♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja stale aj ked len preventivne ked idem co i len do obchodu, tak pred cestou z domu vypijem pohar vody a ked idem s maly vonka tak nosim so sebou aspon 0,5 l flasu s vodou...
my sme boli vcera na ockovani a maly plakal veeeelmi, on asi nema rad doktorku, lebo vzdy je z nej potentovany ked ju vidi ☹
ja zase ked som niekam isla a teraz ked idem k lekarke, tak sa snazim pit co najmenej, lebo inak by som "vdaka" mojmu mechuru nikam nezasla 😝
baby nevzrusujte sa nad hlupymi prispevkami, nestoji to za to.
Neviete mi poradit, aky by mal byt optimalny rozmer vnutornej vanicky kocika? Nemate nahodou nejake skusenosti s kocikmi STEGGI?
iva ja davam pred ockovanim malej naplast Emla na kozu to znecitlivie kozu a neciti vpich vobec nevie zatial co je to bolest z ihly. 😉 Ja tiez vkuse len beham na wcko tak nepijem ked som vonku ale nie je to dobre lebo sa mi tiez toci hlava potom.
No idem sa prejst von tak pekny den a dufam, ze uz tu nebudu problémy, lebo opicu ani nepoznam ani ona mna takze neporovnavaj zivot druhych ked nevies akymi cestami presli. 😉 🙂
jej a zabudla som sa pochvalit, ze uz od minuleho tyzdna citim pohyby - teda, uz som si ista, ze su to pohyby, lebo to citim kazdy den a v sobotu vecer to male asi robilo salta, lebo sa tam vkuse mrvilo.
tinker vidis dockala si sa gratulujem, je to super lebo si uvedomujeme ze nie sme uz samé. 😵 😵
myw na ockovanie som aj ja davala ale toto neslo. to sa muselo robit tekutym dusikom 😝 nist moc
baby co sa tu deje?? 😨 😨 😨 to bolo o com?
to akoze ked nieco kupim pre nase dlho ocakavane a vytuzene babatko tak sem nemozem napisat aby niekto nezavidel, ci co?? ja som asi mimo
ja som nepostrehla ze by tu niekto niekoho urazil, alebo nejako inak zhodil, je pravda ze tu nevysim od rana do vecera, ale len ked mam momentalne cas, ale nic som si nevsimla 🙄
mywiel o takom niecom som ani nepocula ze naplast Emla, no musim si to zapisat 😀
tinke, gratulujem k pohybom... je to krasne vsak 😉
a k tym rozmerom vanicky neviem moc poradit, ted optimalne miery.... no ale ked si zoberes, ze babo ma priemerne 50cm, bude naobliekane, v kociku bude fusak tak to naskacu cm... ale netusim kolko je tak optimalne, ja som totiz hlboky kocik este nekupovala 😅
kuriatko ja tiez neviem o co ide... tiez tu nie som nonstop, necitam vsetky strany...
tinkerbell, nechval sa prosim ta... vis... aby to niekoho neurazli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tinkerbell
no ja pozeram kociky ktore maju velkost hlbokej vanicky minimalne na dlzku 73cm, aby som mohla malu az do jari vozit v hlbokom, alebo aspon co najdlhsie. Ale dnes som bola na poradni a o 0,89 cm zaostavame takze to bude asi taky nas maly stupel 😀 ved ani nema byt po kom velka, bo my sme obidvaja taki krpci 😝
gumimaci 😀 😀 😀 😀
Helou baby, no co sa tu deje? Som tu nebola, pretoze som cely den na nohach, som bola na nakupoch a som ako gazela vybehla s 3 nakupnymi taskami po schodoch a som sa ani len nezadychcala. 😀 za mna nakupy nespravi nikto, no idem si precitat co ste to tu napisali.
kuriatko tie merania na sone neber velmi vazne, oni su len informativne ci nie je babo bud moc velke alebo moc male, proste nieco abnormalne, cize oni maju hranice od do, cize nemusia zodpovedat skutocnosti.. kludne tam mozu cm lietat a gramiky hore dole pol kila na konci tehu....
jazmi ani necitaj radsej.... lebo kazdy kto sem pride ..." co sa tu deje?" ... nuz ani ja neviem co sa deje
Kuriatko, ja by som tie merania brala orientacne.
no gumi, kazdopadne je to len orientacne.... staci ze doky daky milimetrik klikne vedla a uz su ine vysledky 😀
ivi emla tu nie je povolena, mne to kupovali z ciech alebo v rakusku to dostat podla toho kam to mas blizsie 😎
baby neviete ktory udaj (skratka) na sone udava velkost babatka (dlzku) bo s maminou sme tu studovali tie skratky a chceli sme vediet kolko cca meria a nevieme ci tam taky udaj vobec pisu.
jazmin to ja som dnes bola v robote na navsteve po 3 tyzdnoch a my tam nemame vytah na 6 poschodie, ja som ledva vysla hore, fucala som ako lokomotiva, normalne som vysla z kondicky 😖
kuriatko to nebolo asi tou kondickou, ale skor ze ste na jednom pare noh isli dvaja 😀
iha fiha septembrovky čoto čoto
jaj,reagujem na tie vaše rozdelenia do skupín 😅 😀
ivka no asi to bude tím 😀
denisocka my tak isto nechapeme že čoto čoto 😀 tiež sme vedla jak ta jedla
jazmin asi aj rec stratila... isla citat a ziadna reakcia 😕
Zacalo to od tadeto... poki10 - Dnes o 12:36 pisala akoze pre andzi a ja som len prispela k debate holkam a zrazu tam prispela nejaka Opica10 a uz som ja ta zla co sa chvasce proste nechapem nic a nejaku Opicu10 vidim prvy raz ani neviem kto to je aj foto aj album si zmazala tak potom sa dobre kritizuje druhych ked ani nechce ukazat kto je, je to trapne. 🙄
Pre mna sa svet neprestane kvoli tomu tocit. A o nejakej druhej téme som nemala ja ani sajnu. 😅 😕
p.s. a hlavne nepisat o kocikoch a co si kto nakupil lebo to moze niekto brat akoze chceme mat len to najlepsie pre babo a nemoze potom prispiet do témy, takze ziadne krvaky, ziadne kociky atd.... 😝 😀
mywiel, ty to zjavne stale bohuzial nechapes. jazmin? ta sa k tomu istotne vyjadri, neboj ivi.
vidiet myw, ze si vobec nic z toho prispevku nepochopila. a chodis sa ostatnym zalovat a ohovarat. na druhych kydat, ze su zakomlexovani. to sa nepochvalis, vsak?
ja som tiež kus jedlá z toho 😀 som v sukromnej skupine,kde ma pozvala andzi,aj ked niesom septembrovka a pritom sa tam neviem dostať 😀
baby, ja predpokladam, ze ta opica je jedna z nas co sem chodila, len sa kryva pod iny nick, je totiz registrovana v maji 2010, dost divne, vsak ta sukromna tema bola zalozena dakedy koncom aprila

no mne prave tiez sa zdalo ze od hladu ale take to najhorsie mi bolo uz po chlebikoch tak hladom to nebolo, ale idem sa veru zasa dotlacit niecim este aby mala nerobila neplechu ze malo dostava 😉