♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte daááámy 😉 tak už mam poriadené, komplet bytiik, aj pozmývaní,ešte dačo navariť, a je to... manžel pride len večer 😠 a my s malym si dačo najdeme, tak mam ešte času dačo ukuchtiť... 😎
Katka noo tak to teda srandisti suu.. by som bola zvedava, kebyže si toho konííčka najdeme, že čo by robili 😀samozrejme, že by sme im na krk zavesili detuuurence 😀
Ivka , tak ked budeš v LC tak môžeme dať stretko na kafčo ak chceš? 😵 takže budeš skorej vedieť, čo čakate ako my... 😉 uvidime teda či sa veštby naplnia 😀 😀
Helka ty si ale sikovna nechces prist aj sem? 😅 😀 Ja som povysavala akurat nas dlhy balkon mame na nom synteticky travnik a mala sa uz hra vonku so svojou kuchynkou a nabytkom. 🙂
My ideme poobede ked po sieste na jarmok do jedného starobylého mestecka velmi sa tesim, ze neprsi a nie je taka kosa ako posledné dni bola.
Mywiel.. ked ma chyti rapel, tak upracem všetko.. 😀 stačí ked mi da manžel kvapky a to sa mu včera zadarilo 😀 😀
sme chceli ísť aj my ku našim na zahradu, ale maly v noci nejako fufnel a pokašlieval, tak dnes ostaneme domka 😒 a tak je krasne 😉 maš super že mate balkon, my sme spravili chybu a kupili byt bez balkonu... 😔
No za dva mesiace sa stahujeme do domu tak budeme mat konecne zahradu uz sa neviem dockat, mala by mi doma neobsedela od rana sa hra na balkone este ze je taky dlhy a ma sa kde vybehat...toto je nas balkon ten s cervenymi muskatmi. http://www.manegeduvanel.ch/
A to tam byvate ? 😕 no teda wauuuu !!!
My tiež uvažujeme už nad domčekom ale zatial počkame do buduceho leta tu..teraz si to neviem ani len predstaviť , ale velmi ma to laaaaka
no upratane je,,,masko napacovane... uz sa konecne mozem postit do koralkovania 🙂
myw to v takom byvate??? to nejaky hotel, penzion alebo ?? 😎
To je manéz svokrovci su vlastnici ale byvaju inde mame 20 koni. 😉 Ale ked chcem ist von do zahrady musim ist dolu schodmi a za dom, uz sa tesim ked budem mat zahradu tak ze rovno vyndem z kuchyne a obyvacky. 😵
jej zaltinka riešite bývanie?
Aj my začíname tento rok so stavbou 😀
Lubi to naši chlapi nejako doplietli, skorej vraj postav dom.. zasad strom a splod syna 😀
No Helka oni idu asi od konca... 😀 😀
My sme kupili starsi dom, ale netreba tam nic prerabat okrem kupelne tu si ideme zmodernizovat a budeme sa moct hned nastahovat.
no hej heli... chlapi to vidia tak: postav dom, zasad strom a vychovaj syna... a zeny? upratuj ten dom, polievaj ten strom a vychovaj tych dvoch... 🙂
hmmm samasa to je kraaaasne... stavat idete sami? alebo mate firmu?
Tak už kecáte, ja si dám chvílku pauzu a pokračujem v upratovaní. Dnes nemusím variť, lebo nás ségra pozvala na obed, ale ten bude až neskôr poobede, keď sa mi chlap vráti z práce.
sami svojou firmou 😀
ved si počula čo si želá slovak na dovolenke- aby nepršalo, bol dobrý piesok a nepokazila sa miešačka 😀
Samasa paradny a pozemok hladate? 🙂
ahojte, babulky, ja som si musela akutne pospat a len teraz som sa zobudila a doma je bordel, riady v kuchyni, obed nenavareny 😕 hm, este ze ocko nie je doma
a ak sa rozhliadnem a najdem kabel tak dam aj vecerne brusko do albumu na zelanie helky
😉
Aj ja som túžila po domčeku, ale kúpili sme veľký byt, tak ten nám už asi ostane na stále, ale spoň má dosť veľký balkon.
samasa ten domček je krásny
mywiel to je úplne rozprávkove to vaše terajšie bývanie 🙂
pozemok už máme len stavebné povolenie vybavujeme
samasa a ty si priamo zo Žiliny? Tam som chodila na vysokú školu na Dopravnú a mám tam nejaké kamarátky. S jednou sa navštevujeme doteraz.
hmm tak teda vela zdaru.... brasko terza dokoncil taky akysi bungalov v pivnicnymi priestormi... ale teda trvalo im to .... fuuuuha...
mi zatial stale okupujeme nasich... sen o krasnom domceku sa rozplynul ako hmla... akurat este jedna moznost byt mrcha a dochovat babku... ta ma baracik prekrasny stary ale da sa prekrasne prerobit,.. hmm ale pripadam si ako nejaka hiena,... bauuuuuuuuu 😖
mimka aj my máme v prahe byt a poviem v meste by som ani dom asi nechcela- nieje čas na záhradu, na nič a toto budeme mat takú letnú chatku tu na kysuciach, takže na odpočinok... A poviem ti nám v prahe balkon vynahrdí celú záhradu 😀
nie ja som z čadce- kusok zo za- no kysuce 😀
Mimka no rozpravkové ale zahrada je za domom a pred domom chodia kone takze mala sa sama vonku hrat nemoze, pod nami je este jeden byt kde byva svagor s priatelkou ale ja uz chcem svoj domcek.
Samasa ja tu mam kamosku vydatu je tiez z Cadce. 🙂

dobre rano 😒
mywiel, tie kridelka su krasne
helka, ale kdeze, vsak ja uz davno v BA, ja idem na sono 14.5.