♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
fotku som si vymazala hlavne kvoli sebe. aby ma nikto nahodou potom nemohol kritizovat. lebo tuto maju vsetci vsetko najlepsie
😕 😕 😕 ... to co uz tu je? ... 😕 😕 😕
😀 😀 😀
Zuzka neviem sama nechapem, no ja idem von pekny den vsetkym. 😉
zisiel by sa tu chlap na ozivenie, lebo ked su niekde same zeny, tak su len same problemy a zabo-mysie vojny 🙄
Bud niekto zavidi alebo ma komplexy ale to nie je moj problém ale toto som fakt netusila, normalne zizam. 😲 🙄
Vsetky holky sem hadzu linky s kocikami a bavia sa o tom aky kupit, radime si a tak fakt som mimo z tochto prispevku od opice... 😕 😕
mna kocik netrapi 😀 ... ja uz mam 🙂
je jasne, ze kazdy ma na to svoj nazor ... ja som z tych, co by za kocik celu vyplatu nedali a vobec mi nevadi, ze ten nas je len z polska 🙂 ... tieto veci ma nejako obchadzaju 🙂
Ale nechapem ako sa moze niekto na mna hnevat a mysliet si ze musim mat vsetko najlepsie asi myslela opica mna alebo neviem....nikoho som neodpalkovala lebo ma lacny kocik a nema pokupené to co ja. 😅 Proste to je co za reakciu? No nejdem sa vzrusovat, idem von je krasne. 😵
Zuzka ved jasné kazdy si kupi na co ma a co mu vyhovuje a kazdy ma priority inde ale brat to takto ze iné sem nemozu prispiet lebo ja mam taky a taky kocik?! 😕 😀 😀 to je na hlavu trosku 😅
mywiel ... ved jasne, ja to beriem tiez tak ako ty ... kazdy si kupi, co chce a zariadi sa ako chce ... ja sa rada dozviem nejake novinky a pokukam, co kto kde nasiel a kupil 🙂
Ahojte babule, prišla som len na skok, lebo letím na morfologický ultrazvuk, ale to čo sa tu deje. Je pravda, že nemám prečítanú každú stránku, ale nemám pocit, žeby tu niektorá napísal niečo také, na čo by sa mala druhá uraziť. Nechápem, ale neva .....
ja si myslim, ze tam islo o ine veci ako len o kocik...tam bude asi pes zakopany.
Mimka tak hod potom fotecky 😵
Poki ale tyka sa to len mna ci aj inych? Koho som sa dotkla tym ze sa rada podelim co som kupila? Ak nechcete aby som sem prispievala tak neva, ja sa nevnucujem. 😕
myw myslíš, že mi dajú aj fotky? Ale keď si vypýtam, tak asi áno.
Baby nehádajte sa kvôli kravinám. To sú fakt iba hlúposti, že či má niektorá drahší, alebo lacnejší kočík a koľko má vecičiek. Sú oveľa vážnejšie veci. Nám sa s manželom podarilo bábätko po 6-tich rokoch a strašne sa tešíme z toho. Teším sa z každej vecičky čo pre malú kúpim, ale nikdy by ma nenapadlo závidieť niekomu niečo. Doteraz som závidela každej čo otehotnela a otáčala som sa za každou tehotnou, ale teraz mám milujúceho muža a čakám s ním dieťa, tak čo viac si môžem priať 🙂 Bola by hlúposť prestať si tu písať, aspoň podľa mňa. Aj keď som sem nechodila často, ale o to radšej.
mimka ... fotky si pre istotu pytaj na zaciatku, teda povedz, ze chces 🙂 ... aby si mohol doki zachytit pekne zabery a potom vytlacit
mas pravdu, budme radi, ze sme tehu, lebo je nas tu asi viac, co na dieta cakali dlhsie a vieme si to preto viac vazit a nebudeme tu riesit taketo somariny
No teda, nestacim sa cudovat. zapnem forum a co sa tu riesi???
Opica, prepac. ale nechapem tvojmu prispevku. Mna ani nenapadlo, ked tu baby pisu, o vecickach pre babo, ze by sa tym niekto chvalil. Ja som rada, ked baby pisu ake maju skusenosti. Lebo pred tym som vedela len, ze deti existuju 😀 😀 😀
A ked ma uz nebavi citat o kocikoch, tak staci posunut stranu. a nie hned prejst k osobnym invektivam.
A okrem toho som nemyslala, ze aj sem sa mozu zatiahnut osobne antipatie!
mimka29, zuzanockamt 😎 moja rec...
😕 😕 😕 😕 to čo už je 😕 😕
myw - na Tvojom mieste by som to vôbec nebrala osobne 😉
Mimka keď ideš do Ružinova tak dostaneš aj fotečku 🙂 potom daj vedieť ako si dopadla 😅
baby, to co sa tu deje? ja absolutne nechapem 😨
Iva vsak ani ja asi som nemala prispiet na ten prispevok od Poki a Helki lebo mna sa to netykalo a teraz sa dozvedam, ze sa nemame bavit o vybavicke pre babatko tak ako sa bavia aj v inych témach lebo iné sem potom nemozu prispiet, sila co? A ze sa nemame bavit o krvakoch...len neviem o akych krvakoch. Ja nemam ziadne tehu problémy a nestazujem sa a napriek tomu sa vraj urcitym ludom som nechce pisat tak o com sa ideme teda bavit? 😅 😀 😀
Co ideme pisat holky navrhnite nejaku tému 😅 Ale ja to panki uz vobec neberiem osobne ked ma niekto problém lebo si nemoze kupit to a to tak ja s tym nemam co urobit a ano mam super tehu nic ma neboli tak sa predsa nebudem stazovat.
Radsej nech mi zavidia ked im to stoji za to.... 😝 😀 😀 Toto mi den nepokazi ja sa mam fajn. 😵 Ved vlastne to bol rozhovor Panki a Helki a ja som sa do toho ani neviem ako zamiesala asi som sa nemala. 😀 😝
sorry poki a helki 😉 a vsimnite si iné mamickovské témy kolko sa iné mamicky bavia o tom co nakupili nie sme jedina téma tak fakt neviem o co tu ide 😝
hmm teda citam citam, mne to pripada ze niektory prispevok sem bol dany skorej ako virus 😖 . aaale dopocula som sa ze veru vselijake osoby si zvykli prispievat do diskusii tak sa az tak necudujem, ze sa to stalo aj v tejto "nasej teme"
dneska neviem ci tlakom alebo zhodou viacerych okolnosti ale mi prislo taaak spatne ze az hruuza nepomohlo ani to ze som si zalahla s chlapcom ale po dvoch poharoch vody sa mi to tusim upokojilo, ze by to teda bolo tou vodou 😝 😉
ja ani netusim co sa deje... 😨 😨 😨 fnuk
teraz co? co tu uz nejdu chodit niektore maminy? ci co?
silvi, ak si malo pila tekutin tak mohlo byt aj vodou alebo teda tlakom
ivi zeby? 😀 😉 😀 jaaa ze to zvalime este na nieco ine,...co jaaa viem sopecny mrak napr. 😉 ale chuda maly sme boli na koznom dnes a plakaaal asi viacej od nemohucnosti ako od bolesti lebo sme ho tam drapli a nemohol sa branit 😔 teeda
Silvi mne byva zle ked sa nenajem teraz zase. 😒 A je fakt ze tiez malo pijem ani nie 1,5l.

No nemam co viac dodat ani nechapem preco som sa zapojila poki vidis? 😅 😕 😀 😝