si ho drž 😎 😀
no si ma teraz povzbudila.. 😀 ale vraj som ošpatnela.. že mam inu tvar ajkvalitu vlasou.. takhadam len baba bude.. 😉
prosím ta to ti kto povedal v tehotenstve že si ošpatnela ? 😠
no nie že ošpatnela... 😀 😀 ale že mam inu pleť ako som mala... proste že som taka ina... 😅 neviem v čom... 😅 lebo praveže by som povedala že mamteraz pleť dobru... nemam ani pupačiky ako predtym som mala 😎
heli a to vy este v plienke???
ja mam dojem, ze som tiez ospatnela
Ivi.. spavali sme bez nej, ale posledny tyžden sa v noci pocikaval, tak mu na noc ešte davam,lebo ked tvrdo zaspí, tak sa pocika, a ja tiež tvrdo zaspím, a nechcem aby bol v mokrom 😔 ale on ma problem s močovym zvieračom, tak som rada, že je tak ako je..lebo dakedy vstavame aj so suchou plienkou 😉
ja som bola špatná stále, tak nieje čo stratit 😀
ja prave naopak, pri miskovi som mala plet ako detska prdelka, proste som sa citila sexi... a teraz otras, ale aspon vlasy by som si uz mohla dat doporiadku
Ahojte kocky nasla som tu tému o flaskach https://www.modrykonik.sk/forum/tema/lahvicky-a..., jasné kazda si spravite podla svojho rozhodnutia ale mozem vam povedat ze tie s bisfenolom uz nik tu u nas nechce. 😔
čavte babule...bože ako je vam dobre že možete takto vykkecavať 😒 ja vas len tak občas sledujem 😔
KAtka ja mám v utorok skúšku- tiež by som mala prestat kecat a začat s učit 🙂

dobre rano baby....
co vam puchnu nohy, necitala som vas velmi... jaj ja sa citim fajne, aj drevo do lesa by som mohla ist kalat 😀
ani ja neuprednostnujem pohlavie ale tuzim po dievcatku, kedze chlapceka uz mame 😅