icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
8. máj 2010

heli čím? čo je to papečka 😀

helka101
8. máj 2010

a zase ma tie zachvaty kašla ☹ so soplíkov, dusí ho velmi... 😔 už ho ani nainhalvoať nemôžem, aby som mu nepoškodila priedušky. 😔

helka101
8. máj 2010

Vareška 😀 ale nie velka, taka mini... ale ajtak 🙄

andelik8
8. máj 2010

mate pravdu, len sa bojim toho ze horsie z tej bitky nakoniec bude mne ako detom 😅

samasa
8. máj 2010

helka ale ved si ho zas nezmastila.... kolko krát denne ho inhaluješ?

helka101
8. máj 2010

Noo to ti bude, len to nikdy nedaj na sebe badať, ja som mu natrieskala, opytala sa či vie začo dostal, on povedal, že ano a ja zavrela dvere a za nimi sa rozplakala, tresol autíčkom, tak som utrela slzy a otvorila dvere, či mu bolo malo a on že nie.. 😅 moje zlato a teraz mi je luto ako chudačik kašle a zase mu neviem pomôcť.. ☹

helka101
8. máj 2010

Ja vieem Lubi.. zadok mal cely červeny.. ale už vybledol 😅 no od rana som ho 3x, a to mu už davam Berodual čo je na rozťahovanie priedušiek... 😠 a mam ho davať len pri silnom kašli... tak bolo fajne dva dni, ked pršalo vôbec nekašlal, no včera začal hned poobede po daždi ...

samasa
8. máj 2010

andelik bude... a vždy, si mamina čo lubi svoje dieta a nechceš mu nič zlé, a po bitke ti vždy príde lúto...
Ale nesmieš sa podlizovat lebo potom to je ešte horšie a už ani bitka nezaberie.
Ja som malému dala dva razy na zdok šlapkou a od vtedy stačí, že sa vyzujem a už je v pozore... Musí mat pred niečím rešpekt...

samasa
8. máj 2010

Heli ono to bolí ale robíš pre neho to najlepšie- teraz dostal ale do budúcna z neho bude chlap ako sa patrí!!! Ber to ako investíciu do budúcna. Ja niesom zástancom bitiek ale ked treba, tak dám aj ja- aby to zas nevyzeralo, že malého režem ako hada 😀

samasa
8. máj 2010

zlatko a čo mokré uteráky - aspon na noc. Spí v postielke? či pri vás

andelik8
8. máj 2010

uz vidim mojho draheho... ten bude potom skaredo na mna pozerat ak sa niekedy uchylim k bitke 😅 on by nebol nikdy niecoho takeho schopny..
u nas to bude urcite tak, ze ja budem ta zla, a za nim budu deti chodit ked budu nieco potrebovat 😀 s mojimi rodicmi to bolo rovnake

jazmina83
8. máj 2010

No ahojte babulky a vy co cely den pri konikovi?? 😀 My sme sa teraz vratili zo stavby a idem zdochnut od unavy, sa proste nepoucim, ze to nemam prehanat 😅 ...ale aspon som bola s drahym
My sme cely den cistili a hoblovali drevene trámy, a ja som ich natierala, a cely den na nohach..uz si ani chrbticu necitim, ale male sa konecne po celom dni teraz ozvalo tak je zrejme vsetko OK
a zachvilu ideme do kina tak sa tesim na popcorn 😀

samasa
8. máj 2010

Čau býčica 😀 staviate domček?

samasa
8. máj 2010

Andelik aj u nás to je tak... Mamina na výchovu, tatino na mazlikovanie a odlizovanie sa ked niečo chce 😀
chceš vychovat dobré dieta? tak trp 😀

helka101
8. máj 2010

Lubi teraz spinka pri nas v spalni, akurát sa mi nakomplet pozvracal.. 😔 ale užho dusí menej, vyzvracal hlieny a taky bol zlaty.. lebo ked začal zvrackať, tak začal plakať že prepač mami... moja laska 😵 znova som ho nainhalovala ale iba tym slabším a ak to neprestane ideme zajtra na pohotovsť, nech ho aspon popočúvaju ☹

Veroni a vy čo prerabate? 😕 tak prijemnu zabavu v kine
A Veroni2, 😀 neboj nebudeš ty ta zla... male bude mať pred tebou väčší rešpekt lerbo snim budeš stale, tak je to u nas, ocko je dobry na lulkanie ale ked je dačozle, musí maminka skriknuť aby sa maly zbadal, ocko je dobry na kupovanie cukrikov 😀

samasa
8. máj 2010

no super heli aspon dostal zo seba tie hlieniska... bože presne jak my pre rokom a pol.... toto isté heli... presne!!!! zaspal a na noc sa pozvracial- vygrcal hlieny a do rána bol pokoj 😀

helka101
8. máj 2010

v pondelok volam homeopatke čo tu mame v lc a idem za nou... ja už toto proste nezvladam.. 2 tyždne bol ako tak dobre, aj to kašlal ale nie takto.. ateraz zase 🙄 Lubi ako vam to prešlo? 😕

samasa
8. máj 2010

a adelik ty budeš mat dievčatko... tak to može byt zas maminkina bambulka..
ale mamine sa to vždy vráti, ked sa buchne a letí rovno k tebe... alebo ked to povie- maminka ty budeš moja flajelka 😀 sú zlatučkí- na zjedenie 😀

samasa
8. máj 2010

helka ani sama neviem.... asi vyrástol... sme tolko toho poskúšali.... alebo ked sme sa prestahovali, tak mu to urobilo dobre...

estterka
8. máj 2010

no,u mna je jedno aky je den,ci vikend alebo nie,na pnke je kazdy den rovnaky..a prave pozeram,ze ja si tu vsemozne vybavujem,aby ma pustili cez pnku domov na dovolenku a opat su pozatvarane letiska..len nech ten mrak nad nemecko neodfuka.. 🙄

samasa
8. máj 2010

ester pošleme súkromný triskáč 😀

helka101
8. máj 2010

No zajtra snim pôjdem na pohotovosť, že ho dusí.. nech ho popočuvaju a v pondelok nas objednavam k homeopatke, nemame čo stratiť. len nech tenkašel uplne odíde..

samasa
8. máj 2010

Helka ja ked ta čítam tak presne v takomto psychickom rozpoložení som bola aj ja... by si urobil čokolvek lan aby mu bolo lepšie- striedal sa hnev s beznádejou... niekedy som mala chut s tým švihnut a na všetko sa vykašlat a ked som ešte videla susedine deti ako holate lietaju po daždi, tak mi bolo až do plaču!!! nespravodlivé... sa staráš a nič nepomáha.... cigančatu nič nieje- to je zaujímavé....

helka101
8. máj 2010

Lubi presne... hnev z beznadejou... ked ho v noci chyti taky zachvat, tak aj skriknem nanho cez to čo plačem, aby už proste nekašlal. a on sa mi rozplače, že maminka ja chcem byť už zdravy...aj on to už vnima 😔 stale ho obmedzujem, natieram, staram , piplem... a čo z toho? denne rano aj večer taky sirup , take kvapky, take lieky... 😠 som z toho už unavena...

samasa
8. máj 2010

ako keby som to rozprávala ja.... akurát s tým rozdielom, že malý to ešte nebral takto- len vyvalil oči aso strachom na mna pozeral a potom vždy plakal a plakal a ja s ním....
heli skus byt v noci na neho pokojna... ja viem že je to skoro nemožné ale skus to- aby sa aj on upokojil ....možno to trošinku zmierni tie záchvaty... ja som ho len silno tisla k sebe a po chvílke sa ukludnil
heli kolké noci sme spávali posediačky... aby ho nedusilo a nezvracal. ja opretá o postel a on na mne- lan aby som mu trošku ulahčila...

estterka
8. máj 2010

samasa,ale taky specialny triskac,ze obleti ten mrak v spravnej vzdialenosti 🙂

samasa
8. máj 2010

esterka podletí, podletí 😀
inak máš krásnu postavu 😀 pozrela som si tvoju fotečku- žena jak ma byt - ticho závidím 😀

helka101
8. máj 2010

Lubi... ked mna to tak trapi... len v sebe hladam chybu a ked som mala slabu chvilku a manžel tiež, tak mi to dal aj onza vinu, že je to moja vina, že je maly staly chory, lebo som ho len piplala, a nedovolila mu skoro nič... že v strave som ho nenutila atak.. a to velmi zle padlo ☹ ale budem kludna... ak bude velmi kašlať, tak si ho posadím na seba.. už sme tak spali, ale to som bola na začiatku tehu, no teraz to bude ťažšie, ale nevadí,nejako to zvladnem.. alezajtra snim zajtra, činahodu nieje zahlieneny, alebo dačo nema na prieduškach

samasa
8. máj 2010

helka ale to nieje tvoja vina.....
heli ja viem ako to padne- ked mal malý dva mesiace sme boli v nemocke a tam na mna primár spustil, že som si chcela zabit dieta- som myslela že vtedy zabijem jeho- debila. Malý mal zápal pluc a dostal to u doktorky na 2 mesačnej poradni....no a jeho pichajda- tiež lekárka ma chcela zbavit svojprávnosti- a volat na mna polišov- no čo som tam zažila.
moj muž je na toto zasa poklad- on vie že pre malého by som si nechala aj srdce zobrat a vždy ked je zle tak mi to pripomenie a aj polačeme spolu 😀 my sme takí dvaja urevaní- ked bol v nemocke teraz tak sme bučali všetci traja 🙂

samasa
8. máj 2010

no a to sdom ti chcela helka- toto si nikdy nevyčítaj!!! Pre malého by si urobila všetko- robila si len to čo si si myslela že je pre neho najlepšie- nikdy by si nedovolila aby sa mu stalo niečo zlé a verím tomu že keby to bolo možné radšej by si kašlala ty....