♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
bre ranko🙂
hm,tak som to asi aj myslela,ze odmontovat..lebo ta postielka co som pozerala,je jedna z najlacnejsich a je tam len napisane,ze sa da dat prec jedna strana..musim to pozriet v katalogu..
inak ja nemam nic kupene,takych par veciciek,co sme pre radost kupovali a to je vsetko..a kedze sa domov pocas tehu nedostanem,tak ani neviem,kde budem kupovat...ale mala by som tie flasky hlavne kupitr alebo objednat,lebo sa mi v noci zas snivalo o nich:D
a mywiel,moja sa tiez casto ulozi velmi dole a tlaci ma 😠
caute zeny, tak sme vcera konecne dorazili na slovensko. co to tu mate za pocasie? ved to v irsku mame krajsie a to sa vola "uprsany ostrov" 😀
v utorok idem konecne na sono, tak sa tesim, ze sa dozvieme, ci bude mat stanka sestricku alebo braceka.
lady vitaj na slovensku. Si nám teda priniesla aj írske počasie 😀
Tak som nafotila tie vecičky, aspoň som sa v nich mohla zase pohrabať 🙂 Pridajte aj vy fotky toho čo máte nakúpené.
estterka a mne sa z piatka na sobotu snívalo, že sa malá narodila ešte skôr, tak sme nemali nič poriadne nakúpené a nemala som ju ani v čom okúpať, lebo sme nemali ani vaničku, ani osušku pre ňu.
mimka, no praveze v irsku bolo teraz dva mesiace nezvycajne sucho, takze keby som doniesla to pocasie so sebou, tak som spokojna 😀 ale to je ako naschval, aj minuly rok sme tak prisli, ze v irsku stale prsalo, tak sme sa vytesovali, ze aspon sa na sr trosku vyhrejeme na slnku a houby. len co sme odisli z irska, zacalo svietit slnko a na sr dva tyzdne v kuse prsalo a bolo tu 15st. v juli!!! 😠 😠 no a v piatok sme odchadzali nazad, a v sobotu na sr zasa zacali horucavy. no neporazilo by vas?
inak baby, mam doma este kopec detskych veciciek, uplne nove, dovezene z irska a za polovicne ceny,ako su tu v obchodoch. takze ak niektore chcete, staci IP.
ahoj lady🙂 zavidim ti,ze si na slov.,v dobrom samozrejme,ale zavidim..a ako ste zvladli cestu?stanka sa ma ako?
mimka,mne sa tiez take vselico sniva,teraz uz vacsinou o krpcovi nasom len 😀
čaute - mimka niečo mi hovor o týchto snoch. Odkedy sme boli v tom brendone ........kde som sa stratená motala medzi detskými vecičkami a vôbec som nevedela čo mám kúpiť ...som mala nočné mory 😒 každú noc sa mi snívalo, že mi malá plače vyzlečená v postielke (tú jedinú mám kúpenú) a ja jej nemám čo obliecť. Tak som sa naštvala a vo štrvrtok som cez obed vybehla do Tecsa na Kamenné s kolegyňou a kúpila som plnú igelitku vecičiek. Odvtedy sa mi nesníva 🙂 tak aspoň niečo mám-ja som totižto vôbec neni na tieto nákupy. 😖 keby bolo na mne - dám niekomu kreditku nech mi nakúpy celú výbavičku a donesie mi ju domov.
ester, more bolo ako zrkadlo, takze plavba bola super a aj autom sme to zvladli v pohode, akurat ze na noc som ju nemohla mat v sedacke. proste ona je zvyknuta spat na brusku, tak spala par hodin vedla mna na sklopenom sedadle oblozena vankusmi. nie velmi bezpecne, no ale co uz. cez den nema problem spat v sedacke, ale v noci neexistuje.
a dnes mame prve narodeniny 😵 😵 😵 tak ked sa pekne vyspinka teraz poobede, budeme fukat sviecku na torte.
inak tie sny mam aj ja take divoke. aj pri stanke som mala aj teraz. strasne realne a teda take, ze clovek nieco take nevymysli, ozaj len vo sne.
panki,chces tym povedat,ze ked kupim flasky,tak sa mi o nich prestane snivat? :D
ladywitch,tak teda vsetko najkrajsie oslavencovi🙂)))
baby,co si myslite o tomto,vyuzije sa take nieco?aj ja uz chcem nieco mat doma pre malu..
http://www.vertbaudet.es/mantita-de-actividades...
lady jéééj, tak malej prajem všetko najlepšie a posielam pusinku. Daj potom fotky z oslavy 🙂
Musím si urobiť zoznam, že čo musím ktorý mesiac nakúpiťa keď sa mi niečo prisnije čo ešte nemám, tak dopíšem na zoznam.
ester, ja som malej kupila hrazdicku, ked mala tyzdnov a pekne sa mi tam prehrala az do 5.mesiaca. a este dodnes si tie hracky odtial nosi do postielky. takze urcite vyuzijes.
lady gratulujem aj ja 🙂
ja mam taky akozezoznam z katalogu co mi dali v jednej predajni, ale pride mi to skor ako zoznam vsetkeho tovaru co maju na sklade...
akoze take voloviny su tam popisane, ze napr. elektricka ohrievacka na zvlhcene hygienicke utierky... tak uznajte... 😀
hrazdicku chcem kupit aj ja, ale zatial som nenasla taku co by mi padla do oka... no to ma este cas
esterka ja rozmýšlam tiež, že či malej kúpiť toto, alebo také lehátko na ktorom je hrazdička, tie lekátka sa niektoré aj hojdajú, alebo vybrujú.
neviem,aj nad lehatkom rozmyslam,ale zrovna toto mi padlo do oka a to sa malokedy stane,ze ma naozaj nieco oslovi..a inak krasne veci maju na tej stranke,prva spanielska,co je pre mna taka,ze '"slintackova"..len ked mne sa nepacia ruzove veci az tak velmi a neviem co mi MM povie na to,ze jej vyberam nieco modro-zelene 😀
A čo hovoríte na toto lehátko, je rozkošné 🙂
baby,niektore uz mate zavinovacku doma?nemohli by ste odfotit,ze ako to vyzera?
esterka hneď ti nejakú pošlem na ukážku 😉
ja si chcem objednať z týchto
a viete co vam poviem?samozrejme,ze z tej stranky neposielaju na kanarske..pri mojom stasti..hlavne ze je spanielska.. 😔
esterka to je škoda, lebo tam majú krásne veci, ja si ju rada pozerám a inšpirujem sa.
baby tie zavinovačky sa rozlišujú podľa veľkosti? akú veľkosť a koľko ich mám kúpiť? ja nemám predstavu 😢
esterka skús to s tými fľaškami - mne to pomáha 😀
mimka,vsak to..nemam si sem odkial ani z netu objednat..lebo ked spanielska stranka posiela len na pevninu a balearske ostrovy,tak co mozem chciet od nespanielskych stranok.. ☹
a zavinovacky tu nepoznaju ani,take tie vrecia na spanie som jedine podobne zatial objavila,ale to asi nebude plnit rovnaky ucel 😀
ester, tu tiez zavinovacky nepoznaju, ja som ani nemala pri stanke a ani neplanujem kupit. zbytocne sa mi to zda. malu som si aj do deky zlozenej na stvorec zavinula a bola spokojna
esterka a nemôže ti to tu niekto z rodiny pokupovať a potom nejakým spôsobom poslať poštou, alebo po niekom?
panki podľa mňa tie zavinovačky sú jedná veľkosť
pýtam sa preto - lebo na jednej stránke mali zavinovačky že 70x70 tak, že či sú aj nejaké iné....
Estterka, mne sa zavinovacky zdaju uplne zbytocne. Na tu chvilu do porodnice si snad od niekoho poziciam, doma to urcite pouzivat nebudem, a do kocika alebo autosedacky pojde fusak.... 😉
ja zavinovacku budem mat.. idem objednat tuto postelnu sadu
http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1802326
a k nej mi ju pribalia "gratis"... tak hadam ju vyuzijem
mimka,no budem to tak musiet v najhorsom poriesit..ale sama som si chcela pokukat a pokupit 😕
takze vravite,ze zavinovackou sa nemam trapit az tak..
ester, ja neviem, ale mne sa na slovensku zdaju mamicky az extremne uzkostlive. zavinovacky, teplomery do vody a neviem este ake somarinky. irske deti v zivote nieco take nevideli a su v pohode. aj tu do mna stale hucia, ze preco malej nedam ciapocku, ze ved je chladno. irske decka nenosia ciapky ani len v zime a zdaju sa mi zdravsie ako tie slovenske. vsak ako si maju vybudovat imunitu, ked na to nemaju sancu? aj pri blbom prechladnuti sa hned bezi na pohotovost a tam hned antibiotika. stanka mi od pondelku chripela, niekedy stratila hlas aj na par hodin a bola som s nou u doktorky akurat preto, lebo sme cestovali a ak by sa jej cosi zhorsilo, nemam sancu najst doktora na lodi alebo niekde uprostred francuzska. antibiotika mi ani nedala, akurat kortikoidy, ktore len v pripade, ze by jej opuchol hrtan a zacala sa dusit. a nakoniec som jej ich ani nedala, ani len sirup na hrdlo a preslo jej to same. dnes uz je v pohode.

No tu su tie sekace v zahranici asi iné lebo su tu fakt super vecicky, mojmu je to jedno hlavne ze je to pekné a neminiem mu celu vyplatu. 😀 Dnes idem akurat po ohradku co mam v albume tiez som ju kupila cez net. Tam dam malého ked budem v kuchyni varit a mala mi s nim aspon nic neurobi... 😀 tam sa moze na mna pozerat ako varim alebo aj spat a je pri nas nie sam v izbe, teda to ho budem davat cez den tam. 😉
Tak ja sa lucim idem s malou spat, poobede ideme na oslavu narodenin 1 rocnému kamosovi 😵 , ja som hore uz od rana od 6tej tak si idem dospat noc. 😀 Peknu nedelu.