icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
13. máj 2010

no dufam, že uz to ustane, vcera som bola u doktorky, nic mimoriadne si nevsimla, ale sono nerobila.... dala mi magnezium a že musim viac oddychovat, ☹ no a idem prave s detmi zajtra na tri dni na sustredenie.... tak musim asi s mierou.... ☹

nie je to intenzivna bolenst len niekedy,.... skor take tlaky....

maculienka123
13. máj 2010

jani,ja mam presne take tlaky,to iste mam to tak par krat za den a hlavne ked dlhsie chodim a nieco robim,vyslovene tlaky a to tak boli.je to normalne,lebo viem,ze to ma viacero bab.ono sa to stale roztahuje a rastie,tak sa nemusime bat,

mimka29
13. máj 2010

mucu alebo tebe tuším posunuli TP podľa morfogického ultrazvuku, že?

maculienka123
13. máj 2010

lucy,je v tom pravda,o tom reagovani,ja tiez nepisem vsetkym,negratulujem,jednoducho ked nemam cas,len na chvilu si precitat,tak neodpisem ale odpise niekto druhy,o tom to je.ani na mna zas kazdy nereaguje.to by sme tu vsetky museli sediet od nevidim do nevidim a mame aj inu robotu.

maculienka123
13. máj 2010

mimi,ano posunuli o tyzden.uz dva krat mi to posuvali.moj prvy TP bol 3 sept.no haluz

mimka29
13. máj 2010

macu no to je. Mne to včera posunuli z 28.9. na 9.9. to je skoro o tri týždne.

zuzanockamt
13. máj 2010

panki ... ja mam tiez placentu vpredu a pohyby nikde ... sem-tam citim nejake slabucke mrvenie, ked sedim a mam stlacene brucho ale inak nic ... a ja sa nad tymi pohybmi uz ani nepozastavujem ... zo zaciatku som bola v strese, ked tu baby pisali o normalnych kopancekoch ... tak mam kludne decko, co sa az tak nehybe

maculienka123
13. máj 2010

vazne mimi?to je ozaj jak mne pomaly

maculienka123
13. máj 2010

zuzu,kamoska ma placentu v predu a tiez moc neciti,to tak je,tak sa nemate coho bat.oni si tam hoveju v tom brusku

lulu723
13. máj 2010

Dobre ranko dievcata tak ako sa maju babatka v brusku?moje kopka jak blazen,ale priserne ma bolia krize,lebo som to vcera z tou pracou prehnala tak dnes budem len oddychovat.vstavala som asi 5x k malej furt mi piscala za usami tak sme ju dali k nam do postele to bolo asi okolo pol 4 a do 5 sa blaznila no nervy som mala na nu potom som ju bachla do postielky a nevsimala som si ju a o chvilku zaspala takze som jak zbity pes. 😒 ale ved pojdem si ja lahnut poobede tak ako vzdy.

andelik mne sa zda,ze tusim aj predavaju nahradne kolesa na kociky ked je defekt.ja mam kocik sportovy z tymi kolesami a tie kolesa su dobre take gumenne,ale co ja viem mne sa paci ku kociku tie nafukovacie,ale je to kazdeho vec a budes mat krasny kocik hlavne,aby sa tam babetko citilo dobre a bolo v teplucku v zime 😉

inac aj mne sa velakrat tu stava,ze mi nikto neodpise na prispevok a aj sa nahnevam,ze nikto nereaguje,ale potom si poviem,ze som zase napisala dajaku somarinu a ked tu pise tolko maminiek tak hned su za hodinku zapisane aj 3 strany a verim,ze sa nikomu nechce citat co bolo pred 3 strabnami tak je to pochopitelne,ze nikto neodpise,alebo naozaj z niecim nema skusenosti.ja ked o niecom neviem tak ani nepisem,lebo predsa nebudem niekoho presviedcat,ze je to tak ako ja hovorim ked o tom nic neviem 😝

macka a to je jako mozne,ze ti ho zase posunuli?to ako zato,ze drobatko je velke babetko?no mne sa to nejako nezda.ja mam male babetko a posunuli mi to na 10.9.,ale ja sa budem riadit podla prveho terminu,lebo aj tak mi to vychadza podla PM a nebudem sa predsa riadit podla UTZ 😉

janica tak tlaky som mala ja vcera a riadne a este dnes rano som citila taku mini kontrakciu a dost to bolelo tak si veru neviem predstavit ako to bude naozaj boliet ☹

lulu723
13. máj 2010

stihate aj kavicku pri mojom prispevku vypit 😀

mimka29
13. máj 2010

My čo máme placentu v predu, tak tie kopance asi až také nebudeme cítiť.
Včera som si kúpila na bazáre na koníkovi nejaké vecičky pre malú a tá baba bola taká šikovná, že pred chvíľou mi to poštár priniesol a sú čarovné 🙂 Nemožem sa na ne vynadívať 🙂

zuzanockamt
13. máj 2010

macu ... ved to, ako som napisala, ja sa nestresujem, lebo cez den ho vobec necitim a fakt len ked pri telke nejako divne sedim alebo pri PC a aj to len obcas ... takze az ked bude mat väcsiu silu, tak potom uz budem aj ja citit kopance

mimka29
13. máj 2010

lulu ja som bola tiež presvedčená, že chcem nafukovacie kolesá, ale priamo v obchode ma potom presvedčili, že gumené su lepšie a ja sa dám veľmi ľahko presvedčiť 😀 Ale snáď budeme každá so svojim výberom spokojná.
Tu malú kávičku si idem teraz spraviť a pustím sa konečne do učenia, lebo to začínam flákať 😀
Prídem si ku vám cez deň oddýchnuť a pokecať 😉

lulu723
13. máj 2010

hmmm a to je zaujimave,lebo aj ja mam placentu v predu a kopance citim vzdy ako si sadnem,alebo lahnem a veru neni su to take mini kopance.to asi preto,ze som neni prvorodicka 😉

zuzanockamt
13. máj 2010

lulu ... to bude asi tym, ze uz jedno dieta mas 😉

lulu723
13. máj 2010

mimka normalne zacinam aj ja nad tymi gumennymi uvazovat 😀 aj ja sa dam lahko presvedcit 😀 ja poobede idem driemat a nie ze tu zase zapisete 10 stran ozaj sa mi to nechce citat a potom som neni v obraze co sa tu deje 😝

kuriatko84
13. máj 2010

dobre ranko žienky 🙂
aj u vas vyzera ze bude dnes take pekne pocasie? tu krasne svieti slniecko.
idem si spravit kavicku a na balkon sa ucit, mimka29 budem s tebou sucitit 😀 bo aj ja to uz nejak flakam 😕
nasa mala je hned rano nejaka aktivna kope ako diva, ale som rada aspon viem ze sa ma dobre 😵

lulu723
13. máj 2010

zuiz no sak to si myslim aj ja.inac vcera som sa tak nalakala jak som si sadla,lebo ma strasne bolelo v podbrusku aj jazva ma bolela a bala som sa ist aj na wcko ci nahodou nekrvacam,alebo co.ale jak tak pozorujem ja sa mozem postavit aj na hlavu a babo sa ma nepusti 😀

zuzanockamt
13. máj 2010

kuriatko ... tak u nas zamracene a dazd a hlasia taketo pocasie aj na vikend, co mne je samozrejme srdecne jedno momentalne 😀

mywiel
13. máj 2010

Ahojte holky ako ste sa vyspali? U nas prsi ale neva dnes ideme na oslavu narodenin trojrocnej kamoske. 😵
Len na okraj uz viem kto je to ten novy nick opica, zistila som si to, takze by som nechcela byt v jej situacii 🙄 moj zivot je naozaj fajn a zijem v rozpravkovom prostredi ako ste mi to niektoré napisali, dakujem 😉 to len na objasnenie. 🙂

lulu723
13. máj 2010

juuuj baby a viete co je najkrajsie na rane?teda ked uz mate babatko doma?ze ked vstane tak prve co spravi sa krasne usmeje ja som vzdy pri malej revala ked sa stale skerila na mna 😀

mywiel
13. máj 2010

Ja sa chcem na tom morfo spytat tiez kde mam placentu ulozenu... 😅 Kolké ste dostali foto z utz morfo? V prvom tehu mi tusim dali foto ak si dobre pamatam. 😉 Idem tam aj s malou to bude sranda...dufam, ze vydrzi sediet v kociku a nebude sa bat co robia mamine, lebo raz som ju brala ku dokimu a ked mi brala sestricka krv tak mala len tak nedovercivo kukala ze co mi robi. 😅 😀

mywiel
13. máj 2010

lulu a ta vona babatka to milujem 😵 😵

kuriatko84
13. máj 2010

baby dufam ze mi to sem neposlete to skarede pocasie 😀
no idem sa teda ucit. tak sa mi tu majte a pekny dnik vam prajem...

lulu723
13. máj 2010

ahoj nywiel no tak to asi kazdeho rani ked si nemoze dovolit po com tuzi a dat svojmu dietatku to co ona/on nikdy nemali.aj mna hneva niekedy,ze nemozem malej kupit aktualnu hracku,lebo proste treba platit hypoteku a poistky a vselijake ine seky a vzdy ked sa uz mame lepsie tak sa nam doserka auto a uz tam davame peniazky,ale velmi nam pomaha ked si davame € do prasiatka a nevyberame odtial tak aspon ako tak si setrime,ale tu smykalku jej veru kupime 😀

drakvak
13. máj 2010

Lulu, súhlasím, ja som tiež koľkokrát dojatá z toho, akého úžasného malého človiečika doma máme, ako krásne rastie a vyvíja sa a tak sa ešte viac teším na toho druhého malého člena rodiny, lebo viem, koľko radosti nás zase čaká 🙂 U nás pod mrakom, ale zatiaľ neprší, ani by nemuselo, v noci sa hádam vypršalo...

mywiel
13. máj 2010

Ja sa uz neviem dockat kedy pociti kopance aj moj muz lebo zatial z vonku vraj nic neciti asi za mesiac nie? Alebo vasi muzi uz citia ked prilozia ruku? Lebo ja samozrejme ked dam ruku tak citim lebo ho citim aj zvnutra tak to neviem rozlisit. 😅 😀
Zuzanocka a ty uz citis motyliky?

lulu723
13. máj 2010

ahoj kuriatko tak sa bezkaj pekne ucit a mam taky pocit,ze poobede nastanme burka 😒

mywiel
13. máj 2010

lulu to chapem ale hnevat sa na mna nemoze za jej situaciu ja nie som zodpovedna uz sa k tomu nevyjadrujem. 😉