icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
12. máj 2010

denisocka 😀 ten hnedy je krajsi uz len preto, ze ten cierny so zltymi detailami bol taky... "osovy" (ako osa) taky ostry kontrast.. tej ruzovej som sa trochu bala, lebo dufam ze nam ostane aj pre druhe babo a ak to bude chalan... na to moj drahy zahlasil ze trocha ruzovej znesie (co ma prekvapilo unho 😀 ) tak uz som nevahala

lulu723
12. máj 2010

andelik pekny kocik si si vybrala.ale tie kolesa no neviem ako sa budes brodit cez sneh ak neodhrunu,ale ak byvas v meste tak by to nemal byt problem.ja si praveze vyberam z nafukovacimi,lebo u nas v dedine ked napadne sneh tak z cesty vsetok sneh nahrnu na chodnik tak mam problem potom z kocarom. 😠

zuzanockamt
12. máj 2010

andelik ... krasny kocik ... a ak budete mat druheho chalana, tak tu trosku ruzovej ozaj prezije 😀

andelik8
12. máj 2010

lulu.. ja som v meste... snad to prezijeme nejako v zime... nenasli sme ziadny dokonaly kocik, na kazdom je volaco co sa mi nepozdava... na tomto naozaj len tie kolesa. Male nie su, len ten material sa mi nezda... no ale nafukovacie som tiez nechcela, tak uvidime 🙂 prinajhorsom predame a kupime iny. Ale snad nie

mimka29
12. máj 2010

panki ja už ani neviem kedy som sa objednávala, ale asi pred mesiacom.
lulu ja som kupovala kočík tam kde andelik a zrovna tie nafukovacie kolesá nám neodporúčali, že môžu mať normáne defekt. My sme kúpili s takými veľkými, ale gumenými kolesami.

estterka
12. máj 2010

ahojte..som celkom smutna,ked to tu tak citam..tak ma teda mrzi,ak som sa aj niekoho niekedy dotkla niecim,ja som sa len naozaj uprimne tesila,ze sa v rodnej reci mozem porozpravat s tehulkami,ktore maju ten isty termin ako ja,kedze tu ziadnu tehulku nepoznam..a citala som vzdy kazdeho a ked som nezareagovala,tak to bolo preto,ze som nemala ziadne skusenosti s tym o com bola rec. tak ak sa na mna niekto nahneval,tak sa ospravedlnujem. ☹

andelik8
12. máj 2010

estter, podla mna sa vobec netreba ospravedlnovat. Ja vas vzdy rada citam, nikomu som nikdy nic nezavidela, aj ked si vela veci dovolit nemozem, som spokojna s tynm co mam. A tiez sa mi velakrat stalo, ze na moj prispevok nikto nezareagoval, ale beroem to ako samozrejmost, ak niekto nechce alebo nema k tomu co povedat, nebudem predsa nikoho nutit... 😉

mimka29
12. máj 2010

Ale veď to sa ani nedá aby každá reagovala na každý príspevok. Je nás tu hrozne veľa. Sú diskusie, kde sú oveľa menšie skupinky a tam je to iné.

andelik8
12. máj 2010

pisem jak hotentot uz... ale po 80 stranach diplomovky a neustaleho pozerania do statnicovych otazok mi uz pismenka preskakuju 🙂
ja neviem preco, ale dodnes som tu nepostrehla nijaky problem. Mozno neviem citat medzi riadkami, mozno sa udialo volaco medzi volakym cez IP, ale vaaazne neviem co tu komu vadi 😨

estterka
12. máj 2010

baby,ja si to tu citam este stale..ale kto tu nadaval a urazal niekoho? ☹

mywiel
12. máj 2010

Ja vobec nechapem preco vznikli dve témy a to ze je opica zakomplexovana mi prislo tak pretoze napisala ze sem nemozu pisat iny lebo ja musim mat to najlepsie, takze nikoho za chrbtom neohovaram ale napisala som to verejne, lebo tiez nenecham na seba utocit kedze nikoho do toho nic nie je co si ja kupim pre babo aby ma za to kritizoval? To mi fakt prislo ako zavist alebo co je to teda ked uz sa tu nemozem ani potesit z toho a podelit sa o skusenosti s urcitymi znackami a vecami? Nie poki nechapem to a lucim sa lebo ja som ani netusila ze na september treba dve témy v inych terminoch maju jednu a je to v poriadku. Ja som ani andzi tu verejne nepisala, ze nech ma vymaze, lebo neviem o co ide. Tak ma mrzi ze som sa vobec do toho rozhovoru zaplietla lebo teraz ja som ta zla. 😕

zuzanockamt
12. máj 2010

to este dokedy tu budete o tom tocit ... ako moje siedmacky pubertacky mi to pripada

andelik8
12. máj 2010

hej, lepsie je nechat to tak... ved piseme dalej s tymi co tu pisat chcu, nie? takze vsetko je OK 😉

mywiel
12. máj 2010

Jazmi co sa tyka vytokov ja som o tom nikdy nepisala, lebo som s tym nikdy problémy nemala, a ani krvavy porod som sem nedavala len niekto sem raz dal porod a ja som napisala k tomu len ze mna to nesokuje tak preco sa utoci na mna? Preco som niekomu nesympaticka? Pretoze som sem dala foto domu ze sa zachvilu stahujeme ci preco? Ano tesim sa ze sa stahujeme hladali sme ten dom 7 rokov ale ved viaceré byvaju v dome nie? Esterka je zas pri mori na Kanarskych ostrovoch (sorry Esterka ze som pouzila tvoje meno ako priklad) 😉 a teraz co nejdem sem prispievat lebo ona zije pri mori a ja nie ci ako? Som z toho fakt jelen o co tu ide a ked niekto na mna vybehne pre nic tak tiez si nenecham k....t na hlavu. 😅
Ale som rada, ze si napisala co si myslis, lenze vytoky a krvaky sa mna netykaju ja som sem dala len jednu str. o ockovani lebo sa mi to zdalo dolezité som proti masivnemu ockovaniu a kedze nikto nereagoval tak som sa k tomu nevracala tak sorry ak to niekoho soklo nebolo to v mojom zaujme. Inac neviem v inych témach si tiez mamicky vymienaju rady dokonca aj o vytokoch a ukazuju si vybavicky takze uz sem nebudem prispievat aby tu neboli vojny lebo ani neviem preco sa to dnes tu vsetko zomlelo ako sa zomlelo.

andelik8
12. máj 2010

ja mat problem s vytokom tiez sa radsej najskor spytam tu, ci je to normalne (pre mna ako prvorodicku totiz nic nie je normalne) ako keby som mala so vsetkym hned bezat za doktorkou...
ale vazne, kaslime uz na to, zmenme temu, tesme sa z babatiek...

zuzanockamt
12. máj 2010

tak ja sa k tym vytokom teda priznavam 😀 ... aj bolesti v podbrusku a kontrakcie som tu riesila

andelik8
12. máj 2010

no a? ja som sem dala tiez nejaky clanok/video s autonehodou... vobec mi neslo o nejaky krvak, ale skor o ten uzasny cin toho tatinka, ale ak to niekto pochopil inak.. upozornovala som ze to nie je pre labilne povahy. ale kaslat na to.
ako sa hovori... Kto chce kam, pomozme mu tam... trebars aj do inej temy

janica81
12. máj 2010

Bože baby celý deň som tu tiež nebolla.... ale čo sa tu rieši je riadna hanba...

však ja tiež nekomentujem všetko, pýtam sa tiež len keď potrebujem, som prvorodička a mam stres zo vsetkeho a Vase rady pomahaju, vidim ze nie som sama.... a tiez mi minule odpisali len 2 na moj problem, a ostatne riesili kociky... no a co??? vsak to je normalne... ale ze sa tu niekto hneva cez forum.... to je ubohe a smiesne....

Zuzi... ja kazdy problem sa tu spytam... 🙂 hladam spolu trpitelky 🙂 a veci este nekupujem.... ma to cas podla mna...ale rada citam Vase nazory a pomahaju mi utvarat obraz a nazor 🙂

mimka29
12. máj 2010

Babule ja sa na dnes lúčim a zajtra cez deň ani nebudem zapínať PC, lebo potom som stále na internete a neučím sa. Zajtra už budem fakt celý deň šprtať. Dúfam, že sa z toho všetky vyspíme a zajtra tu už bude lepšia nálada.

Pekné sníčky

drakvak
12. máj 2010

Jáj, baby, nech už je september, že budeme obzerať fotky maličkých a písať si rekordy, ktorá koľkokrát bola v noci hore 😀 Teda, ak budeme ešte stíhať niečo písať... tak poďme radšej ešte teraz normálne debatovať, kým sa dá 😉 Andelik, súhlasím, už túto kauzu uzavrime. Ja koľkokrát čítam a nestíham reagovať, lebo je to len úchytkom, kým sa dievka zobudí a keď mám voľnú chvíľu, tak už je to odveci, lebo téma sa pohla iným smerom a niekedy keď som tu ráno, tak niečím prispejem a potom nestihnem ani nikoho reakciu prečítať, lebo bežím k malej a vypínam počítač. Takže sa necítim odignorovaná... A Ivanulienka správne podotkla, že sme vo virtuálnom svete a v skutočnosti sa vlastne nepoznáme, len nás spája rovnaký termín, keď sa staneme mamami. Aspoň ja to beriem nezáväzne, som rada, že mám takto na diaľku spriaznené duše, ale iné neriešim,

jazmina83
12. máj 2010

Helou babulky, mywiel, ja som menovite nikoho nespominala, ja si myslim, ze kazda vie ktora co popridavala, aky prispevok a ved sme predsa ludia a ked nam nieco nevyhovuje, treba s tym ist na povrch, je lepsie za chrbtom niekoho urazata hrat dvojtvarnu hru? 😕 samozrejme, ze sa neda reagovat na kazdy prispevok, ale ked si viacek kociek vsimne istu ignoraciu, pochopim, ze nemaju sem chut dalej chodit, radsej len citaju nase prispevky a dufaju, ze sa dozvedia riesenie na ich problem. 😖

Zuzanocka..akoze sorry, neuraz sa, ale ani ja ta neprirovnavam k sliepkam v nasom kurine, takze siedmacky pubertiacky sem prosim ta netahaj zrejme si si vsimla, ze vacsina z nas su tu dospele osoby, vydate niektore s detmi a nemaju 14 rokov ako tvoje pubertiacky 😀 , to ze niekto vyjadri svoj nazor netreba takto komentovat a prirovnavat 😀

estterka
12. máj 2010

ked ono to tak vyzera,ze je to aj o mne ten problem a pritom som sa nikdy s nicim nechcela chvalit,praveze som sa akurat postazovala,ake je to tu na nic so starostlivostou o tehotnu.ani s tym,ze zijem pri mori som sa nechcela chvalit,jazmin sa na to raz opytala,tak som odpovedala,lebo mne to take super na chvalenie nepride.a myslela som si,ze v tej druhej teme je kazdy,nemohla som ani zusit,ze niektore tam nie su.
a pisem o tom preto teraz,lebo som cez den necitala.

drakvak
12. máj 2010

Dobrú noc, kočky, prosím, ktorá ráno prvá začne písať, tak niečo pekné a pozitívne, ok? Už to nechajme, tie ťahanice... 😉

jazmina83
12. máj 2010

Ahoj Drakvak, tiez by som bola rada, ak by sa pisalo o babetkach a to, ze sme vo virtualnom svete este neznamena, ze sa mozme citit panmi zemegule a pisat na kazdeho co sa mi zapaci, trocha ucty tu chyba a chapem, ze ak niekomu nieco nevyhovuje, nech vyleje svoju dusu a aspon budeme vediet co sa komu nepaci.
Nech si pise kto co chce, kazdy ma svoj nazor, ja budem reagovat uz len na temy spojene s babetkami 😀 😀 😀
bru noc tehulky 😵

zuzanockamt
12. máj 2010

jazmin ... tak takto to nejako vyzera cez prestavku v skole medzi deckami ... no co uz ... fakt nemam slov 😖 🙄

lucia20
12. máj 2010

kuriatko si ma teraz potesila, my sme v rovnakom tyzdni vazili o 50g viac aj s dvojcievnym pupocnikom. som sa bala, ze mala bude zostavat.

ja sa do toho problemu miesat nechcem, aj ked si nemozem dovolit vsetko co mozno mate ostatne, nieketore veci viem, ze su zbytocne, ale rada sa na ne pozriem a neberiem to ako vychvalovanie. neviem, ja som zvedava na to kto co doma pre babatko pripravil a ako mu chysta hniezdocko. niekedy sa clovek aj dobre inspiruje...

jazmina83
12. máj 2010

Estterka, pozri, netreba sa s tym uz zaoberat, ja som dnes tiez zistila, ze v tej teme som este stale, v tej uzavretej, len nechapem podla coho sa robil ten vyber, jedna tam nie, druha je uz vymazana, ale tak v podstate je to jedno, pretoze ostali sme vacsina tu. 😀 A mas pravdu, to ja som sa ta pytala, kde priamo zijes ci vo vnutrozemi alebo pri mori a ty si mi nato iba odpovedala, ale ja si nemyslim, ze tym niekto myslel teba, ze sa tym vytahujes. 😵

lucia20
12. máj 2010

neviem, co presne bolo myslene tymi krvakmi, ale kedze mame take problemy ake mame, tak v jednu chvilu mi prislo velmi dobre, ze som sa mala s kym o tom porozpravat, poradit a hlavne si utriedit myslienky. tusim uz radsej budem pisat len o tych peknych veciach. aje ked som si myslela, ze tema tehu je prave preto, ze sa v nej bavi o vsetko. o problemoch, radostiach starostiach. 😒 😒 😒

estterka
12. máj 2010

ked ja uz asi nebudem pisat,len citat,lebo neviem co je vhodne a co nie napisat.. 🤐

jazmina83
12. máj 2010

Zuzi, nechajme to tak, toto by potom nemalo nikdy konca kazdy ma na toto iny nazor, co nova babulka, ktora si precita tieto stranky dozadu, to dalsi koment a ja si myslim, ze to uz nikoho nezaujima, ak sa k tomuto rano este niekto vyjadri, tak len proste nedokaze prijat nazor inych a basta 😀 chodte hajat, uz je vela hodin 😀