♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No mm je v robote a pride az o 18h00 takze ho poslat nemozem... 😅
Dakujem no mala bola v nej do 7 mesiacov potom uz bola na kolisku velmi dlha. 😀
ahojte. Kedy si som patrila k Vám....Ale bohužial potratila som......ale teraz píšem, že som zase / / 😀 Síce úplne čerstvá a druhá / úplne slabulinká, ale je tam.....Síce Vás už nedobehnem, ale nevadí, dúfam, ž tentokrát to skončí šťastlivo....
Všetkým vela zdravíčka
ok,idem pomaly k tej lekarke,drzte palce,nech mi ten inspektor dovoli cestovat 😅 majte sa pekne zatial!
janka ... to je super, ze su tam zase // ... snad to tentokrat dobre dopadne 😉 🙂
esterka ... drzim palce, nech prides od lekarky s dobrymi spravami 🙂
Tak tu posielaju vzdy na ranajky tu sa ziadna tekutina nepije.
Janka super tak sa rychlo podarilo uz to bude dobré musi. 😉
ja mam cukor o mesiac.. mam sa len predtym doma "sladko" naranajkovat.. som rada ze nemusim pit nic hnusne 😀
janka gratulujem ku // a nech vsetko dobre dopadne!
kuriatko, neposunuli mi termin, uz od zaciatku mam 29.8. ale ja som vedela ze vypocet je zly a aj UTZ mi potvrdil ze to bude o tyzden neskor (3.9.) ale vratila som sa k datumu, ktory mam v tehotenskej knizke, lebo ma to plietlo. Takto je to oficialne (aj ked zle podla mna) tak to budem tak mat aj tu.
Janka, veľa šťastia... 🙂
U nas beru krv na lacno zo zily a potom poslu na sladké ranajky a za hodinu musim prist a znovu beru krv zo zily.
no ja uvidim, aky sposob zvoli moja nova lekarka 😕
Baby, tiež mávate skoro každý deň menštruačné bolesti? 😕
nooo ja nie kveti 😕
kvetka ... ja som mavala, kym so chodila do prace ... fakt velmi casto ... mojej dokine to ale neprekazalo a skoncila som v nemocke s nepravidelnymi kontrakciami ... teraz ako som na PN, tak su bolesti minimalne a fakt len obcas
ahojte tak mám po poradni našťastie...o týždeň máme 3D, už sa tešíme.
janka, gratulujem, že sa vám to tak skoro podarilo, prajem všetko dobré.
Ani mna nic neboli. 🙂
Ďakujem baby
uz mame termin na 3D/4D sono - 29. maja 🙂
No super budes ma pekné fotky 😉 Ja som fotila dalej musim vsetkym potom oznamit nech mi kupuje oblecko len od 1 1/2 roka 😀 😅 aspon mam takto prehlad.
mywiel akurát som ti hodila koment 😀
To vies to su vsetko vydrazené veci z akcii alebo kupené v sekaci a niektoré su fakt ako nové. 🙂
musim uz aj ja pomaly pofotit vybavu ... som to cez vikend pozerala, tak mam dost vsetkeho ... niektore veci este uplne nove a aj zavinovacku mam - bola iba raz pouzita ... mozno ze ju ani nebudem potrebovat, jedine, ked pojde z porodnice domov a aj to sa este uvidi
Ja mam takto lepsie prehlad ako v skrini... 😀 Dako sa rozkopal maly len som si dala chlieb s pomarancovym lekvarom asi mu chuti. 😀 😝
No a uz to mam zaroven nafotené ked budem potom predavat cez net. 😉
moj asi nema rad nic, co jem alebo si setri sily a zacne hned poriadne kopat ... ale aj ked si dam sladke, tak ziadna aktivita sa nekona 😅
No uz by si ho mala pomaly citit ak si v 22t. 😉
mywiel ... jo mala, ale tak necitim ... raz sa snad ozve ... a to je este o tyzden väcsi 😅
Vsak na 3D ho uvidis 😉
Aha aké milé nalepky na stenu http://www.jubilane.ch/-c-147_162.html?osCsid=1...
no na to 3D sa tesim ... tiez ma objednal na sobotu
tie kvetinky su mile ... to by sa dalo aj vyrobit zo samolepiacej tapety

mywiel,inak krasne fotky,co si v tej koliske poslala🙂 mna nekopka,ja citim skor ked sa pohne,tak tu tekutinu co sa v tom vaku premiestni..