♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
poki 😕 ja si nemyslím vôbec nič - nakoľko ja vôbec neviem o čo ide. 😕 netuším o aký kočík sa jedná ani nič podobné a to si dovolím povedať, že mám prečítaných 99% z tejto témy 😒 nuž asi som blbá a neviem čítať medzi riadkami 😒
Bola som prekvapena ked som sem teraz prisla a vsetko si precitala. Sice neviem uplne presne o co ide, ale na jednej strane chapem niektore baby ako poki, pretoze aj ja sa tu niekedy citim ako piate koleso na voze. Malokedy a malokto mi vobec napise ahoj. Cest vynimkam. Jazmi na mna vzdy reaguje ale uz aj minule mi prislo tak tazko pri srdiecku, ze sice sem patrim ale nepatrim. Je pravda, ze je nas tu vela a o to je to vo vztahoch a komunikacii komplikovanejsie, ale mohli by sme/ste sa uclovecit. Kazdy ma svoje problemy a myslim si, ze nikomu sa nechce riesit dalsie na fore. Na jednej strane som rada, ze sa konecne niekto ozval so svojim nazorom ale na strane druhej, je mi luto, ze niektore babenky sem nechcu a nebudu chodit.
hej to s tou ignoráciou je síce trochu pravda - ale vždy sa nakoniec niekto našiel čo mi odpovedal
Betka a presne o tom to je.... niekedy ta ignorujú, inokedy sa chvástajú a nakoniec urážaju..... tak o čom táto tema je??? Betka viem že aj ty si si musela na mimčo počkat, a aj preto mám už pred tebou úctu.... nebudem ta urážat že si sa vyjadrila tak či onak.... alebo máš to či ono alebo budeš s miminkom robit hento alebo tamto.... ide o to že niektoré sa tu tvárili akoby zjedli všetku mudrost sveta a každému to dávali patrične najavo.... že práve JA som tá ktorá má pravdu... lebo moja kamoška, teta , sestra , mama a hentá a tato to tak robili, preto je to jediné čo je dobre a správne ....
jazmin veelmi pekne a vystižne napísane......
v podstate sa stotžnujem s tym čo si napisala ked som prišla upodotýkam že nejak medzi prvymi tak som si myslela že sa tu budeme navzajom podporovat...asi s tym umyslom bola tato tema založená, jasne každa sme ina a každa mame svoj druh prejavu humoru a pochopenia...baby keby ste vy vedeli kolko tehuliek toto od prveho dna sleduje a nezapoji sa kvoli tomu že sa na nas dobre bavi alebo kvoli tomu že maju male ego a možno skromnejšie možnosti...a možno aj preto že vidia kolko bab tu bolo odignorovaných a jednoducho nemaju odvahu....(appropo aj ja som bola v poslednej dobe odignorovana)sak v pohode nie každemu asi vyhovujem)ten kto sem pride raz za den alebo tyžden necita každy jejden prispevok to je jasne tak potom asi nechape že o čom to teraz je... fakt su tu medzi nami prvorodičky ktore zhanaju všemožne informacie ale aj viacrodičky ktore sa sem chodia popri povinnostiach odreagovat...a musim povedat že niektore su muddrejšie ako tie čo už maju viac deti to je fajn ale ja som vychovala 5 ročne dieta s nie moc lakavym osudom tak prosim vas každa reagujete v rámci možnosti a skuste premyšlat aj nad tymked už sa sem niečo píše aby sa tonijako nedotklo nikoho ineho...a ked už aj každa nežijeme na SR ale hockde inde tak prosim vas neporovanvajte pomery, starostlivost a život so SR pretože sme sa tu každa narodila !!!!!!!
agentka - práve Ty si bola jedna z tých čo mi raz "zachránila život" myslím tým ten výťažok z brusníc čo si mi raz poslala link - vtedy som to potrebovala akútne a zareagovala si hneď a ja som si to hneď mohla kúpiť a pomohlo 🙂
to bol iba jediný príklad s toho prečo sem chodím a myslím, že nie som jediná - tak prečo v tom nepokračovať?
je pravda, že niekto je zhovorčivý menej - niekto viac ale každá sme nejaká a ja napríklad pomoc (ako prvorodička) potrebujem
Jazmi,kukni do temy stroje
a prosim vas myslim si že je zbytočne už reagovat...100 ludi 100 chuti a zbytočne to natahuje len retazovu r eakciu a vedie to tu k vadenicam....a naozaj ako tehotne sa stresovat hadam nechceme..alebo ???? takže kto nechce nech neprispieva a kto chce s citom...
Dievcata, este vas to bavi?
tinke ... ty si predtym pisala, ze ti konci zmluva v juni, tak ako mne ... co planujes do MD ... urad prace, ci PN?
zuzanocka ....ja vobec neviem, nad PN som este nerozmyslala, to by ma musel vypisat lekar, zatial ziadne problemy nemam, tak uvidim
Ako pises Agi..100 ludi 100 chuti hlavne ak ide o zeny 😀
do konkretne tejto temy budem prispievat tym tehulkam, ktorym rada poradim a s ktorymi sa viem uprimne tesit ak napisu dobru spravu o babetku. Nove tehulky, ktore sa sem chcete pridat nech vas toto neodradi a tiez tie, ktore sem nechodite casto a necitate vsetky prispevky, je tu kopec bab, ktore na vas budu reagovat, ked budete potrebovat s niecim poradit 😵 a pokojne pridavajte linky na kociky a ine potreby pre babetka tu nikto nikomu nic nezavidi, len sa to mozno zacalo uberat tym smerom 😵
Ahoj Potvorka 😉 akoby som mohla nereagovat na jedinu "susedku" z mesta s ktorou budeme raz kocikovat nasich synatorov? 😀
tinke ... ja tiez este neviem, ale na urad prace sa mi moc nechce kvoli tym par tyzdnom
Ahojte, už som späť. Všetko je v úplnom poriadku, až na to, že sa lekárovi nepozdával môj termín pôrodu a pýtal sa kedy som mala poslednú menštruáciu, tak som mu povedala a on, že to som už musela byť tehotná. Záver vyšetrenia je, že som dnes už 22W+6 a termín pôrodu mi posunul na 9.9. Len neviam, či si to mám opraviť aj tu na koníkovi. Hotku pridám neskôr, lebo mi nejde naskenovať, neviem čo je s tým. Idem vás dočítať.
a ked budem na PN, nemusim byt zaroven nahlasena aj na urade prace?
mimka a u ktorého doktora si bola nakoniec? 😕 😕 😕 to ti teda o dosť veľa posunul termín 🙂 ešte aj ten budeš mať podobný ako ja 🙂 😀
mimka ... to si na tom ako ja ... aj mne to po morfo posunul na 9.9., ale ja viem na 100%, ze skor som nemohla otehotniet ... ale tu som si nechala ten termin podla PM
tinke ... mne tvrdili, ze vraj nie, ale musim si to este zistit
ahojte babulky... tak uz mame po 3D, pipik nam nenarastol, tak sme prestastni 😀 akurat to bolo kratke... ☹ aj polhodinu by som sa vydrzala pozerat, a on nas po 15min poslal kadelahsie ☹ ale mala je krasna, cumlala si palcek, kopkala nozickami, vsetko v poriadku a to je hlavne...
a uz sme aj kocik objednali!!! juuu... dnesok bol uspesny 😉
tak vas idem docitat teraz
andelik, aky kocik ste objednali? ja tiez uz zacinam zhanat.
Ahojte tak ja som si pospala 2 hodky.bola som totalne unavena,lebo som umyvala dlazky a normalne som to asi prehnala,lebo ma strasne boli brucho a mam aj take male krce tak len dufam,ze babatko je oki,ale aj kopkalo tak je 😉
andelik to musi byt krasne ked si videla ako si cumle palcek ja sa uz neviem dockat,ale sak este musim 2 tyzdne cakat tak to neni take hrozne 😉 inac aj mna by zaujimalo aky kocik si si objednala.a to odtialto z netu ci si bola v predajni a tam ci jako to je?
trosku som mimo co sa tu udialo ked som spala,ale je to kazdeho osobny nazor co tu popisali a nebudem sa do toho miesat 😉
baby... po tom co som si tu precitala ani neviem ci sem hodit ten kocik... sak to budem za blbu 😀 neva, risknem
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2797...
farba je cokoladovohneda s ruzovym napisom... jedine coho sa trosku bojim su tie kolieska, nafukovacie som nechcela kvoli defektom, ale toto je taky zvlastny material... makky... ale guma to asi nie je... no ved uvidime co to spravi. mm povedal, ze je super a nech nevymyslam hovadiny. nema siroke rozpatie kolies a je velmi skladny, zaroven dlha a siroka vanicka co pre zimne babo musi byt, takze super kupa. Hlavne ked v inom obchode sme ho videli za raz taku cenu...
zuzi ja som mala slabú menštruáciu (skôr výtok) ešte aj v januári a v decembri bola tiež slabá, tak som mohla kľudne otehotnieť aj začiatkom decembra, len teraz vôbec neviem ktorý tt som a je rozdiel či som 21 tt alebo už 23 tt 😒
panki ja som toho lekára videla iba dnes, vôbec som si ho tam predtým nevšimla, takže ani neviam ako sa volá. Ale u mňa nič čudné, lebo ja sa každého vyšetrenia tak hrozne bojím, že neviem pomaly ani ako sa ja volám 😀
andelik a ktorý kočiar ste si nakoniec objednali?
andelik jéééj už ho vidím 🙂
mimka ... tak to ano 😒 ... ja som mala v decembri normalnu MS a v januari uz nic ... a podla BT mi to sedi
mne dnes na tom 3Dcku ani nepovedal ten doktor nic k mieram.. juj, som cakala viac za 47eciek 😠
a ja blba sa samozrejme nic nespytam... 😅
hmmm-andelik to je fakt blbé, že nič nepovedal - tak to ja tam teda ani nepôjdem - chcela som sa nabudúci týždeň objednať ale radšej pôjdem do toho Hlohovca.
panki, ale asi som mala len "stastie" na zleho doktora. Predtym ma pozerala na UTZ ina dokina 2x a zakazdym bola uuuplne super, vsetko mi vzdy povedala. Tento to velmi rychlo odbil..
andilek,tak ty si fakt " blba" 😀 - ten kočik je paradny ako vizera ten čokohnedy s ružovou? a cena je tiež super .... 😉
panki aj my ideme do Hlohovca 23.5. Fakt chodíme na rovnaké miesta. Čo nechodíme spolu? 😀 😀
Prišiel mô tatino, tak zatiaľ pa.
mimka 😀 😀 🙂 ja som tam ešte neni objednaná - zajtra chcem zavolať. Dúfam, že ma objedná aspoň za mesiac - nie neskôr. lebo to už by bolo moc neskoro. aj keď viem, že je to tam narvané 😒 . Ty si sa koľko dopredu objednávala?

panki, mne ide o to iste. aby som sa sem mohla prist potesit, popisat s babami, ktore maju rovnaky termin a hlavne, poradit... preco to nemoze byt tak, ako to bolo na zaciatku??
ja som sa sem napr. registrovala skor, ako niektore z vas, aj ked sem vkuse nepisem, tak ma teraz neberte ako cudziu. keby ste si vsimali, vedeli by ste, ze sem obcas chodim. a o to ide. ahojte, na toto uz nemam zaludok.