icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
17. máj 2010

ahojte dievcata tak cakame chlapa 😉 Erik bude big brother 😀

janica81
17. máj 2010

jej super gratulujem 🙂

zuzanockamt
17. máj 2010

baby, mavate niektora zahu? ... ja uz neviem, co mam robit, kazdy den ma to otrasne pali a teraz uz skoro po kazdom jedle od obeda ... predtym to bolo apson vecer ... dnes mi MM kupil nejake vrecuska so sirupom, ale je to nechutne a vobec mi to nepomaha 😝

zuzanockamt
17. máj 2010

veji ... a gratulujem k chlapcekovi 🙂

mywiel
17. máj 2010

Zuzi ja to nemam a ani v prvom som nemala ale pila som mlieko kazdy den. 😅 😕

mimka29
17. máj 2010

vejinka aj ja gratulujem 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

mlieko pijem aj ja, aj mliecne vyrobky

mimka29
17. máj 2010

zuzi tak žáhu chválabohu nemám. Nemusím mať všetko 😀 😀

vejinka
17. máj 2010

dakujem pekne...nenormalne sa tam vrtel krutil stojky robil premety...no sranda ho sledovat a to som nic necitila...som zvedava co robi ked citim tie kopance 😀

ladywitch26
17. máj 2010

caute zeny, tak ja uz zajtra rano na 3D....konecne sa dozvieme,co to je.

zuzka, na zahu si kup talcid, moze sa aj v tehu. ja jem kazdy den, niekedy aj dva, co ma tak nenormalne pali zaha. ono to bude do nejakeho 36tt urcite. potom uz babo klesne nizsie,tak prestane tlacit na zaludok.
inak ja mlieko nemozem vobec, mam intoleranciu, tak ja aj jogurty vyberam...

zuzanockamt
17. máj 2010

veji ... to som sa aj ja cudovala, ze sa kruti a ja nic necitim 😀
mimka ... bud rada, ze nemas 😉

mywiel
17. máj 2010

Veji gratulujem tak aspon mas uz vybavicku pre chlapca aj pekné meno ste vybrali. 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

lady ... MM mi dnes kupil gastrotuss ... hnusny ruzovy sirup 😝

mywiel
17. máj 2010

Mimka presne nemozme mat vsetko treba nechat aj druhym... 😅 😀 mne budu stacit moje opuchnuté nohy v lete 😝

zuzanockamt
17. máj 2010

lady ... citala som, ze talcid sa moze len kratkodobo pocas tehu ... tento gastrotuss je vyslovene pre tehu ... nie je to antacidum, ale vytvara len gelovu barieru v zaludku ... aj v lekarni mu to tak poradili, ze pre tehu je to najlepsie

vejinka
17. máj 2010

mywiel no to meno sme vyberali poctivo 😉 a bolo jedine ktore sa pacilo obom 😀 sice pre babu sme mali vybratych asi 5 mien..ale pan bozko to zariadil takto...taka som stastna ze je vsetko v poriadku a vlastne sme usetrili za 3d lebo to by bolo len v pripade keby sa teraz nedalo zistit 😉
a veru nemusim vela dokupovat len par veci ako perinky body a mozno teple svetriky 😉

mywiel
17. máj 2010

Lady tak drzim palce nech je to chlapcek 😵 ci chces dievcatko? 😉

mywiel
17. máj 2010

No Erik je tak stary ako moja Kaya skoro 😉 aspon sa budu hrat so surodencami ja som nechcela velky rozdiel a takto to fajn vyslo. 🙂

mimka29
17. máj 2010

lady tak hneď napíš keď sa vrátiš z 3D-čka 🙂
vejinka a aké ste mali mená pre dievčatko. Ja si už pomaličky zvykám na našu Leu, ale keby som manžela presvedčila na iné meno, tak to by nebolo zlé.

mywiel
17. máj 2010

Mimka mne sa paci Lea 😅 ja som chcela Leiu ale tiez na Mareka sa zvykam ale neviem ci nenajdem este iné... 😅 lenze moji svokrovci im sa tak pacia tie slovanské mena pre nich su exotické tak ja neviem aké iné vybrat... 😕

zuzanockamt
17. máj 2010

veji ... my sme mali pre chalana jedno meno, na ktorom sme sa zhodli skoro bez problemov, ale horsie by bolo s dievcatkom ... MM sa nedal ani za svet presvedcit

mimka29
17. máj 2010

myw mne sa meno Marek páči, ja som chcela dať chlapcovi meno Marko
zuzi vy máte vybrané úplne najkrajšie chlapské meno. Môj manžel sa volá Juraj a mne sa to hrozne páči, akurát sa mi nepáči, keď sa dáva meno po rodičoch, tak sme ho nemali vo výbere.

vejinka
17. máj 2010

no pre babu sme mali karolina kristina sara lea a antonia 😉

vejinka
17. máj 2010

zuzanocka...heh a tak mas po tatovi? 😉 ci ? 😉

vejinka
17. máj 2010

mywiel aj ja som chcela dvojrocny rozdiel...segra ma trojrocny ale ona ma chlapa a holku ale ti dvaja si nemaju moc co povedat 😅

vejinka
17. máj 2010

Viliam

Mužské meno Viliam má nemecký pôvod a jeho význam je „ muž s pevnou vôľou". Ovplyvňuje ich planéta Saturn. Ich obľúbené farby sú hnedá, zelená a čierna, ochranná rastlina kostihoj, ochranné kamene zafír a achát. Osobné číslo tohto mena je 9 – génius a predurčuje mu úspech. Viliamom vyjde všetko, čo si zaumienia aj keď je to niekedy na poslednú chvíľu. Tkvie v ňom akési čaro osobnosti a schopnosť plniť všetky úlohy, ktoré ho čo len trošku tešia. Vyžaruje neodolateľnou príťažlivosťou Jeho nápady sú ľahko uskutočniteľné a výnosné a keď nájde podporu vo svojej rodine, čoskoro zbohatne. Mal by sa učiť čím viac rečí, snažiť sa o udržiavanie svojej fyzickej kondičky a byť vždy pripravený na rýchle zmeny. Len ak bude ku každému príjemný, dosiahne vysoké postavenie aj bohatstvo, preto by mal tiež udržiavať kontakty aj so staršími mužmi či ženami. Nesmie sa správať odmietavo ani ku obyčajným ľuďom. V láske je prelietavý a kým sa rozhodne usadiť sa, môže stratiť zopár šancí na spolužitie s tou pravou. Toto meno je vhodné pre znamenie Kozorožca, Vodnára, Býka.

to sa mi paci 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

veji ... nieeeeee ... mne sa vyslovene nepaci, ked sa dieta vola tak isto ako jeden z rodicov ... tak ako pise mimka ... mne sa muzske mena nepacia ... takze vyhovovali len dve ... Maros a Juraj a MM Marosa nechcel

ladywitch26
17. máj 2010

mywiel nieeee, ja chcem dievcatkooooo 😀 ale muz chce chlapca viacej. ale mam sono hned o deviatej rano, tak uz dlho cakat nebudem. hadam ani nezaspim v noci.

mimka29
17. máj 2010

lady ta chceš máť dve baby, aby ti mal kto doma pomáhať, že 😅 😀

vejinka
17. máj 2010

lady heh ani ja som tuto noc moc nespala 😀

zuzanka ani mne sa to nepaci...aj ked brat je po ocovi...ja som chcela malo otrepane originlne a aby sa nam to hodilo k priezvisku 😉