icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
7. máj 2010

helka, tak neostava nic ine iba mu to fakt pekne vysvetlit

helka101
7. máj 2010

Lubi... ja už kočík mam, tento som nechcela.. kukni si v albume 😵

agentkak
7. máj 2010

hheli kup mu kolobežku 🙂

helka101
7. máj 2010

Baby to je to že ja som mäkka, ked ide s mužom pešo zo škôlky, tak sa ani raz nepyta... a to mame na kratko, ved za 15minút je doma zo škôlky.. dokym nestratil dnes z plastelíny guličku tak šiel pekne pešo , ale potom ju stratil nahodou a už začal trucovať 😠

ivanulienka81
7. máj 2010

baby, aj vas zvykne drobec kopat a citite to tak ako keby chcel od spodu vypadnut? 😨
agi, no to mas pravdu, spytali sa co nove? a ja ze nic.... ☹

helka101
7. máj 2010

Ivi no mne tak sa dnes tlačilo to babo do lona.. lenpotom začalo kopcovať, ale doslovne ma zo spodu z vnutra rezalo.. taka ostra bolesť... ☹

ivanulienka81
7. máj 2010

helka, mna to neboli ale je to taky divny pocit 😅

helka101
7. máj 2010

Noo ono to bude ais častejšie... hlavne ked bude väčšie... kamaratka hovorila, že posledny mesiac mala stale taky pocit, ako by jej mala malá vypadnuť... no mna to dnes vystrašilo ta bolesť.. 😔

ivanulienka81
7. máj 2010

helka teraz rozmyslam, musis mat pevnejsiu ruku nad synom.... mne tiez zacina misko rozky vystrkovat, a vie sa paradne najedovat ze az rucickami rozhadzuje, ale ja ho necham vyzurit, nevsimam si ho a za 5 min je pokoj

samasa
7. máj 2010

heli a máš aj tu zavinovačku? Kočík je super- si kupovala nový?

helka101
7. máj 2010

No ale vieš Ivi, nechaš ho na ulici robiť cirkus 😒 musím ... maš pravdu...len vieš na dvore sa naučil nadavať, dosť vulgarne a ked chytí nervy, tak vykrikuje a ja sa hambim ako pes 😢

helka101
7. máj 2010

No jasne aj zavinovačku 😉 za 13euro a kočík nieje novy, po jednom dieťati, ale vraj žiadne poškodenia, ani odrata konštrukcia,ešte mi da knemu aj fusak tenhruby, trojkombinacia, že je vhodny aj do autosedačky, - vaničky, - aj športaka.. tento mesiac si pon mame ísť 😉

samasa
7. máj 2010

ta zavinovačka je super- kde si ju zohnala?
ja som kupila ten x-lander a teraz som si dohovorila aj autosedačku..

helka101
7. máj 2010

No tie su pekne,ale mne sa pačia trojkolky 🙂
kupila som ju tu na konikovi, po jednom dieťati..a je ako nova 😉

ivanulienka81
7. máj 2010

no jo, ved to je blbe, ze to robi na ulici, betar jeden
dnes som malemu kupila take magnetky na chladnicku a on si ich ponosil ku balkonu a tam sa ich pokusa dat na sklo, ale nejde mu to, chudacik moj 😅

samasa
7. máj 2010

ivi toto presne robil moj malý 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

samasa, tak si mozu ruky podat.... PAT a MAT 😀 😀 😀

samasa
7. máj 2010

možem sa opýtat kolko si dala za kočík? Ak to nieje príliš opovážlivé - som zvedavec- prepáč mi 😔

helka101
7. máj 2010

Zlaty 😀 ale ved on príde nato že to tam nelepí 😀
Noo ved to, že kebyže len plače, tak ho necham tak, ale zase na zadok mu nechcem tiež dať... uplne nehccem telesne tresty... ale tie nadavky ma štvu... doma to vyriešim, že ho zavrem do detskej a poviem mu ako sa zanho hambim ked takto rozrpava a že dokym tak to bude rozpraať, tak nech tam ostane, ale na ulici mu čo pviem.. a stale vlastne vyhra ked ho zoberiem na ruky 🙄

samasa
7. máj 2010

no dávaj pozor lebo potom sa naučil dávat ich na radiátor a raz sa mu to nevyplatilo- ale teraz sa nekúri 😀

helka101
7. máj 2010

Lubi čo by si bola, tebe všetko poviem 😀 350euro 😵 som v limite.. muž mi dal 500euro nato, aby som si vybrala komplet kočík aj s prislušenstvom 😉

samasa
7. máj 2010

helka tak ty si lepšia svatka- ja tomu mojmu aj jednu palcnem- neseriem sa 😀 aj pred ludmi, lebo mal obdobie, kedy skúšal, čo si može dovolit a od vtedy máme pokoj 😀

samasa
7. máj 2010

😀 a za zvyšok vyšla aj mamine garderoba 😀

samasa
7. máj 2010

ja som za ten náš dala 130 ale nieje pri nom autosedačka- ale tú som teraz zohnala za 70 eur- tak dokopy 200...

ivanulienka81
7. máj 2010

baby, ja mam este male dieta, ale ked uz velmi je plany a pcha ruky kam nema, tak dostane po rukach, ale zatial je to prd platne, lebo jemu je to smiesne, si mysli ze sa s nim hram 😠 no ved ja pockam a si ho vycvicim, aspon dufam 😅

helka101
7. máj 2010

Nooo.. mne je to hlupe pred ludmi, doma občas schyta..ale som čítala zaujímavy članok, že bitka je vlastne zlyhanie rodiča a zato to už sa snažím nepraktizovať, ale manžel sa tym neriadi.. 😅 Noo za zvyšok sa dokupia ešte vecičky, a ak bude baba, tak ocko nam skrachuje.. čo mam už tolko veci vyhlaidnutych 😎 ale aj pre chlapčeka 😀 noo môj by bol rad, kebyže poviem 200euro.. ale zase ked som povedala aj tuto sumu, tak sa zasmial, či som sa anučila šetriť 😀

helka101
7. máj 2010

Ivi radšej po zadku ako po ruučkach, mna upozornila nato dr. že mu môžem porušiť nejaky nerv a budu sa mu triasť, tak som davala len na zadook, ale to bolo prt platne ked tam mal plienku... ja som skušala vysvetlovať a ukazať mu že je to horuce, alebo že si ubliži,ale maly ti malinky, on ešte fakt nechape začo dostane ☹

ivanulienka81
7. máj 2010

helka ano, je vela nazorov na to ze dieta sa nema bit, teoreticky aj suhlasim.... ale ani dohovorom nikam nezajdes, ak mas dieta trocha viac "temperamentne" tak podla mna treba byt trocha tvrdsi rodic

helka101
7. máj 2010

to maš pravdu Ivi 😉 na môjho doma plati viacej dohovoriť mu, do dušičky... sa hambil.. ako ked dostal na zadok.. a praktizujem,neposluchaš..nebudu rozpravky... 😎 to zatial zabera 😵

ivanulienka81
7. máj 2010

😨 tak mu po ruckach radsej nebudem capkat..... hm 😒 vsak dohovor u rocneho dietata je ako rozpravat mu vtip