icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
17. máj 2010

klaudia,tesim sa,ze je nas viacej takych,co budu prebalovat bez pultu 😝 ..a na kedy mas termin?na ktory tt?

zuzanockamt
17. máj 2010

esterka ... podla mna to je fakt individualne, ja uz to neriesim

estterka
17. máj 2010

zuzka,mozno len Jurko viacej spinka a nechce sa mu tolko otacat 😅

zuzanockamt
17. máj 2010

esterka ... asi, ale ved nech len spi, aspon mam pokoj 😀

ivka1984
17. máj 2010

no aktivne kopanie si drobec zacal vymyslat minuly tyzden 🙂 zuzi ja tam chcem ist v tom 30 tt teraz v stredu idem do toho heliosu tak som zvedava

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... ty este nevies, co cakas?

ivka1984
17. máj 2010

no zuzka veru neviem 🙂

mini11
17. máj 2010

tiez budem prebalovat bez pultu 🙂

andzi, kvoli comu Ti neodporucaju epi? chrbtica? Ja mam problemy s chrbticou, teda ani uz velmi nie, ale som po uraze a nenecham si tam "sparat" ihlou ani za nic! Uz som si vytrpela dost...a asi by som ani nemohla.

vsetky, co mate pichania a ine problemy, drzte sa! nech to rychlo prejde...

ja pohyby citim, ale stale nie nejak extra silne, ani pravidelne. Tiez som sa s tym zmierila, placenta je vpredu, tak neriesim 🙂 a na 4D idem aj ja, ale az o mesiac...nevadi, uz teraz sa tesiiim 😵

mywiel
17. máj 2010

Tak som sa dnes pytala na to pichanie, akoze bolest v lavej slabine ani chodit som nemohla, maly tam mal nohy a kopal co mocaku asi ale doki povedal, ze to sa slachy a maternica natahuju preto ma to bolelo vtedy. Inac placentu mam vzadu ako ma byt a maly je otoceny hlavou hore cize ma hlavicku pri mojom pupku a nohy dolu pri mocaku. 😅

Nasla som ulovky v sekaci pre malu, tanierik a teplaky budu aj bracekovi... 😉 😀

zuzanockamt
17. máj 2010

mywiel ... placenta nemusi byt len vzadu, ale aj vpredu alebo hore ... zle je len ked je dole ... tak to mas maleho presne naopak ako ja ... moj je uz pripraveny na cestu von 😅

mywiel
17. máj 2010

No ja som chcela vediet ci ju nemam pri pupku kedze malého citim skor dolu a doki povedal ze nie ze je spravne na zadnej hornej strane maternice cize smerom ku chrbtici... 😅 😕

mywiel
17. máj 2010

Akoze uz je pripraveny na cestu von? 😅 😀 Uz ho mas dolu hlavou? No oni sa este aj tak budu otacat este maju miesto. 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

mywiel ... uz je dole hlavou od 19 tt a aj v nemocnici ked som bola, tak bol tak isto ... uplne dole ... aj doki sa cudoval, ze zvycajne dole hlavou teraz este nie su

mywiel
17. máj 2010

Aha tak ty asi prenasat nebudes ked uz je pripraveny... 😀 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

dufam, ze nie ... ved termin mam okolo 9.9., tak snad bude presny 😀

mywiel
17. máj 2010

😉 pekny termin

No ja som prenasala presne tyzden ale druhé uz hadam pojde skor von, kludne aj koncom augusta by som prijala. 🙂 😅

silvika
17. máj 2010

myw aj ja mam ako treba vzadu placenta ale mala je zasa uz dlllllho hlavkou dolu a aj to tam patricne citim ako keby som mala kamen dolu v bruchu ale zt a teda tiska cele brucho od hrudnika az uplne dolu

ivka1984
17. máj 2010

my sa stale prehadzujeme 🙂 nase dieta bude asi hokejista alebo hokejistka 🙂 vcera sme kukali a uz som aj driemala a mm krici ze gol a taky kop do brucha som schytala 😀

mywiel
17. máj 2010

Mne zase kope nozickami do mocaku takze si nevyberieme... 😅 😀 😝

Neviete o nejakej stranky kde su skratky v tehotenskej knizke vysvetlené ale po anglicky? Lebo mi dal papier s tolkymi meraniami a neviem co je co... 😕

ivka1984
17. máj 2010

skus si tu skratku zadat do googla co ti vyhodi

zuzanockamt
17. máj 2010

baby a preco ma byt placenta vzadu? 😕 ... ja som cez vikend citala v jednej knihe, ze moze byt aj vpredu alebo hore ... ze je to normalne 😕

mywiel
17. máj 2010

Inac to bol super zazitok videla som zaludok, srdiecko so 4mi komorami, oblicky, pupocnu snuru s 3mi cievami dve mensie a jedna velka celu dobu sa hybal bolo to krasne. 😵

ivka1984
17. máj 2010

ale ved je to normalne len najlepsie citis zevraj pohyby ked je vzadu

ivka1984
17. máj 2010

myw to si kde videla? kedy?

mywiel
17. máj 2010

Zuzi asi to je ok len ja som chcela vediet ze mozno preto ho pri pupku necitim lebo je tam ta placenta a doki povedal ze nie ze je vzadu to len preto som sa na to pytala. 😉

mywiel
17. máj 2010

Ivka dnes rano som bola na morfo a doki mi polhodinu ukazoval vsetky organy a vysvetloval co je co a ze vsetko je v poriadku a dokonca pozeral aj hornu peru ci nema raztep pery ale nema ved mi to v rodine nemame len som bola prekvapena ze aj to kontroluju na utz. 😅 😕

ivka1984
17. máj 2010

no myw tak to mas fajn ja som na tom morfologickom nebola ale tak hadam to bude vsetko ok....

mywiel
17. máj 2010

Ivka preco si nebola ved to posielaju vsetky nie? 😕

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... je to povinne vysetrenie a mala si ist ... ja som si to nastastie zariadila pre istotu sama, nemala som nervy vyckavat na moju dokinu, kedy ma tam posle a byt tam max. 5 minut 😝 😝

ivka1984
17. máj 2010

hm ako vidis tak nie ja som bola v 20 tt ale to bol len normalny uzv