♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dakujem 😉 no ja som na FB ale foto nedavam ani tam, nemam rada ked neviem kto ich pozera. 😉
No ja za dva roky chcem este stihnut tretie babo 😀 a potom uz koncim. 😵
agen IP som poslala 😉
Ty si takto inkognito mywiel? 😀 Ja to tiež nemám moc rada 🙂 mám albumy zobrazené len pre priateľov tak to mi až tak nevadí 🙂
diky už ta mam aj som si ta pridala 😀
myw ved to máš tam zabezpečené že si tvoje foto môžu pozeať len kamoši alebo to vieš mat zamknute alebo tam foto nemusiš davať....ale aj tak teda potom dakujem že som si mohla mrknut tvoje sukromie 😝
😵 😵 😵 Katka aká kočka 😵 😵 😵
No aj tieto obcas zamknem a zas odomknem lebo nerada pretrcam svoj zivot a FB v tomto je sialeny, aj ked su to len priatelia dnes si pridas za priatela na FB hocikoho... 😀 😝
mywiel krásne fotečky len som tak narýchlo kukla a hlavne tie najnovšie mala je krásnučkááá 😵 😵
mywiel veru to je pravda mňe chodia také žiadosti všeliake 😀 😀
anarida 😅 dakujem ved aj tyyy!!!! tá tvoja malá má jakéé modelkovké vlohy 😀 😀 😀
mywiel to maš pravdu....ale zas ja tam hodim len čo užnam za vhodnééé
Dakujem no je to moje ♥ nedala by som ju za svet, je to velka herecka. Minule v obchode sme cakali pri pokladni a celkom pekny chlap sa naklanal ked vykladal nakup na pas a Kaya ako sedela v obch. voziku ho chytila za zadok. 😀 😝
😀 😀 mywiel 😀 😀 😀 správna ženska to je 😎 😀
agentkak ďík 🙂 ja tu moju žabku stále len fotím 😵 posledne dni už moc nie teraz vyzerala hrozne na tých posledných záberoch to vidno 😅 😀 😀 a v nemocke som ju tiež nefotila čo sme boli pred dvoma týždnami tak máme oddych 😅
mywiel
mala ma asi vkus 😀 😀
anarida treba fotit tie naše pokladiky stojí to za to 😝
Idem kočky ja už off mala je hore idem ju poobliekať a beriem si nakoniec aj ju veď už to má druhý týždeň nemala by to šíriť,ideme k deckam kamošky vraveli,že nevadí keby to aj chytili aspoň to budú mať zasebou 🙂 Tak sa ozvem keď bude zas viac času dúfam,že zajtra alebo tak majte sa krásne pá 😉
baby, kedy sa dá zistiť pohlavie bábätka? Lebo ja už by som aj začala nakupovať....už sme s mužom vybrali aj kočík, ale kúpime ho až niekedy v lete.
Ahojte babulky. Tak sa k vám pridávam aj ja. Termín máme 17.9. Tak to ešte vydržat 😀
Ahoj samasa, už 4. dieťatko? Gratulujem a obdivujem ťa, že máš tak veľa energie.
Ahoj samasa 🙂
Andzi pohlavie sa da po novom zistit z krvi uz v prvom trimestri. Skus sa na to spytat svojho gyndosa 😉
Ahojte kočky. Tam nastali nejaké zmätky v profiloch. Ja mám len Matúška. To boli najaké iné detičky 😀 Tak ako to zvládate? Ja celkom dobre, zle mi nebýva akurát mám len občas bolesti v podbrušku 😒
Andzi aj ja by som už vybehla do obchodov ale bojím sa že je ešte priskoro 😲 Prvé mimi som potratila v 12tt. Tak radšej ešte počkám 😀
Ahojte, chvilu mi trvalo, kym som vas docitala 🙂 Vitam nove clenky septembrovych babatiek 🙂 Ja som trochu nestihala, ucim sa, zajtra mam skusku a potom sa vam zase mozem venovat. V piatok uz idem konecne prvy krat k dokimu, aj sa tesim aj sa bojim. Ale to asi kazda z vas 😉
Ahojte babulky tak po dlhsej dobe sa hlasim,ze sme oki pekne rastie bublinka a uz mi konecne nieje az tak zle ako mi bolo.zatial vsetko pekne zvladam aj ked minuly tyzden mi strasne vadila chladnicka ani pozriet som sa na nu nemohla,ale uz je vsetko v pohode.potom neskor vas docitam,lebo ste tu strasne vela toho popisali. 😉
Mne pohlavie zistili asi v 17tt. 😉 Ja musim kazdé dve hodiny nieco malé zjest lebo inac mi je blbo. 😝
mariann no hadam doktor vie co robi, ale ked mas pochybnosti tak sa radsej opytaj, ja sa nabojim opytat na hocico. Tu tiez pisu ze posledny termin je 13+6 http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli... 😅
Ahojte 🙂
tak a prvy pracovny den mame za sebou 😝 ... ja som sa o druhej v noci zobudila na to, ze mi je zle od zaludka, strasne mi bolo tazko, som asi hodinku nespala a potom som sa stale az do piatej kazdu chvilu budila 😝 ... no a o piatej mi zvonil budik, este aj kym som sa vychystala do prace mi bolo zle, napinalo ma, ale zjedla som banan a hned mi bolo lepsie a cez den uz pohodicka 🙂 ... sa tesim na noc zase, ci sa to zopakuje ... a vraj ranne nevolnosti 😀
No ja sa pravidelne budim o 3tej rano ze mi je zle a hodinu neviem zaspat, teraz uz mam na nocnon stoliku vodu so sirupom a ked sa napijem niecoho sladkého tak to prejde. 😉 Ja mam nevolnosti cely den.
ahojte aj ja som si musela dat chvilocku,kym som to vsetko precitala......aj ja mam akysi divny zaludok babulky stale ale hlavne vtedy ked zacinam byt hladna no a chapete zjedzte nieco ked vam je zle ...no na prd....ale co narobime podbrusko usilovne boli kazdu moznu chvilicku ale tak aspon vieme ze sa tam nieco robi.... 😀
aj ja vitam nove tehulky na fore..... 😉
do prace chodim aj ja a strasne mi to tam uz lezie na nervy a da sa mi tam akurat tak spat,ale este chcem vydrzat aspon do polovicky marca-uvidime ako sa budeme citit.... 😅
...a mimochodom uz oslavujem potichucku v srdiecku ze sme sa presunuli do krasneho osmeho tyzdna...juj uz aby bolo raz tolko.... 😀 😵
ahojte babuly!
tak my sme ok, aspon sa tak ja cítim, dúfam, že aj bublinka 😉 len sa vás chcem spýtať, keď ste mali obdobie, kedy by vám mala za normálnych okolností prísť menštruácia, cítili ste silnejšie bolesti podrbuška?
Ja som dokonca trošku viac špinila, ale na to ma dr. upozornil, že to ženy zvyknu, lebo telo je tak nastavené..len tie bolesti, normalne som sa preľakla, že mi príde mrcha 😲
už to našťastie prešlo a dúfam, že sa to nebude teraz opakovať každý mesiac.
ahoj vranka
ano ano toje pravda ja som tak pri malej mala asi tri mesiace ako keby mrchu... proste všetky tie priznaky podbruško prsia a tak ale potom to vymizlo..a teraz sa mi tiez bliži už termin ako keby mrchy tak som zvedava....
len si davaj pozor a nenamahaj sa zbytočne... 😉
Ahoj agntkak 🙂
tak to si ma ukľudnila, ešteže tak...
veru sa ani nenamáham, len tej práce keby bolo menej. Musím si pozisťovať, koľko by mi vyšla PN, keby som na rizikovom - som živnostník ☹ a možno porozmýšlam o skoršom odchode z práce, to cestovanie ma ubíja 😨

anarida ja som na FB pošli mi cez IP tvoje ID 😀 ak možeš teda