icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
15. máj 2010

dobre rano dievcata
fu macu, dnes mas velky den 😀
ja idem na glukozovy test o mesiac, bude aj dalsia poradna
my ked sme davali meno Michal, tak som ani netusila, ze to meno sa este tak intenzivne dava detom 😀
sonelka, dakujem
mariann, joj, mne sa ta zdrobnenina Mili velmi velmi paci, musime nieco vymysliet 😅
No a vlastne preco som sem prisla teraz, chcem sa opytat, doky mi povedal, ze si mozem davat magnezium vraj minimalne 500-vku... viete mi poradit nejaku znacku alebo nieco take co doktori odporucaju...

mini11
15. máj 2010

mywiel, jj, Sofia je pekne meno, len tu u nas je teraz taky boom, sama Sofia a Nela 😝 😀 Mne sa strasne paci Samia, tak sa volala draheho starka, ale jemu sa to nepaci.... No co uz...Mozno aspon Mia 😉

kuriatko84
15. máj 2010

Dobre ranko 🙂

andelik aj meno Rebeka zacina byt dost oblubene, v PK viem uz o 2 malych Rebekach. My nasu uz teraz volame Beky 🙂
Mojmu ocinovi sa to strasne nepaci, lebo ked som bola ja mala a vyvadzala som neplechu tak mi hovoril ze som Rebeka, tak on ma to meno zauzivane ako nadavku 😀 a ked sa ho niekto opyta, ze ako sa bude volat vnucka tak mu povie ze nech sa ani nepyta 😀

asi vie ze o nej pisem bo zacala kopkat ako diva 😀

anarida
autor
15. máj 2010

Dobre ránko 😵 😵 ja som sa až teraz zobudila xixi 😅

mywiel
15. máj 2010

Ahoj, iva no ja beriem len 300mg denne magnézium Disporal 😉 + beriem Duofer cize zelezo a kyselina listova

zuzanockamt
15. máj 2010

ivi ... ja beriem 3-krat denne horcik 500mg, v com je min. 51 mg cisteho horcika ... mam uplne obycajny tabletkovy od Galvex-u ... v jednom baleni je 50 tabliet

mimka29
15. máj 2010

Ahojte 😉
ivi ja ti neviem poradiť 😒
anaridka to ťa nechali baby pekne vyspať 🙂

Meno Rebeka sa mi páči, aj Sofia, ale poznám jednu Sofiu, ktorá je zlá a na mňa to má strašný vplyv, keď poznám s tým menom niekoho, koho nemusím, to mena hneď vypadáva.

andelik8
15. máj 2010

hej, hej... uz si to nerozmyslim... bude to Rebeka 🙂 moja svokra tiez mala take poznamky ze to je nadavka, ze sa hovori ty Rebeka sprosta... a ja na to ze podla mna je to Dora sprosta, ale ze aj keby, tak mne to teda ako nadavka vobec nepride.

ja magnezium neberiem vobec... to mate preventivne, alebo vam doktorka nakazala???

mywiel
15. máj 2010

Andelik preventivne lebo ja nemam krce ale vraj aj kvoli zelezu lebo to zas zapeka tak aby nebol problém ist na velku vraj magnézium pomaha ja na to tak mi povedal doki... 😅 😝 😀

mywiel
15. máj 2010

Mne sa paci aj ruské meno Nina 😵 ale tak ja uz kukam len chlapcenské asi sme uz definitivne vybrali. 🙂

andelik8
15. máj 2010

Nina je pekne meno...
aj mne sa zda, ako by tych babskych mien bolo viac, alebo proste je jednoduchsi vyber ci co... na chlapcenskom by sme sa s mm nezhodli... kym si spravime dalsie a nahodou to bude chalan, tak ho musim presvedcit ze Risko nie je vobec zle meno... lebo ine som nevymyslela 😀

kuriatko84
15. máj 2010

baby idem varit bryndzove halusky...
prave som dorobila prezentaciu Bc. prace a uz som aj hladna no kym uvarim tak neviem neviem 😀

mywiel
15. máj 2010

My ideme spat a potom na nakupy kym neprsi. 😉

mimka29
15. máj 2010

Mňam bryndzové halušky, tak to už hej 🙂

estterka
15. máj 2010

bre ranko...
Nina je tiez pekne meno,aj to som mala v ponuke🙂..ale ta Rebeka..zeby Hannah Rebeka..neviem ci by preslo,ze ja som vybrala dve mena 😀
andelik,ja musim do dalsieho kola presvedcit,ze Mateo nie je talianske meno :D
inak ma boleli nohy v noci velmi,ked ja nemavam nikdy krce,ale take tesne pred-krcove stavy ked uz a mam na to taky strasne super sprej,ktory mi vzdy zabral hned a teraz pocas tehu sa nemoze pouzivat..musim vydrzat..

lulu723
15. máj 2010

Ahojte baby 😉
mimka ty si jak moj manzel mne sa pacia trebars Tereza,Kristina,Barbora alebo Linda,ale nic z toho nemozem dat,lebo vsetky tieto mena maju nejake jeho zname a nemaju nejaku ruzovu minulost teda okrem Terezy to sa mu nepaci a praveze ja by som malu Terezku chcela ☹ mame sice pre dievcatko vybrate Alexandra,ale este ho skusam prehovorit,lebo toto meno neni podla mojich predstav 😒

zuzanockamt
15. máj 2010

andelik ... mne ho kazali brat v nemocke, aj lekarka mi ho potom odporucila kvoli hroziacemu potratu a kontrakciam

janica81
15. máj 2010

Ahojte,
zdrvím Vás z nemocnice.... moje bolesti v pobrušku sa stupňovali, až som včera išla na pohotovosť, vraj výtok asi nejaký zápal signalizoval, takže ma tu zavreli, nes ráno mi doki poveal,že mimi je v poriadku, a tehotosť to zatiaľ neohrozuje, ale treba to liečiť...

som nahnevaná sa svoju dokinu, lebo v stredu som bola na kontrole a vravim, že mam dost výtok, ale vraj ked je biely to býva... no a vcera vecer doktor jacal, že to zanedbala.. a teraz musim ist lezat!!! No hroza a to sa clovek spolahne na doktorske rady, MM je nahnevany, mam ju vymenit.

takze víkend travim zavretá v nemocke... ☹
dostala som infuziu, a teraz budem cakat, či ustupia bolesti ☹

kuriatko84
15. máj 2010

janica81 tak to je sila 😖 prajem skore uzdravenie a opatrujte sa tam.

zuzanockamt
15. máj 2010

jani ... urcite zmen, aj ja som uz zmenila, lebo keby sa poriadne o mna starala a snazila sa podchytit moje bolesti a ruzovy vytok skor, tiez som nemusela skoncit v nemocke

estterka
15. máj 2010

jani,drz sa,ale v nemocke sa postaraju uz isto,nech sa da vsetko do poriadku!

andelik8
15. máj 2010

jani aj ja prajem skore uzdravenie, pobyt v nemocke teda nic moc. Dokinu by som na tvojom mieste tiez zmenila, uz len preto, ze by som mala taky pocit, ze sa na nu nemozem 100% spolahnut... 😒

tinkerbell
15. máj 2010

janica - to ti doktorka nekontroluje vytok pod mikroskopom v kazdej poradni? Mne to vzdy pozrie aj sa vypytuje, ci nemam silnejsi vytok, svrbenie...a pod. Zelam skore uzdravenie, tiez by som zmenila doktorku.

zuzanockamt
15. máj 2010

tinke ... tak to mas super dokinu ... mna ta moja vysetrila len na zaciatku, ked som k nej prisla, ze som tehotna ... to bolo 18.1. ... a od vtedy nic ... uz ale budem mat druhu, tak som rada, ze to bude o niecom inom

mywiel
15. máj 2010

janica no to mas teda trampoty, ved ta tvoja dokina ti mohla urobit aspon rozbor toho vytoku, no ja by som jej povedala, ze som bola na pohotovosti nech vie... 😠 drzim palce nech ti ten zapal rychlo prejde. Svokrovci idu stavat bazén a ja sa tak tesim, ze v juni sa budeme kupat, zatial som ziadne vytoky a zapaly nemala ale teraz neviem ked tieto zapaly nie su sranda budu sa tam kupat vsetky deti z rodiny a bohvie ci do bazéna aj neciknu tak neviem ci to kupanie v tehu ozeliet? Lebo bude normalne chlorovany a nie je to verejny bazén len pre celu rodinu no, co myslite? 😕

estterka
15. máj 2010

mywiel,ja zacnem od buduceho mesiaca cvicenie v bazene pre tehu,robi ho poradkyna,ktora mi ho aj odporucila a je to verejny bazen hotelovy..tak snad v domacom sa ti nic nestane..

janica81
15. máj 2010

juj tinker... co si??? mikroskop??? nehrozi.... zobrala mi v stredu ster,ze tyzden si mam zavolat..ale v piatok sa uz ozvalo pichanie.... dufam, ze rano uz bude lepsie 😖

vejinka
15. máj 2010

ahojte zienky

janica teraz som sa vystrasila aj ja..vytok mam brutalny denne aj 4 intimky a boli ma brucho ale nieje to nejaka kruta bolest len tak trocha ked vstavam inak ked sedim lezim tak nic no dufam ze mi nic nieje..v pondelok idem na velky UTZ tak som zvedava ci ma bude aj kukat alebo len ultrazvuk 😔

gumimaci
15. máj 2010

mywiel, ja sa toto chysatm riesit tamponmi do vody. Su napustene vazelinou. Pre istotu... 😉

mywiel
15. máj 2010

estterka ja som tiez chodila na tehu cvicenie do bazéna pri prvom ale to bol speci bazén pre tehulky s teplou vodou a dokonca tam nebol ani chlor ale bol dezinfikovany solou a elektrolyzou. Ale ked som nebola nachylna ani predtym na zapaly tak hadam tiez mozem v domacom, spytam sa dokiho este pre istotu ale viem, ze v prvom tehu mi dovolil chodit aj do verejnych termalnych bazenov takze to bude urcite v pohode. Juuj sa tesim ako sa s malou vyblaznime v lete ona vodu miluje, chodila som s nou aj na plavajuce babatka ked bola mensia. 😵