♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja som vzdy chcela viktoriu mojej mamine sa zas velmi paci sofia... ale svagrina bude mat viktoriu takze ak to aj bude dievcatko viktoriu by som uz nedala
ahojte baby...pridávam sa k vám aj my máme termín v septembri....... 🙂
sjusi ako sa dari?
zatial dobre...a tebe??
Sjusi vitaj 🙂
Myw, Kaya je nadherne meno... moja neterka je Karolina a vsetci ju volaju Kaja 😀
muz chcel teraz sashu victoriu, ale to mu nepreslo u mna. keby sme boli na slovensku, tak ju v pohode dam, ale iri si ju hned spajaju s victoriou beckham a to teda riadne ohrnali nosom
ale fajn... zatial sa to da zmaknut 🙂
baby aj moja mama frflala ked som jej oznamila,ze sa bude mala volat Erika mne aj manzelovi sa toto meno pacilo,ale mama to nejako nevedela prekusnut aj som jej povedala,ze je to moje dieta a teraz ked som sa jej pytala ci sa jej uz paci to meno tak povedala,ze ine si ani nevie pre malu predstavit,ale ze ked bola este male babatenko tak pre nu to bolo take divne meno.
a ked sa im nepaci tak presne ako povedali baby je to tvoje babetko a len ty z manzelom mas rozhodnut ake meno bude nosit vase babetko.ked sa im nepaci nevadi ved oni si zvyknu na to.
ja idem na buduci stvrtok na 3D a nech mi uz povie co cakame,lebo ma tu klepne a ani kocik koly tomu nevyberiem.
inac jak to sledujem ja si davam dost na cas ved ja nemam ani vanicku pre babo.moj mi ju dolamal ked ju poziciaval k jeho mame tak musime kupit novu a ani nemam nic zariadene.no musim uz zacat vsetko vybalovat a poprat a nachystat sa aj do nemocky keby cosi. 🙄
inak baby, ja som sa este doktora spytala, ze ci nevie aspon odhadom, ci to babo bude velke, lebo stanka mala 4,2kg a ja dufam,ze toto bude mensie, lebo ma slahne.
lulu ja totho tiez kopec nemam zatial len komodu s pultom,postielku a kocik a kos na plienky 🙂 ale zas este nejaky ten tyzden pred nami je
ja zatial nemam ešte nič...od juna začnem pomaly kupovať....niečo budem mať aj od sestry tak aspon že tak 🙂
Baby, a nemyslíte si, že tých Sofií je už veľa? My máme dosť ťažké a dlhé priezvisko, tak nechcem dávať také meno, ktoré je zložité ale zase nechcem ani úplne obyčajné, ktoré sa už moc nedáva ako Kristína, Karin a pod. hoci aj to sú pekné mená.
lady, na sone ti povie odhadovanú hmotnosť bábätka, ale to koľko bude vážiť v čase pôrodu sa dozvieš až na prietokoch, a to sa tuším robí až v 36tt. To si rodila normálne Stanku, keď mala 4.2kg?
zachvilu idem na 4D tak sa tešim...dúfam, že bude maleho dobre vidiet....
sjusi ja idem zajtra ... vela? hm nemyslim ze to je az taaak velmi frekventovane meno
lady, gratulujem k chlapcekovi, budemte mat taku kombinaciu ako my 😉 😀
andzi, tie hmotnosti su len orientacne.... tam moze byt rozdiel aj plus minus pol kila!!!
lady, som sa pomylila, budete mat opacnu kombinaciu 😅
andzi, tu sa prietoky nerobia, takze mi to nepovie nikto. a stanku som rodila uplne normalne, kedze aj na sale doktor skonstatoval podla velkosti brucha,ze to asi nebude velke babo. a nakonie prekvapko, ked sa narodila. ledva mi ju napratali do overaliku 😀 doteraz jej kupujem vacsie veci. teraz nosi na rok a pol az dva roky a to v nedelu mala prvy rocik. na dlzku ani tak nie su male, ako na brusku. proste nie je ziadne fifipierko, do nej si v skole asi aj chlapci rozmyslia, ci budu zaparat 😀 😀
a to podotykam, ze ja som teda fifipierko bola, este par rokov dozadu som pri 170cm mala rovnych 50kg, az v irsku som sa trochu vyzrala, na 54kg. muz tiez nie je ziadny medved, aj ked oproti irom je vysoky, ale napr lutujem segru, ak bude mat deti s priatelom. ten ma dva metre a vyse sto kil 😀
ivi, dakujem, no vymenili sme si to. tak mame parik. muz sa vytesoval, ze nebude mat dcery, ale deti 😀 a od rana chodi vyskereny, ze bude mat futbalistu. no este ho musim trosku uzemnit, lebo este to moze byt tak, ze stanka bude kopat do lopty (co uz aj momentalne robi) a fabien bude sediet nad knizkami po mne 😀
estterka ja idem na to 3d na zaciatku 24. tyzdna...chcem čím skôr, ak by náhodou nebolo dobre vidieť, aby sme stihli zopakovať. No som zvedaváááá 🙂) vy ste už boli? a s tým pultom, ja si to inak ani predstaviť neviem 🙂
Inak ja mám tiež placentu vpredu, ale mám pocit, že drobcove kopance cítim dosť silno na 22týždeň a to je o 5dní menšie ako vychádzalo podľa poslednej menšt. Cítim ich iba vyše týždňa, ale stálo zato to čakanie na ne 🙂
A som na pn, "teším sa". Hnusné počasie.
keď je placenta vpredu, tak vtedy cítiť menej pohyby, či?
Ahojte 🙂
lady ... blahozelam k chlapcekovi 🙂 ... ja idem ku grochalovi na 3D 29.5. a potom pojdem aj v 30 tt, bola som tiez ako ty maximalne spokojna
konecne mam zmenenu doktorku ... ale to boli riadne stresy rano, ked som si bola po kartu ... potom som sa v aute riadne vyrevala az mi bolo zle od zaludka a isla som sa zahlasit ku novej dokine ... hned mi spravila aj prehliadku, sestricka popcuvala maleho, pekne mu bilo srdce ... najskor sice len taky suchot bolo pocut, ale potom uz pekne srdiecko ... dokina mi zistila nejaky zapal, tak mi predpisala cipky a objednali ma na glukozu ... mam si ju vyzdvihnut v lekarni a vypit to mozem doma, takze ak mi aj bude zle, nevadi 😅 ... a potom do hodinky sa dostavim k dokine a zoberu mi krv ... a stale som na PN ... to sa mi uz potom ani neoplati ist do prace, kedze zmluva mi konci uz 30.6.
andzi ... co sa tyka tej placenty vpredu, tak mi sestricka vravela, ze pohyby by sme mali citit aj tak
No ževraj áno... 😒
zuzanocka, ty tiež máš vpredu?
klaudia ... hej, aj ja mam placentu vpredu, ale malemu pekne bije srdiecko, takze je v poriadku, aj ked je zatial trosku lenivy 😀
zuzanocka, šak on ti to podľa mňa vynahradí 😀
andzi...Sofia je krasne meno, moja krstna dcerenka 4-rocna sa tak vola 🙂
inac co sa tyka tych pohybov, ja tiez necitim nejake brutalne kopance, skor take hmyrenie a mrvenie a semtam stuchanec a to mam placentu vzadu...myslite, ze to moze zavisiet aj od hrubky tukoveho airbagu na bruchu?🙂

Sophia je také vznesené ako aj Victoria 🙂