♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mywiel,tak tu je jeden ult v nemocnici,kam musi ist kazda tehotna zena na ostrove 3krat povinne,tak velmi cas nemaju...a aj ten doktor vyzera,ze ho to velmi nebavi co robi..fajn pristup..co ti poviem..
mywiel ... u nas tak isto ... vsetko prezrel, ved som tam bola asi 45 minut 😅 ... ukazoval mi aj vselijake farebne presvietenie, aby sme videli ako prudi krv
Deni nemam lebo bol otoceny tvarou k mojej chrbtici a fotky noziciek a ruciciek nie su také zaujimavé videli sme trosku profil tvare a pery zo spodu od bradicky ale nechcel sa nam ukazat tak si vypytam nabuduce u mojho dokiho ak sa bude chciet dat maly odfotit. 😅
Zuzi aj mne to ukazoval farebne ako to cirkuluje ta krv a pustal zvuk, tiez to bolo 45 minut asi... 😉
mywiel ... moj bol zase tvarou pritlaceny o prednu stenu maternice a prilis dole pri lonovej kosti ... tak ho musel Dr. trosku postuchat, aby videl, ci nema defekty tvare a aby mohol spravit fotku ... ved sa aj chudatko tak tvari na foto, ze co ho otravujeme a nedame pokoj 😀
No podla mna tie babatka tie utz neoblubuju radsej su v klude. 😉
moju sme raz tak pozerali a ked lekar prepol na tabulku a potom naspat na malu,tak uz bola zadockom,sme sa smiali,ze tiez nam chce dat najavo,ze uz ma toho dost..ale nemyslim si,ze im to skodi..
baby ja vam tak zavidim tie dokladne utz...
ja ked som sa objednavala na 3D, tiez mi sestricka povedala ze takych 30-45min. to bude trvat, ale pacientky male naobjednavane v 15min. intervaloch, tak nechapem.... nevadi, hlavne ze mala bola pekne otocena, mame krasne fotky a vieme ze je v poriadku
mali, nie "male"
Ahojte babule, ani neviam o čom kecáte, lebo ste toho popísali, tak to idem prebehnúť, nech som v obraze.
Len sa chcem posťažovať, že som celú noc nespala, lebo ma zase trápi zastavené vetry (to je hrozná bolesť) a ráno som sa nemohla ani postaviť z postele, ako ma bolia kríže. A ešte sa k tomu pridalo cez deň také pichanie dole, ale to asi súvisí jedno s druhým. Malá som počúvala cez slúchatka a zase sa tlačí úplne dole (až tam som počula srdiečko), tak som celý deň polihávala.
Idem vás prečítať
Tak už som vás dočítala 🙂
tak ste si písali, že aj vy máte niekedy také pichanie dole, tak viem, že je to normálne a hneď som pokojnejšia.
Ja mám placentu v predu, to mi povedal lekár na morfologickom ultrazvuku a tiež všetko poriadne pozeral, meral a vysvetľoval mi. V nedeľu ideme na 4D do Hlohovca.
Prišiel manžel z práce, tak sa mu idem posťažovať, nech ma poľutuje. Som si tu sama pokecala 😀 Zatiaľ pa 😉
Mimka??? a ako sa to prejavuje zastavene vetry??? ja teraz lezim v nemocke a tiež ma pichalo tam dole...a teraz som tiež asi ,,zdutá"... a ešte ked sa mimčo pohýbe...niekedy mam pocit ,od pupku dole mi ťahá za nejakú šnúrku....
tiež už ležim od piatku vecera... a sice pichanie polavilo..ale som podla mna zapchata...kedze sa nehýbem , ani črevá nie... a aj to sú tlaky a pobolievanie??? nie???
mimka mna zasa bolia krize strasne ked lezim dlhsie v sobotu co som bola uviazana na lozko to bolo uuplne strasne som ani nevedela ako si uz lahnut
jani ... no mozes to mat aj z tych vetrov 😒
no Zuzi vsak aj sa si myslim...lebo vsetky vysledky su dobre.... a ked sa nad tym zamyslim... neist 3 dni na wc je dost...ale doma sa dam do poriadku...ale nemocnicna strava nic slavne
Zuzi.... len dufam, ze toto je moj posledny pobyt v nemocnici do porodu 🙂 ked tu vidim okolo seba mamicky tesne pred a tesne po.... ticho zavidim... a na vozikoch ked im vezu malických...nadhera... 🙂 uz sa neviem dockat
jani ... ja som si tiez povedala, ze uz tam pojdem len rodit 😝
jaaaj zeny no ja pri prvom som posledne tyzdne isla na velku rovnajuc sa tomu porodu chruuuza... a teraz som chodievala tak ze dvakrat do tyzdna uuuplna normalka ale to som este mala male brusko tak ma ani netlacilo. ale som tiez pocula, ze lubia nemocnice nechavat na pozorovanie reku diky
no vies...ked spomenies doktorovi ze Ta picha hned Ta da lezat....
ale podla mna ked mam vysledky ok... to naozaj uz moze byt aj z toho zapchatia....
No ahojte tehulky, som tu davno nebola, reku sa sem kuknem co tu mate noveho a o com si pisete 😀
Stolica a vetry? 😀 😀 😀 No, dakujem, tato tema nie je pre mna, tak sa majte pekne a niekedy sem zasa nakuknem 😀
jazmin ... predtym sa pisalo aj o prebalovacich pultoch, morfo utz a 3D/4D 😉
Jazmi preco nie je pre teba? Tehotenstvo nie je len prechadzka ruzovou zahradou a zase sa jedna druhu vypocujeme, ukludnime, postazujeme ked to pri chlapoch vzdy nejde. 😅 😝 😀 Len tak zo srandy by ma zaujimalo o com sa teda bavia v tej uzavretej téme... 😅 😀 Ked uz pomaly nemozme preberat kociky, vybavicky, porody, a tehu problémy. 😕
No nejdem vrtat mne je v tejto téme dobre a vzdy mi tu niekto poradil nemam preco sa tu citi zle. 😉
no aj mna teda ukludni ked mi niekto povie ze aj on ma podobne trampoty...hned mi je lahsie... naozaj... 🙂
Holky na vetry treba jest vela vlakniny (zeleninu, ovocie) a cerealie a dobre pomaha aj homeopatia Lycopodium 7CH 😉
janica tak to je taká bolesť, že sa nemôžeš pretočiť z jednej strany na druhú, iba keď si pri tom držím brucho a vôbec sa nemôžem vystrieť, hrozné pichanie od spodku pomaly až ku hrudníku. Ak si nebola dlho na stolici a ležíš bez pohybu, tak to môže byť to.
no presne toto som mala a ma v sobotu zavreli v nemocke...a tu to teda z tej stravy nerozbehnem ☹ uz aby ma domov pustili
baby??? a ako sa vola ta sukromna tema???
jani ...
aha...lebo tak nikto nekeca.... tak som prekvapena...kde sa stratili ostatné baby,,,, 😒

myw maš fotky?