♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja som včera varila takú super krémovú brokolicovú polievočku a halušky bryndzové 😝
mňaaaam, žemlovkááááááá!!!
Zuzik robím paradajkovu polievku a malému som slubila palacinky... tak idem akurát piect 😀
Zuzka aj ja som chcela adamka ale má ho brat, tak ostal Janko 😀
no ja som už dosť hladná, tak som chcela aspoň počuť o nejakom dobrom jedle 😀 máme rovnaké myšlienky 😉
agentkak,ja som skor vcera riesila ake velke a kolko 😀
včera som robila kapustnicu a sviečkovu s knedlou... neostalo tak dnes len tak nalahko 😀
juuuuuj, rajčinová so syrom je moja obľúbená. ja som tak celkovo úchylná na polievky 😅
takže adamko sa vám páči, to ma v tom mene len uisťuje, díky 😵
samiiiii mnam 🙂 ja by som si k tej svieckovej navarila cestoviny a bolo by vybavene 🙂 ale ta kapustnica, hmmmm to ti je dobrotaaaa. zuzi, tak adamko? to je pekne 🙂
baby, inak s tym varenim ste aj mna predbehli 🙂 mne uz sa tu zbiehaju slinky 🙂 mnam
zuzi prídi- už strúham sýr 😀
paradajkovááááááááááá 😝 😝 😝 😝 😝 😝 na tu by som prišla aj k tebe lubi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak lubi a nad luboškom ste nerozmýšlali ???? 😅
zuzi dojdi na žemlovku 😎
ester ja som mala flašku na čajik, na mliečko a na kašu... a ked mi odišlo mliečko a musela som davat flašu tak som kupila myslim MaM pretože ta je nejaká špeciána čo nepušta vzduch antikoliková lebo mala mala v kuse koliky a tú si určite zabezpečim aj teraz
zuzka inak, uchylne na polievky sme 2 potom 😀 ja sa teraz len tym nacpavam. mnaaam
pki u nás ked sviečková- tak jedine s knedlou- inak to nieje sviečková 😀 😀 😀 😀
ludia ja by som zas jedla pri vas. to je strasne 😀 asi spravim dnes rybicku v cesticku 🙂 a pecene zemiacky. bude dobrota 😅
Katka prídi - mam dost 😀
ani nie- nechcela som meno podobné svojmu a muž by určite nesúhlasil 😀
on nesúhlasi ani s Jankom ale ja už vyberat nebudem - toto je na sto pro 😀
no sami, ja knedlu moc....veru neee
poki 😀 😀 😀
kočky zasmažované polievky su vraj dobre na mliečko 😀 tak len papkajte 😀
mnam 🙂
vcera som si nakupila plesnoveho syru - hermelíiiin král syruuuu, teraz moze kralovat akurat tak neviem kde ked ho drahy nezje, lebo mi to smrdiiii. a taku chut som nan mala.
lubi šak do žiliny na skok je to 😀 😎 ná šak čo si začnem 😅
na jankovi by ma odradzalo jedine to že sa mi nepači ked niekto povie jano... 🤐
poki taku rybku bych si tiež dala.... inak robite mi tu sliny ja už som hladnáááááá 😝
takže najprv do ZA na polievočku a na sviečkovú a cestou späť do Malaceeeek na žemlofku, sedí vec 😀 😀 😀
lubi tak to si ma potešila že zasmažené polievočky sú na mliečko dobrééé. to sa potom nemusím báť že nebude 😵
agi, zastav sa teda po ceste aj pre mna. ja ta tou rybkou ponuknem 😉 a zavitame k lubke potom, nakuknut jej do hrncov, ci jej nahodou neprihorelo nieco 😀 a ked uz tam budeme, tak sa zahrame na degustatorov 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 baby to by bolo razom 10 kil za den 😀 😝 😝
nič baby opuštam vas a zberam sa do kuchyne idem varit !!! 😠
no neboj sa ty nic moja pekna. odo mna by si isla mozno hladnejsia akoby si prisla podla toho aka som to ja kucharka 🙂
takze prva stanica, kde by sme sa dobre najedli by bolo u lubky 😀
agentkak,takze nepotrebujem 9 flasiek ako bolo v jednom zozname napisane? 😅
baby,viete co by som tu dala za knedlu? ta by sa sice este dala poriesit,ale neda sa tu zohnat petrzlen do svieckovej :( mnaam
Ahojte baby mam sa dobre vsetko je oki.to,aby ste si nerobili starosti,ze kde som tolko.malej sa stale tlacia stolicky tak sa furt jeduje a pisci normalne ma to vystavuje.
a dnes sa nam narodili 5 maciatok,ale jedno nam umrelo tak mame 3 biele a jedno sede pruhovane a teraz si spokojne cuckaju mliecko a veru jak som ich rano objavila tak uz maju riadne bruska odvtedy 😀 😵
Ktulik neboj zakial by si došla do žiliny tak by bolo 10 kíl dole 😎
poki neprihorelo- poctivo miešam 😀
kočky ja mám syndrom vysokej školy- čím dlhšie študujem tým viem menej písat a rozprávat 😀
aj mne sa normalne zbiehaju slinky 🙂)))
otazocka: budete mat monitor dychu pre babatko?
ahojte ja sa vas od rana snazim docitat ale dnes je v praci akosi rusno takze to vobec nehrozi.... 🙂 vidim ze mate dobru temju varenie a papanie

zuzi tvoja druha otazka a moja prva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 presne rovnake že lubi čo dobre variš 😀 😀 😀 😀