♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
miriatko ja som bola na 4D v Medicline v BB., Dr. Fruhwald, za 10 euro mi povedal pohlavie v 20 tyzdni uz. 😉
Lea je krasne ja som chcela Leia (Leja) ak by to bolo dievcatko aj ked mm mi hovoril, ze to je ako ta princezna z Hviezdnych vojen... 😅 😀
pekne foto, aspon vidim aky je hlboky... toho som sa najviac bala, ze to bude dost plytke...
na Dr.Fruhwalda som teraz dostala kontakt, len neviem kolko sa venuje klientom pri 3D ci 4D.
Jedna znama mi odporucila kliniku v Leviciach, lebo tam jej urobil podrobne zabery velmi dobre cd a venoval sa jej 60 minut. Maju to uvedne aj na svojej stranke, tak vaham a cenove to bolo tiez v Leviciach o cosi lacnejsie...
Myw, ty si dostala kolko zaberov resp. fotiek ?
No tam kde je uz vacsia lezi este na kojeneckom vankusi... 😀
Ja som nechcela aby mi sondou dlho ozaroval babo chcela som len pohlavie takze to trvalo tak 5 min. za 10 euro dostala som tri fotky, doktor bol velmi mily. 😉
a ako dlho trva kym ta objednal ?
tyzden lebo som bola este len v 19tom tyzdni, inac by ma zobrali skor, ja som tam zavolala ze som tu na dovolenke a ze chcem vediet len pohlavie a zobral ma, pritom nie som vobec jeho pacientka
musim uz utekat, neskor sa ozvem..pa 😉
Cavino 🙂
ako budúce mamičky??? ako sa citite???
mna nejako pobolieva uz treti den spodok bruska... nie akutne.... len ho citim zavse...
ozaj aky je to pocit ked Vam tvrdne brusko??? vobec neviem ako to je??? aby som vedela reagovat 🙂
pekny zaciatok tyzdna prajem...
ja len tak informativne. Bola som dnes v poradni, konecne ma vysetrila aj zvnutra, tam vsetko ok. Uz mam +10kg ( ☹ ), navyse aj cukor vyskocil, takze oddnes dietujeme, nech nie su o mesiac na odberoch zle vysledky.
ale v stredu ideme aj s tatinkom na 3D, tak sa tesime ze sa zase vsetci uvidime 🙂
janica ... mne zatial stvrdlo brucho len dvakrat aspon si myslim, ze to bolo ono, lebo som ho mala uplne tvrde a ako keby take strpnute, ale nebolo to bolestive ... tak neviem
po uplynulom víkende by sa zišla diéta aj mne 😒 Sobota - opekačka a nedeľa - pečené prasiatko 😅 A môj žalúdok je dnes na ruby 🙄
bre ranko!
heli,tak teda nepojdete temu homeopatovi nakoniec? ak mas moznost tak tak skoc s malym,kedze co v homeopatikach jednemu pomoze,druhemu nemusi,vzdy lepsie,ked to pokombinuje "na mieru" homeopat.
andelik,ja mam zajtra poradnu,ja sa tam aj bojim,ze co mi povedia ohladne mojho "bruskovania"..
janica,mna brusko pobolieva tiez dole a pri tom je vsetko podla ult. ok,len tam zrovna mala tlaci hlavou vtedy
o chvilu pojdem k doktorke po pnku a mozno tam uz aj bude rozhodnutie inspektora,ci mozem cestovat alebo nie do zahranicia..drzte palce,nech mal dobru naladu,ked moje cital 😀
Ked stvrdne brucho tak boli a je tvrdé ako kamen.
esterka ... a uz citis pohyby? ... ja nic ... dokonca som mala rano pocit, ze sa mi zmensilo brucho ... ale ako keby tam ziadne dieta ani nebolo 😕 ... som zvedava, kedy to uz konecne zacne
ahoj zuzi,ako sa mas?
no ja uz citim,take prevalovanie vo vnutri,cez den vobec,ale vzdy v noci,tak treti-stvrty den..teda,aspon dufam,ze je to ono..
čusky dievčata..chcem sa opytať,idete niektora už na GTT testy? 😕 mne dal dr vo štvrtok papier,že mam isť už na interne..mne sa zda,že nejako skoro,či nie? 😕 zajtra tam zavolam,a objednam sa 😝
zuzana a to fakt ešte necitiš pohyby? 😕 mne maly ide vyskočiť s brucha,hlavne ked si dam viac "cukru" 😖
esterka ... tak to je fajn, ze sa uz mala ozyva 🙂 ... ja celkom fajn, sem-tam ma boli dole vpravo, kde mal maly hlavu, tak asi ju tam ma stale ... ale to len pri nejakej namahe ... stale vybavujem lekarku ... v piatok som bola u nej so ziadostou o vyradenie, tak cakam na vypis so zdravotnej dokumentacie ... snad mi ho da uz tento tyzden, nech mozem ist k tej novej konecne
buba ... nie necitim ... ale ty nie si prvorodicka, takze mas narok na take prejavy 😀
a GTT testy, to je ta glukoza, nie? ... ta sa vraj robi od 24 do 28 tt ... ja to uz absolvujem az u novej dokiny
zuzi,ja som myslela,ze si uz u tej novej bola minuly tyzden..a si si ista,ze to s tou kartou nemoze vybavit nova lekarka? musis ju ty "preniest"? hlavne oddychuj a neumyvaj kachlicky,jak minule.
esterka ... kachlicky uz nehrozia 😀 ... uz som sa poucila
bola som u novej minuly tyzden si vybavit, ci ma vobec vezme ... povedala, ze si to mam ist vybavit k tej starej, dala mi aj listocek, ze ma potom vezme, ktory som dala mojej starej ... no a stara doktorka mi povedala,ze do 7-mich dni si mam prist po vypis a ukonci mi PN
mne robili glukozu v 12tt...a druhy krat budu v 24-28tt..lekarka mi povedala,ze pred 24tt jej to neukaze to,co potrebuje z tych testov vediet..a uz som to tu myslim spominala,ze sa na to budem musiet pripravit par dni,lebo naposledy som si poplakala pri tych testoch..
zuzi,a ta druha lekarka ti ale hned da znova pnku,nie?
ahojte
andelik8 tebe posunuli termin na august???
ja som zvedava ako my pokracujeme v stredu idem na poradnu, male zacalo po skoro 4 dnovej pauze opat kopat ako dive, som rada bo uz som chytala miernu paniku ked som necitila pohyby, asi malo 4 dnovy spanok 😀
oki idem pokracovat v uceni bo o uz mam len 14 dni do statnic, tak pekny zvysok dna vam prajem
Prave robim online nakup jedla nechce sa mi ist von do toho dazda. 😝
Ja citim malého kazdy den niekolkokrat a aj cez noc ale nie su to ziadne silné kopance len také tukanie.
esterka ... aj ja som citala, ze to nema zmysel robit pred 24tt ... a tych testov sa dost obavam, lebo si neviem predstavit, ze to do seba dostanem ... urcite bude z toho vracat ... a nova dokina by mi mala vypisat novu PN ... tak mi to povedala
mywiel ... ja som poslala MM do obchodu ... chcem robit tiramisu, tak isiel kupit co treba ... a isiel mi konecne zobrat aj certifikat zo skolenia ... konecne uz je aj zo mna profi rodic 🙂 ...a tiez u nas zacalo teraz liat ... ale strasne husto, tak MM pride poriadne mokry, lebo si nevzal dazdnik 😅
zuzi,a mne ked to robili,tak to som zrovna mala ranne-celodenne nevolnosti-zaciatok tehu,som bola rada,ze som sa tam ako tak v pohode dostala k lekarovi a som nevedela,ze take budu robit..a ked mi dali do ruky flasku,ze to mam vypit..a tu je to strasny humus,oranzova cukrova voda,fuj..a ked tu baby pisali,ze ich len poslu najest sa na sladke ranajky..zvladla som nakoniec,ale bolo to fakt neprjemne..
tu je to rozne ... niektori poslu len na ranajky, niekde ti daju do toho citron, ak si ho prinesies a niekde sa pije ta klasika ... ale vraj je vtedy najspolahlivejsi vysledok ... pri klasickych ranajkach je uz menej spolahlivy ... ale pristupuju k tomu vtedy, ked zena nie je schopna vypit ten humus za ziadnych okolonosti