icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
11. máj 2010

Mna vzdy doki poslal vycikat pred utz. 🙂

kuriatko84
11. máj 2010

mini11 dakujem 😉

potvorka to si ma nepotesila, ale aj som si myslela ze kvalita bude zodpovedat tej cene 😒 idem radsej do drahsieho kocika a dufam aj kvalitnejsieho...
idem dopozerat ten hokej, dufam ze vyhrame 😕

lucia20
11. máj 2010

janica ja suhlasim s lulu. ma pravdu.

gumimaci, kupili sme ho cez net na e-kociky.sk. sa mi velmi pacila ta obrovska vybava za uplne smiesnu cenu. som sa bala ho objednat tak na blint, ale je perfektny a ta pani je velmi ustretova a spolahliva.

poki, ten tako je tazky jak hovado. :D

zabkaevka, maju aj bleduckohnedu. maju viac farieb. link ti pridavam : www.e-kociky.sk
pozor na predavajucu na stranke www.ppluxbazar.sk, osobne si myslim, ze je to podvodnicka, podla jej prvotneho vystupovania a zaroven aj z komunikacie usudzujem. odporucam tu z kocikov. je to pani anna ondavska. ozaj poklad.

mimka, kocik je krasny ale u nas v nasom terene by som nepresla ani kusok. :(

mojho muza tak vykotilo, ked som mu ukazoval operaciu teratomu novorodencovi. on silna natura, ale kedze sa to tykalo jeho dcery, tak zbledol. 😀 😀 😀 😀

estterka
11. máj 2010

ahojte🙂 ja len tak rychlo dnes,ze ma na poradni pochvalili,lebo som pribrala 🙂 2,5 kila 😀

lucia20
11. máj 2010

kuriatko, ja som riesila uz aj reklamaciu a uplne bezproblemova. my mame tu pani z bardejova. tusim. 😒
ja mozem povedat za seba, ze z toho mnozstva kocikov co sme vystriedali pri babach je najkvalitnejsi. dokonca som spokojnejsia nez s jane slalom. mne sa maly nezda, lebo v nom uplne v pohode spava katka, v marci mala tri roky. tak neviem, ale myslim, ze je to vec nazoru, ja som osobne velmi spokojna.

ivanka, ja som mala vsetko co si pisala. pri prvej brusko super, cele tehu som sa vytesovala v v 39.tt, dva tyzdne pred porodom mi vsetko popraskalo. 😒

v prvych tyzdnoch sa robi s plnym, kym je maternica este pod lonovou kostou, ale potom uzlen s prazdnym. lebo inak to skresluje.

panki
12. máj 2010

Baby čo ste boli, resp. chystáte sa na 3D UTZ do Hlohovca dali by ste číslo na ktorom sa objednáva? A nevie niekto, či robí UTZ aj v sobotu? Ď 😉

zuzulik82
12. máj 2010

ahoj panki,
tu je ciselko do HC: 033/742 59 37 a objednavaju aj cez vikend, len je to drahsie 😉

klaudia85
12. máj 2010

Ja som mala prísť na prvý veľký ultrazvuk s plným mechúrom, a aj som prišla, čakala som tam cez tri hodiny s plnym, no hrôza... Ale na morfo mi sestrička, keď som sa objednávala, že nie už s takým plným, ale predtým vraj nemám ísť na malú (asi keď tam budem čakať). Celkom som to nepochopila. Veď uvidíme. 😀

klaudia85
12. máj 2010

Jazmi, ja som síce registrovaná, ale neviem, či patrím do septembroviek.. To nejak špeciálne sa sem treba prihlásiť??? 😨

A snáď ti je už lepšie s krížami a bruškom.

panki
12. máj 2010

Zuzulik ďakujem 😉

mywiel
12. máj 2010

Dobré ranko, mala ide dnes od 13tej do vecera ku svokre tak budem mat veget pobeham si v klude obchodiky a hadam najdem aj leginy s cipkou co si chcem kupit. To je nabity program co? 😀 😅 Ale mam rada takéto dni kedze mi ju strazi raz za dva tyzdne tak si to vychutnam. 😉

lulu723
12. máj 2010

Ahojte hovorite tu niektora o glukozovom teste?tak ja mam ist 24.5. na poradnu a ked som bola na poslednej tak mi strcila len listok do ruky,ze sa mam objednat a ja,ze kedy a noa,ze az ked budem po tej poradni co som objednana.bol tak frmol,lebo som tam mala aj jaciace dieta tak na vysvetlovanie nebolo casu,ale myslim,ze na glukozovy test sa chodi okolo 28 az 30tt. takze do poradne idem v 26tt a o 3 dni na to idem kuknut babinko na 3D 😀

ivanulienka81
12. máj 2010

no lulu neviem do kedy sa ma spravit glukozovy test, ale mne ho robili v 26tt

mywiel
12. máj 2010

Akurat cakam na nakup maju mi doniest jedlo co som objednavala online vcera ladnicka ziva prazdnotou... 😅
Tak ja neviem kedy pojdem na glukozovy test ale skor ako koncom maja asi nie, zatial mi nic nehovoril... 😅

klaudia85
12. máj 2010

Mywiel, takto nakupuješ jedlo? To môže byť super, načo sa trepať s taškami ťažkými. Ty si to dobre poriešila 🙂

mywiel
12. máj 2010

Ved prave teraz sa mi natahovat nechce donesu mi tasky pred dvera a ja nakupujem tak ze 5 chlebov do mrazaku, 8l mlieka a tak. 😀

klaudia85
12. máj 2010

Tak treba... Ale celkovo to musi byť super, keď si doma a vyberáš si, čo chceš... Človek kopec vecí pozabúda, keď ide nakupovať, ale takto si to v kľude doma môžeš premyslieť a nechodiť na x-krát.. No teda... Super! 😀

mywiel
12. máj 2010

Vsak to musi existovat aj na Slovensku nie? 😕 😉

zuzanockamt
12. máj 2010

su aj tu netove obchody s potravinami, ale skor zamerane na bio, eko a rozne dietne suroviny - bezlepkove ... len to ludia este v takej miere nevyuzivaju

andullinka
12. máj 2010

Ahojte, mna caka glukozovy test uz zajtra, to som v 24tt. Dufam ze vsetko dobre dopadne 😀

mywiel
12. máj 2010

Aj tu si mozes vybrat bio, eco, a bezlepkové. 😉 No asi doprava stoji na Slov. vela nie?

zuzanockamt
12. máj 2010

mywiel ... neviem kolko stoji doprava, lebo potraviny tymto sposobom neriesim, len oblecenie obcas

mywiel
12. máj 2010

Hej aj oblecenie si objednavam z katalogov ale teraz radsej skusam v obchodoch 😉 jedlo je praktické lebo sa nemusim tahat s taskami to sa mi fakt teraz nechce. 😅

zuzanockamt
12. máj 2010

ja teraz posielam na nakup MM, kedze ja nemozem a aj predtym sme vzdy chodili spolu, takze s tazkami sa netaham 🙂

mywiel
12. máj 2010

No moj je v robote do vecera a cez vikendy sa mi nechce chodit po nakupoch vtedy je vsade plno ludi to neznasam. 😝

zuzanockamt
12. máj 2010

my tiez cez vikendy uz nechodime ... a ja mam MM doma stale, niekedy sa vyskytne, ze ide k rodicom nieco pomahat alebo bratovi, ale zvycajne ho mam k dispozicii 🙂

mywiel
12. máj 2010

No moj bude doma od pol augusta a bude prerabat domcek, vylepsovat. 😉

zuzanockamt
12. máj 2010

ja praveze dufam, ze MM uz bude v lete pracovat alebo aspon od septembra uz cosi bude

mywiel
12. máj 2010

No moj bol doma rok a uz sme mali ponorkovu chorobu, ale tiez si bude musiet potom hladat nieco nové.

zuzanockamt
12. máj 2010

my ponorkovu chorobu nemame, kedze ja som bola doteraz v praci, ale uz je dlho doma a aj vzhladom na vek by bolo dobre nieco konecne najst