icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
8. máj 2010

dobre rano 😒
mywiel, tie kridelka su krasne
helka, ale kdeze, vsak ja uz davno v BA, ja idem na sono 14.5.

helka101
8. máj 2010

Ahojte daááámy 😉 tak už mam poriadené, komplet bytiik, aj pozmývaní,ešte dačo navariť, a je to... manžel pride len večer 😠 a my s malym si dačo najdeme, tak mam ešte času dačo ukuchtiť... 😎

Katka noo tak to teda srandisti suu.. by som bola zvedava, kebyže si toho konííčka najdeme, že čo by robili 😀samozrejme, že by sme im na krk zavesili detuuurence 😀

Ivka , tak ked budeš v LC tak môžeme dať stretko na kafčo ak chceš? 😵 takže budeš skorej vedieť, čo čakate ako my... 😉 uvidime teda či sa veštby naplnia 😀 😀

mywiel
8. máj 2010

Helka ty si ale sikovna nechces prist aj sem? 😅 😀 Ja som povysavala akurat nas dlhy balkon mame na nom synteticky travnik a mala sa uz hra vonku so svojou kuchynkou a nabytkom. 🙂

mywiel
8. máj 2010

My ideme poobede ked po sieste na jarmok do jedného starobylého mestecka velmi sa tesim, ze neprsi a nie je taka kosa ako posledné dni bola.

helka101
8. máj 2010

Mywiel.. ked ma chyti rapel, tak upracem všetko.. 😀 stačí ked mi da manžel kvapky a to sa mu včera zadarilo 😀 😀
sme chceli ísť aj my ku našim na zahradu, ale maly v noci nejako fufnel a pokašlieval, tak dnes ostaneme domka 😒 a tak je krasne 😉 maš super že mate balkon, my sme spravili chybu a kupili byt bez balkonu... 😔

mywiel
8. máj 2010

No za dva mesiace sa stahujeme do domu tak budeme mat konecne zahradu uz sa neviem dockat, mala by mi doma neobsedela od rana sa hra na balkone este ze je taky dlhy a ma sa kde vybehat...toto je nas balkon ten s cervenymi muskatmi. http://www.manegeduvanel.ch/

helka101
8. máj 2010

A to tam byvate ? 😕 no teda wauuuu !!!
My tiež uvažujeme už nad domčekom ale zatial počkame do buduceho leta tu..teraz si to neviem ani len predstaviť , ale velmi ma to laaaaka

zuzuz1
8. máj 2010

no upratane je,,,masko napacovane... uz sa konecne mozem postit do koralkovania 🙂

zuzuz1
8. máj 2010

myw to v takom byvate??? to nejaky hotel, penzion alebo ?? 😎

mywiel
8. máj 2010

To je manéz svokrovci su vlastnici ale byvaju inde mame 20 koni. 😉 Ale ked chcem ist von do zahrady musim ist dolu schodmi a za dom, uz sa tesim ked budem mat zahradu tak ze rovno vyndem z kuchyne a obyvacky. 😵

samasa
8. máj 2010

jej zaltinka riešite bývanie?
Aj my začíname tento rok so stavbou 😀

helka101
8. máj 2010

Lubi to naši chlapi nejako doplietli, skorej vraj postav dom.. zasad strom a splod syna 😀

mywiel
8. máj 2010

No Helka oni idu asi od konca... 😀 😀

mywiel
8. máj 2010

My sme kupili starsi dom, ale netreba tam nic prerabat okrem kupelne tu si ideme zmodernizovat a budeme sa moct hned nastahovat.

samasa
8. máj 2010

tak oni to zobrali opačne.. 😀
a toto je náš vysnívaný 😀

zuzuz1
8. máj 2010

no hej heli... chlapi to vidia tak: postav dom, zasad strom a vychovaj syna... a zeny? upratuj ten dom, polievaj ten strom a vychovaj tych dvoch... 🙂

zuzuz1
8. máj 2010

hmmm samasa to je kraaaasne... stavat idete sami? alebo mate firmu?

mimka29
8. máj 2010

Tak už kecáte, ja si dám chvílku pauzu a pokračujem v upratovaní. Dnes nemusím variť, lebo nás ségra pozvala na obed, ale ten bude až neskôr poobede, keď sa mi chlap vráti z práce.

samasa
8. máj 2010

sami svojou firmou 😀
ved si počula čo si želá slovak na dovolenke- aby nepršalo, bol dobrý piesok a nepokazila sa miešačka 😀

mywiel
8. máj 2010

Samasa paradny a pozemok hladate? 🙂

ivanulienka81
8. máj 2010

ahojte, babulky, ja som si musela akutne pospat a len teraz som sa zobudila a doma je bordel, riady v kuchyni, obed nenavareny 😕 hm, este ze ocko nie je doma
a ak sa rozhliadnem a najdem kabel tak dam aj vecerne brusko do albumu na zelanie helky
😉

mimka29
8. máj 2010

Aj ja som túžila po domčeku, ale kúpili sme veľký byt, tak ten nám už asi ostane na stále, ale spoň má dosť veľký balkon.
samasa ten domček je krásny
mywiel to je úplne rozprávkove to vaše terajšie bývanie 🙂

samasa
8. máj 2010

pozemok už máme len stavebné povolenie vybavujeme

mimka29
8. máj 2010

samasa a ty si priamo zo Žiliny? Tam som chodila na vysokú školu na Dopravnú a mám tam nejaké kamarátky. S jednou sa navštevujeme doteraz.

zuzuz1
8. máj 2010

hmm tak teda vela zdaru.... brasko terza dokoncil taky akysi bungalov v pivnicnymi priestormi... ale teda trvalo im to .... fuuuuha...

mi zatial stale okupujeme nasich... sen o krasnom domceku sa rozplynul ako hmla... akurat este jedna moznost byt mrcha a dochovat babku... ta ma baracik prekrasny stary ale da sa prekrasne prerobit,.. hmm ale pripadam si ako nejaka hiena,... bauuuuuuuuu 😖

samasa
8. máj 2010

mimka aj my máme v prahe byt a poviem v meste by som ani dom asi nechcela- nieje čas na záhradu, na nič a toto budeme mat takú letnú chatku tu na kysuciach, takže na odpočinok... A poviem ti nám v prahe balkon vynahrdí celú záhradu 😀

mywiel
8. máj 2010

Toto je nas domcek, pozemok 1700m2 😉 Len tam mame este do konca juna podnajomnikov, uz aby odisli aj ked nam platia sice podnajom ale ja uz sa chcéém stahovat. 😅 To je tak ked kupite dom aj s podnajomnikmi. 😅 😀 😝

samasa
8. máj 2010

nie ja som z čadce- kusok zo za- no kysuce 😀

mywiel
8. máj 2010

Mimka no rozpravkové ale zahrada je za domom a pred domom chodia kone takze mala sa sama vonku hrat nemoze, pod nami je este jeden byt kde byva svagor s priatelkou ale ja uz chcem svoj domcek.

mywiel
8. máj 2010

Samasa ja tu mam kamosku vydatu je tiez z Cadce. 🙂