♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no dnes sa trapil nad viliamom erik...neslo mu to povedat ale nauciaaaa saaa 😀
mimka, no teraz stanke sestricku, a trochu aj z pragmatickych dovodov. uz mam tri krabice plne prevazne ruzoveho oblecka po stanke 😀 no a chlapcek ak sa podari, tak nejako o tri-styri roky.
veji ... aj ja som chcela take, aby malo r, kedze ho mame aj v priezvisku a tie originalne chlapcenske sa mi nepacia
veji, aj ty si mala dnes sono? myslim,ze aj andzi. tak hadam aj jej povedali, este som nestihla docitat za dnesok
zuzi ved jurko je krasne meno...keby ze nemame v rodine mozno by som chcela take...ale ked my mame velku rodinu a skoro vsetky mena... 😅
veji ... aj ja som s tym menom spokojna 🙂 😵 ... my ho v rodine nemame 🙂
inak juraj by sa za inych okolnosti pacil aj mne, ale svokor je juraj a toho fakt nemusim 😝 a aj svokrin syn,co mala za slobodna bol juraj, takze to by uz bolo vela jurajov
lady..ano len nie 3d ale klasicky dvadeckovy 😀 a novinka optori minula bola ze za vsetko sa plati: partner pri usg:2eura
fotka 2eura a urcenie pohlavia 2 eura...no pri urceni pohlavia zoberu peniaze len ak su si na 101% isti...co u mna boli tak som vysolila 4 eura a mam fotku a viem pohlavie a tym padom som usetrila 48eur za 3d kedze zan chceli 50ecok 😉
Tak ja mam kamarata vola sa Vlado jeho otec je tiez Vlado a synovi dal zase meno Vlado, a jeho zena ma tiez otca a brata Vlada...tak bud ide o narcizmus alebo im chybaju napady 😝 😀 trosku im chyba fantazia 😀
ja som mala kvalitny morfo utz, ale neodpustim si aj 3D/4D, hoci je to drahe ... ved je to len raz za zivot, tak nech to stoji za to 🙂
Ako kamosov syn je Vlado 😅
mywiel uff tolko moc vladov? bleee u muza zasa prevladaju petovia..svokor je peto svagor je peto a segrin muz je tiez peto a pavol je moj muz 😀 na meniny to tu vyzera 😀 😀
mywiel, podla numerologie je meno vladimir karmicky zatazene, takze to nie je ziadna vyhra. kamoskin muz je vladimir, jeho otec aj dedo tiez a ona povedala, ze to fakt nechape, takto davat meno cele generacie.
veji, ja som sa vlastne povodne objednavala na 3D, ale kedze som od 12tt nemala ziadny usg, tak doktor cosi spominal, ze by bolo dobre spravit morfologicky. tak mne je vlastne jedno, aky spravi, len aby tam mohol byt aj muz a nech mi povie, ze babo je v poriadku a este by aj to pohlavie mohol povedat. fotku nechcem, mne je to aj tak zbytocne, z toho 12tt mam az tri a nejako v 32tt pojdem na sono aj v irsku a z asa mi daju tri
lady moj muz nemohol preto som chcela fotku...inak by som tiez nepytala 😉
no a ide sa spat...bru nocku kocky...a zajtra drzim palce na 3d 🙂
Aj ja už idem hajať. Dúfam, že budem mať lepšiu noc ako túto poslednú. Dobrú nocku 🙂
Dobru ja sa lucim idem este mrknut ako mi zafarbilo tyrkysové plienky v pracke. 😉 Tak prijemnu a kludnu noc. 🙂
no baby, tak uz ste mi aj pozdrhavali, nevadi...
my sme dnes ostrihali krpceka, taky je fesi teraz 😎
a ozaj, uz niekolkokrat som citila taky blby pocit v brusku ked som zdvihla maleho, neviem co to moze byt, ale nie je to prijemne a neviem to popisat, uz sa ho aj bojim zdvihnut ☹
ahoj ivi 🙂 ... a ako si strihala maleho? ... nevrtel sa moc? ... si to neviem pri takom krpcovi ani predstavit 😅 😕
jej zuzi ahoj
no svokra strihala, ja som ho drzala a svokor ho zabaval 😀
takze pekna timova spolupraca 😀
take nieco 😅 ale vyzera inak, jaj by som ho spapala, uz mu isla velmi ofinka do oci, tak uz nemusim zakazdym mu napravat vlasky 😀
no ved to su ti chalani ... baby by sme vysponkovali a bolo by po probleme 😀
ivi, tak my sme strihali stanku minuly mesiac, a horor.
zuzi, to si nemysli, ze mas po probleme, stanka vydrzala so sponkou tyzden, potom zistila, ze tam vo vlaskoch cosi ma a uz jej tam nevydrzala ani minutu. v momente ju stiahla a do pusy. som sa bala,ze ju prehltne, tak padlo radikalne rozhodnutie. ale tie schody na ofine si mala vidiet. no proste rovny strih u decka, ktore nedokaze v klude sediet ani minutu nehrozi
veji gratulujem k chlapcekovi!
iva,odfot maleho,ako dopadlo strihanie🙂
baby,ja som taka sprosta,som sa zas raz vytocila uplne,tie moje hormony a dopadlo to ako?ze ledva chodim,ako ma brusko boli,ani sediet neviem poriadne..dufam,ze to prejde cim skor..chuda moja mala..zacnem asi nejake relaxacne cvicenia praktikovat..
ahojte babule
tak ja uz mam po svadbe,este dva dni som sa davala dokopy.vsetko bolo uzasne,normalne by som si to este raz zopakovala a to som chcela mat co najskor potom.asi si to vazne treba zazit,inak by som nevedela,ze to bude najkrajsi den v mojom zivote doteraz.
vdrzala som do druhej rana a zaspala som az nad ranom,nedela rozbita ale vsetko to za to stalo.aj som tancovala a malemu sa to zjavne pacilo,kopal jak divy,tancoval so mnou, 🙂
akurat som ochorela,vypadol mi hlas a mam chytene priedusky,takze predsa bez nasledkov som nevyviazla.
este sa cchem spytat,beriem teraz zinnat ATB a v piatok idem na cukor,myslite,ze to mam doktorovi zavolat?aby to neskreslilo vysledky.
Ahoj macka to je super,ze si si to uzila 😀 skoda tych priedusiek,ale sak drobcekovi tym neublizis aj ja som brala Zinnat,ale este v 5.mesiaci pri malej.a radsej si zavolaj.a kam ides na cukor?ja som sa bola vcera objednat v tej skolke a pap prist 9.6.ta sestricka co je u toho doktora je super moc sa mi paci,lebo ma vo vsetkom prehlad nikam sa neponahla a vsetko krasne ti vysvetli ani sa pytat nemusis 😉
Lulu idem svojmu dokymi Kovacovi ale pre istotu zovolam,mozno ma presunu.do kolkeho tyzdna s amoze ist na cukor?
dobre ranko.... maculienka tusim do 28tt ale nie som si ista ja idem na buduci tyzden to budem 26tt

vejinka aj vy máte v ponuke Leu 🙂 Tak to je potom dosť obľúbené meno, len mne sa to zle vyslovuje a čo potom ešte malej 😒