icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
14. máj 2010

andelik,mne sa rebeka velmi paci,bola aj v navrhoch a nepresla.. :( teraz MM vybera druhe meno,lebo aj on chce nejake "vymysliet",tak som zvedava,lebo sa to musi hodit k Hannah 😀

mywiel
14. máj 2010

Ahojko, ak mate radi trochu originalne mena ja som mala povyberané aj tieto... 😀

Boy : Mayan, Nolan, Kyle, Max, Louan, Séan, Nyls, Timéo, Dean, Ilan, Reiko, Nelio
Girl: Leiah, Timea, Iman, Thalia, Inés-Victoria, Yelena, Thiana, Keysie, Lana, Kélia, Emeline, Satya

jazmina83
14. máj 2010

Ivka,gratulujem k dievcatku 😵

ivanulienka81
14. máj 2010

ahojte dievcata, prisla som vas este kuknut, maly uz spinka, normalne odpadol iba sa napapal, dala som ho do postielky a uz spal 😀
dakujem jazmin 😉
fuha, mywiel, ja by som si z tych mien nejak nevedela vybrat, asi preto ze nie som na take originalne mena 😀

andelik8
14. máj 2010

myw... ani ja by som si nevybrala... sice som za trochu originalnejsie, aby to nemali vsetky deti, ale predsa len by som bola rada keby zneli slovensky. Rebeka je dobry kompromis. Budeme ju volat Becky, co je moderne, babky a dedkovia klasicky Rebeka... len este nejaku prezyvku/zdrobneninku, proste taku milsiu variaciu by som rada vymyslela 😒 lebo Rebečka to je uz moc 😀

andelik8
14. máj 2010

k Hannah by sa hodilo mozno Sarah

maculienka123
14. máj 2010

caute baby,co porabate takto v piatok vecer?
ja sa zajtra vydavam aj ked som to tu uz spominala viackrat,uz zacina ta nervozita.hlavne tych kopec ludi okolo...

andelik8
14. máj 2010

jeeej macu, nevesticka 🙂 ja som si den pred svadbou ani len tu nervozitu neuzila poriadne.. sme zdobili altanok kde bol obrad s kamoskami az do desiatej vecer, potom som doma ozehlila kosele drahemu a umyla si vlasy a vycerpana som sla spat 😀
dufam ze vam zajtra vykukne slniecko... ale aj keby nie, nie je to to najpodstatnejsie 😉

mini11
14. máj 2010

Ahojte baby 🙂

Vidim, ze mena vyberate... Mywiel, to su fakt originane mena 🙂 tu na Slovensku si ich ani neviem predstavit, v zahranici je to ine... My musime zvolit nejaky kompromis, moj manzel je zahranicny, ale zijeme tu, takze rydzo slovenske meno sa nehodi k nasmu priezvisku a prilis origos tu nebudu vediet vyslovit...ach jo...

andelik, Rebeka je pekne meno 🙂

maculienka, uzi si to! juj, hned by som si tu svadbu zopakovala 😵 😵

tinkerbell
14. máj 2010

ja som do polnoci chystala este studene misy a robila milon veci, na ktore som si prave "spomenula", ze treba urobit. Pred druhou, ked uz cely dom spal, som sa konecne aj ja dotrepala do postele a o pol siestej som uz vstavala. Ani nechapem ako som vydrzala byt na nohach do dalsieho rana 🙂

tinkerbell
14. máj 2010

macu...neboj, dobre to dopadne, hlavne si v ten den nenechaj nikym pokazit naladu

maculienka123
14. máj 2010

jaj baby dakujem,snad to prezijem 🙂

sonelka
14. máj 2010

🙂 ahojte kočky,
dnes som bola na glukózový test. Vypiť sa to dalo, bolo to ale strááášne sladké, tak som si do toho dala citrón 😉 a hned sa to dalo lepšie vypiť, ale na niekoľko krát. Naraz by som to nezvládla 😅 Ale horšie bolo to dvojhodinové čakanie v čakárni, z toho sladkého mi bolo neuveriteľne zle 😖 Ale prežili sme. Výsledky budú v pondelok, tak uvidíme... 😉

Ivi gratulujem k dievčatku 😉

Macu uži si zajtrajšok, budem držať palčeky 😵

Babulky, my sa budeme držať tých naších slovenských mien, čakame dievčatko - takže Peťku, Luciu alebo ...?

andzi
14. máj 2010

Brý večer, kočky.

Sonelka, gratulujem že už máš za sebou oGTT. Ako často ti brali krv? Ráno nalačno a potom 2 hodiny po vypití alebo?

estterka
14. máj 2010

macu,ti prajem,aby si mala zajtra ten najkrajsi den,uzi si to a potom vsetky pikosky nam napis🙂)
andelik,sarah,to uz je az take moc rymovane..no neviem..nech vybera on..ale rebeka je fakt krasne meno🙂

potvorka88
14. máj 2010

Ahojte ja len tak naskok.

Macu zajtra si to poriadne uzi, lebo ked to skonci tak ti aj luto bude ako to preletelo 😀 Snad vam vsetko vyjde podla predstav. Nezabudni nas potom informovat 😀

anarida
autor
14. máj 2010

Ahojte kočkyyyyy 😵 😵 😵 😵 ako sa máte ?

sonelka
14. máj 2010

Ahoj Anaridka 🙂 bábatká poslúchajú? A čo malinká? Lepšie?

Andzi, brali mi krv až po 2 hodinách po vypití glukozy, ani predtým ani mezdi tým, až po 2 hodinách a to zo žily a ešte moč.

anarida
autor
14. máj 2010

Ahoj Sonelka .
Ja sa mám fajn bábatka poslúchajú . Vždy večer začnú kopkať .... 😵 Už som si konečne vybrala aj kočík 😵 Emulka fajn na šťastie je zdravučká a bez záchvatu sme od kedy nám to potvrdili tak som rada 😵 Aj Mišelka je zdravučka chodí do školky tam usoplene deti chodia tak som sa bála aby mi to nechytila keby to chytila tak to doma aj Ema chytí a týždeň dva sa to s nami vlečie na šťastie zatiaľ nič ... inak ma strašne štve , že som bez PC a nemožem robiť tabuľky 😔 dohodli ste sa nejako ? Počká to na ten PC ... aj keď netuším kedy bude lebo ešte je tu doma nejako sa nám ho nechce zanášať rozmýšľame aj nad novým lebo tento starý sa bude asi stále už kaziť ..... a v tomto booku nemám programy tak počkáte alebo sa niekto na novo do toho pustí ? 😕 😵 mň 😵 je to strašne ľúto aj keď som sa pri tom nanervačila robila som ich rada 😢 😵

kuriatko84
14. máj 2010

ahojte
Macu uzi si teda ten vas den D, prajem vam aby vsetko dobre dopadlo podla predstav 😉

vidim ze ste preberali mena pre babatka, my sme mali dievcenske vybrane hned od zaciatku, ale keby to bol nakoniec chlapec tak neviem-neviem, lebo mm si postavil hlavu ze by to bol Jano, tak sme sa normalne aj pochytili kvoli tomu menu 😝

ja som mala ist dnes na ten glukozovy test, ale som sa preobjednala na buduci piatok sa tesim 😖

andelik8
14. máj 2010

jej kuriatko, ja som si az teraz vsimla ze budu dve nove Rebeky v PK 😀

anaridka som rada ze malinka sa uz ma lepsie. tie tabulky by mi vobec nevadilo robit, len momentalne na to nemam ani pomyslenia... az tak o 2 tyzdne (ak vsetko dobre dopadne) tak neviem ci uz to nie je jedno...

sonelka
14. máj 2010

Anaridka, tabulky asi počkajú teba, asi sa do toho nik nepustil, budeme rady ked to povedieš ty 😉
Som rada, že detičky sú ok.

babulky, dobrú nôcku 🙂

mimka29
14. máj 2010

Babulky len som vám prišla popriať dobrú nocku a sladké sníčky 🙂

macu zajtra si uži každú minútku dňa. Predsa je to len jeden z najkrajších dní v živote ženy. Budeš krásna nevesta 😉

mariann2
14. máj 2010

ivanulienka, páči sa ti zdrobnelina Mili, taká sa dá "urobiť" z Emily, veľmi sa mi to meno páčilo, teraz ale vyberáme chlapčenské. Nezdá sa vám, že dievčenských mien je na výber viac? Mm si už od prvého syna praje Jaroslav - po sebe, ale ja neviem, chcem aby každý člen rodiny mal svoje meno, nie že zavolám Jaro a dojdu mm a synátor. 😝

Anarida, vitaj, som rada že sa má malá lepšie, tabuľka počká až budeš mať čas a počítač s programom.

Maculienka, krásny zajtrajší deň Ti prajem.

mywiel
14. máj 2010

Ahojte no ja ponocujem, mala ma zobudila a neviem pre zmenu zaspat... 🙄 Chapem su to originalne mena co som sem dala ale to preto ze mi nemame slov. priezvisko a v zahranici je to ok, jasné ze na Slov. by to znelo divne. 😝 😀

mywiel
14. máj 2010

Andelik mozes ju volat Bec to zn. vo francuzstine boztek. 😵

mywiel
14. máj 2010

cita sa bek 🙂

mywiel
14. máj 2010

Mini aj Sofia je pekné a neutralne nie moct origos nie? 😉

mywiel
14. máj 2010

macu tak krasny den zajtra pekne si to uzi a hod potom nejaku fotecku 😉 🙂